|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
29.10.2009 8:30:31   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci
Sempre sem kr rabila nekaj časa da sem prišla do 4 zvezdiceuser posted image user posted image

user posted image  Ja, sej vem, sem takoj pogledala, od kdaj si član na RR user posted image  Jest sem pa že od 2004 članica, pa sem komaj zdaj začela malo bolj klepetat user posted image  ... takrat sem bolj informacije za postopke iskala, pol sem pa na med.over.net bolj čvekala user posted image  Super za kašice, glede okusa je pa itak user posted image  Pravzaprav še HB, drugače bi morale vse kuharski mojstri postat user posted image  tako nas pa to čaka malo kasneje, ko se jim bo okus še izpopolnil, pa se bodo začeli zmrdovat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sempre*, pri nas je sonček že od 8h sigurno, 1 km stran pa je bila megla še do 11h. user posted image

Lučka, ti pa nam žabarjem nehi skomine delat, se bomo sicer kar k vam preselili user posted image user posted image user posted image  Ane, Reby?

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se a si dobila copatke

Jap, veš kak so leeeepiii! user posted image user posted image user posted image user posted image
Tele sem izbrala: http://copatki.si/index.php?productID=841

Waw, kok so kjut! Pa z rožicami user posted image  Kako šele na Zarjici izgledajo user posted image user posted image  

Bravo za nove mere! Pridna mami, k tako lepo futra hčerkico user posted image

Glede plavanja se strinjam 100%. Pred 6 mesecem je brezveze hodit, pol pa obvezno. Tako pravi moja prijateljica, ki je tudi učiteljica plavanja. Mi gremo definitivno. V bistvu se očka neki štuli, da bo mel on to čez. Tudi prav user posted image

Telovadba po CR: meni se tko ne daaaaaaaaa user posted image  Pa niti ne vem, kaj naj delam ... sem sem že mojsonček spraševala ... Moja G je rekla, da trebušnjakov še ne smem user posted image  Sem ravnokar gledala, kakšni so kaj ti orbitreki. A ma katera???? Kako se kaj obnese, pa če hočeš kupiti, kaj moraš kaj gledat user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Tele sem izbrala: http://copatki.si/index.php?productID=841

Iiiiii, kako so lepi, sem jaz tut šla naročit in to kar dvojne user posted image

Ja, kjere si pa ti naročila??? Hitr link gor user posted image

Jaz sem ravno prejle študirala ... mam manijo na pižamice, sem jih že ful veliko nakupila, čeprav mam dost sposojenih cunjic user posted image  Zdej si moram pa kaj drugega cortkanega omislit ... sem najpreš razmišljala o štumfkih (a niso luštni, taki mičkeni), pol sem pa pomislila še na copatke user posted image  Ahja, mami zdej sebi itak nič ne kupi (sej niti številke več ne vem, pa itak odpade, da bi si večje številke kupovala), zdej gre sam za našega malčka denar, hehe user posted image

No, naš mali ima pa definitivno preskok v rasti. Sva se prej normalno dojila (na 2-3 urice) zdej pa po eni uri od dojenja joka user posted image  In to naš Klemen, ki skoraj jokat ne zna user posted image  Več kot za eno uro ne smeva nikamor, ker je že cel halo! Ga podojim, pa greva na sprehod, ko prideva domov, je pa že jok! K sreči moji jočki še solgajo, upam, da tako tudi ostane user posted image user posted image user posted image

dobro jutro:)

Sempre
tudi jaz sem se začel bolj redno javljat ko sem bilanosečka, prej sem več ali manj brala o postopku... no sedaj ko najdem čas kaj napišem:)
ja okus kašic je prov zanič, ampak Svit jih obožuje
začeli smo pa tako, da je vsakič ko sva midva jedla, nama je "nagajal" pa sva mu začela dajat malo za probat in je bil čisto navdušen, skoraj mi je prst odgriznil, sedaj mu jih pa že kar po malem dajem

lučka
res je velik za svojo starost, ampak je za to kriv ati ki ima 2 metra

kar se pa tiče telovadbe, bi jaz tudi, samo se ne morem odločit kaj bi... zaenkrat razmišljam o spinningu

< Sporočilo je popravil anci banci -- 29.10.2009 8:31:27 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
29.10.2009 9:05:36   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Jutro!

Mmmm, danes je pa prava doza kavice in dobrot. Men jo je pa možek skuhal user posted image

Seki - sem te vprašala, kakšne juhice ješ. A ješ tudi argo? Jaz si zarad dojenja ne upam skuhat, pa se mi je ful lušta.

user posted image
Spregledala.
Homemade juhice -- goveja, kostna, piščančja, zelenjavna, prežganka pa kakšna argo tudi vmes pade (ni nobenih hujših učinkov) user posted image
Mmm, zdaj se mi je pa goveja župca zaluštala...

Si pa pridna za šport. Zdaj vem od kod mi deluješ toooliiikooo mlajše user posted image - sem te hotela že po šibice poslat user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ekola - od danes naprej sem zaprisežen športnik. No, od jutri naprej user posted image

ps: Me je zaskrbelo, ker delujem starejše kot sem user posted image

Kar se tiče kihanja in kašljanja: Zarja je tudi par dni nazaj full kihala in kašljala - je minilo samo od sebe.. Tak da nimam ideje. A sem pomagala kaj? user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
29.10.2009 9:13:07   
Serendipity

Sempre
tudi jaz sem se začel bolj redno javljat ko sem bilanosečka, prej sem več ali manj brala o postopku... no sedaj ko najdem čas kaj napišem:)
začeli smo pa tako, da je vsakič ko sva midva jedla, nama je "nagajal" pa sva mu začela dajat malo za probat in je bil čisto navdušen, skoraj mi je prst odgriznil, sedaj mu jih pa že kar po malem dajem

Haha - Svit je pa tak radovednež, ni kaj! Naj kar uživa v hrani. Njemu so kašice zgleda kar superca okusa user posted image
ampak je za to kriv ati ki ima 2 metra uh, bo vaš Svit tudi en velik pojbič!

kar se pa tiče telovadbe, bi jaz tudi, samo se ne morem odločit kaj bi... zaenkrat razmišljam o spinningu Ups, sem morala it pogledat na googla kaj to je.

Hm, sem po dobila dobro idejo - baje je v modi zdaj oblika pole dancing vadba  user posted image user posted image Si moram en drog nabavit pa Ole! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
29.10.2009 9:16:31   
Serendipity
ps: Sem malo prečikirala o pole dancingu - ulala ... Definitivno najboljša izbira vadbe user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
29.10.2009 9:18:52   
dafi

Naša Zarja je pa danes stara dva meseca!

KU-KU se* oprosti za zamudo - user posted image tvoji pikici Zarji čestitam za dva meseca. Berem te kar redno (nisem pa še zdaleč tako pridna kot ti, kar se tiče pisanja).Bila sem pa en teden brez gesla, ker sem spreminjala e-mail naslov mi je pa vse skup ven vrglo, tako da so mi na RR danes uredili zadeve - saj veš mene user posted image res sem heker.. Pri meni so stvari zaenkrat v redu - pa upam da bo tako stanje do konca haha (kar se tiče počutja). Vsake toliko časa me malo zgaga, pa hrbet zaboli, "šibam"še kar naokoli, vsake toliko me trebuh spomni da je čas za kakšen počitek, imam napade za user posted image jest, pa jih dugače sploh ne maram preveč, pa kakšno "mastno" in junk hrano. Ampak k sreči ne prepogosto. Sobica je uuuuser posted image "lepika", ati se je maks.potrudil - prebarval , malo ustvarjal, sestavljal...lepil nalepkice..sem ga morala kar skoz hvalit, ker je kar sedel ene par dni v sobici in občudoval svoje "remek delo"..Pohištvo imava nabavljeno, nekaj iz lesnine (ene večje omarice), nabavljala sva tudi v ikeii, posteljico eno od mojega od sestre, eno morava še naročit pa jogi..V glavnem en kup stvari pa en kup denarja za našo "dvojno porcijo".user posted image user posted image Voziček je že v sobici, lupinice tudi, previjalna, poličke..Malo se lovim pri oblekicah, številkah..me je skoz strah, da ne bo premalo stvari, pa prevelike, pa premajhne...saj poznaš te težaviceuser posted image ampak so pa to prijetne težavice. Sončka sta težka okoli 800g, živahna takrat ko mamica počiva..upam da to ni napovednik za naprej hahaha.. Pregled imam najprej 4.11. v Lj (hodim na kontrole v porodnišnico zaradi tega, ker so mi vstavilli maternični vložek, zaradi ene raziskave), pri mojem pa konec meseca, potem pa kar bolj pogosto. Z rodit še kar ne vem kje bom (meni skoraj čez cesto je jeseniška porodn., samo ima moj gini.tam samo dežurstva, tako da ne vem, no druga opcija je pa Lj, ali pa Trbovlje ker moj ginekolog tam dela).Ampak bomo že nekaj pogruntali
Bodi fajn - se vidi da nisem imela dolgo dostopa do RR, ko sem se toliko razpisalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1055
29.10.2009 9:35:33   
Serendipity
Oooooo daaafiiiii!

Ja, vi pa redno rastete! Sta že fajn velika tale pojbča! Zdaj si nekje 26 - 27 teden, ne? Vidim, da so priprave v polnem teku in še dobro da buški raste, da te vsaj opomni, da je treba tudi malo počivat! Najbolj sta v akciji, ko počivaš - te kar pripravljata na skorajšnji ritem. Še malo! A ni fenomenalen feeling, ko čutiš tele fuzbalerčeke? Jaz včasih kar pogrešam tole... Ampak le za sekundico. Se mi še pa zdaj včasih zgodi, da se zamislim, zakaj te nič ne brca user posted image  user posted image Saj trebušček je ostal, samo je ''prazna'' vreča user posted image
Sem videla že na drugem forumu, da so ti vstalili tole. Po moje bo kar podaljšal nosečnost (oz preprečil možnost za prezgodnje odpiranje).
Ha ha ha - bodoči ati je pa že kar v svojo vlogo padel. Kak lepo user posted image . Ko prideta štručki bo tudi tako oboževano gledal svojo remek delo! Si kar pripravi pohvale user posted image user posted image user posted image
Cunjice - hm, je res problem. Ali bodo prevelike ali premajhne. Možek je imel idejo, da bo potem on šel po nakupih za cunjice, da bodo ta prave velikosti user posted image . Se pa nisem dala - to je pa res fajn opravek - 56 se je meni zdelo najboljša izbira. Samo ne vem kako je pri dvojčkih - ponavadi so manjši, ne?
Porod - jaz sem imela ob sebi babico (od the best kolegice mamo) tak, da niti nisem preveč premišljevala kam. Sem pa res vesela, da je bila zraven pa še moja osebna G je bila takrat dežurna. Drugače je v vprašanju kak bi se stvari odvijal oz kak bi se vlekle ... Po moje je najboljše (če imaš možnost izbire) tam, kjer veš, da so strokovni pri porodu dvojčkov.

Lepo se pazi, da ne boš prehitro pri nas pristala (saj ne, da bi se te branile - ampak tamala dva naj še lepo uživata v the best hotelu) *hugs* pa še pusa od naše Zarje user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 29.10.2009 9:36:11 >

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
29.10.2009 10:06:47   
anci banci

Sempre

Haha - Svit je pa tak radovednež, ni kaj! Naj kar uživa v hrani. Njemu so kašice zgleda kar superca okusa user posted image
ampak je za to kriv ati ki ima 2 metra uh, bo vaš Svit tudi en velik pojbič!

kar se pa tiče telovadbe, bi jaz tudi, samo se ne morem odločit kaj bi... zaenkrat razmišljam o spinningu Ups, sem morala it pogledat na googla kaj to je.

Hm, sem po dobila dobro idejo - baje je v modi zdaj oblika pole dancing vadba  user posted image user posted image Si moram en drog nabavit pa Ole! user posted image user posted image user posted image

ja rastemo kot gobe po dežju:)

Serendipity... spinning je vadba na sobnih kolesih.. jaz sem to že počela ker sem veliko kolesarila pred tem in je res super vadba, zato konstantno razmišljam o tem

Neposredna povezava do sporočila: 1057
29.10.2009 10:32:16   
anci banci
tale ples ob drogu je pa kar zanimiv:)

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
29.10.2009 10:45:57   
Sempervivum

ps: Sem malo prečikirala o pole dancingu - ulala ... Definitivno najboljša izbira vadbe user posted image user posted image

user posted image

A to mislš tko, k gledaš takele lepotce, pa se ful prešvicaš zraven user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1059
29.10.2009 11:30:56   
anci banci
bi telovadila kot nora če je tak pogled

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
29.10.2009 11:48:25   
ledenka

user posted image

k takemu trenerju se takoj vpišem user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1061
29.10.2009 17:17:18   
Bumo
Da vas samo na hitrico pozdravim pupike....saj mi ni jasno no, zakaj enostavno več nimam cajta pisat na RRuser posted image user posted image
pa sploh ni mala žaba, žaba kriva...ona pridno spančka, jaz pa kar nekaj delam pa delamuser posted image
Bom se enkrat vzela vred, pa kaj več napišem spet....brat pa vas je itak zmeraj lepo in fajnuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
29.10.2009 17:18:33   
sonček33
Bumo, nujno moraš najti čas tudi za nas. Saj veš..najprej otrok, potem rr in potem šele gospodinjska dela.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
29.10.2009 21:10:37   
Reby
Se* - a taka telovadba je zdej moderna? Bo mismis kake lekcije dala. Upam, da si bom lahko sposodla njen drog user posted image

Kakšen lep dan je bil danes, mi2 sva bila 3 urce zunaj.
Aja, pa mi smo danes stari 2 meseca user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
29.10.2009 23:21:54   
mojsonček
O madoniš... a že dva meseca je mimo... ja pišuka jst po tujih otrocih bolj vidim kolk beži cajt k po svojih user posted image  men se zdi k učeraj... kako smo čakal Tomijauser posted image

čestitke lepotkotu in naj bodo prihajajoči meseci še  lepši kot so bli do sedaj...

evo, še mal okrancljam user posted image
user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
29.10.2009 23:29:14   
mojsonček
sm zmahana spet... Zoja je spala čez dan 2x po 15 minutuser posted image  sva šli v štacuno pa sva komaj nabavili fasungo k je bla taka tečka, za nameček se je še z ropotuljo bušknila v čelo in pol je že rjovela po trgovini, da me je folk gledal kaj ji počnem user posted image  sva se pobasali... Zoja v slingu, fasunga v vozičku... dobr, da sva imele 5 min do doma... zdej pa že 5 ur spi, jst pa neki za šiht delam... adijo hrbtenica... kakšna bo noč si niti pomislit ne upam, zihr bo že v zgodnjih jutranjih urah budilka... no... pol tanartabolš, da spičim spat...

nočkouser posted image  

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
30.10.2009 6:03:51   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

mojsonček - ja, čas pa res beži, še mal, pa bomo šli delat user posted image  Hvala za čestitke user posted image

Do kdaj so vaši dojenčki spali nemirno? Pri nas polovico noči še gre, potem pa ko se podojiva in zaspi nazaj, je katastrofa, premetavanje, glasno jamranje...

Neposredna povezava do sporočila: 1067
30.10.2009 7:01:47   
mojsonček
O, jutrčka!

REBY že kofi skuhala, pridnauser posted image ... mene je groza, če pomislim, da bo konec maja treba že v službo... resno razmišljam o 4 urnem delovniku...

glede spanja pa... a te "potolažim"user posted image  naša še zmer tko spi... do prvega podoja še kolikor toliko normalno, pol pa jamranja, stokanje pa noge u luft pa kkšn prdec pol se pa še smeje v sanjah, da jo včasih gledam in se ji prou narežim...

jst sm pa dons odspala slabih 6 ur... da ne bo pomote, ne v kosu... ampak boljš zgledam, k pa takrat, ko se naspimuser posted image  pa nova frizura se je že vnesla in sem prou sama sebi všeč user posted image user posted image user posted image

no, princeska si je pa dons privoščila spanec... zaspala je pred 13 urami in še vedno je v mižulah...

dons ima Patrik dermatologa pa v LJ imamo namen mal v šoping... nč, bo treba kr v akcijo...

dons tut pr nas ni sončka tko da vas ne rabi dajat fovšija user posted image user posted image

če se nč ne beremo... lep dan vsem

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
30.10.2009 9:29:13   
Goldy
helllooo!

Mi ga še kar biksamo - mamo vročino, pa ne... HB je minimalna, mal čez 37, tak, da ni panike.

mojsonček - mi pa mamo sončkauser posted image , fajn kupuj. Naša je danes spala 11,5 ur in to brez kašice zvečeruser posted image

reby - user posted image  za dvomesečnika!

seren* - ka se to zdej neki dedi limajo gor...user posted image  Ah, učke je treba spočit.....

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1069
30.10.2009 9:32:15   
sonček33
Jutro!

A smo gut?

Goldy ja pridno pupo imaš.

Se - s copatki sva pa anredili cel žur kle gor.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
30.10.2009 9:46:59   
Goldy
sonček - cela štala zarad copatkov.user posted image  Moj pravi, če sem prepričana, da jih rabi. Ja, itak, da jih, a ne?! Pridna pupa, ja. In Lovro? Poljubčka njemu!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
30.10.2009 9:53:50   
sonček33
Goldy copatki-ja obveznouser posted image  pa ne samo eniuser posted image user posted image
Lovro je priden...zdejle sploh k spi user posted image  ...ma luštni so tile naši sončki

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
30.10.2009 9:56:18   
Reby
Se* in sonček - bosta mogli dobit provizijo user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
30.10.2009 9:57:42   
sonček33
Reby mah kje pa za tisto provizijo bi itak nove copate kupleuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
30.10.2009 19:58:29   
Serendipity
madoniš - san vas kumaj najšla! Smo padle na drugo stran!

reby  - pa ste nas SKORAJ dohiteli user posted image user posted image user posted image ČESTITKE za 2 meseca!

jao, samo čas pa res hiti... user posted image

goldy - ''mujštra'' mora bit user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

glede spanja pa... a te "potolažim"  naša še zmer tko spi... do prvega podoja še kolikor toliko normalno, pol pa jamranja, stokanje pa noge u luft pa kkšn prdec pol se pa še smeje v sanjah, da jo včasih gledam in se ji prou narežim...

Kot da o Zarji berem

jst sm pa dons odspala slabih 6 ur... da ne bo pomote, ne v kosu... ampak boljš zgledam, k pa takrat, ko se naspim  pa nova frizura se je že vnesla in sem prou sama sebi všeč

Hehe - ziher ti full paše

no, princeska si je pa dons privoščila spanec... zaspala je pred 13 urami in še vedno je v mižulah... ooo, glej jo zaspankico! Superca!

dons ima Patrik dermatologa pa v LJ imamo namen mal v šoping... nč, bo treba kr v akcijo... ŠŠOOOOPPPIIING! Meni se je prejšnjič v H&M-u malo ''odtrgalo''

Hja - tole s copatki... Se Zarji tak pašejo, da sem še vsaj 3 mamice naštimala, da si bodo nabavile nove copatke user posted image user posted image user posted image user posted image Ziher gre provizija za nove copatke! user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.