|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
7.10.2009 20:44:07   
Majchi
Meni je potem ok ob 15ih. Ostale?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
8.10.2009 14:51:45   
Eca
Hej!

Po dolgem času....pri nas je enako stanje kot zadnjič - praviloma kar enako: gužva.

Dorian je malo zdrav, malo bolan.... Dobil je prvo petko - zobek, ostali trije pa čakajo na naslednjo "bolezen", da dobijo priložnost in vročino.

Drugače nič posebno novega.

Ja, preseljeni smo že...zdaj bo počasi 3 mesece. Zgleda niste bile pozorne, ko sem napisala, da smo se že pred odhodom na morje odselili od tašče.
Imamo že prve neplanirane stroške na hiši, tako da si na trenutke zaželim, da bi imela eno veliko stanovenje v bloku s teraso.

Evo...na kratko.

Nas na srečanje ne bo...čakamo spet mojstre za popravila na hiši.

Uživajte kolikor lahko, nosečnice božajte trebušček in stisnite svoje "majčke" k sebi.

Kaj ste jih kaj merile kako veliki so že?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
9.10.2009 20:33:28   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Evo dejmo kar reč torej Tivoli sobota 17.10.2009 pa dejmo za spremembo dopoldne okoli 10.00

- felicia
- Majchi
- Putka

Kolk fajn, da ste se spomnile! Pa tud če bo lilo pridem, da vas nosečke s trebuščkom vidimuser posted image

Ja, moj tudi zgleda kot nekje 4-5 mesec, ampak bi se ga rada znebila, nimam želje da kaj zrasteuser posted image . Zdaj sem začela na eno intense jogo hodit, mi je prav fajn, po koncu sem čist fuč, vse na meni je mokro, priporočam če se hoče katera za probo pridružit:

Asthanga

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
9.10.2009 20:35:38   
Putka
Ej, tale nova obilka RR!!! Sploh ne znam svojih nastavitev več popravit. Kje se najde tist, k je ticker treba not nalimat?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
9.10.2009 20:40:47   
Putka
Našla user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.10.2009 15:45:43   
Majchi
Lana je pa vročino dobilauser posted image .

Putka, jaz imam letno karto v Moj fitu, tko da bom kar tja hodila. Sem ene 2 tedna že hodila, zdaj pa spet 2 tedna ne. Imam pa tok kil kot še nikol. Odkar sem v službi sem se zredila za 6 kg. Prvič v življenju imam trebuh. Katastrofa! Če se ne bom v roke vzela, bom čist zaplužla...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.10.2009 18:40:55   
felicia
ja no Majchi men se nisi zdela da bi imela kaj trebuha - kakšno ogledalo pa ti imaš doma?

Aja glede TIvolija če želite popoldne meni ustreza tudi tam po 15.00 uri, ker URoš do takrat spi. A čmo potem uro spremenit?

No tale dež je začetek prave jeseni kajne. Še mal pa bo zima jupiiiiiiiiiiii!user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
11.10.2009 12:25:34   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

ja no Majchi men se nisi zdela da bi imela kaj trebuha - kakšno ogledalo pa ti imaš doma?

Ti si preveč Uroša lovila, pa nisi vidlauser posted image . Ne, res mam trebuh, no!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
13.10.2009 14:28:57   
juniorka
A ste se dobile?
Majchi, trebuh ima vsakuser posted image , ce se pa mal spehca nabere pred zimo, pa ni panike. jaz odstevam 3t in 2d in me vedno bolj panika daje... vceraj sem koncno cunje oprala, tako da zdaj smo nekak pripravljeni, razen postle nam se niso dostavili, bo konc meseca...

No, napiste se kaj, saj ne morem debatirat, ce ni debateuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
13.10.2009 19:58:05   
Majchi
Juniorka, pa sej ni tok hudouser posted image . Uživaj še mal. Jaz se spomnim, da jaz edina izmed vas nisem hotla it rodit. Sem hotla bit noseča kar eni 2 letiuser posted image . Saj ne rečem, na koncu si že res želiš it, ampak jaz sem si res čist na koncu in nič prej.
Izkoristi še mal, da te kdo pocrklja, da ti v štacuni dajo prednost, ko stojiš v vrsti, da ti na busu odstopijo sedež, da te ljudje gledajo z enim posebnim pogledom in nasmehom... Res smo srečnice ženske, da to lahko doživimo. Jaz ne bi nikol zamenjala z moškimi!user posted image
Ne me narobe razumet, nič nočem težit, sam mal spomine obujam...

Drugače pa ne, nismo se dobile. Midve s Feliško sva se srečale na otroškem bazarju, ki je bil kakšen mesec nazaj. Mislim, da se nekaj menimo za to soboto, ampak imam feeling, da nas ne bo veliko. Dejstvo je, da ne čvekamo več ena čez drugo tuki goruser posted image .

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.10.2009 20:35:00   
Putka
Jaz boš še malo puncam sms poslala, sem res bolj leteča, ampak za to si bom pa že čas vzela.

Ja kje je pa Kjava, vsaj ona je bila bolj redna dopisovalka zadnje čase :)

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.10.2009 20:54:29   
BAMBINA_
Mislim, da se nekaj menimo za to soboto, ampak imam feeling, da nas ne bo veliko.

Evo, tudi nas, ki sem ravno težila za popoldansko uro najbrž ne bo. Ta mali mi je spet zakuhal na 39,2° user posted image Ne vem, katera je pravila, da ima otroka zaradi bolezni več doma kot v vrtcu... enako pri nas. Najprej je bila ena mala virozica...  smo ga obdržali raje doma. Ko je šel nazaj v vrtec, je po cca. dveh dnevih dobil vročino -> vnetje ušesk. Smo bili doma na Hiconcilu. Po enem tednu jemanja AB, ko se je že stanje normaliziralo je fasal hudo alergijo na penicilin (v AB), tako, da sva bila 4 dni v bolnici na adrenalinu, da zaradi otekanja glasilk ne bi prišlo do zadušitve. Po odpustu, je moral biti še pod domačim nadzorom, na strogi dieti in zdravilih. Zdaj je bil v vrtcu ravno en teden... AAAAA!!! Me je strah, da so spet ušeski, ker smo ofkors prejšnjič AB ukinili predčasno...
Pa tako rad hodi v vrtec. Izredno smo zadovoljni z vzgojiteljico!! Moram reči, da je rojena za delo z majhnimi otroci. Griša jo ima zelo rad, prav tako varuško.
Eh, škoda no... Bomo videli, kako bo do sobote, bi vas zelo rada spet malo videla, samo dvomim, da bo do takrat ok.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
14.10.2009 9:11:12   
felicia

Evo dejmo kar reč torej Tivoli sobota 17.10.2009 pa dejmo za spremembo dopoldne okoli 10.00

- felicia
- Majchi
- Putka

no kaj a zdej bomo samo tri.

bambina - vi se pa pocajtite ornk, da bo lahko mali užival v vrtcu vidva pa z njim a ne!

majchi - kako je pa Lana? Je zdaj ok? Naš otrok je šel danes z vrtcem h gasilcem in to bo po moje celo doživetje.

Komi čakam da vas vidim! Res. No midva z Urošem bova ziher v tivoliju v soboto sam če bo deževalo potem naju ne bo. če bambine ne bo bi jaz raje videla da se dopoldne dobimo ker mi pride lih prav, ga zmatram dopoldne za popoldansko spanje, potem popoldne pa še kam zašibamo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
14.10.2009 10:32:34   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Ne vem, katera je pravila, da ima otroka zaradi bolezni več doma kot v vrtcu... enako pri nas.

Eca najbrž, ta reva ma skoz bolnike. Pa če se ne motim, je od Cappy Lana tud velik bolna odkar je v vrtcu. Mi mamo pa zaenkrat še kar srečo, še ni bla doma odkar je šla v vrtec. Edin kar mi je škoda, je to, da bo erikino skupino zapustila pomočnica, ki je diplomirala in je zdaj vzgojiteljica, tako da bo prevzela drugo skupino. Ma je en tak cukr ta punca, otroci so nori nanjo in smo straši dali predlog, da bi vzgojiteljica raje šla v novo skupino, ker je pred penzijo in bojo v dost kratkem času izgubili obe, ki so ju navajeni, pa nismo nič dosegli.

Mejbi bi pa še mi prišli v soboto, men tud bolj dopoldne paše.

Putka, sem tu, ampak nimam kaj novega napisat.

Majchi, držim pesti, da čimprej rata in s čim manj težav user posted image

Feliša, a tebe kaj na področu sramne kosti boli? Jaz se spomnim, da mi je blo pri Eriki grozno, sem mislila, da se mi bo kar na pol preklala, ampak pol sem izvedela, da je to v drugi nosečnosti kar pogost pojav. Moja kolegica, ki ma tud januarja rok, ma zdej te težave. Jaz zaenkrat še ne, ampak če veliko hodim, jo že mal čutim, tko da bo zgleda to rundo spet to. Mater, pa že tko sem se tok zredila user posted image , zdej se pa še gibat ne smem preveč user posted image .

Majchi, jaz te ful štekam zarad trebuha. Mam že od nekdaj težave z njim, povsod mi grejo kile lepo dol, trebuh pa ostane, pa če se na glavo postavim.

Moja kolegica je pa rodila včeraj- Jakata. Sem ful vesela user posted image

Evo, zdaj sem pa nekaj naklofala-lih tok, da se mi je tačas zajtrk user posted image  zažgal...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
14.10.2009 10:36:37   
kjava
BAMBINA, bogi Griša.  Pa prav v bolnico je moral zarad penicilina. JAz sem tud alergična nanj, pa se mi zdi, da sem bla samo neki flekasta. Upam, da bo zdaj bolje user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
14.10.2009 10:50:43   
petrazg
No, da se še tukaj malo oglasim...

Nimam časa, ampak res ne... komaj sledim rr pri majčicah 09, pa še fb, pa plavanje, vsakodnevno kofetkanje s puncami... smo se sedaj res full ujele in se imamo fajn. Grem od doma ob 10, smo tako dolgo zunaj da samo še letim po Anžeta v vrtec. Potem popoldan se pa z mojimi tremi fanti cartamo... no sedaj ne, ker je ati na službeni poti, ampak pride danes domov user posted image . Je bilo kar težko takole oba zvečer spravit spat, pa zjutri vse tri oblečit, da smo Anžeta peljali v vrtec...

Vrtec...imeli smo full problemov, vzgojiteljica mi je čisto mim, pomočnica je ok... Sedaj gre že nekaj dni brez joka v vrtec, bomo videli če bo tako ostalo, drugače so nam pa že ponudili prostor v drugih skupinah... samo ne v istem vrtcu... So predolgo štorije, da vam vse napišem... ob kavici user posted image

Luka ima že prvi zobek in že veselo čeblja. Anže je njegov idol in kar ne umakne pogleda od njega in se mu samo smeji, ne glede kaj počneta. Zadnjič sta se kopala skupaj v bani in ga je Anže parkrat kar zalil, tolk je šprical, da sem se še jaz ustrašila, Luka se je pa samo glasno smejal... Me zanima kako bi bilo na plavanju, če ga čisto pošpricam...

Mami ima še trebušček, kile ne grejo dol tako kot so šle pri Anžetu in nič kaj privlačno se ne počutim user posted image Ampak dokler SE Luka še doji, na dieto ne grem...

Sobota... smo tudi mi za, samo iz istih razlogov kot Feliška raje dopoldan...

Bambina... user posted image user posted image user posted image za Griša, da se čimprej pozdravi...
Juniorka... dejva se dobit na čveku na fb...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
14.10.2009 11:16:42   
felicia

- felicia
- Majchi
- Putka

- petrazg
- kjava

sem dodala še dve majčici. NO komaj čakam. Upam, da bo še kakšna tejč, pa ančka, pa mogoče indy pa še kakšna bi se našla da bi prišle kaj?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
14.10.2009 17:12:27   
ancka1

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

- felicia
- Majchi
- Putka

- petrazg
- kjava
- ancka1

Ampak, če mi obljubite, da boste res ob 10h tam, ker gre naš mulc ob 12. max 12.30 v mižo in nebi rada sistema njemu in sebi porušila. user posted image

JUHU!!! user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
14.10.2009 21:09:28   
Majchi
Anči, pri meni je enako. Lana gre med 12 in 12.30 spat. Čeprav mi zdanji dve nedelji štrajka in sploh ne spi.

Indy bom jaz sms napisala. Nekaj sva v navezi, da mi frizuro zrihta, pa mi je nazaj napisala, da je bolna in da upa, da bo do konca tedna boljša.

Kjava, hvalauser posted image .

Petrazg, lepo te je brat. Prav z veseljem bi videla tvoje fante in tebe seveda.
V bistvu se vseh ful veselim!!!!!!!user posted image  Joj, upam, da nam kaj vmes ne pride.

Bambina, shit! Sploh si ne predstavljam kok mora bit to grozno. Pocajtite se, upam, da gre na bolje in da bo Griša čimprej v vrtcu.

Lana je tudi že boljša. Je imela v soboto vročino, zvečer je bla že ok, v spanju je pa spet skoraj 40 st fasalauser posted image . V nedeljo zjutraj je bila brez in to je blo to. Ne vem, to so verjetno kakšne enodnevne viroze...

Punce, a boste ve cepile tamale proti gripi? Kdaj se jih sploh lahko cepi? A ima to sploh smisel? A katera kaj ve?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
15.10.2009 9:18:10   
kjava
Kje v Tivoliju se pa dobite ponavad? Jaz se tam ponavad kaj zgubljam, ker ga nisem preveč navajena. A to bi šle v čolnarno? A parkirate na ta velkem parkingu pod dvorano, oz. gor zadaj nad dvorano al kje?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
15.10.2009 9:34:52   
petrazg
Kjavi pridi, da še tvojega bušija vidimo... Po moje bo kar čolnarna, da se lahko usedemo pa kakšno kavico spijemo... user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
15.10.2009 9:56:10   
kaya2007
jaz bi tudi prišla, pa nas ne bo doma v soboto user posted image  je namreč zadnja sobota, ko moj še ne dela (potem ima par tednov sezono) in bomo verjetno skočili v italijo...če pride do kakšnih sprememb, pa seveda pridem.

majchi, putka...tudi moj trebuh je bljak in se moram tudi hitro spravit malo migat. od morja se še nisem premaknila..no, razen zadnjič v adrenalinskem parku, ampak ni bilo nič težkega. pa ne rečem, ko bi vsaj jedla, ampak se še zdaj držim, da ne jem kruha, bele moke, krompirja itd.

čestitke, če še nisem čestitala kateri od naših nosečk user posted image

matr je mraz, a ve tamalim že oblačite bunde??

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
15.10.2009 10:02:59   
kjava
Kaya, sem glih včeraj mislila nate, pa kako ti gre kaj shujševalna... Kaj je pa z operacijo kile?

Jaz jima še ne oblečem bunde. Eriki jopico in jaknico čez, popoldne ko gremo ven, pa čez jopico tak debelejši brezrokavnik. Andrej ma pa itak vedno neke čudne fore-celo poletje npr. je mel obute štumfe in superge, ni hotel sandalov. Zadnč, ko se je že shladilo je v kratkih hlačah skakal okrog in tud zdaj gre v sami jopi v vrtec. Vsaj to sem ga pripravla, da nosi spodnjo majico, pa čez kartko še eno z dolgimi rokavi, amapk v vrtcu vedno vse dol zmeče in je v kartkih rokavih. Danes ko je pa oblekel spiderman pulover, ki je kosmat not in ful topel, se pa ni hotel slečt in bo notri in zunaj enako napravljen user posted image

Je pa zanimivo gledat, kok so eni že napravljeni-v smučarskih rokavicah, pa kosmatih kapah, bundah... Sej ne vem, kaj bojo oblekli ko bo minus.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
15.10.2009 13:41:14   
ancka1
No, jaz moram pa skenslat soboto...Se je tašča ponudila da bo v petek in soboto tamalga vzela s seboj v počitniško hišico pod hribe, pa se nisem preveč upirala. user posted image  Je tamali full rad tam, ker je na deželi. Mi imamo pa itaq že tolk za šolo s tavelikimi za delat, da bomo tako čas izkoristili.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
15.10.2009 14:12:03   
felicia

- felicia
- Majchi
- Putka

- petrazg
- kjava

No evo sem Ancko zbrisala user posted image  hehe. Najbolj, da se dobimo na igrišču pa bo ena šla po tejk avej kofi ker ne vem kako bo to zgledal v čolnarni z gručico otročkov (naspidiranih) user posted image . Torej igrišče pri čolnarni, ne morte nas sfalit!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......