|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
30.10.2009 21:29:04   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm hlih zanč pomislna, da še enkrat tok pa grem nazaj v službo user posted image . Dve uri komej zdržim brez Taje, kako bom cel šiht. 

Ja sej jst tut, ampak ko se pa dere, takrat pa pomislim kako bo fajn se it spočit v službo. user posted image

Če pa ne bom mela varstva, bom pa itak mogla doma bit, tako da... Vse se še lahko zgodi. user posted image

lahk odpreš vrtec, pa ti še naše pripeljemo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
30.10.2009 21:29:29   
majana79
Bodo prec porodniško zmanjšali. user posted image  user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
30.10.2009 21:29:41   
lake
Ampak res, dopoldan ni take gneče. Namest na kavicah, bomo slonele ob šanku user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
30.10.2009 21:30:25   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Sm hlih zanč pomislna, da še enkrat tok pa grem nazaj v službo user posted image . Dve uri komej zdržim brez Taje, kako bom cel šiht. 

Ja sej jst tut, ampak ko se pa dere, takrat pa pomislim kako bo fajn se it spočit v službo. user posted image

Če pa ne bom mela varstva, bom pa itak mogla doma bit, tako da... Vse se še lahko zgodi. user posted image

Ja res, bi mele visoko izobraženo varuško user posted image

Ampak ne bi bla slaba ideja, da bi eno dobro skupej našle...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
30.10.2009 21:31:47   
ledenka

Ja res, bi mele visoko izobraženo varuško user posted image

Ampak ne bi bla slaba ideja, da bi eno dobro skupej našle...

ja, sam katera bi bila pripravljena delat sam 3 mesce? potem bomo pa menda ja dobili vrtec... upam!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
30.10.2009 21:32:37   
majana79
Bomo dobil vrtec burek user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
30.10.2009 21:32:38   
ledenka

Ampak res, dopoldan ni take gneče. Namest na kavicah, bomo slonele ob šanku user posted image user posted image

bomo gnečo delale!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
30.10.2009 21:32:41   
Tanja_
majana zdej sm se spomnila, da takrat še nisem imela tega rač.Sem naročala iz moževega službenega.Ampak vem, da sem si starn dala na favorites, sam upam, da je ni zbrisal. Pravi, da se ne spomni. So ble pa cene v Avstralskih dolarjih.Pa pisal je, da so na discount-u kao.Pa free shiping worldwide. To se spomnim. Bom jutri pogledala.Jst mam tiste classic tall. Ful so dobre-mehke, tople. Morte pa naročit eno št. manjše kot običajno, ker so večje cifre.

Kuhano vino-super.Pa da ne bo naslovov v časopisih, bomo otroke kar doma pustileuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
30.10.2009 21:33:29   
petrazg
Čer... Ta srednja zverinica je šla končno spat, ta velika pa ven na pijačo... Malo miru... Kako mojemu otroku primanjkuje gibanja... je čist naspidiran zvečer...user posted image

Vrtci... no zdej vam pa povem katastrofo... sem se zadnjič z gospo v vrtcu pogovarjala, da so dobili potrjeno, da lahko spomladi odprejo 4 nove jaslične programe... pa JIH NE BODO!!!... zakaj... ker ni otrok dovolj vpisanih??????? Ni dovolj otrok za 4 jaslične programe... to je 4x14 otrok... že 12 je dovolj...

< Sporočilo je popravil petrazg -- 30.10.2009 21:35:46 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
30.10.2009 21:35:44   
ledenka

če bi dobila super varuško, da bi mela eno mini skupinico otrok, bi z vrtcem počakala do 3 let... ne bi pa rada, da je sam pri nekom user posted image rabijo družbo, tele naše bibe.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
30.10.2009 21:36:06   
lake
Kako ni dovolj otrok vpisanih, če pa že letos ni prostora. Res najboljš da najdemo eno varuško, samo ne vem kje jih bo vse pazla. 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
30.10.2009 21:36:08   
majana79
Halo?! Kako ni otrok?! Sej nas je samo tukej iz LJ skorej 10... user posted image Pa vse smo že dale vloge za naslednje leto maja, junija.

Ma dej, sej niso resni no...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
30.10.2009 21:37:21   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Vrtci... no zdej vam pa povem katastrofo... sem se zadnjič z gospo v vrtcu pogovarjala, da so dobili potrjeno, da lahko spomladi odprejo 4 nove jaslične programe... pa JIH NE BODO!!!... zakaj... ker ni otrok dovolj vpisanih??????? Ni dovolj otrok za 4 jaslične programe... to je 4x14 otrok... že 12 je dovolj...

ja kako???!!! mislim, user posted image user posted image user posted image pol pa ne vem kolk otrok ne dobi vrtca.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
30.10.2009 21:37:23   
majana79

če bi dobila super varuško, da bi mela eno mini skupinico otrok, bi z vrtcem počakala do 3 let... ne bi pa rada, da je sam pri nekom user posted image rabijo družbo, tele naše bibe.

Jaz isto, zato pa pravim da bi bilo ful dobro, če bi skupaj našle res kako dobro... Sanjamo lahko user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
30.10.2009 21:37:43   
Tanja_
Eno stran sem našla, samo nisem jaz preko te naročila http://www.missugg.com/ugg-classic-tall-c-3.html.

A nujno morjo odpret pa 4 skupine, a sam ene, dveh al toliko da pač napolnijo skupino pa ne morjo?Pa to svet ni vidu!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
30.10.2009 21:38:14   
petrazg
Ne je čisto res... je obljubila ,da nam bo Lukca vpisala, sedaj pa ne vedo, če bodo sploh odprli... Zakaj? Zato, ker ste mamice dale vse cloge s 1.9.2010 in vas avtomatsko ne štejejo, da rabite vrtec prej... 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
30.10.2009 21:40:04   
majana79
Jaz ne, sem izrecno napisala s 1.6. pa iz 2 vrtcev še odgovora nisem dobila! H.C. Andersen je pa odgovoril, da bo pač aprila komisija, kar pomeni, da so me avtomatsko dali na 1.9.

Komu se lahko pritožim?!

petra, v kerem vrtcu to?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
30.10.2009 21:40:10   
lake
Ta stran men ne dela user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
30.10.2009 21:40:26   
petrazg
Ja, 4 skupine morajo odpret, ker je dislocirana enota... saj ste brale,da so Sonček ven vrgli, zdaj bi pa tam lahko naredili prostor za 4 skupine, manj ni ekonomično... 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
30.10.2009 21:40:30   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ne je čisto res... je obljubila ,da nam bo Lukca vpisala, sedaj pa ne vedo, če bodo sploh odprli... Zakaj? Zato, ker ste mamice dale vse cloge s 1.9.2010 in vas avtomatsko ne štejejo, da rabite vrtec prej... 

Jst sm na vse pisala 1.9.2010 ampak še iz vsakega vrtca so mi pa pisali, da komisija zaseda aprila al nevemže kater mesec, če pa bo prej prosto mesto, pa me obvestijo.Kako pa je potem to mogoče, če avtomatsko mislijo, da ne rabim prej vrtca?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
30.10.2009 21:41:15   
Anonimen

Jst najbrž snubitve ne bo nikol doživela user posted image

A ti tut ne? user posted image user posted image user posted image

jaz na to sploh ne pomislim več.
pravzaprav... mi ni do snubitve in ne do poroke... jaz bi samo sanjsko "vilo" pa kakšnega "hamvija"user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
30.10.2009 21:41:25   
lake
Men so tud rekl da sm 450 na vrsti če vpišem maja, in da dejanski nimam šans. 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
30.10.2009 21:42:07   
Tanja_

Ta stran men ne dela user posted image

Men pa dela...Čak še enkrat probam http://www.missugg.com/

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
30.10.2009 21:43:35   
petrazg
Tanja ne vem, me je tako šokirala s tem, da je otrok premalo, da nisem niti razmišljala... Glih danes pa sva se z mojim pogovarjala kako je to mogoče, če vsaka mamica s katero se pogovarjam , ne ve kam bo dala otroka... Jo bom v ponedeljek poklicala in jovprašala, če ji lahko  sestavim skupine.. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petrazg -- 30.10.2009 21:49:00 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
30.10.2009 21:44:32   
petrazg

Men so tud rekl da sm 450 na vrsti če vpišem maja, in da dejanski nimam šans. 

Lake ... o tvojem vrtcu govorim... Tam nimajo dovolj otrok...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?