|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
31.10.2009 21:12:25   
arabela*
Jaz pa grem pospravit...čeprav se mi ne da.............user posted image me bo od lenobe pobralouser posted image ,potem pa grem pod tuš,potem pa....user posted image v posteljo in TV gledat, so fajn filmi danesuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 201
31.10.2009 21:12:37   
tasa_m
Recte mi a lahko dam palačinke v skrinjo?? Ker sem jih malo preveč spekla in se ni pojedlo in mi jih je škoda vstran vrečt?
Saj verjetno nebi moglo bit nič , če pa eni kanelone devajo v skrinjo.. user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
31.10.2009 21:13:35   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Recte mi a lahko dam palačinke v skrinjo?? Ker sem jih malo preveč spekla in se ni pojedlo in mi jih je škoda vstran vrečt?
Saj verjetno nebi moglo bit nič , če pa eni kanelone devajo v skrinjo.. user posted image user posted image

ma pojej jih.zdaj zmaži,pa konecuser posted image user posted image

ne vem ..po mojem ni nič narobe če jih v skrinjo dašuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 203
31.10.2009 21:22:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma pojej jih.zdaj zmaži,pa konecuser posted image user posted image

ne vem ..po mojem ni nič narobe če jih v skrinjo dašuser posted image
nemrem več user posted image , drugače bi jih. Je moj za**bo, ker je reko da bo naredo kanelone za kosilo, pol pa je kuj naenkrat purana v smetanovi omaki in pire. Sva se tak nažrla, da nisva mogla nič palačink vase spravit.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
31.10.2009 21:22:35   
tasa_m

Jaz pa grem pospravit...čeprav se mi ne da.............user posted image me bo od lenobe pobralouser posted image ,potem pa grem pod tuš,potem pa....user posted image v posteljo in TV gledat, so fajn filmi danesuser posted image
uživaj in lahko noč!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 205
31.10.2009 21:28:27   
arabela*

Je moj za**bo, ker je reko da bo naredo kanelone za kosilo, pol pa je kuj naenkrat purana v smetanovi omaki in pire. Sva se tak nažrla, da nisva mogla nič palačink vase spravit.

a tvoj kuha?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 206
31.10.2009 21:28:44   
ly117
še ena zapečkaricauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
31.10.2009 21:30:37   
tasa_m

Je moj za**bo, ker je reko da bo naredo kanelone za kosilo, pol pa je kuj naenkrat purana v smetanovi omaki in pire. Sva se tak nažrla, da nisva mogla nič palačink vase spravit.

a tvoj kuha?
danes je ja. Prej je stalno, odkar pa sem bila na bolniški in zdaj ko sem na porodniški, pa se je malo razvado..user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
31.10.2009 21:31:02   
ly117
Babike jaz vas za danes zapuščam. Gledam film na Pop-u, da se malo nasmejim, pol pa se še k mojemu malo stisnem.

Nočko vsem.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 209
31.10.2009 21:32:31   
nebo
ČAROVNICA se pokorno javlja in HVALA ZA VOŠČILA OB MOJEM PRAZNIKU.

Sem se nadelala (stregla), sedaj spakirala fročeke in spakiram še sebe, aja pa moža šeuser posted image user posted image user posted image ...

Še enkrat hvala vsem in upam, da se naslednji teden kaj vidjamo na kafetu!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 210
31.10.2009 21:37:48   
arabela*
Nič šibam..................lepo spite!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 211
31.10.2009 21:38:54   
tasa_m
Tudi jaz grem malo k user posted image na kavč in gledat film na popu.

Lepo spite, nočko!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 212
31.10.2009 22:18:28   
botrca

Recte mi a lahko dam palačinke v skrinjo??

seveda lahko, jaz jih razrežem in imam kot fritate za juho.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 213
31.10.2009 22:20:16   
botrca
Tudi jaz vam želim mirno in lahko noč...ste se zaklenile, da vas kakšna čarovnica ne odnese user posted image ?.

papa user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 31.10.2009 22:23:09 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.11.2009 7:09:00   
marta82
Dobro jutro in lepo nedeljo želim.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.11.2009 8:51:53   
botrca
Jutro user posted image ,

user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.11.2009 16:09:12   
botrca
Ki pa ste vse danesuser posted image  Ja, saj vem v družinskem krogu na kosilih in na grobovih. Jaz sem pa sama kot vedno pa mi je dolgčas.

Za vse pokojne...naj počivajo v miru:

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.11.2009 17:47:35   
tasa_m
čer.
Midve z Lijo sva tudi bile doma.
Danes sem jo prvič v hojico dala, je bila tak smešna. Ona se je samo igrala z igračkami, premikala pa nič. Pa nič zato bo že ko bo pripravljena. Itak ji teh 10 min. ne more škodit, kaj je noter sedela.. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.11.2009 17:54:31   
matcar
Ojla!
Se pokorno javljam na raport!user posted image user posted image user posted image
Jah,jaz sem pa včeraj itak delala,Čagala pa sem kr na šihtu,tak da nisem šla po koncu dela nikamor,ker je bilo too much alkota,da se nekam daleč vozim.Se je pa začelo že ob 4.30 pa do 11-h,ko sem šla domov.Na pela pa na plesala pa sem se do daskeuser posted image user posted image user posted image ! Pa promet je bil fenomenalen,danes pa smo kr nadaljevali-brez alkota-tak,da sem samo padla,ko sem prišla domov.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.11.2009 18:00:10   
matcar

čer.
Midve z Lijo sva tudi bile doma.
Danes sem jo prvič v hojico dala, je bila tak smešna. Ona se je samo igrala z igračkami, premikala pa nič. Pa nič zato bo že ko bo pripravljena. Itak ji teh 10 min. ne more škodit, kaj je noter sedela.. user posted image

Super za Lijo!user posted image user posted image user posted image Saj bo,večkrat jo daj noter,da bo pogruntala.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.11.2009 18:25:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ojla!
Se pokorno javljam na raport!user posted image user posted image user posted image
Jah,jaz sem pa včeraj itak delala,Čagala pa sem kr na šihtu,tak da nisem šla po koncu dela nikamor,ker je bilo too much alkota,da se nekam daleč vozim.Se je pa začelo že ob 4.30 pa do 11-h,ko sem šla domov.Na pela pa na plesala pa sem se do daskeuser posted image user posted image user posted image ! Pa promet je bil fenomenalen,danes pa smo kr nadaljevali-brez alkota-tak,da sem samo padla,ko sem prišla domov.
user posted image user posted image user posted image zdaj pa mi je kuj žal,da nisem sama prišla na en drink user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.11.2009 20:05:12   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.11.2009 20:07:42   
ly117
Jaz sem pa danes lenarla. Zjutraj smo z mojima staršema šli pržgat svečke pa pri stricu smo se malo oglasli, ki je na Pobrežiju doma. Pol pa sem prišla domov pa sem malo pospravla sobo in je že bilo kosilo. Po kosilu pa smo ga vsi trije malo žagali v postelji.  user posted image Je pasalo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.11.2009 20:19:50   
tasa_m
čer user posted image

Ly..tud enarit je treba user posted image user posted image
jaz pa sem mislila it peglat pa bom jutri user posted image danes mi ni.

Dajte mi povedat, kje bi v mestu našla kovinske šablone za voščilnice? Skrinja mogoče? Art je samo v EP a ne?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.11.2009 20:22:16   
ly117
jaz pa sem mislila it peglat pa bom jutri user posted image danes mi ni.

Sma žr dve taki. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?