Češnca
|
Dobro jutro! Naspana sem... Ah, kolk to paše!!! Se je Juš po doooooooooooooolgem času samo 1x zbudu, najedu in sva spala do 7ih (od 19.50). Jeeeeee!!! Ko bi vsaj trajalo tole obdobje - da ni bila samo ta noč taka! Ah, mi smo pa od srede do nedelje sami, gre možek službeno v Bruselj... me že stiska... pa pol ga še v naslednjem tednu 2 dni ne bo... Komi čakam, da minejo ti dnevi!!! Pa me sploh ne skrbi, kako bo čez dan, samo zvečer, ko se vse umiri, tamaučka zaspita, jst bom pa sama... IZVIRNO SPOROČILO: Chatty A se lohk mal razpiz... Včeri sem cel dan preživela s taščo .Cela mora, sm jo še ponoč sanjala. Človk sploh ne more verjet, da se obnaša tko, k da nism cele dneve z otrokom,in da imam že šestletne iskušne in moji tavelki nikol ni nič manjkalo. Me začne sprašvat kaj mu dajem jest,in ko ji povem, da se samo dojiva ,kera groza,sej nisem normalna, vsaj sok bi mogu že lep čas pit. Skor da ne stradam otroka,mu je hotla kar banano v usta porint . In pol začne tamalmu tečnart, kakšna je mami, kako mu daje samo mleko,kaj nej on samo z mlekom. Ne govori... Moja sicer ni taka - prisega na dojenje, ker je ona oh-in-sploh-fajn-pa-dolgo dojila. To je bil pol večni pritisk name, ko ta prvega nisem več dojila... Kot da mi že tko ni bilo zadost hudo!!! No, ampak zdej (kot vedno) me pa moti, ker me sploh ne posluša! Juš je vedno razdražen pri njih - očitno ne mara njenega glasu (o tem sem že pisala) - in potem se pomiri samo z dojenjem (ko končno sploh zagrabi ). Pa ji rečem, naj mi ga da (itak ga ima v naročju, ker je on razvajen in najraje po rokah - po njenem... Ker drugače sovraži bit stalno po rokah!!!), ona pa kar presliši. Adijo pamet! Pa kaj ga sploh jemlje v roke, če ve, da se vedno začne jokat! Zdej še po ta večjega ne grem (je pri njej v varstvu in se ima tam res super - priznam, z večjimi pikci ji gre odlično! ), ker ta malega samo ogovori v voziček in mamo že sireno! Pa res paše se tkole spljuvat! Pol vidi, kako močno si drgne dlesni,in me skor prisili, da mu jih namažem s čebulo . Pri nas so tud zobki na pohodu... Slina, rokica v ustih, čist pikast je okol ustk... igralna podloga - super za 3 min, kolkor je na njej! Potem je pa že pod mizo, sredi dnevne... V glavnem, samo gledam, kdaj se bo v omaro z glavu butnu! Ga ne morem pustit niti minutko samega... Je pa čisto navadna, ena iz BC. rina za kolke! Čestitke za vse oz. obletnice!!! Pri nas pa ni megle! Jeeeeeeeeeeeee! Midva greva veselo ven. Aja, pogrešam nekaj naših punc - so se večkrat javle, ko smo ble še ... Ne bom naštevala, kar nekaj jih/vas je. Javite se kaj!!!