Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:42:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ta pa je dobra.to mi vse ob istem času naredimo...I fb ,i rr i šola..i......ni da ni... ja, res... probaj boš vidla da gre, vaja dela mojstra
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:43:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kdo pa je te reko da moraš ti pit? Važno je da mi.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:44:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa ti nonstop nekoga vidiš Pa to se mi samo zadnje tri dni dogaja. Pa vedla sem da boš komentirala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:44:09
|
|
|
|
nebo
|
Jaz pa sem tečna .... pa ne vem zakaj...grem spat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:44:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz pa sem tečna .... pa ne vem zakaj...grem spat zopet si tečna...kdo te je r.a.s.p.i.z.d.i.l.?
< Sporočilo je popravil botrca -- 30.10.2009 21:45:03 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:45:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz pa sem tečna .... pa ne vem zakaj...grem spat Tečna si zato ker se moreš angleščino učit. Pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:45:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 Ly upam da nisi do jutra pospravlala..ker smo vsi...no pardon vsaj jas pobasala pa letela proti avteku...da mi nebi kdo kako metlo v roke potisno Ma ne, ni bilo sile. Je bilo ob 7-ih že vse pospravljeno, stavelikega. Detalno pa bomo jutri, ker danes preprosto ni šlo. kje ste te bili? notri,zunaj?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:46:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje ste te bili? notri,zunaj? Zunaj. Jih nimam kam notri dat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:46:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa vedla sem da boš komentirala. Ja itak,saj zato pa sem
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:48:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tečna si zato ker se moreš angleščino učit. Pa lahko noč. ma neeeeeeee,jaz se moram GPO,v četrtek pišem,pa samo prelagam učbenik iz kota v kot......se tolažim,da imam valda tolk logike,da mi rata na izpitu.Zdaj pa rečte,če je dobra tolažba....
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:52:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja itak,saj zato pa sem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:52:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tečna si zato ker se moreš angleščino učit. Pa lahko noč. ma neeeeeeee,jaz se moram GPO. Nič druzga kot in veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:55:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma neeeeeeee,jaz se moram GPO,v četrtek pišem,pa samo prelagam učbenik iz kota v kot......se tolažim,da imam valda tolk logike,da mi rata na izpitu.Zdaj pa rečte,če je dobra tolažba.... ti boš itak zopet petko dobila... , tak da se ne sekiraj preveč.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:58:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti boš itak zopet petko dobila... , tak da se ne sekiraj preveč. ha ha.................iz tvojih ust v božja ušesa
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:59:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ha ha.................iz tvojih ust v božja ušesa boš vidla...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:01:02
|
|
|
|
botrca
|
Nič babike, jazgrem počasi v horizontalo... .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:01:54
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:05:17
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti boš itak zopet petko dobila... , tak da se ne sekiraj preveč. ha ha.................iz tvojih ust v božja ušesa bo šlo boš vidla....more it to skozi pa amen...bomo pešice držali za tvojo logiko ne al kak si rekla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:05:33
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:08:40
|
|
|
|
doris04
|
vun me meče..glih te ko nekaj skoraj do konca napišem...milomaterno čuj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:09:24
|
|
|
|
ly117
|
Babe jaz vas zapuščam ker že dremam tu pred ekranom. Nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:10:01
|
|
|
|
doris04
|
Saraya sem gledala tvoje slikice..kak sta zrastle in kak cart sta, pa sem jih jas vidla avgusta....maš neko dobro mleko na zalogi da deca tak rastejo al kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:10:41
|
|
|
|
arabela*
|
grem jaz tudi lenarit,pa TV gledat,je en fajn film čez uro in pol nočka vsem in mirne sanje
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:11:00
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babe jaz vas zapuščam ker že dremam tu pred ekranom. Nočko. idi počivat, ker ziher tak zehaš da boš ekran pojedla ...lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 22:11:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 Saraya sem gledala tvoje slikice..kak sta zrastle in kak cart sta, pa sem jih jas vidla avgusta....maš neko dobro mleko na zalogi da deca tak rastejo al kaj hvala................... ja novalak žene,ja........... ....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?