|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
16.10.2009 10:37:48   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Evo dejmo kar reč torej Tivoli sobota 17.10.2009 pa dejmo za spremembo dopoldne okoli 10.00

- felicia
- Majchi
- Putka

- petrazg
- kjava

No evo sem Ancko zbrisala user posted image  hehe. Najbolj, da se dobimo na igrišču pa bo ena šla po tejk avej kofi ker ne vem kako bo to zgledal v čolnarni z gručico otročkov (naspidiranih) user posted image . Torej igrišče pri čolnarni, ne morte nas sfalit!

Če bom jaz tam prva, pa sploh ne, ker ga bom itak pol zasedla user posted image

Majchi, pri nas se ne bo noben cepil proti gripi. Niti ne vem, kaj bi blo bolš, niti se ne obremenjujem z njo, tak da...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
16.10.2009 11:49:07   
petra a

Babe žabeuser posted image user posted image !

majchi-a si že???user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
16.10.2009 11:50:03   
petra a
mi gremo jutri skoraj sigurno na morje, tko da se ne upam pofočkat

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
16.10.2009 18:55:54   
Cappy96
Putka, hvala za sporočilo! Samo naša tamala je še vedno bolana, tako da bomo najbrž še cel vikend notri. Vsaj vročine nima več, drisko pa že 10 dni- danes je 11., pa je šla k sreči samo 2x. Upam, da se zadeva končno umiri.

Bambina, smo kar na istem, ja. Lana je bila do sedaj 9 dni v vrtcu user posted image . Držim pesti, da se pri vseh stanje čimprej normalizira in bomo vsi veseli, da so malčki v vrtcu!

Kjava, mene so prvič te kosti tako bolele, da sem zadnja dva meseca komaj hodila. Pa nič kaj ne moreš narediti, k se vse razteza. Zaenkrat pri meni še ni kake panike, razen če veliko hodim.

Juniorka, mislim nate! In naj porod poteka tako, kot si želiš!

Uživajte na kavici še namesto nas, pa upam, da nam bo zdravje kaj kmalu dopuščalo, da se spet vidimo!

Pozdravček vsem user posted image !

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
16.10.2009 20:55:49   
Putka
Punce, Katja še k sebi prihaja od prehlada, jo je v torek po vrtcu na kašelj zagrabilo, pa se je doma crkljala. Ni imela niti vročine, iz nosa ji itak že od morja naprej teče... Samo za po igrišču dirkat, če bo zelo mraz, bova medve kar v Čolnarni na kavi čakali user posted image

Res ne bi rada, da se ne pozdravi do konca, če ne bo sonca ne greva ven! Bi vas pa res rada videla, tako da se zjutraj odločim glede na stanje. Pa če po pravici povem, bi se res rada naspala, ker bo tale sobota res ena redkih frej v prihodnjih mesecih.

Ne bom jamrala, raje jutri v živo user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
17.10.2009 8:23:29   
Majchi
Evo, jaz čekiram kera pride in kera ne. V glavnem, midve z Lano prideva. Jaz sem se sicer zbudila z glavobolom in sem takoj zdajle za zajtrk tablet pojedlauser posted image . ****osunce, tale moja glava... Upam, da prime.

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

Babe žabeuser posted image user posted image !

majchi-a si že???user posted image

Misliš noseča? Ne, tole sem vas sam mal hecala, ker sem šla gor vsa vesela, da mal preberem, pa nobena nič ne napiše, pol sem vam pa še jezik pokazalauser posted image . Ne vem, kaj me je popadl.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
17.10.2009 9:15:41   
felicia
Ojla
no Uroš je tudi neki začelo teč iz nosa, pa mal ga ma zabasanga sam bomo kar prišli, ker če bo v hiši bo sam hujše!
Se vidimo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
17.10.2009 9:16:51   
kjava
Z Eriko tud prideva, Andrej pa pravi, da bo doma. Kukr če.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
17.10.2009 9:56:35   
Putka
Prideva na kavo okrog 11h, šele zdaj sva vstali :)

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
17.10.2009 18:16:41   
Eca
Hej!

A ste se naklepetale???? Upam, da ste tudi kaj poslikale za nas, ko nas ni bilo zraven user posted image .

Se priporočam za kakšne fotke, da vas vsaj prek fotk vidim, če že ne morem v živo.

Mimogrede: če je katera mislila, da je njen otrok bolj bolan od našega: v manj kot dveh letih je prebolelel 11 angin!!!!!! + laringitisi + bronhitisi......smo dobili potrdilo za orl, ker bo verjetno moral Dorian na operacijo user posted image mandljev.

No, zdaj pa čakam na vaše poročilo iz Tivolija....sem že ful radovednauser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
17.10.2009 19:44:34   
kjava
Bom jaz začela. mal bi vas blo za sklincat, ble smo samo felicia, Majchi in jaz. Putka ne vem, kam je šla na kavo, v čolnarno že ne... Pa nič ni blo hladno, je blo luštno na sončku. Najprej so se otroci mal igrali na igrišču, pol smo šle na kofe, dve urci sta tik tak minili, pa domov. Slikce mata pa Majchi in felicia.
Tko.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.10.2009 10:26:23   
felicia
oj
bilo je včeraj fajn, sonček nas je božal tako da ni bilo mrzlo. Uroš je bil blažen med puncama. Slike dobite, čeprav jih je malo. No to je bilo jesensko srečanje, zdej bo treba zimsko organizirat - kakšno sankanje na tivolskem (ali katerem drugem) hribu!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.10.2009 11:56:53   
Majchi
Evo par fotkic:

dr.Kjava in Erika
user posted image

Feliška in Uroš:
user posted image

in še Lana:
user posted image

Blo je fino in na sončku prav nič mraz. Jaz sem se sicer toplo oblekla, Lano v bundo...ampak sploh ne bi blo treba. Smo pol v Čolnarni čist slučajno prosto mizo dobile, ker so se še vsi zunaj martinčkali.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.10.2009 13:58:09   
felicia
no ja Majchi jaz na tej sliki zgledam kot da bi bila čez rok ne pa da imam še tri mesce za počakat. Madona sem kit!user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
18.10.2009 17:03:38   
felicia
evo še naše slike:

user posted image

uroš na visečem mostu

user posted image

Erika in Uroš

user posted image

Lana in Majchi

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
19.10.2009 19:38:09   
Putka
Smo se pozno zbudili, pa še Katka ni čist 100 % zdrava, še danes ni bila v vrtcu. Mi je pa ful žal, ker vas res že toolk dolg nisem videla...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
19.10.2009 19:44:09   
kaya2007
luštne ste, dejte v kratkem zorganizirat še en dan, da se dobimo, bi bila res vesela, da vas končno vidim!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
19.10.2009 22:24:19   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Mimogrede: če je katera mislila, da je njen otrok bolj bolan od našega: v manj kot dveh letih je prebolelel 11 angin!!!!!! + laringitisi + bronhitisi......smo dobili potrdilo za orl, ker bo verjetno moral Dorian na operacijo user posted image mandljev.

Če gre za tekmovanje, vam z veseljem prepuščamo zmago user posted image Upam, da je z Janezom zdaj bolje.

Punce, luštne ste! Mi je ful škoda, da se nismo mogli udeležiti srečanja, zato se pridružujem kayinemu predlogu po čimprejšnjem ponovnem snidenju. Pa morda nekoliko prej napovejmo datume, da se uskladimo in se dobimo v čim večjem številu.

Petrazg prvi zobek je že zunaj? Vau!
Majchi mi se zaenkrat še ne bomo cepili proti gripi... Kaj pa vem, toliko različnih informacij kroži, da se človk kar ne more odločiti, kaj je prav.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
19.10.2009 22:28:38   
rogljicek
Jaz predlagam enkrat med 6.11 in 14.11. 

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
19.10.2009 22:33:15   
BAMBINA_
Uu rogljiček, živjo!

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
20.10.2009 22:34:42   
juniorka
Pozdravcek!
rogljicek- lej jo, kje se skrivas, kako ste???? Napisi kej!
Jaz bi tud prletela, pa me prej porodnisnica cakauser posted image .
Cappy, hvala za spodbudo, saj ni tako hudo, ampak tisto, ko oces vse postimat prej, ko ves, da potem ne bo mogoce vsaj nekaj casa...
Felicia- ti pa sploh noseca ne zgledas, ko roke tam spodaj skrivas, tako da nehi jamrat!
Lusni ste vsi, lepo, da ste se dobile, pa tale zadnji soncek je tud fajn izkoristit. Jaz tud grem, ce je lepo, malo naokoli z Nelsonom.. je tako fajn, ko lepo hodi in za roko drzi.
majchi- jaz sem bila prvic prepricana, da bom cez rok rodila, pa ni blo po moje, je pa bilo tisto pricakovanje, ko zelis videt, kako zgleda to bitje, ki te tako dolgo brca. Zdaj pa naj se kr pocaka na toplem, da mami vse postimauser posted image . Je pa tu tolk nosecnic, da te skor noben ne smirauser posted image , posebej ostale zenske so prav nesramne, nic spostovanja do trebuha( no, tu bi lahko se kaksen opis porekla le teh dodala, samo pol bi lahko rasisticno izpadla). Se mi je samo enkrat pri zdravniku zgodilo, da mi je ena sedez ponudila, to je vse o izkoriscanju statusauser posted image .
Nelson nekaj kaslja zadnje dni, vrocine nima in upam, da cimprej mine. Meni je tud 2 dni teklo iz nosu, zdaj me malo grlo daje, ampak ni hujsega, upam, da bom zdrava sla rodit.
Eca, s tabo pa mocno socustvujem, upam, da resite zadeve na najboljsi mozen nacin.
No, napiste se kaj, da bom komentirala, hocem do zvezdice vec user posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
21.10.2009 9:13:34   
kjava
O rogljiček prihaja! user posted image Daj še poročaj malo, kako se kaj imate, no.

Juniorka, ti kar piši, saj zdaj je aktualno, da se na temi sam s sabo pogovarjaš user posted image . Kdaj že maš rok? user posted image Skratka, želim ti, da bo porod lhek in hiter in da boste čimprej uživali z dojenčkom user posted image

Eca, lih zadnjič smo se pogovarjali, če danes še odstranjujejo mandlje? Al samo v res hudih primerih? Mater, ti res ne zavidam vseh teh bolezni in vsega, kar se ti nakopiči.

Erika je tud nekaj zakuhala prejšnji dan, tako da je bla včeraj doma, pa ji je vročina že padla. Danes bo še doma, da vidim, kako bo, jutri bom pa vidla. Čeprav jo bom mela najbrž kar do konca tedna, da se ji še prehlad bolj pozdravi. Že skoz se ji vleče, tako da se že skoraj čisto ustavi, pol se pa spet začne od začetka. Dobr, da vsaj pihnit zna orng.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
23.10.2009 19:03:27   
felicia
no sam tolk odprli smo sezono prehladov, gripe in viroz z vročino, hripavostjo in kašljanjem.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
23.10.2009 20:17:10   
Majchi
Feliška, Lana je imela že 14 dni nazaj visoko vročino, k sreči le 1 dan. Ja, sezona se začenja!

Juniorka, je že kaj novega? Si še v enem kosu? Kako bo ime tvoji princeski?

Rogljiček, super, da prideš! Mene tisti vikend 14. in 15.11. žal ne bo, ker bom službeno v Sarajevu. Kako si kaj? Daj, res nam kaj napiši.

Jaz grem pa zdele k frizerki - k naši Indy.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
23.10.2009 20:55:44   
rogljicek
Majchi in ostale kaj pa en vikend prej?

Pri nas verjetno nic kaj veliko drugace kot pri vseh ostalih. Bolj ali manj smo ujeti v rutino sluzba, vrtec, domov,...
Trenutno sem sama, Reya je pri liti (stari mami) v Tennesiju Dez ima pa neko solanje v Ohiu. Jaz pa sluzba in lenarjenje cele 3 tedne.

Felicia, Cappy, Kjava, Juniorka, cestitke za nosecnost. 3 mesece nazaj sem se vam pridruzla, bomo meli se enega majcka.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......