Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 18:56:15
|
|
|
|
tasa_m
|
večer. Jaz sem se tak nažrla palačink zdaj, da bom poknila. Lijo ima ati preko, zdaj pa se jima grem tudi jaz pridružit na kavč, da se mal pocartamo, preden gre žaba spat. Še ima nekaj fore..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 19:18:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz sem se tak nažrla palačink zdaj, da bom poknila.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 20:35:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz sem se tak nažrla palačink zdaj, da bom poknila. botrca, pridi na palačinke, imam jih še za jutri. Bomo nardili kanelone
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 20:42:07
|
|
|
|
doris04
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 20:43:01
|
|
|
|
tasa_m
|
čer. Kmeti so, pa vas ne a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 20:49:32
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer. Kmeti so, pa vas ne a ne? jas jih tu pa tam vmes malo poškilim ...nič se grem tuširat..pol pa še malo na fb
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 20:55:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer. Kmeti so, pa vas ne a ne? jas jih tu pa tam vmes malo poškilim ...nič se grem tuširat..pol pa še malo na fb zakaj pa me ne dodaš??? men pa FB šteka..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 20:57:42
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer. Kmeti so, pa vas ne a ne? jas jih tu pa tam vmes malo poškilim ...nič se grem tuširat..pol pa še malo na fb zakaj pa me ne dodaš??? men pa FB šteka.. ker nevem kak se pišeš...ti pošljem na zs moje podatke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:05:10
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:06:19
|
|
|
|
ly117
|
Doris sem te vidla danes ko si se sprehajala z in . Je parava mala luštna stvar ta tvoj .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:21:49
|
|
|
|
nebo
|
Čer, samo da vas pozdravim...se grem učit... JUTRI IMAM 35.... LET MISLIM!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:23:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo JUTRI IMAM 35.... LET MISLIM!!!! Te ti bom pa jutri čestitala. Kdaj pa ga bomo pili?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:23:35
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doris sem te vidla danes ko si se sprehajala z in . Je parava mala luštna stvar ta tvoj . res?..aja bili ste v mojih krajih..pozabla ...kaj mi te nisi kamen vrgla ... je pa pravi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:24:44
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Čer, samo da vas pozdravim...se grem učit... JUTRI IMAM 35.... LET MISLIM!!!! še malo pa te dobim...v letih... ...pa to so ja najboljša leta..nena bodi žalostna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:27:28
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo JUTRI IMAM 35.... LET MISLIM!!!! Te ti bom pa jutri čestitala. Kdaj pa ga bomo pili? Pili bolj malo ker dojim, bom pa dala za kafe naslednji teden - DAJEM ČASTNO PIONIRSKO BESEDO...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:31:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo JUTRI IMAM 35.... LET MISLIM!!!! Te ti bom pa jutri čestitala. Kdaj pa ga bomo pili? Pili bolj malo ker dojim, bom pa dala za kafe naslednji teden - DAJEM ČASTNO PIONIRSKO BESEDO... Kdo pa je te reko da moraš ti pit? Važno je da mi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:33:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 res?..aja bili ste v mojih krajih..pozabla ...kaj mi te nisi kamen vrgla ... je pa pravi Sem bila v avtu. Edino pri roki pa je bil L, pa še te bi mogla okno odpirat, pa to. Te bi pa bla tak že mimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:34:28
|
|
|
|
doris04
|
jjjjoooooooooooojjjj...glede včerajšnjega piknika...FULL MI JE BLO FAJN ...sem dobla moj mesek...NJAMI Rubin, Tasa, Marta, in vsi fajn da smo se vidli in spoznali Ly upam da nisi do jutra pospravlala..ker smo vsi...no pardon vsaj jas pobasala pa letela proti avteku...da mi nebi kdo kako metlo v roke potisno Rubin...če bo mala miss mela željo po cartanju dojenčkov ji posodim našo ,..DOBESEDNO .... ker me je ful ganlo ko je prišla k vozičku in tak lllllllllllllleppppooo stisnila in kušnila našo ...sem res kr solzne oke dobla Matcar..končno sem spoznala tudi tvoje otrokece...en bol cart kot drugi...že mam ženine za našo ... ...to bom jas že zaj porihtala da mi nebojo pol neki čudaki pod balkonom stali Saraya ..škoda da te ni blo...pa sej še bojo prilike no zdaj pa ne poznam še samo Boterce ,pa Nebo..pa...čaki aja Nejke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:35:39
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 res?..aja bili ste v mojih krajih..pozabla ...kaj mi te nisi kamen vrgla ... je pa pravi Sem bila v avtu. Edino pri roki pa je bil L, pa še te bi mogla okno odpirat, pa to. Te bi pa bla tak že mimo. pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:39:20
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:39:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 Ly upam da nisi do jutra pospravlala..ker smo vsi...no pardon vsaj jas pobasala pa letela proti avteku...da mi nebi kdo kako metlo v roke potisno Ma ne, ni bilo sile. Je bilo ob 7-ih že vse pospravljeno, stavelikega. Detalno pa bomo jutri, ker danes preprosto ni šlo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:40:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer Kontra.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:40:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 jas jih tu pa tam vmes malo poškilim ...nič se grem tuširat..pol pa še malo na fb ta pa je dobra.to mi vse ob istem času naredimo...I fb ,i rr i šola..i......ni da ni...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:41:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doris sem te vidla danes ko si se sprehajala z in . Je parava mala luštna stvar ta tvoj . pa ti nonstop nekoga vidiš
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 30.10.2009 21:42:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Čer, samo da vas pozdravim...se grem učit... JUTRI IMAM 35.... LET MISLIM!!!! zakaj pa jok???? jaz bom kmalu za tabo,pa ne jočem
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?