|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
31.10.2009 5:04:23   
divja
ČESTITKE TASSIKA in mala ZOJAuser posted image user posted image user posted image user posted image
no pa smo dobili prvo pupo .....jupi

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
31.10.2009 5:12:40   
valerija77
ČESTITKE TASSIKA!!!

Joj sem se kr naježla, ko sem prebrala, da si že rodila. Pa tko nahiter.
Jaz pa ne morem spat ker mam pravi cirkus v bajti. Tamal se je zbudu ob 4h in zdaj pesmice posluša v postelji, maček nori po celi bajt, moj še spi, men se pa tamal premetava po trebuhu. Sem pa budna že od 3h, ker se kr naprej zbujam.

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
31.10.2009 7:49:05   
alexjera
Čestitke tassika za prvo "novembrsko" deklico!!!

Nekatere ste pa res že zgodnje. Sicer je bil pa naš cel teden takšen. Danes sem pa spala celih 7 ur v kosu, potem pa me ob sedmih zbudi sonček na obrazu, bo danes prav lep dan.  Sem dala že prat, zalila rože, skuhala kavo in sedaj razmišljam da mi je dol cajt, tamala je pri babici in dediju, ati še smrči. Se bom kar sedaj napravila in odšla v trgovino, ker bo potem velllika gužva. Vedno kadar grem v trgovino si rečem, tokrat je pa zadnjič, pa do sedaj ni bilo. . .   user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
31.10.2009 7:59:06   
luan
Tassika čestitam za rojstvo male Zojeuser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa se samo crkljajteuser posted image

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
31.10.2009 8:00:35   
busi.gaja
tassika ČESTITKE ZA VAJINO ZOJO. Zdaj pa počivajta, najrajši bi ti pripeljala  eno fajn kavico. papa

< Sporočilo je popravil busi.gaja -- 31.10.2009 8:05:42 >

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
31.10.2009 8:21:26   
barbchen
juuuuuuuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za prvo ''novembrsko'' pupouser posted image user posted image user posted image user posted image

TASSIKA, iskrene čestitke ob rojstvu vajine princeske in za ekspresen poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je tudi mene skoraj kap, ko sem prejle prebrala tvoj SMS, sem prav pomislila, pa sej si imela rok za mano...khm, khm...skratka čimveč cartanja in hiter odhod v domačo oskrbo.

Zunaj je pa res lep dan in ga bo treba na polno izkoristiti. Mene je včeraj zvečer tako štihalo spodaj, da ni blo res, pa še jenči je cele akrobacije izvajal. No ponoči se je hvala bogu vse umirilo in tudi jenči je bil miren in priden, pa še jaz sem se onrk naspala. Sem pa pomirjena, ker je moj user posted image včeraj sfiniširal prostor za jenčija v spalnici in je zdaj res že vse pripravljeno, no vsaj z materialnega vidikauser posted image user posted image user posted image , jaz se moram psihično še prštimatuser posted image .

Naredite si lep vikend, sicer bo tudi malo žalostno obarvan, ampak se bomo pa vsaj družili z našimi najbližjimi in jim namenili največjo dragocenost - sebe in svoj čas!

B.

Carpe Diem!

(odgovor članu busi.gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
31.10.2009 8:41:10   
eva1
O tassika-čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi in mali Zoji želim vse najlepše!

Ja ful lepo, očitno ima že luna svoj vplivuser posted image ..mi smo ok, danes sem obljubila tamalima, da bomo buče izrezal, pol popoldan pa gremo k sestri na kostanjev piknik...
res se je lepo dan začel s tole novičko, upam, da se bo tako tudi nadaljeval!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
31.10.2009 9:23:15   
Perlica76
Čestitke Tassika,to je blo pa ekspres!!!!!

Mi smo pa pos starem,danes imam zopet te menstrualne krče zato upam,da bo v ponedeljek na pregledu MV končno kaj odprt!

Želim vam lep vikend in čimveč sončka in dobrega počutja!!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
31.10.2009 9:37:50   
Metuljcica77
fenomenalnoooooooouser posted image user posted image user posted image

Tassika iskrene čestitke za vajino princesko, uživajta maksimalno.

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
31.10.2009 9:45:52   
petkapet
Bravo Tassika, čestitke tebi in mali Zoji za ekspressen porod user posted image user posted image user posted image !
Počivajta, kolkor se še da user posted image , zdaj gre zares.
Pa pooooolnocrkljanja vam želim user posted image !

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
31.10.2009 11:13:11   
mashy
Iskrene čestitke Tassika! user posted image user posted image To je bilo pa resss hitro! user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
31.10.2009 11:20:06   
eva1
Eh zakva sem že rekla, da je lep danuser posted image , tamala ma namreč vročino, sicer ne velik 37.7, lih tok da je, pa kašlja ful, prehlajena je že par dni, tak da vrjetn od tega..joj, sm prav žaostna, upam, da bo kmalu bolje! Kok sovražim tole obdobje viroz in prehladov..grrr...ajde mal sem pojamrala...

Tasika je pa res mela exspresen porod...ful fajn...kako pa ste kaj drugače?

Kaj pa naše mamice? kako ste kaj, pa user posted image so pridni..napišite kaj!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
31.10.2009 12:18:55   
luan
Šibam kosilo prištimat.Pol pa gremo na grad Bogenšperk na praznovanje noči čarovnic.Mali že komaj čakauser posted image .Pol pa nas čaka še rezanje buč.

Upam, da bom zdržala.Saj imam že nekaj dni težave.Ampak kaj konkretnega pa se noče razvit.
LP

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
31.10.2009 12:59:55   
*I.am.happy*
Uau ne morem verjet od učer do dons taka novica ! No pa mamo novemberke prvo dojenčicouser posted image user posted image
Čestitke mamici in Zoji!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se še ne dogaja, razen, da ko hodim okoli prtiska vse dol pa boksa tja v mehur k zmešan, tale naš razgrajačuser posted image Itak sva pa zmenjena, da jutri ne bo mel rojstni danuser posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
31.10.2009 13:56:40   
Bojana82
Tassika, vse čestitke tebi in mali Zoji user posted image ......

Punce meni se je pa pred desetimi minutami odluščil čep, sedaj sem pa kar malo panična gratala, čeprav me do sedaj ni nič skrbelo user posted image ........pa še iz prve nosečnosti nimam izkušenj s čepom tako da sedaj sploh nevem kaj lahko pričakujem in koliko časa lahko še traja vse skupaj.....

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
31.10.2009 14:00:32   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Punce meni se je pa pred desetimi minutami odluščil čep, sedaj sem pa kar malo panična gratala, čeprav me do sedaj ni nič skrbelo user posted image ........pa še iz prve nosečnosti nimam izkušenj s čepom tako da sedaj sploh nevem kaj lahko pričakujem in koliko časa lahko še traja vse skupaj.....

Zakaj slabe izkušnje..jaz sem sigurna da se mi je včeraj odluščil čep(tisti pok v WC), ker sem potem opazila zvečer tudi rdeče nitke na papirju, ko sem se obrisala...ampak baje lahko traja tudi 2 tedna predno se  zares začne...vsaj tako sem pri pušenjaku brala...kakšne slabe izkušnje pa imaš iz 1 nosečnosti?

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
31.10.2009 14:27:37   
spelap1
tassika čestitke še od mene zate in za tvojo malo pužo.

morm povedat da je okoli 10 ih danes rodila punca od mojga bratranca tudi punčko, 49cm in 2790g. imela je en teden rok pred mano. sem zelo vesela zanjo  po drugi srtani sem pa malo slabe volje ker jaz bi že tudi rada svojo bibo držala v roki.

super za vse ki se vam že kaj dogaja, upam da se meni tudi začne čim prej, samo govorim moji puži naj še počaka vsaj do ponedeljka. ne da se jutri nebi smela rodit ampak zaradi datuma, pa sej ni grozno ampak tko...... bomo vidl, ko bo hotla pridit jo nebo oviral noben datum in praznik.

lepo preživite dan, izkoristite sončka

lep pozdrav

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
31.10.2009 14:42:07   
Bojana82
Ne, ne eva1 nimam slabe izkušnje iz prve nosečnosti, mogoče sem res malo nerodno napisala......hotela sem povedati, da nimam izkušnje z odluščenjem čepa iz prveuser posted image .....

......itak pa imam v četrtek rok, tako da sploh ni panike kako se bo odvijalo naprej user posted image ....

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
31.10.2009 15:13:24   
Eva19
čestitke tassiki še z moje strani user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image končno ena user posted image  user posted image pa lepo da je vse v redu, zdej pa čim prej domov, pa čim več crklanjan user posted image

jst tut že tko komi čakam, da pride moja user posted image sam zaenkrat me sam na večere tko mal špika spodi, pa občasno bolečine kot pr menstruaciji....sam pol itak vse mine...bi blo pa lepo, če bi bla pika kej prej pr meni user posted image ma pa drugač še dobre 14 dni časa,sam upam da prov preveč dolg pa tud ne bo več čakala user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
31.10.2009 15:27:21   
petkapet
Se,da se čapi luščijo je že vpliv lunce,ki bo čez dva dni user posted image ? Bomo videli.

Tu je že kr pritisnil mraz od burje. Kmalu gremo na sprehod, pa moram nekaj namislit za pod hlače, ker žab ali kaj podobnega res nisem kupovala user posted image , pa se ne bi rada prehladila.

Težave med spanjem: Do zdaj je kr šlo. Zadnje čase pa me zelo peče gor pri žlički, kot zgaga user posted image . Na levem boku še gre, če pa zaspim na desnem boku, je pa groza , ko se zbudim. A ma katera rešitev za to, al pomaga samo porod user posted image ?

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
31.10.2009 18:39:21   
lucky girl
Pozdravljene dekleta...

Kako ste? Najprej hvala za čestitke, hkrati pa čestitam vsem, ki ste postale mamice... Tiste, ki ste pa še v pričakovanju... NASPITE SE user posted image , poten bo bolj malo časa.

Najino dete je pridno spi in se prebudi na dve uri in pol ali tri, potem je nega in hranjenje in spet spanje. Vsak dan se pozna, da je starejši, ker danes je bil buden med obrokoma. Tako da sem se skoraj tir ure ukvarjala z njim in ga cartala in se pogovarjala...v glavnem ena sama veeeliiikaaa sreča.

Lep večer še naprej

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
31.10.2009 19:15:25   
murkica
Tassika iskrene čestitke za prvo novembrsko pupiko!!! Ja to je bilo pa res brzinsko, upam, da se tudi pri nas tako odvije. Uživajte in čim ve se cartajte, ob priliki pa nam privošči kakšno slikico!!!!

Drugače pa lep pozdravček vsem. Danes sva z mojim na polno zabušavala in preživela prijetno popoldne v mestu in še v Tivoliju z Lupinco in njenim.user posted image user posted image Tako, da zdaj pa verjetno še ogled kakšnega filmčka pol pa v posteljo, ker sem danes kar malo utrujena od nedela :)))

Bodite vse lepo!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
31.10.2009 19:26:41   
ninka80
Tassika, čestitke tudi od nas. Je Zoja res pohitela. user posted image

Bojana 82, nič ne bodi panična, bi vse v redu. Res, lahko rodiš danes ali pa user posted image . Meni se je v 1. user posted image čep odluščil 14 dni prej. Vem, da ti to ni v veliko pomoč, ampak ti smo uživaj.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
1.11.2009 0:18:41   
juniorka
CESTITKE TASSIKA ZA ZVEZDICO ZOJO!
To je pa verjeno posledica obrata, ce je blo vse zmehcano... no, samo da je vse v redu!!!

Jaz bi po eni strani tudi rada cimpre rodila, ker nasa bejba vsak dan bolj raste!!!!! Sem par crtic dobila na busiju, ker na taksen obseg ocitn ni bil pripravljenuser posted image ... Zaenkrat nic ne kaze...

Mi pa nismo buce dobili dans, pa nismo nic v halloween vzdusju... tukaj so vsi obsedeni namrec, sosedje imajo na oknih cez celo spooky plakate, pa okoli so hodili, trick or treat, pa smo jim moral kr denar dat, ker sladkarij ni nic na zalogi, razen temne cokolade. Sva pa z malim mufine spela, mi je pomagal mesat, pozna ze iz vrtca terminologijo in postopek, pri dobrih 2l, kar je fajn, pa teh nismo delili, je samo eden ostal od 12user posted image .

No, upam, da tiste, ki si ne zelite jutri v Rim, lepo pocakate do ponedeljka, pa mirno noc vsem!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
1.11.2009 9:34:46   
korala
NOVEMBER SE JE ZAČEEEEEEL!

Čestitke Tassika za Zojo. Kdo bi si mislil, da bo šlo toliko prej in tako hitro. user posted image

Pa veliko sreče vsem, ki boste danes odšle v Rim. user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......