|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
29.10.2009 14:07:56   
uršula83
Tut mi imamo zobe!!!!! Končno!
26. 10. je dobil spodnji enkici-obe, u kratekem bosta pa še zgornji.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.10.2009 14:58:54   
patkapatatka
Malo se javljam, da vam pokažem, kaj delam odkar se je ura premaknila user posted image

user posted image in

user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.10.2009 16:03:39   
čebeli
oho, patkapatatka, kakšne luštne pajacke šivaš!!! user posted image Super so! Js bi tudi imela take...(hehe, ne Doroteja).

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 978
30.10.2009 6:39:41   
čebeli
Hejho!

Danes sem pa zgodaj vstala...user posted image Smo imeli končno krasno nočuser posted image . Sem se le preventivno zbujala, ko je tamala stokala in se obračala...ah, milina, ko mi ni bilo treba nič vstat, pa živcirat se, ko bi ona rada pila...Je šlo vse v polsnu.

Drugače pa smo spet na istem...po nekaj dneh premora sva spet obe iztaknili prehlad. Joj, kako sitno...sama skos čajčkam lekadole, tamali pa ne vem kako olajšat zadevo...sesalec mi je dokončno fuč user posted image in je na popravilu...zaenkrat uporabljam babyvac na usta...in vatko...pa seveda fiziološko...

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 979
30.10.2009 6:41:39   
čebeli
aha, še enega user posted image za lepši začetek dneva...

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 980
30.10.2009 7:04:24   
arupnik3
hvala za kavico samo sem pila samo mleko zdej se pa odpravljam v italijo lepo se imejte
ja tjaša pa še vedno spi seveda ko morm jst ustat ona veselo spi ko bi pa lahko spala pa pokonci že ob 6h smo pa tudi mi zdele spali 2 NOČI BREZ ZBUJANJA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 981
30.10.2009 8:30:44   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3
smo pa tudi mi zdele spali 2 NOČI BREZ ZBUJANJA user posted image user posted image user posted image

Ali lahko jaz našo Laro pripeljem k tvoji Tjaši, da jo bo mal naučila kako se ponoči spi user posted image .

Smo bili pa tudi mi prehlajeni in je zdaj že ful boljš. Na srečo smo imeli samo prehlad, sem ji tudi nosek pucala s sesalcem in je ful fajn, ker gre res veliko ven, saj za pred spanjem, da lahko spi, ker drugače sem jaz tudi to uporabljala za na ustnik (tisti del, ko natakneš na sesalec sem dala vato, da mi ne bi kaj v usta priletelo, pa se je tut obneslo). Zato zdaj spet spimo vsi trije skupaj user posted image , sploh noče bit več sama v sobi, ne vem, upam da jo bo minilo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 982
30.10.2009 8:35:49   
tasa.m
Mleko; jaz ji bom dajala tistega, ki ga prodajajo v plastenkah (je bolj svež in je kao boljši, tako mi je svetovala patronažna), ji ga bom pa verjetno začela dajat pred enim letom, zaradi vrtca, če bo kakšna reakcija, da bom vedela zakaj in da ji ga bom na začetku mešala z vodo. Ker dvomim, da se bo varuška še stem okvarjala.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 983
30.10.2009 10:50:15   
skorpika
jst sem se tudi odločila, da bo mleko poskusil prej, tudi zaradi vrtca...včeraj sem kupila prvo plastenko Planike, ki ga ni potrebno kuhat, sem zmešala pol z vodo in mu zjutraj naredila grisolino...pojedel je, bomo vidl če bo kakšna reakcija...

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 984
30.10.2009 11:13:18   
skorpika
še eno vprašanje:

ali katera ve ali je potrebno vlogo za otroški dodatek letos ponovno oddati ali kako je s tem? ali je obrazec isti?

hvala in lp

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 985
30.10.2009 11:35:37   
Anonimen
skorpika, ja je treba ... saj boste v začetku novembra obvestilo dobile ... Neži je pač uradno novembrka in smo že v začetku oktobra dobili obvestilo ... no pa sem končno danes nesla, pa nisem nič opravila, ker je moj pozabil nek znesek not vpisat user posted image ... baje da mu ga lani ni bilo potrebno ... kaj pa vem ... v glavnem mi je dala pa štampiljko z današnjim datumom gor, tako da bomo tut za naslednji mesec dobili, če ne bi pa za 1 mesec brez ostali ...

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
30.10.2009 11:47:36   
skorpika
super, hvala otika user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
30.10.2009 22:32:25   
klavdiy4
Ojla...

No, danes sem se prijavila na izpitno, pa jo mam čez teden dni....tako, da naslednji petek vse bit doma, pa držat pesti...user posted image ....

skorpika tudi jaz sem vpisana v šolo, lahko bi šla redno, vendar bi imela potem premalo časa za Leilo...zato, sem se raje vpisala izredno...so mi pa tudi med nosečnostjo šola in ravnateljica zelo pomagali....sem se prav čudila, ker sem mislila, da so vsi nesramni in neuvidevni do mladih mamic...pa na srečo ni tako....sem pa res v enem letu naredila 2 letnika, bila prav dobra, pa še na koncu sem v zadnjih dveh mesecih ostala doma, zaradi slabosti....no, res, da potem, ko sem rodila, me je pridnost malce minila in smo se raje cartali...user posted image

patkapatatka full lepi pajacke....

arupnik3 Sem šele sedaj vidla, da sta najini user posted image  isti dan rojeni...Kje pa si rodila?
Jaz sem v Celju ob 0:44 ....

No, sedaj pa grem eš malce pred TV, potem pa spat....

Nočko....

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 988
31.10.2009 8:03:42   
arupnik3
tasa.m ti kr pripelji sam glede na današnjo noč ko nismo spali tut 1 uro skupi bi se tvoja naučila kašnih vragolij ja s temle neprespanimi noči so vzponi in padci mislem too much
klavdy4 uf jst sm rodila v Postojni ob 5.30 tko da edin krike sva mogoče slišali tok daleč user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 989
31.10.2009 11:09:20   
YOZIKA

Helo punce!

Mi gremo pa že v ponedeljek prvič v vrtecuser posted image !!!  Upam, da nam uspe se v 2 tednih navadit, ker takrat grem jaz v službo! Sploh mi ni jasno kdaj se je leto obrnilo. Ah, ja, bo že, samo da bi bil čim manj bolan, drugo bo že nekako. Skoz pa tudi ne morem bit doma, user posted image .

Drugač pa imamo 6 zobkov, ki nam delajo nemalo težav.  So pa pri nas tudi zgornje dvojkice ble prej zunaj kot enkice. Hodimo še ne, ampak ne manjka dosti,  se je nekajkrat že probal spustit, je kar šel na bratcem, en korak naredi, pa se spusti na kolena. Tako je še najbolj varno.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 990
31.10.2009 18:34:37   
blackcoffee
uf.. se je pa dost zgodilo v teh dneh.. eno stran ste napisale v celem tednu!! lol
ja, kje ste vse - na maldivih?! lol

pr nas nič novega. najbrž tudi pri vas ne.. ali pa se vam, tako kot meni, ne ljubi tukaj gor viset. user posted image  
klavdy.. jaz mam tud v petek izpit. se bom danes začela učit. ko pospravim, pa ko se najem, pa ko opravim še kak tel. klic, pa ko prečekiram še vsaj 3x rr, če bo ktera slučajno kaj napisala.. pa, pa... pol pa bo treba zizo dat in it spat.

kriza. sploh se mi ne da v knjige bulit.
pismo, Edgar Cayce je bil res srečnež. spal je na knjigah in naslednje jutro do potankosti vse znal!! ah... ja, sem tud že sprobala to metodo, pa zgleda nisem iz tovrstnega testa. user posted image user posted image

ajde, mejte se!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 31.10.2009 18:42:57 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 991
1.11.2009 10:08:52   
arupnik3
kavica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 992
1.11.2009 11:17:29   
klavdiy4
arupnik3 hehe, se mi je zdelo, da sem takrat neki slišala, samo jaz sem bila ob 5 že na oddelku...user posted image

blackcoffee ti se še moraš učiti, jaz imam pa izpit za avto v petek, tako, da vse dol s ceste...user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 993
1.11.2009 18:07:56   
klavdiy4
Smo mal prej domov prišli, Leila je takoj zaspala.....danes je komaj 1-krat jedla mleko....user posted image se je med kosilom tako najedla, da še keksov ni potem hotela...user posted image

Tuki je pa res zatišje...user posted image  A moje sestre tudi ni nič več gor?user posted image user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 994
1.11.2009 20:07:28   
Anonimen
Helowa!

No pri nas se pozna prihajajoča polna luna (očitno) ker je imela tamala danes katastrofalni dan ... sva jo 2 uri prepričevala, da je potem za 20 minut zaspala user posted image ... pa tut jedla ni skor nič ... za kosilo je pojedal 3 žlice krompirja, ki ga drugače obožuje ... upam, da bo vsaj ponoči vredu spala.

Klavdy4 ... vzeto na znanje ... z Neži se niti po pločniku ob cesti ne bova sprehajali ... bova raje na makedamu ob Bistrici ... varnost je le varnost user posted image user posted image .

Kavica ... go girl go ... user posted image ... saj bo ... jz se moram pa tut jutri že zgodi za knjige spravit ... mater december je že skoraj pred vrati, moja diploma je pa še daleč od tega, da bi bila spisana user posted image ... bom mogla tut šedruge dneve zvečer po tipkah klofat, ker če ne, moj cilj ne bo dosežen ...

Nič grem še malo po RR pogledat, če je kaj novega, potem pa pod tuš in v mižule ... sem čisto preč danes.

(odgovor članu klavdiy4)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
1.11.2009 21:07:01   
tasa.m
Klavdy4; držim pesti, da ti rata.

Pri nas je bila tudi danes nekaj tečka, jedla ni čisto nič, šele ob štirih popoldan je pojedla malo sadja in zvečer kašico in mleko, tako da upam, da ne bo ponoči vse nadoknadila.

Dober da me vsaj tukaj na RR mal spominte, da imam tudi še jaz dolgove na faksu user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
1.11.2009 21:09:39   
Suni
Ojla,
imam eno vprašanje - ali je katera naročila čeveljce pri NEXTu? Nimam pojma katero številko naročiti... ima pa naša cca 12 cm podplatek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 997
1.11.2009 21:34:37   
Anonimen
Suni, mi smo naročili čevlje pri Nextu ... sem sprintala tabelico iz njivove strani, po njej zmerila tamali nogico, pa je prišlo med 3 in 4 ... pa sem rekla, da za 14 dni pa ne bodo in sm 5ko naročila ... ni pa so zdaj v omari in čakajo na pomlad, ker so ji ful preveliki user posted image ... evo, tole si sprintaj 1:1 http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf ... če ima 12 cm dolge podplate, bi jaz na tvojem mestu 5-ko naročila ... no al pa 4,5 ...

(odgovor članu Suni)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
1.11.2009 23:05:42   
pumpkin23
ja na nas tale polna luna zelo dobro vpliva. Smo zdej 2 noci spet super spali (samo enkrat se je zbuduuser posted image ).
Hej punce zavihat rokave in na delo. Drzim pesti za vseuser posted image . Jutr pa drzte se zame pesti ker grem zjutri na en razgovor za sluzbo. Nisem pa se cist ziher ce bi sploh sla v sluzbouser posted image .

Joj ko so tile prazniki hitro minili. Pa tako nam je blo lustno k smo meli nasga tatija cel teden doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 999
2.11.2009 9:01:52   
blackcoffee
Malo za zabavo, malo pa zares

VAŠE IME ODKRIVA KAKŠNA OSEBA STE:

Najdite črke, ki sestavljajo vaše ime:

A - duša si
B - sexy si

C - hitro si užaljen (a)

D - dober(a) si v postelji

E - mnogim si všeč kot oseba

F - dober na plesnem področju

G - si borec za svoje pravice

H - nesiguren(a)

I - malo nor

J - egoist
K - dobro se ljubiš

L - previden

M - preračunljiv

N - prelepo izgledaš

O - ne odobravaš, da ti nekdo ukazuje, kaj moraš storiti

P - vedno pripravljen za akcijo

R - rad imaš resnico

S - komunikativna oseba

Š - ni se težko zaljubiti vate

T - vedno poveš ljudem kar želijo slišati

U - rad imaš, da si v centru pozornosti

V - iznajdljiva oseba

Z - dobro izgledaš

Ž - življenje živiš kot misliš, da je najbolj prav zate

user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?