|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
30.10.2009 14:12:28   
Teja K
San to pa si iz arhiva potegnila user posted image , saj men je tudi čisto mim, če se kdo iz koga norčuje zaradi njegovega narečja user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
30.10.2009 14:15:09   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Bribiki jaz sem prebolela že toksoplazmozo in nisem dobila nobenih tablet...

Ej veš San da sem se tudi jaz spraševala kako je s tem mlekom iz avtomatov user posted image , pa nekako nisem prišla do odgovora, zato se raje izogibam, po drugi strani pa pogledaš na kake pol leta nazaj, ko so iz polic umaknili tudi alpsko mleko ker je imele neke druge bakerije, tako da... ej včasih je težko biti pameten...

joj, men je šele zdele potegnl, prej sploh nisem pomislila na to... sicer ga jaz samo sem pa tja pijem, ga kupim otrokom, ampak včasih mi ful zapaše kakšen kozarček...sploh zdej med nosečnostjo, prej mi pa sploh ni, ker sem se ga odvadla pit, ker sva imela s hčero pol leta dieto brez živalskih beljakovin, še posebej meso, mleko, siri, jajca.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
30.10.2009 14:17:51   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

San to pa si iz arhiva potegnila user posted image , saj men je tudi čisto mim, če se kdo iz koga norčuje zaradi njegovega narečja user posted image

user posted image
ja, ker sm pozabljiva, pol se pa spomnim, kaj sm hotla prej še napisatuser posted image

pozabljivost je tud moja nočna mora nosečnišča. vsaj zadnji dve nosečnosti je bila prov kriza. sm si mogla listke pisat, ker sm takoj pozabila kaj sm bila zmenjena al pa hotla narest
a ma še katera podobne težave? zaenkrat še ni tako zelo hudo

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
30.10.2009 14:20:06   
bribiki
Če se prvič okužiš med nosečnostjo, potem baje dobiš tablete. Grem iskat ta članek.user posted image

Mleka jaz itak ne smem, ker dobim drisko. Še dobro, da lahko jem vsaj mlečne izdelke. Saj ga prekuhate a ne?  

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
30.10.2009 14:20:23   
san
me hči meče iz računalnika, ker morta s prjatlco igrat ene pingvine.

aja, glede otrok, pri nas je zmeraj polno otrok, ponavadi imam zmeraj na obisku prijatelje, sošolce. pa ko gremo ven, vedno še koga s seboj vzamemo. soseda je itak že skor našauser posted image .

lepo popoldneuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
30.10.2009 14:21:48   
san

IZVIRNO SPOROČILO: bribiki

Če se prvič okužiš med nosečnostjo, potem baje dobiš tablete. Grem iskat ta članek.user posted image

Mleka jaz itak ne smem, ker dobim drisko. Še dobro, da lahko jem vsaj mlečne izdelke. Saj ga prekuhate a ne?  

ne, sej ravno to je tisto, kar me je zaskrbelo, v bistvu mi prekuhan sploh ne paše, ampak svež iz mlekomata. no, sej ga nisem spoila več kot tri kozarčke v tem času, pa vseeno

zdej pa res morm nehatuser posted image

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
30.10.2009 14:22:35   
Teja K
San tudi tebi lep popoldan in prijeten vikend... Ne vem koliko bom med vikendom kaj uspela pisat grem k mami na štajersko se razvajat user posted image , me vedno pedena, sedaj ko sem noseča in kuha moje najljubše jedi... ziher bo spet jabolčna pita, moja mama jo naredi fenomenalno mmmmm

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
30.10.2009 14:41:02   
m_o_i
meni se je nekaj let nazaj naredo tak rdec, z drobnimi mehurcki posut madez mal pod prsmi in ko je cez nekaj dni zacel srbet, sem sla k zdravnici
takrat mi je govorila o toksoplazmi(vsaj zdi se mi) in sprasevala, ce mam macko doma in da jo naj peljem k zivinozdravniku pod neko lucko, da se tak takoj vidi, ce je macka bolana...
macka je sla k veterinarju, okuzena ni bla, meni je pa tist flekec zginu po enotedenskem mazanju z eno zaubouser posted image
pa mislim, da mi je kri tut takrat jemala, samo se res ne spomnim vecuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
30.10.2009 14:44:48   
m_o_i
aja, narecja (vis, ku sm noseca, pa pozabljivauser posted image )

otrostva sem prezivljala v mariboru (vikende in pocitnice) pod kalvarijo vse do srednje soleuser posted image  in ko sem prisla nazaj, sem vlekla po mariborsko u iberuser posted image  pa se danes me vlece tisto narecje; mi pravijo, da sploh nisem velenjcankauser posted image

ko sem pa v Lj pr prjatlci, me pa tut kuj potegne v tisto narecje (pa itak ji morm non stop "podnapise" dajatuser posted image  ce pa kao nic ne razume)...

no ja, baje ljudi s posluhom en dva tri potegne v govor takega narecja, kot je v okoliciuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
30.10.2009 15:29:37   
frcefela
joooj,ste se razpisale .... saj sploh ne dohajam več user posted image

bom raje kaj o hrani napisala :) Danes sem spekla že dve torti ]user posted image , eno nutella torto in eno jogurtovo z gozdnimi sadeži user posted image
Imam rojstni dan user posted image
JEEEEEEEEE; DARILAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

Jp, škorpijonka sem - zelo zelo tipična user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
30.10.2009 15:34:55   
m_o_i
oooo frcEfela - vse naj najuser posted image
pa sva ze dve skorpionkiuser posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
30.10.2009 16:14:15   
markicaa
frcefela happy bday user posted image user posted image user posted image .... js bi tud nutelino torto, že cel teden študriram, da jo bom nardila pa celoooo sama pojedla user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
30.10.2009 16:31:58   
san
frcefela vse najboljše ti želim ter lepo, zdravo, srečno nosečnost in prečudovitega zdravega pikca oz. pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil san -- 30.10.2009 16:32:31 >

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
30.10.2009 17:58:47   
adria12345
ja babnice kolk ste naklepetaleuser posted image ,

toksoplazma- upam, da sem jo že imela, ker imam celo življenje muceuser posted image , ki jih noro rada mečkam in si ne predstavljam, da bi jih morala nehatiuser posted image . Ampak če bo treba   pač  bom. Ker imam NS v torek bom kaj kmalu izvedela

horoskop-kot Nusi in TejaK sem jaz tud vodnarka, lubi je devica, beba naj bi bila pa bik(ica)

voziček in cunjice- dobim od sestre, ki pravi da je zaključila svojo življensko sezono z dvema škratoma

folna-itak, jemo na polno

hrana- ja "ta sladka" me ne mine sem ravnokar prišla iz trgovine z sacherco user posted image user posted image user posted image

No mačke lep vikend vsem in se tipkamo user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
30.10.2009 18:02:15   
Melia
adria12345, toksoplazmozo ti naredijo ko daš kri.....nič glede toksoplazmoze ne zveš na NS....saj verjetno si kri že dala in na izvidih bi ti moralo pisat....

(odgovor članu adria12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
30.10.2009 18:06:41   
bribiki
Frcefela, vse najboljšeeeeuser posted image user posted image user posted image Naj bo vse tako kot si želiš.user posted image user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
30.10.2009 18:08:17   
adria12345
hej melia,

Vem da ne izvem na NS ampak, ker mi G še ni poslal na odvzem krvi, čeprav sem ga vprašala in povedala, da imam doma muce upam, da me bo (vsaj rekel je tako) po NS valjda že.user posted image

Kdaj si pa ti (ve) že dala kri?

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
30.10.2009 18:27:43   
m_o_i
meni je G vzela kri in vodo ze na prvem pregledu, na drugem mi je vse vpisala v materinsko knjizico in zopet kri in vodo vzela (kar mi bo baje na vsakem pregledu+tehtanje, merjenje pritiska in to-tak da ma postopek)

kar se pa sladkega tice: ko mam napad upadlega cukra, pojem tut celo cokoladouser posted image  ampak to se mi, odkar sem noseca, se ni zgodilo...popoldan sem si en bounty privoscla, pa se mi je tok vsedu na zelodec, da je za znoretuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1768
30.10.2009 18:35:08   
Teja K
Frcefela čestitke, čim lepšo nosečnost, zdravega in pridnega otročka in krasno življenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa ko papcaš torte user posted image  še na nas pomisli user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
30.10.2009 18:52:00   
frcefela
Hvala punceee user posted image
Vsaki od vas pošiljam en kos virtualne tortice z 0 kalorijami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
30.10.2009 18:57:00   
adria12345

frcefela vse naj naj user posted image user posted image user posted image ,

pa hvala za virtualno user posted image hmmmmmmmmm je dobra, jaz pa ti pošiljam virtualno veliko user posted image . Lepo praznujuser posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
30.10.2009 19:01:34   
nusi
Eno hitro javljanje user posted image

Frcafela vse nanaj user posted image user posted image user posted image pa naj ti teknejo vse user posted image .

Drugače sem imela NS, vse je ok, verjetno bomo imeli punčko in moj dragi kr skače od veselja user posted image . Pa PDP mam prestavljen na 16.5.2009.

Uživajte, midva greva razglašat po celi Lj veselo novico user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
30.10.2009 19:19:57   
charlyka
Joj, ste bile pridne - sem komaj vse prebrala.

Nusi -super za dobre novice user posted image user posted image user posted image

Frcefela - vse naj naj user posted image user posted image - jaz pa bi si sposodila recept za nutella torto user posted image , če imaš kje pri roki.

Tokspolazma - jaz je še nisem prebolela, tako da se pazim - izogibam se muc, ki jih mam drugače zelooo rada, pa pazim, da vso zelenjavo red dobro operem, še bolj kot ponavadi. Kako pa opazijo, če se slučajno med nosečnostjo okužiš??? user posted image user posted image me je kar strah user posted image

Narečja - meni osebno so narečja ful všeč in se mi zdijo osebe z narečjem drugačnem od mojega še bolj zanimive user posted image

Hrana - mmmmm, tudi meni diši in paše sladko user posted image user posted image . Mislim, da je san spraševala, če je katera vegi - ja, jaz sem. Ne jem mesa in rib, moja kri je odlična user posted image user posted image . Pred zanositvijo sem jedla Tifol za folno, potem pa mi je G svetovala, da jem Centra Med mami, ker ima poleg folne še ostale vitamine.

Papa

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
30.10.2009 19:20:41   
san

IZVIRNO SPOROČILO: adria12345

hej melia,

Vem da ne izvem na NS ampak, ker mi G še ni poslal na odvzem krvi, čeprav sem ga vprašala in povedala, da imam doma muce upam, da me bo (vsaj rekel je tako) po NS valjda že.user posted image

Kdaj si pa ti (ve) že dala kri?

sej to je nujno med nosečnostjo, nič bat in sicer ti jo trikrat pregledajo v kolikor si prvič neg.. prvič ti jo naredijo med 8 in 12 tednom, pol pa ponovijo po 20. in 32. tednu, če se ne motim. pa naredijo ti še tudi druge krvne preiskave poleg (combsov test, pa za sifilis, pa hepatitis in seveda če še nimaš original krvne skupine in rh faktorja tud to)

drugače pa btw. mamo mi tud vse življenje mačko doma, pa tudi divje na morju, pa jst še nisme prebolela tokse. npr. hči je pa že mela mikrosporijo.

sladko pa tudi meni pašeeeee. mmmm... vsak dan morm mal vsaj rebro temne čokolade pojest. sm šla danes v mullerja po zalogo za čez vokend

nusi, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, lepo bodite

Neposredna povezava do sporočila: 1774
30.10.2009 19:35:21   
Lunanai8
Nusi, SUPEEER!!! Čestitke! user posted image  
Frcefela, VSE NAJBOLJŠE in NAJLEPŠE!! user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.