Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci Sempre sem kr rabila nekaj časa da sem prišla do 4 zvezdice Ja, sej vem, sem takoj pogledala, od kdaj si član na RR Jest sem pa že od 2004 članica, pa sem komaj zdaj začela malo bolj klepetat ... takrat sem bolj informacije za postopke iskala, pol sem pa na med.over.net bolj čvekala Super za kašice, glede okusa je pa itak Pravzaprav še HB, drugače bi morale vse kuharski mojstri postat tako nas pa to čaka malo kasneje, ko se jim bo okus še izpopolnil, pa se bodo začeli zmrdovat IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Sempre*, pri nas je sonček že od 8h sigurno, 1 km stran pa je bila megla še do 11h. Lučka, ti pa nam žabarjem nehi skomine delat, se bomo sicer kar k vam preselili Ane, Reby? IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se a si dobila copatke Jap, veš kak so leeeepiii! Tele sem izbrala: http://copatki.si/index.php?productID=841 Waw, kok so kjut! Pa z rožicami Kako šele na Zarjici izgledajo Bravo za nove mere! Pridna mami, k tako lepo futra hčerkico Glede plavanja se strinjam 100%. Pred 6 mesecem je brezveze hodit, pol pa obvezno. Tako pravi moja prijateljica, ki je tudi učiteljica plavanja. Mi gremo definitivno. V bistvu se očka neki štuli, da bo mel on to čez. Tudi prav Telovadba po CR: meni se tko ne daaaaaaaaa Pa niti ne vem, kaj naj delam ... sem sem že mojsonček spraševala ... Moja G je rekla, da trebušnjakov še ne smem Sem ravnokar gledala, kakšni so kaj ti orbitreki. A ma katera???? Kako se kaj obnese, pa če hočeš kupiti, kaj moraš kaj gledat IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Tele sem izbrala: http://copatki.si/index.php?productID=841 Iiiiii, kako so lepi, sem jaz tut šla naročit in to kar dvojne Ja, kjere si pa ti naročila??? Hitr link gor Jaz sem ravno prejle študirala ... mam manijo na pižamice, sem jih že ful veliko nakupila, čeprav mam dost sposojenih cunjic Zdej si moram pa kaj drugega cortkanega omislit ... sem najpreš razmišljala o štumfkih (a niso luštni, taki mičkeni), pol sem pa pomislila še na copatke Ahja, mami zdej sebi itak nič ne kupi (sej niti številke več ne vem, pa itak odpade, da bi si večje številke kupovala), zdej gre sam za našega malčka denar, hehe No, naš mali ima pa definitivno preskok v rasti. Sva se prej normalno dojila (na 2-3 urice) zdej pa po eni uri od dojenja joka In to naš Klemen, ki skoraj jokat ne zna Več kot za eno uro ne smeva nikamor, ker je že cel halo! Ga podojim, pa greva na sprehod, ko prideva domov, je pa že jok! K sreči moji jočki še solgajo, upam, da tako tudi ostane
|