mismis
|
Inana in gospodarica, želim vama, da vsi izcedki izginejo oz. če že morajo biti, naj napovejo nekaj pozitivnega, ravno tako kot pri Fargesi-i Pikovit, srce nič ne vem, a ti v petek prideš? Pija, vsak začetek je težak Zarja, kaj je zdaj to, seveda rabiš nove škornje!!! , daj ti razloži svojemu gospodu A., da bo zdaj zdaj sneg, ter da so stari škornji že znucani in premočijo Tanja, hajni?? drži, ga že imam. Še dobro, da imam zalogo doma , sicer je pri doma hajni vedno na zalogi, le bog si ga vedi zakaj Nelllika, ja prva je padla, tako lepo elegantno, še 8. me jih čaka, morda devet, potem pa bo akcija. Kako si ti kaj? Lučka, mala Nežka je prava princeska, tolk luštna, da je le kaj. Upam pa, da se ji tudi alergije čimprej uredijo Sapi, kako si mi ti? Vidim, tikerčka še nimaš, te ne moreš spremljati, koliko si sedaj, a si že v 11. tednu? Ermand, tako je, kot so ti punce napisale, zakon predpisuje, da se ženskam do 35. leta vstavi po eno blastocisto, na ta način želijo preprečiti večplodne nosečnosti in morebitne komplikacije, ki jih le te znajo prinesti. Vendar pa, ko ima ženska eno blastocisto in eno morulu, ji vstavijo obe, ne glede na to, da še ni dopolnila 35. rojstnega dne. Kar pa seveda ne pomeni, da se ne moreta prijeti obe, imamo več primerov, ko te morulce sedaj že veselo kobacajo po svetu. Za doplačilo pa jaz prvič slišim
< Sporočilo je popravil mismis -- 2.11.2009 20:49:21 >