|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
2.11.2009 13:55:07   
Anonimen
fargi, še tukaj čestitke in naj nosečnost poteka brez težav!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz
pa imam malo bolj slabe novice. Na UZ je bila vidna krvava cista na enem jajčniku, tako, da sem mogla potem še v Leonišče na pregled k dr. D, ki pa je rekel, da bomo počakali dva meseca, če bo izginila. Tako, da imam sedaj kontrolni UZ začetek januarja, potem pa upam, da dobim zeleno luč.

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
2.11.2009 13:59:39   
mismis
Oh Suzika, user posted image user posted image  kako pa nastane tale krvava cista, morda ti je pa to zaviralo prihod user posted image . V tej slabi novici je samo ena dobra, to pa je, da ga boš vsaj za silvestra lahko pila user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
2.11.2009 14:07:28   
mismis

AKTUALNO  

Nedelja, 01.11.
Tiki55 - UZ

Ponedeljek, 02.11.
n74 - UZ
mismis - UZ
S.Suzi - Sestra Mira
gasilka - UZ

Sreda, 04.11.
bayb77 - ET
gasilka - punkcija

Petek, 06.11.
BarbiG - UZ

Ponedeljek, 09.11.
Aljonka - UZ
Tanja_Jes - UZ
Nellika - UZ

Sreda, 11.11.
rojena77 - prevzem Dipherline
mismis - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Dysanuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Fargesia greje   user posted image user posted image   test 05.11.
picola1 greje    user posted image   test 05.11.
gospodarica greje   user posted image user posted image   test 06.11.
Špelka greje   user posted image user posted image   test 16.11.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, začetek 9.10.)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep, posvet 2.10.)
  • Nellika (GK LJ, začetek postopka 16.10.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF, začetek postopka 14.10.)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, november)
  • Špelka (GK LJ)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tiki55 (1. IVF)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Bilka (GK LJ, posvet 30.10.)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Miklarom (MB, posvet 23.10.)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetej jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                            2+1                          27 %

maj                         12                                5                            41 %
junij                      14                               5                           35 %  
julij                          4                                1                             25    %   
september               12                                7                             58  
november                11                                4                             36                             

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE NOVEMBER    

user posted image  Picola1 (LJ)

user posted image  Fargesia (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
2.11.2009 14:10:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Oh Suzika, user posted image user posted image  kako pa nastane tale krvava cista, morda ti je pa to zaviralo prihod user posted image . V tej slabi novici je samo ena dobra, to pa je, da ga boš vsaj za silvestra lahko pila user posted image

To (če jaz prav razumem) rata tako, da ob ovulaciji ostane nekakšna "vrečka" in potem ko dobiš M se večina krvi nabira v tisti vrečki in to je potem cista. Ta cista zdej raste z vsako M- ker se "napaja". Sem pa pozabila vprašat dr. D ali je potem boljše, da si vsak mesec sprožim M ali je boljše, da jo sploh nimam. user posted image Po moji logiki je potem boljše, da sploh nimam M, ampak ne vem če je to ravno tako. Bom povsej verjetnosti kar naprej pila krvomočnico, pa kar bo pač bo. Samo, da bo do januarja zginila, da lahko končno začnemo s postopkom. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
2.11.2009 14:41:37   
gasilka
Hvala Špelika user posted image upam da nebo tko bolelo kot prvič
Pa lepo grej svoji dve pikici da zrasteta v lepa plodeka user posted image

< Sporočilo je popravil gasilka -- 2.11.2009 14:43:31 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
2.11.2009 15:14:30   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro!!!!

fargi skos lula...to je ena izmed potreb...user posted image user posted image user posted image

drgač sem pa tole nalulala...danes sem 12.dan... pa počakmo za ziher do četrtka...

user posted image

YEEEAAAAAAAAH!
To lulanje je pa bilo najboljše lulanje na svetu! Joooočeeem miša moja. OD SREČE!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
2.11.2009 15:45:40   
Inana
Fargi user posted image user posted image user posted image juhuhu! Bravo čisto sveža nosečka! Tko se dela!

IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

inana...koliko časa že imaš izcedek in kako zgleda?

Izcedek se je začel včeraj popoldne, danes se je mogoče celo za odtenek zmanjšal user posted image ampak je še vedno tu ... sem pa jst (moj nadimek je krava user posted image ) šla vzet aspirin ... čist sem že zavtomatizirana s temi zdravili in sploh nisem pomislila, zakaj sploh je aspirin. Izcedek je pa tak tekoč in rahlo rjavkast. Kaj pa pri tebi?

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
2.11.2009 15:59:13   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Fargi user posted image user posted image user posted image juhuhu! Bravo čisto sveža nosečka! Tko se dela!

IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

inana...koliko časa že imaš izcedek in kako zgleda?

Izcedek se je začel včeraj popoldne, danes se je mogoče celo za odtenek zmanjšal user posted image ampak je še vedno tu ... sem pa jst (moj nadimek je krava user posted image ) šla vzet aspirin ... čist sem že zavtomatizirana s temi zdravili in sploh nisem pomislila, zakaj sploh je aspirin. Izcedek je pa tak tekoč in rahlo rjavkast. Kaj pa pri tebi?

no pri meni se je pojavil v četrtek,potem izginil,danes zjutraj pa se je pokazal,ti user posted image  ti.....ampak ga je malo,najprej je bil svetlo rjav,zdaj pa se je premenil v rjavo-svetlo rdečega,joj kako sem to napisalauser posted image upam, da razumeš kakšne barve mislim???
vse tako kaže kot da bo prišla user posted image  M....ampak nimam nobenih krčev,samo v jajčniku me na vsake toliko časa reže.
da ti pa povem da ni tvoj nadimek krava apak verjetno mojuser posted image sem šla delat test.....deseti dan po ET (prenos zarodkov je bil 5 dan) in mi je pokaz negativno.mislite da sem ga delala prezgodaj,glede na to da enim tudi 12 dan pokaže zelo rahlo črtico????
jaz upam,da ta izcedek ne pomeni nič slabega,da se bo ustavil in da bo test čez dva dni pokazal kaj drugače.ostajam optimist,čeprav mi tisti 6 čut govori da ne bo kot si jaz želimuser posted image user posted image user posted image

tebi inana pa želim da gospod izcedek čimprej gre in ti test pokaže en lepuser posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
2.11.2009 16:39:47   
september1
vsem novim nosečkam čestitke, trepetalkam pa držim pesti za velik in debel +

jaz pa danes dobim stopko v sredo pa je punkcija.

Neposredna povezava do sporočila: 2759
2.11.2009 16:42:22   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Pikovitka....pa ne da si že ustala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote

hahah sem bila pridna a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
2.11.2009 16:42:45   
pikovit
FARGI YES,YES,YESuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2761
2.11.2009 17:03:18   
Ermand
Pozdravljene,

Večkrat obiščem to spletno stran in pa forume, zato bi vas prosila za informacijo o tem, na kakšen način se pri IVF odločajo o tem, koliko zarodkov vstavijo pacientki. Namreč meni so vstavili samo en zarodek (prvi postopek), čeprav so jih imeli na voljo tudi več. Odgovor biologinje je bil, da sem še mlada (28 let), da imam na voljo še dovolj zamrznjenčkov. Rekla mi je tudi, da če se odločim za vstavljanje dveh zarodkov, da bi morala doplačati.

Hvala za vaše odgovore,
Ermand

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
2.11.2009 17:16:44   
gigi1
Suzika user posted image user posted image user posted image  . Meni za ciste zelo pomaga limfna drenaža ali Bownova terapija. Upam, da se ti čimprej uredi.

September in gasilka user posted image  user posted image  user posted image  za stopko.

Inana in gospodarica upam, da te izcedki niso nič slabega user posted image user posted image user posted image

Ermand kot vem se odločajo glede na leta. Mislim, da je meja 35. To, da bi se moralo kaj doplačati pa prvič slišim user posted image
Nisem čisto dobro zastopila ali si v fazi po ET ali čakaš na zmrznjenčke? Vsekakor ti želim srečo user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Ermand)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
2.11.2009 17:26:35   
Anonimen
gigi, hvala.. se bom pozanimala malo za te terapije. user posted image

ermand
, jaz sem v GK LJ govorila s puncami, ko smo čakale ali na punkcijo ali na ET in so skoraj vsem vstavili dva. Tudi puncam mojih let (25), ki so imele prvi postopek. Je pa verjetno odvisno tudi od razvitosti zarodka. Npr. fargesii so vstavili dva, čeprav je še mlada in je to njen prvi postopek (en zarodek je bil 100% razvit  -blastocista, eden pa malo manj - morula ). Tako, da predvidevam, da je to tako, da če imaš dosti blastocist ti vstavijo eno, če imaš pa npr. blastocisto in morulo pa vstavijo obe, ker morule itak ne bojo zamrznili. Nekako tako si jaz predstavljam, če pa drži, pa ne vem. Za plačilo pa prvič slišim. 

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
2.11.2009 18:01:42   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zarja, Tanja, pikovit - kaj novega? ste pridne?

Sonček pri meni nič novega in itak,da sem pridna user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
2.11.2009 18:03:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Imela bi eno vprašanje za vas! Mojo prijateljico zanima ali ima tudi letos Reš kaj ekstra postopkov na koncesijo? Če se ne motim je vsak konec leta dobil nekaj ekstra postopkov, a je tudi letos tako?????

Jaz ti ne morem nič kaj dosti pomagat.Pejt na MONa povprašat.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
2.11.2009 18:05:06   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Med temi na RR je ena taka, ki mi je nekako blizu po številu poskusov - pikovit. Pikovit, vem, da veš, kako nama je. In občudujem tvojo moč. Ti si šla še večkrat čez to... vem, da imaš v podpisu napisano, da si že 10x pogorela...user posted image . Moja cifra je malo nižja. Ampak ko seštejem leta, od prvega poskusa... se kar zgrozim. Zdaj je že 9 let in pol od takrat. Če bi bilo po sreči, bi bil prvi otrok lahko zdaj že v šoli. Pa ni in ni...
Praviš.... Praga ali MB. Mogoče bi MB prinesel kak čudež. Čeprav bolj malo verjamem v to. Tam je postopek sicer malo drugačen od Lj in Reševih... Praga... to bi bilo za razmislit. Najbrž si imela v mislih darovalsko celico. Imaš mogoče kakšne izkušnje s tem? Reš je tudi omenjal tole... Pa spomnim se, da mi je nazadnje rekel: Zanič ste. Toliko celic, pa nikoli nič. Vsega skupaj ste jih imeli že okoli 100. Pa nikoli nič.
Kar groza me je klicat ga po telefonu in mu povedat, da iz tistega blagega plusa ni nič več, temveč le še minus user posted image . Ga pokličem jutri enkrat.

Drugače sva z mojim danes odločna, da na postopek ne greva več. Zdaj je treba delati na zdravju, psihi, medsebojnih odnosih... in zadihati. Dovolj je te loterije. Vsaj zaenkrat.

Mogoče enkrat, ko bova zbrala moč... stopiva do Reša, vendar le na pogovor, ne na postopek.

sonček33 user posted image . Si me spravla v dobro voljo. Praviš, da sem bla vidit mogočna... ja saj na zunaj sem običajno čist normalna. Za mnoge zelo pozitivna, polna energije. Ampak znotraj... zlomljena... na momente že prav depresivna. Včasih so obdobja, ko solze pritečejo kar same od sebe... brez pravega razloga. Preveč je te žalosti in neuspehov... res bo treba delat na sebi. Drugač me bo zlomilo. In če mi potem slučajno uspe, bom slaba mama. Otrok pa potrebuje zdravo (tudi psihično močno) mamo. In tud na to je treba mislit.

No, zdaj sem pa malo naložila... naj bo dovolj, da vas ne zamorim preveč.

Lep večer še naprej.

Pika ti napišem ZS

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
2.11.2009 18:42:33   
mismis
Samo, da vas spomnim na naše srečanje...

Ker bi se bilo fino videti po čarovnicah in pred Martinom, je padel predlog za srečanje 

in sicer naše x-to srečanje bo v petek 06.11.2009 od 19. ure dalje. Lokacija stara in vsem nam poznana, torej Kongo v Savljah.

user posted image    user posted image   user posted image user posted image

NA ZDRAVLJENJE user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
2.11.2009 18:47:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Samo, da vas spomnim na naše srečanje...

Ker bi se bilo fino videti po čarovnicah in pred Martinom, je padel predlog za srečanje 

in sicer naše x-to srečanje bo v petek 06.11.2009 od 19. ure dalje. Lokacija stara in vsem nam poznana, torej Kongo v Savljah.

user posted image    user posted image   user posted image user posted image

NA ZDRAVLJENJE user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image opiceuser posted image moje, vas bom fejst pogrešala.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
2.11.2009 18:52:57   
zarja1

mah, novega glih ničuser posted image . Že en mesec iščem taprave škornje, pa me bo zgleda sneg prehitel...user posted image

Drugač pa še malo še malo pa odoh ja po deco.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
2.11.2009 18:54:42   
ledenka
Fargi user posted image user posted image user posted image kolk sem jaz vesela tvojega plusa!!! user posted image user posted image user posted image

Pika user posted image user posted image user posted image vzemita si predah... morda bosta čez nekaj časa spet zbrala moči za poskus

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
2.11.2009 19:04:58   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro!!!!

fargi skos lula...to je ena izmed potreb...user posted image user posted image user posted image

drgač sem pa tole nalulala...danes sem 12.dan... pa počakmo za ziher do četrtka...

user posted image

Tale palčka me je pa tko razveselila...jo moram kr še enkrat nalimat...to je prava fotostimulacija.....jeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A tkole to zgleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Fargica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....a sploh dojemaš?

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
2.11.2009 19:09:17   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Sonček pri meni nič novega in itak,da sem pridna user posted image

Sej vidiš kako sem pridna...sploh ne morem do foruma pridt...sem mogla na šihtu turbo v rit uklopit, ker so bili šefi skoz za vratom user posted image user posted image user posted image user posted image
Kva pa kej ti moja Gorenjka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
2.11.2009 19:21:59   
sapi
Pozdravček ...

Fargi čeessstiitke za lep plusek, juuupppiii user posted image user posted image user posted image  ...
Pika upam, da tudi tebe čaka en velik čudež, mislim nate user posted image  ...
mismis superca za prvo špiko menopurja, sedaj gre pa zares ...
gospodarica močno, močno držim pesti, da izcedki izginejo in se prikaže plusek ...
gasilka dobro bero boš imela ...
suzi upam, da cista res izgine ...
zarja, gigi, bebi, kimsy pozdravček ...

Pa gotovo sem vas cel kup spustila zato še ostalim en velik pozdravček ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
2.11.2009 19:27:45   
Tanja_Jes
Zarja...a te ne bo?!user posted image user posted image user posted image
Mismis....cooooooooool....že prva špika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej pa hanija v roke...user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi...bemtiš...ma sej bo...upajmo da zgine...madoniš...ne morem verjet...nič ti ne preostane kokr da čičaš pa čakaš...glej z dobre strani...maš pa zdej dva meseca časa da narediš tisto kar potem ne boš mogla...recimo kakšno fajno potovanje...pa ne se jezat...sam si še mlada...ooooo kva bi jest dala za ta leta user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebi....lepo da nas prideš pogledat...pozdravček tebi user posted image

Gigi....bunkica...kako si kaj?!

Barbi...kako gre špikanje?!

Pikovit...sej jest vem da si ti pridna user posted image user posted image user posted image

Edmond....kok jest sovražim če mi nekdo reče da sem še mlada....da mam še čas...grrrrrr...bla bla bla...jest sem že od 18 leta z možem...zdaj jih pa imam 30... Drugač bi pa jest tut rada da mi dva dajo...bom vprašala če lahko...če bom imela...

Pilotina...ti si pa tut nosečka user posted image ...če me spomin ne vara...

Reby
...kako naš Tomi?

Mikla...sej takrat ko mora priti je pa ni user posted image ...

S*   kako si ti kaj?

Pozdravček tudi ostalim....da ne naštevam....

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?