juniorka
|
Pozdravcek! rogljicek- lej jo, kje se skrivas, kako ste???? Napisi kej! Jaz bi tud prletela, pa me prej porodnisnica caka . Cappy, hvala za spodbudo, saj ni tako hudo, ampak tisto, ko oces vse postimat prej, ko ves, da potem ne bo mogoce vsaj nekaj casa... Felicia- ti pa sploh noseca ne zgledas, ko roke tam spodaj skrivas, tako da nehi jamrat! Lusni ste vsi, lepo, da ste se dobile, pa tale zadnji soncek je tud fajn izkoristit. Jaz tud grem, ce je lepo, malo naokoli z Nelsonom.. je tako fajn, ko lepo hodi in za roko drzi. majchi- jaz sem bila prvic prepricana, da bom cez rok rodila, pa ni blo po moje, je pa bilo tisto pricakovanje, ko zelis videt, kako zgleda to bitje, ki te tako dolgo brca. Zdaj pa naj se kr pocaka na toplem, da mami vse postima . Je pa tu tolk nosecnic, da te skor noben ne smira , posebej ostale zenske so prav nesramne, nic spostovanja do trebuha( no, tu bi lahko se kaksen opis porekla le teh dodala, samo pol bi lahko rasisticno izpadla). Se mi je samo enkrat pri zdravniku zgodilo, da mi je ena sedez ponudila, to je vse o izkoriscanju statusa . Nelson nekaj kaslja zadnje dni, vrocine nima in upam, da cimprej mine. Meni je tud 2 dni teklo iz nosu, zdaj me malo grlo daje, ampak ni hujsega, upam, da bom zdrava sla rodit. Eca, s tabo pa mocno socustvujem, upam, da resite zadeve na najboljsi mozen nacin. No, napiste se kaj, da bom komentirala, hocem do zvezdice vec .
|