|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
2.11.2009 19:56:16   
Pija76
Fargi user posted image user posted image user posted image

Gospodarica želim ti, da izcedek izgine.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
2.11.2009 19:58:11   
sonček33
fargi ...sej veš, sem vesela sto na uro. Bravo pupa. Zdeja pa uživej. user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
2.11.2009 19:59:56   
Fargesia
tanja....če dojemam? ne...ŠEuser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
2.11.2009 20:03:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Zarja...a te ne bo?!user posted image user posted image user posted image
...zdaj jih pa imam 30... Drugač bi pa jest tut rada da mi dva dajo...bom vprašala če lahko...če bom imela...

neeeuser posted image , sem z mojimi babami zmenjena, je padlo prijateljici eno veliko blazno napredovanje in valda je treba zalit.user posted image user posted image user posted image

OOOO vidim, da si moja letnica.user posted image user posted image user posted image BTW meni niso nikoli komplicirali ali user posted image ali user posted image user posted image . Smo na začetku povedali svoje želje in sta bla skoz user posted image user posted image . Upam, da tokrat oba preživita in ostaneta na toplem do poletja...

Horny Teddy

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
2.11.2009 20:03:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

tanja....če dojemam? ne...ŠEuser posted image
malo cajta bo že moralo pretečt, da boš dojelauser posted image ......Joj sem vesela zate....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
2.11.2009 20:05:10   
lučka 25
zarja, naslednje leto boš presrečna mamica 2 sončkov. Verjemi. Jaz to čutim. Sem zdaj to čutila za Fargi, pa še sanjala sem jo nosečko, pa poglej zdaj njen rezultat.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
2.11.2009 20:06:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

zarja, naslednje leto boš presrečna mamica 2 sončkov. Verjemi. Jaz to čutim. Sem zdaj to čutila za Fargi, pa še sanjala sem jo nosečko, pa poglej zdaj njen rezultat.user posted image
te držim za besedo......user posted image user posted image user posted image
Kak je Neža cukeruser posted image ?

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
2.11.2009 20:07:12   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

no pri meni se je pojavil v četrtek,potem izginil,danes zjutraj pa se je pokazal,ti user posted image  ti.....ampak ga je malo,najprej je bil svetlo rjav,zdaj pa se je premenil v rjavo-svetlo rdečega,joj kako sem to napisalauser posted image upam, da razumeš kakšne barve mislim???
vse tako kaže kot da bo prišla user posted image  M....ampak nimam nobenih krčev,samo v jajčniku me na vsake toliko časa reže.
da ti pa povem da ni tvoj nadimek krava apak verjetno mojuser posted image sem šla delat test.....deseti dan po ET (prenos zarodkov je bil 5 dan) in mi je pokaz negativno.mislite da sem ga delala prezgodaj,glede na to da enim tudi 12 dan pokaže zelo rahlo črtico????
jaz upam,da ta izcedek ne pomeni nič slabega,da se bo ustavil in da bo test čez dva dni pokazal kaj drugače.ostajam optimist,čeprav mi tisti 6 čut govori da ne bo kot si jaz želimuser posted image user posted image user posted image

tebi inana pa želim da gospod izcedek čimprej gre in ti test pokaže en lepuser posted image

Hehe, si bomo začele tu gor še fotke izcedkov limat user posted image ... po pravici povedano si ne predstavljam user posted image če bi ga vidla, bi mi bilo pa logično, da je to to user posted image ... glede testa se ne sekiraj, odmisli, si pač naredila, kar si in te povsem razumem. Jaz sem samo na začetku (ufff, koliko časa nazaj že) hitela s testi, sedaj pa raje počakam, da pride user posted image ... še nikoli me ni izdala, tako da user posted image upam, da me bo zdaj prvič. Vse je enkrat prvič, ane punce? Sicer pa tudi jaz ne pričakujem preveč, ker nimam nobenih znakov, samo izcedek, kar mi logično sporoča nekaj povsem drugega kot user posted image user posted image . Če pa slučajno bo, bo pa to presenečenje prve vrste, resno.
Jutri zjutraj bo baje vse belo ... naj bo tako tudi pri nas, borkah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
2.11.2009 20:08:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Inana
Jutri zjutraj bo baje vse belo ... naj bo tako tudi pri nas, borkah user posted image user posted image user posted image

navijam za belino še jaz!!!!!!!!!!! Belo, ki te ljubim belo.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
2.11.2009 20:10:12   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Ti me kar drži za besedo....user posted image
Neža je pa pridna, zelo malokrat pa malo tudi tečka (baje po mamici user posted image )

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
2.11.2009 20:10:58   
sonček33
Mismis, samo zate
://www.shrani.si/?2b/2c/11TGQ5p3/pic0042.jpg]user posted image [/url]

user posted image

user posted image

BEBI, me ta imamo tudi rade

SUZI, upam, da izgine tale cista...in ja, leto 2010 bo zmagovalno!

Zarja ...ja  zihr si želiš ene super duper škornje, zato jih pa ne najdeš

Gospodarica...držim pesti, da izcedek mine. Drži se.

gasilka, super za stopko...

Špelka, kako?

Pija, si ok?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
2.11.2009 20:13:29   
zarja1

Neža je pa pridna, zelo malokrat pa malo tudi tečka (baje po mamici user posted image )
pa njena alergija? Sitnost je prirojen ženski genuser posted image , zato pač po mami. Bo pa lepa, še lepša kot je zdaj..to ma tud po mami.....user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 2.11.2009 20:15:35 >

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
2.11.2009 20:15:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Zarja ...ja  zihr si želiš ene super duper škornje, zato jih pa ne najdeš

si ti kaj z mojim možem govorila.....nekam sumljiva izjava.user posted image user posted image user posted image

Mali Sonček je cuker cukrasti. Ne morem verjet kolk je že velik. Se mi zdi, da si še včeraj bla user posted image ....

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
2.11.2009 20:19:23   
lučka 25

pa njena alergija? Sitnost je prirojen ženski genuser posted image , zato pač po mami. Bo pa lepa, še lepša kot je zdaj..to ma tud po mami.....user posted image

Ja ,lepa je pa po mamici.user posted image user posted image
Alergija se je sedaj umirila, ker je itak samo na adptiranem mleku za alergike. Kaj pa bo, ko bomo začeli uvajati gosto hrano pa še ne vem. Me je kar malo streha. Bomo počakali do posvetovalnice, da vidimo kaj naj kaj pove pediatrinja. Ampak ni panike, vse se da rešit, itak jo bo pa prerasla, ker sem se jaz tako odločila.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
2.11.2009 20:26:41   
Pija76
Sonček33 jaz sem fino, mamilaško user posted image . Hvala za vprašanje. Kako sta luštna z malim!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
2.11.2009 20:28:10   
sonček33
Zarja, mogoče pa sva :)

Pija..ti kar pridno jej mamile :)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
2.11.2009 20:29:13   
Pija76
Sonček mamo kar direkt u žilo user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
2.11.2009 20:29:58   
nellika
fargesia - čestitke še iz moje strani, ter lepo user posted image !

Gospodarica - želim da izcedek izgine in da bo vse vredu še naprej!

Mismis - kako pa kaj ti? sem prebrala da padla že prva špika Menopurja user posted image  zdaj pa gre zares!

zarja1 - optimistično user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

se podpišem pod to!

no pri meni je tudi že padla 3 špika Gonala, malo me že nosijo ti hormoni user posted image  
koliko dni ste ve jemale Gonal ali pa Menopur do punkcije?
Verjetno bo že naslednji teden? user posted image

vsem starim in novim nosečkam želim lepo user posted image , nam borkam pa da se jim čimprej pridružimo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
2.11.2009 20:31:43   
sonček33
Madona Pija, a vidš, tolk dolg je že od tega, da sem pozabilauser posted image ...itak ja, ti si an trdih...sem pozabila :)

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 2.11.2009 20:32:05 >

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
2.11.2009 20:32:49   
mismis

Mismis, samo zate
://www.shrani.si/?2b/2c/11TGQ5p3/pic0042.jpg]user posted image [/url]

user posted image

user posted image  

sicer sem na sredi samomuliranja oz. Butleriranja, ampak za tole, za tole je bilo pa vredno stisniti pavzo na playeru in iti pogledati, kaj dogaja na RR. Sonček, ni kaj tvoj Lovrenc je pravi razbojnik, sem glih zadnjič kazala tvoje fotke našemu in se je še on čisto raznežil, prav da je mulc iz "ta prave moke". Lepo ga stisni k sebi, saj je tvoje največje bogatstvo user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
2.11.2009 20:48:36   
mismis
Inana in gospodarica, želim vama, da vsi izcedki izginejo oz. če že morajo biti, naj napovejo nekaj pozitivnega, ravno tako kot pri Fargesi-i user posted image user posted image

Pikovit, srce nič ne vem, a ti v petek prideš?

Pija, vsak začetek je težak user posted image

Zarja, kaj je zdaj to, seveda rabiš nove škornje!!! , daj ti razloži svojemu gospodu A., da bo zdaj zdaj sneg, ter da so stari škornji že znucani in premočijo user posted image

Tanja, hajni?? drži, ga že imam. Še dobro, da imam zalogo domauser posted image user posted image user posted image , sicer je pri doma hajni vedno na zalogi, le bog si ga vedi zakaj

Nelllika, ja prva je padla, tako lepo elegantno, še 8. me jih čaka, morda devet, potem pa bo akcija. Kako si ti kaj?

Lučka, mala Nežka je prava princeska, tolk luštna, da je le kaj. Upam pa, da se ji tudi alergije čimprej uredijo

Sapi, kako si mi ti? Vidim, tikerčka še nimaš, te ne moreš spremljati, koliko si sedaj, a si že v 11. tednu?

Ermand, tako je, kot so ti punce napisale, zakon predpisuje, da se ženskam do 35. leta vstavi po eno blastocisto, na ta način želijo preprečiti večplodne nosečnosti in morebitne komplikacije, ki jih le te znajo prinesti. Vendar pa, ko ima ženska eno blastocisto in eno morulu, ji vstavijo obe, ne glede na to, da še ni dopolnila 35. rojstnega dne. Kar pa seveda ne pomeni, da se ne moreta prijeti obe, imamo več primerov, ko te morulce sedaj že veselo kobacajo po svetu. Za doplačilo pa jaz prvič slišimuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.11.2009 20:49:21 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
2.11.2009 20:49:52   
sonček33
mismis iz srca vama privoščim enga al ap dva taka Lovrenca

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
2.11.2009 20:52:05   
mismis

mismis iz srca vama privoščim enga al ap dva taka Lovrenca

hvala Sonček, tudi jaz si ga privoščim in želim, original je pa itak tvoj user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
2.11.2009 21:35:27   
Aljonka
Fargi - user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo nosečnost ti želim!

Suzi - ja mišika zdej ti ne preostane drugega kot da noro uživaš v preostanku leta

inana in gospodarica - naj belina ostane do konca!

Punce moje zlate kako se rešite glavobola (ni močan je pa prisoten 24h/dan)user posted image user posted image user posted image

Lepo nočko vsem!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
2.11.2009 21:36:31   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Tanja, hajni?? drži, ga že imam. Še dobro, da imam zalogo domauser posted image user posted image user posted image , sicer je pri doma hajni vedno na zalogi, le bog si ga vedi zakaj

vedno na zalogi?! he he...ja slab poj piješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moraš reči svojemu da ti ga večkrat v roke da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaloge pa res ne smeš šparat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidiš kako je pri meni...meni je kupil Heinekena...pa rekel: "Zdaj sem ti kupil Heinekena...pa da se mojega pira ne dotikaš!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?