|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:01:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis zakon predpisuje, da se ženskam do 35. leta vstavi po eno blastocisto, na ta način želijo preprečiti večplodne nosečnosti in morebitne komplikacije, ki jih le te znajo prinesti. Vendar pa, ko ima ženska eno blastocisto in eno morulu, ji vstavijo obe, ne glede na to, da še ni dopolnila 35. rojstnega dne. Kar pa seveda ne pomeni, da se ne moreta prijeti obe, imamo več primerov, ko te morulce sedaj že veselo kobacajo po svetu. Za doplačilo pa jaz prvič slišim Res je to tak? Nič mi ni jasno. Jaz sem 30, imela sva 9 blastocist in nama skoz dajo dva . V čem je finta? pri vam je fora v zamrznjenčekih, ki so jih zamrznili pred sprejemom novega zakona, saj mislim da je bilo tako (kokor moj spomin seže daleč) . Glede na to, da so jih zamrznili po dva v eno slamico, ne morejo odmrzniti samo enega, temveč lahko odmzrnejo oba. Ko pa sta že odmzrnjena oba, nimajo drugega, kot da ti vstavijo oba, ker v nasprotnem pomenu, eden propade. ahaaaaa, torej če pade nov postopek me še to čaka...jedan po jedan. Mater potem bom v drugem postopku 10 let..... To je smešno...Hočem po ..... Joj...jest ko takole berem...koliko postopkov je za vami...pa preden vse to skoz dam....jao....bom že 40 ah ne seri imaš zelo dobre možnosti, da ti sedaj uspe, pa nekako vem, da jih še nimaš niti blizu 40, ne glede na to, da se pojavljaš na 40+
|