kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Ne vem, katera je pravila, da ima otroka zaradi bolezni več doma kot v vrtcu... enako pri nas. Eca najbrž, ta reva ma skoz bolnike. Pa če se ne motim, je od Cappy Lana tud velik bolna odkar je v vrtcu. Mi mamo pa zaenkrat še kar srečo, še ni bla doma odkar je šla v vrtec. Edin kar mi je škoda, je to, da bo erikino skupino zapustila pomočnica, ki je diplomirala in je zdaj vzgojiteljica, tako da bo prevzela drugo skupino. Ma je en tak cukr ta punca, otroci so nori nanjo in smo straši dali predlog, da bi vzgojiteljica raje šla v novo skupino, ker je pred penzijo in bojo v dost kratkem času izgubili obe, ki so ju navajeni, pa nismo nič dosegli. Mejbi bi pa še mi prišli v soboto, men tud bolj dopoldne paše. Putka, sem tu, ampak nimam kaj novega napisat. Majchi, držim pesti, da čimprej rata in s čim manj težav Feliša, a tebe kaj na področu sramne kosti boli? Jaz se spomnim, da mi je blo pri Eriki grozno, sem mislila, da se mi bo kar na pol preklala, ampak pol sem izvedela, da je to v drugi nosečnosti kar pogost pojav. Moja kolegica, ki ma tud januarja rok, ma zdej te težave. Jaz zaenkrat še ne, ampak če veliko hodim, jo že mal čutim, tko da bo zgleda to rundo spet to. Mater, pa že tko sem se tok zredila , zdej se pa še gibat ne smem preveč . Majchi, jaz te ful štekam zarad trebuha. Mam že od nekdaj težave z njim, povsod mi grejo kile lepo dol, trebuh pa ostane, pa če se na glavo postavim. Moja kolegica je pa rodila včeraj- Jakata. Sem ful vesela Evo, zdaj sem pa nekaj naklofala-lih tok, da se mi je tačas zajtrk zažgal...
|