Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:03:02
|
|
|
|
majana79
|
O super
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:03:46
|
|
|
|
zoja10
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: petrazg zaroka... noooo??? torej???? petra... sama ušesa so nas.... jaz čakam da mi potegne dol razočarane gospodinje, 1 del 6 sezone sm kar mal pozabla da so se že začele.. moj je zginu na pivo, o zaroki nočeniti slišat... Tašča je u skrinji, Taja spi, vse po starem ... Jaz bom doma drugo leto , a k meni pa nebi otrok prpeljale...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:06:01
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jaz si mislim v čem je problem... Enostavno nimajo čakalne vrste več in premalo prijav po 13. aprilu za varstva pred 1.9.2010... In so enostavno zaključili, da ni potrebe. Da bi klicali mamice, ki so vpisale otroke s 1.9. ... ? Ja, kličejo naj, ker dobro vedo kak je sistem in da so napake v njem - že sam sistem vlog. Samo to pomeni delo za njih...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:08:04
|
|
|
|
majana79
|
Evo, neki za nasmejat se, ob tej resni temi in brainstormingu naše petre. Fantek je vstopil v avtobus, se usedel zraven moškega, ki je bral knjigo in opazil, da ima ovratnik obrnjen narobe. Fantek ga je vprašal, zakaj ima ovratnik obrnjen narobe. Moški, ki je bil duhovnik, je dejal: "Jaz sem oče." Fantek mu je odgovori: "Moj očka ne nosi ovratnik na tak način." Duhovnik je umaknil pogled s knjige in odgovoril: "Jaz sem Oče mnogih." Fantek je dejal: "Moj oče ima 4 fante, 4 dekleta in dva vnuka, pa vseeno ne nosi svojega ovratnika tako! " Duhovnik, ki je postajal nestrpen, je dejal: "Jaz sem oče stotih" in se spet poglobil v branje svoje knjige. Fantek je tiho obsedel in razmišljal kar nekaj časa, potem pa se je nagnil naprej in dejal: "Morda bi morali uporabiti kondom in si hlače obrniti nazaj, namesto da ste obrnili vaš ovratnik."
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
men' je mal' slabo (sem se preveč najedla pa živci pa zdaj še vrtci in varstvo...) vas jutri berem! lahko noč... vam in vašim malčkom! (za FV pa so mi kravice še vedno aktualne,... hvala .)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:09:14
|
|
|
|
ledenka
|
tkole, temu združenju sem poslala mail. ko/če dobim odgovor, vam sporočim in dam kontaktne podatke!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:09:35
|
|
|
|
lake
|
Ta je dober
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:09:59
|
|
|
|
Tanja_
|
Punce-lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:10:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Evo, neki za nasmejat se, ob tej resni temi in brainstormingu naše petre. Fantek je vstopil v avtobus, se usedel zraven moškega, ki je bral knjigo in opazil, da ima ovratnik obrnjen narobe. Fantek ga je vprašal, zakaj ima ovratnik obrnjen narobe. Moški, ki je bil duhovnik, je dejal: "Jaz sem oče." Fantek mu je odgovori: "Moj očka ne nosi ovratnik na tak način." Duhovnik je umaknil pogled s knjige in odgovoril: "Jaz sem Oče mnogih." Fantek je dejal: "Moj oče ima 4 fante, 4 dekleta in dva vnuka, pa vseeno ne nosi svojega ovratnika tako! " Duhovnik, ki je postajal nestrpen, je dejal: "Jaz sem oče stotih" in se spet poglobil v branje svoje knjige. Fantek je tiho obsedel in razmišljal kar nekaj časa, potem pa se je nagnil naprej in dejal: "Morda bi morali uporabiti kondom in si hlače obrniti nazaj, namesto da ste obrnili vaš ovratnik." pameten fantek!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:11:33
|
|
|
|
petrazg
|
Majana... Še eden... Blondinkin dnevnik Dragi dnevnik, lani sem dala na hiši zamenjati stara lesena okna z novimi PVC okvirji. Okna so super, prišparamo na gretju,... in vse bi bilo super, ce me ne bi pred nekaj dnevi poklical lastnik firme, ki je vstavila nova okna, in me opomnil da okna po letu dni še vedno niso plačana. Bila sem zelo presenečena nad njegovo izjavo in sem ga opomnila kaj so mi takrat, ko sem kupovala okna, rekli njegovi prodajalci. "Ta okna so tako dobra in varčna, da se že po letu dni sama poplačajo." Halooooooooooooo!!!!!!!!!!! Poteklo je leto dni!!!!!!!!! Čeprav sem blond, še ne pomeni da sem glupa. Na drugi strani slušalke je nastal molk, pa sem poklopila slušalko. Sigurno se je tip počutil kot prava budala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:12:50
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:13:37
|
|
|
|
majana79
|
Nočko k.tja, Tanja! petra, star, ampak dober ledenka, hvala! Mogoče nam pa kaj uspe scoprat, datum je ravno pravi (no jutri, ampak vseeno) Pupe, tudi jaz grem, mogoče še mojega malo pocrkljam. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:15:00
|
|
|
|
petrazg
|
Nočko....Da se mi ne zbudite pred 7 zjutraj...sploh ti Majana...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:17:16
|
|
|
|
ledenka
|
petra, a tvoje zgodbe o zaroki ne bomo dočakale eh, potem se moram pa na kavč prestavit...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:17:55
|
|
|
|
lake
|
Lahko noč vsem, moj je še v kleti, ko se bo hotu crkljat, bo že pozn.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:22:10
|
|
|
|
petrazg
|
Ledenka.. kaj naj ti rečem... bila sva na Šri Lanki, imela sva se noro lepo. Na enem izmed izletov smo si ogledali tudi draguljarno in me je skoz spraševal, kaj bi imela... mi je bilo všeč veliko, ampak predrago. Kupila nisva nič (vsaj tako sem mislila). Potem pa je predzadnji dan nahecal enega turista s katerim smo se spoprijateljili naj naju še zadnjič slika skupaj ob morju... in ga opozoril naj skoz slika. In potem prva slikca, pa druga... in potem vprašanje in prstanček... iii je bilo lepo ... on je pa zraven res skoz slikal , tako da imava dokumentirano v sliki... Evo to je to...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:25:16
|
|
|
|
maja1488
|
Jst ne bom nobenga več crkljala anes, ker se mi ne da. Tamali končno spita, smo imeli obiske skor do devetih. Tudi jst grem še mal kavčat, potem pa pod kovterček. Nočko punce!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:25:55
|
|
|
|
lake
|
iiiiiiiiiii kako romantično. In zakaj res še nista poročena. Bi rada vidla tvoj izraz na slikici.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:28:25
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake iiiiiiiiiii kako romantično. In zakaj res še nista poročena. Bi rada vidla tvoj izraz na slikici. A na poročni Ma hecna sva oba... Poročena... se je Anžetek napovedal... pa želela sva se na Mauriciusu sama... zdej pa... ne vem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:30:24
|
|
|
|
lake
|
Ja prnes slikice na plavanje. Ja no mogoče vama pa rata ko otroka mal zrasteta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:31:24
|
|
|
|
ledenka
|
petra, res romantično boste šli pa čez kako leto vsi skupaj nekam, pa se bosta vidva še mimogrede na plaži poročila
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:35:23
|
|
|
|
lake
|
Grem jst tud v deželo sanj. Se tipkamo jutr. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:35:57
|
|
|
|
ledenka
|
se bom tud jaz spravla... na kavč
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 30.10.2009 22:47:26
|
|
|
|
petrazg
|
Tudi jaz grem... nočko...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 31.10.2009 7:14:53
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Pa ne da sm prva?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?