Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:12:25
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa grem pospravit...čeprav se mi ne da............. me bo od lenobe pobralo ,potem pa grem pod tuš,potem pa.... v posteljo in TV gledat, so fajn filmi danes
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:12:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Recte mi a lahko dam palačinke v skrinjo?? Ker sem jih malo preveč spekla in se ni pojedlo in mi jih je škoda vstran vrečt? Saj verjetno nebi moglo bit nič , če pa eni kanelone devajo v skrinjo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:13:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Recte mi a lahko dam palačinke v skrinjo?? Ker sem jih malo preveč spekla in se ni pojedlo in mi jih je škoda vstran vrečt? Saj verjetno nebi moglo bit nič , če pa eni kanelone devajo v skrinjo.. ma pojej jih.zdaj zmaži,pa konec ne vem ..po mojem ni nič narobe če jih v skrinjo daš
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:22:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Recte mi a lahko dam palačinke v skrinjo?? Ker sem jih malo preveč spekla in se ni pojedlo in mi jih je škoda vstran vrečt? Saj verjetno nebi moglo bit nič , če pa eni kanelone devajo v skrinjo.. ma pojej jih.zdaj zmaži,pa konec ne vem ..po mojem ni nič narobe če jih v skrinjo daš nemrem več , drugače bi jih. Je moj za**bo, ker je reko da bo naredo kanelone za kosilo, pol pa je kuj naenkrat purana v smetanovi omaki in pire. Sva se tak nažrla, da nisva mogla nič palačink vase spravit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:22:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa grem pospravit...čeprav se mi ne da............. me bo od lenobe pobralo ,potem pa grem pod tuš,potem pa.... v posteljo in TV gledat, so fajn filmi danes uživaj in lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:28:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Je moj za**bo, ker je reko da bo naredo kanelone za kosilo, pol pa je kuj naenkrat purana v smetanovi omaki in pire. Sva se tak nažrla, da nisva mogla nič palačink vase spravit. a tvoj kuha?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:28:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še ena zapečkarica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:30:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Je moj za**bo, ker je reko da bo naredo kanelone za kosilo, pol pa je kuj naenkrat purana v smetanovi omaki in pire. Sva se tak nažrla, da nisva mogla nič palačink vase spravit. a tvoj kuha? danes je ja. Prej je stalno, odkar pa sem bila na bolniški in zdaj ko sem na porodniški, pa se je malo razvado..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:31:02
|
|
|
|
ly117
|
Babike jaz vas za danes zapuščam. Gledam film na Pop-u, da se malo nasmejim, pol pa se še k mojemu malo stisnem. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:32:31
|
|
|
|
nebo
|
ČAROVNICA se pokorno javlja in HVALA ZA VOŠČILA OB MOJEM PRAZNIKU. Sem se nadelala (stregla), sedaj spakirala fročeke in spakiram še sebe, aja pa moža še ... Še enkrat hvala vsem in upam, da se naslednji teden kaj vidjamo na kafetu!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:37:48
|
|
|
|
arabela*
|
Nič šibam..................lepo spite!!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:38:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Tudi jaz grem malo k na kavč in gledat film na popu. Lepo spite, nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 22:18:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Recte mi a lahko dam palačinke v skrinjo?? seveda lahko, jaz jih razrežem in imam kot fritate za juho.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 22:20:16
|
|
|
|
botrca
|
Tudi jaz vam želim mirno in lahko noč...ste se zaklenile, da vas kakšna čarovnica ne odnese ?. papa
< Sporočilo je popravil botrca -- 31.10.2009 22:23:09 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 1.11.2009 7:09:00
|
|
|
|
marta82
|
Dobro jutro in lepo nedeljo želim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 1.11.2009 8:51:53
|
|
|
|
botrca
|
Jutro ,
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 1.11.2009 16:09:12
|
|
|
|
botrca
|
Ki pa ste vse danes Ja, saj vem v družinskem krogu na kosilih in na grobovih. Jaz sem pa sama kot vedno pa mi je dolgčas. Za vse pokojne...naj počivajo v miru:
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 1.11.2009 17:47:35
|
|
|
|
tasa_m
|
čer. Midve z Lijo sva tudi bile doma. Danes sem jo prvič v hojico dala, je bila tak smešna. Ona se je samo igrala z igračkami, premikala pa nič. Pa nič zato bo že ko bo pripravljena. Itak ji teh 10 min. ne more škodit, kaj je noter sedela..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 1.11.2009 17:54:31
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Se pokorno javljam na raport! Jah,jaz sem pa včeraj itak delala,Čagala pa sem kr na šihtu,tak da nisem šla po koncu dela nikamor,ker je bilo too much alkota,da se nekam daleč vozim.Se je pa začelo že ob 4.30 pa do 11-h,ko sem šla domov.Na pela pa na plesala pa sem se do daske ! Pa promet je bil fenomenalen,danes pa smo kr nadaljevali-brez alkota-tak,da sem samo padla,ko sem prišla domov.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 1.11.2009 18:00:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer. Midve z Lijo sva tudi bile doma. Danes sem jo prvič v hojico dala, je bila tak smešna. Ona se je samo igrala z igračkami, premikala pa nič. Pa nič zato bo že ko bo pripravljena. Itak ji teh 10 min. ne more škodit, kaj je noter sedela.. Super za Lijo! Saj bo,večkrat jo daj noter,da bo pogruntala.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 1.11.2009 18:25:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ojla! Se pokorno javljam na raport! Jah,jaz sem pa včeraj itak delala,Čagala pa sem kr na šihtu,tak da nisem šla po koncu dela nikamor,ker je bilo too much alkota,da se nekam daleč vozim.Se je pa začelo že ob 4.30 pa do 11-h,ko sem šla domov.Na pela pa na plesala pa sem se do daske ! Pa promet je bil fenomenalen,danes pa smo kr nadaljevali-brez alkota-tak,da sem samo padla,ko sem prišla domov. zdaj pa mi je kuj žal,da nisem sama prišla na en drink
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 1.11.2009 20:05:12
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 1.11.2009 20:07:42
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem pa danes lenarla. Zjutraj smo z mojima staršema šli pržgat svečke pa pri stricu smo se malo oglasli, ki je na Pobrežiju doma. Pol pa sem prišla domov pa sem malo pospravla sobo in je že bilo kosilo. Po kosilu pa smo ga vsi trije malo žagali v postelji. Je pasalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 1.11.2009 20:19:50
|
|
|
|
tasa_m
|
čer Ly..tud enarit je treba jaz pa sem mislila it peglat pa bom jutri danes mi ni. Dajte mi povedat, kje bi v mestu našla kovinske šablone za voščilnice? Skrinja mogoče? Art je samo v EP a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 1.11.2009 20:22:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa sem mislila it peglat pa bom jutri danes mi ni. Sma žr dve taki.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?