Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 15:59:22
|
|
|
|
botrca
|
Za vse, ki vam je noč čarovnic všeč:
< Sporočilo je popravil botrca -- 31.10.2009 16:00:03 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 17:54:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In greste danes kam ven? Ne sva že dve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 18:43:05
|
|
|
|
arabela*
|
Doris04...., imam en stolček za tebe...........................
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 18:53:26
|
|
|
|
marta82
|
Dan. Midva s Tinejem sva danes uživala - sva se na Ptujskih kopala skupaj z mamo in babico. Zdaj pa komaj čakam posteljo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 19:12:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Dan. Midva s Tinejem sva danes uživala - sva se na Ptujskih kopala skupaj z mamo in babico. Zdaj pa komaj čakam posteljo. za lep dan Lepo pančaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 19:19:33
|
|
|
|
arabela*
|
Ly117, za tebe oz. za L pa imam še kombinezon in nekaj stvari.......
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 19:33:42
|
|
|
|
botrca
|
Čer , jaz sem pa prej imela generalko po stanovanju...pa palačinke sem pekla... . Zdaj pa grem še eno perilo obesit pa posodo iz stroja pospravit.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 19:54:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In greste danes kam ven? Ne sva že dve No pa smo že tri. Se še nam kera pridruži.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 19:54:51
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 19:55:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly117, za tebe oz. za L pa imam še kombinezon in nekaj stvari....... Super.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 19:59:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , jaz sem pa prej imela generalko po stanovanju... Jaz sem bla tudi pridna danes. Sem spucaka 3/4 stanovanja, pa stopnišče in z sma spucala veni do konca. Za jutri mi pa še samo likanje ostane. Mi danes večni ni blo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 20:05:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In greste danes kam ven? Ne sva že dve No pa smo že tri. Se še nam kera pridruži. še ena zapečkarica
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 20:06:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , jaz sem pa prej imela generalko po stanovanju... Jaz sem bla tudi pridna danes. Sem spucaka 3/4 stanovanja, pa stopnišče in z sma spucala veni do konca. Za jutri mi pa še samo likanje ostane. Mi danes večni ni blo. madonca ste babe pridne..Svaka vam čast.Jaz pa sem samo lenarla,pa na pizzo sem šla k tašči.Zdaj pa...spet lenarim
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 20:06:20
|
|
|
|
tasa_m
|
čer. Ma danes pa si mi dan že tak vleče da joj. Mislim,da bom šla kar hitro spat. Sem mislila it likat, pa si bom to za jutri pustila..danes mi ni več (tak kot Ly tebi ne )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 20:06:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madonca ste babe pridne..Svaka vam čast.Jaz pa sem samo lenarla,pa na pizzo sem šla k tašči.Zdaj pa...spet lenarim Saraya tud to je delo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 20:24:09
|
|
|
|
botrca
|
Grem gledat kmete...me zanima kaj bo danes, bo zanimiv dvoboj. Se tipkamo kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 20:30:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In greste danes kam ven? Ne sva že dve No pa smo že tri. Se še nam kera pridruži. še ena zapečkarica saj mislim, da je samo matcar rekla da gre na helloween party
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 20:42:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca saj mislim, da je samo matcar rekla da gre na helloween party saj sem jaz tud mislila it, no,sva mislila it pa nisva imela L. kam za dat. Amoak mi je kr tak tudi lepo. Moj gleda kmete , jaz pa na RR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 20:52:01
|
|
|
|
doris04
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 20:52:52
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Doris04...., imam en stolček za tebe........................... jeeeeeeee , kolko penez pa mi na zs pošli...da neboma reklame delale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 20:54:59
|
|
|
|
doris04
|
vidim da je tasa ta teden vsem lušte naredla s palačinkami.. ...jas jih ne maram ...tak že vete da mam rajši mesek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:05:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 vidim da je tasa ta teden vsem lušte naredla s palačinkami.. ...jas jih ne maram ...tak že vete da mam rajši mesek saj daš mesek v palačinkepa gre ven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:09:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 jeeeeeeee , kolko penez pa mi na zs pošli...da neboma reklame delale ti jutri napišem...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:10:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 vidim da je tasa ta teden vsem lušte naredla s palačinkami.. ...jas jih ne maram ...tak že vete da mam rajši mesek saj daš mesek v palačinkepa gre ven njami kaneloni...............al pa daš notri šunko in sir...pa je še bolj najmi
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 21:11:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moj gleda kmete , za tvojega
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?