Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:12:32
|
|
|
|
arabela*
|
Pa nebo še tud škili tu..........................
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:12:59
|
|
|
|
doris04
|
Saraya,,kje si nabavla oni fensi fotel ko M. tak veselo pozira v njem??...sem mela nekaj takega v mislih za našo...ma sicer Baby nekaj podobnega...samo še malo gruntam in če je kje še kaj pametnega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:14:47
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 Saraya sem gledala tvoje slikice..kak sta zrastle in kak cart sta, pa sem jih jas vidla avgusta....maš neko dobro mleko na zalogi da deca tak rastejo al kaj hvala................... ja novalak žene,ja........... .... naše že ne pa tudi zjutraj in zvečer mazne flašo Novalaka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:16:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 Saraya,,kje si nabavla oni fensi fotel ko M. tak veselo pozira v njem??...sem mela nekaj takega v mislih za našo...ma sicer Baby nekaj podobnega...samo še malo gruntam in če je kje še kaj pametnega sem jih prodajala........... bom pogledala,če še imam slučajno kaj.....
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:16:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 idi počivat, ker ziher tak zehaš da boš ekran pojedla ...lahko noč Zanimovo da ne. Edino oke mi tak skup vleče da je joj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:18:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 naše že ne pa tudi zjutraj in zvečer mazne flašo Novalaka kaj zjutraj in zvečer.... Naša je pri starosti tvoje pupike jedla 3 krat ponoči,zjutraj,pa ene 3krat dnevno novalak...zdaj ene 3 mesece ji ga dajem pa zjutraj in zvečer,pa ponoči če želi in tokom dneva ampak sedaj po novem alpsko ti ji daj med dnevom večkrat flaško....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.10.2009 22:19:28 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:20:27
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa res grem..............................
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:34:18
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 Saraya,,kje si nabavla oni fensi fotel ko M. tak veselo pozira v njem??...sem mela nekaj takega v mislih za našo...ma sicer Baby nekaj podobnega...samo še malo gruntam in če je kje še kaj pametnega sem jih prodajala........... bom pogledala,če še imam slučajno kaj..... pa ti maš na tvojih kavdratih zaloge tak ko Žuža od Sosedov samo ti poglej..mogoče pa je glih še en na zalogi..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:55:08
|
|
|
|
doris04
|
evo pa je te res petek dan za metek ..ker ste že vse šle ajo bajo...moj metek pa pride komaj ob polnoči.. ..te pa grem še jas ležečki...lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 7:57:19
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 8:19:36
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 8:23:04
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem včeraj prišla ob 11.30 domov,pa bi lahko bla kako uro prej,pa se je en cepec najdo,ko se mu ni nikam mudilo,jaz pa vse posravljeno,pa porihtano. Pa spala spet nič ponoči,sta Maks in Saš ibunge mela,jaz pa crknjena ko sam .Pa še danes sem popoldan,pa ju3 zjutraj. GRRRRRR!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 8:33:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem včeraj prišla ob 11.30 domov,pa bi lahko bla kako uro prej,pa se je en cepec najdo,ko se mu ni nikam mudilo,jaz pa vse posravljeno,pa porihtano. zjutraj. GRRRRRR! kak mi je to znano.. se spomnim,da sem imela ko sem delala v kafiču vse perajt,da šibnem domov in evo.........pridejo z literco pod roko,češ da bojo praznovali rojstni dan............in ti ne gene.......druga kot.............
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 8:49:59
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , evo še ena ki ni kaj spala . Za nas .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 8:53:14
|
|
|
|
botrca
|
Vse najboljše Nebo:
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 9:00:27
|
|
|
|
arabela*
|
nebo...................čestitke ob tvojem prazniku
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 9:06:28
|
|
|
|
arabela*
|
Tak kofe sem spila............zdaj grem dragega počasi zbudit,lenari v postli ko krt Potem pa.nič običajen dan....igrali se bomo,lenarili,popoldan pa k tašči na pizzo ali kaj bo že naredila , jutri pa nas tako ni doma,gremo daleč
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 9:13:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutri pa nas tako ni doma,gremo daleč greste svečke prižgat...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 9:14:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak kofe sem spila............ jaz sem še na
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 9:27:45
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi pa smo si danes malo privošli lenarjenja do 9-ih. Vsi trije. Se ne spomnim kdaj je moj bil nazadnje tak dolgo v postelji. Zdaj sem pa pri zajtrku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 9:41:28
|
|
|
|
ly117
|
Nebo vse naj, naj za tvoj rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 10:57:45
|
|
|
|
matcar
|
Nebo,vse naj-naj!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 14:32:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan. Končno imam malo fraj. T. gleda formulo, jaz pa malo po netu skačem Smo bili zjutraj na pokopališču, smo šli svečko prižgat, ker midve z Lijo jutri ne greva nikamor, bova doma na toplem . Sem pa srečala sestrično in zvedela, da bo dobila v začetku maja končno bo en "ded"v familiji. So same babnice In greste danes kam ven?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 31.10.2009 15:52:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In greste danes kam ven? Ne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?