fiška33
|
Frčefela, čestitke tudi z moje strani . Recepta za torto se tudi jaz veselim. Njami. No, tudi jaz se počutim že prava debeluška, od julija dalje sem pridelala že 7 kg. Jest - beri basat - sem se začela verjetno takrat, ko sem zanosila, vendar takrat še nisem vedla, da sem v drugem stanju. . Na splošno se moram pri hrani ves čas držat nazaj in potem ko sem zvedela, da sem noseča, sem si pa dala duška . Mislim, da me je zdaj že malo spustilo. Upam, da bodo šli kg potem lepo dol. Se bo treba potrudit, ker mi drugače pade samozavest na nulo, če mam 2 kg več, ko ponavadi. Heh, ja, imam že lep trebušček, ki je pa dejansko špehec in zadnjič na pregledu, mi g dela UZ nizko pod popkom in to je moj dragi videl. In zdaj me sprašuje, kje je dojenček, ker v bistvu ni tam, kjer je največja izboklina MiniMiška, upam, da te bolečina čim prej spusti. Da se dotaknem še tem zadnjih nekaj dni ... Epiduralna - JA . Me veseli, da nas je kar nekaj tukaj, ki nimamo nič proti takšnemu lajšanju bolečine. Horoskop, jaz levinja, on škorpjon - na začetku je kar fajn gasil moj ogenjček, zdaj pa sem se že navadla, da nisem več taka šefica, kot sem bla v prejšnji zvezi . Mali bo bikec. Bo kar izziv, ne poznam nobenega, ki bi bil trmast. Folna - bom jedla do naslednjega pregleda, potem pa vprašala, če mi g svetuje kaj drugega. Glede na to, da ne morem rečt, da se prehranjujem najblj zdravo, bi blo mogoče pametno kaj jemat. Priimek, bo kar po atiju. Mogoče se bo pol po porodu kaj spremenilo, ko se bomo za vrtec prijavljali. Kolker vem imajo prednost tisti s stalnim prebivaiščem. Če bom že dokumente spreminjala, pa bom še priimek. Poroka je zaradi mene lahko samo formalnost na matičnem uradu. Dialekti. Moja mama je iz LJ, ata iz Koroške, oba sta šolnika, tak da smo kar pravilno slovensko govorili. Živeli smo v SG. Med študijem sem bila 8 let v LJ, potem spet 3 v SG in zdaj sem 3 v MB. Zdaj pa sem kr ponosna, ko se kaj novega štajerskega naučim . Mi je všeč dialekt . Niso pa mi všeč pomanjševalnice, ki jih uporablja tašča. Mizica, krožnički, ... Ko sem bla jaz mala, je bila mravljica mravlja in pravljica pravla. Nisem marala nobenih pomanjševalnic. Upam, da bo držal dogovor, da bo tašča angleško govorila s ta malim, ker je že ravno učiteljica angleščine. Tako bi ujeli dve muhi na en mah . Hvala Bubolin za sezname. Upam, da je s Petruscho vse OK. lp
|