Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 18:22:43
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Čer! No, prej smo šli vn, ma je blo mraz za pop..., pa še pihalo je in smo v 50 minutah bli back home! Smo rajši kar notr bli! ursa, ma od Štanjela do našega morja...Čaki, 15 min do Sežane in pol maš itak avtocesto do dol še enih 20 min na veliko. Za jest je pa dobro na Kozini "Pr Mahniču". V okolici Štanjela za videt...Ma nč kej dosti, do Lipice pejte pogledat malo konkote! ajvy, uf to pa ni lepo brat! za tvojo miškico!!! Sunny hvala za info. dej še povej a je kej dobr okol Trsta za vidt? mogoče bi šli pa še mal tja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 18:26:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro no midve sva doma-so zgleda vaše pikepoke pomagale(hvala vam punce )......no poročilo včerajšnega dne:midve sva šle lepo na kontrolo in na kontroli naj bi zvedele rezultate testa(ki ga delajo 24 ur)ampak so v laboratoriju zgubili izvide .....no z pediatrinjo se zmenimo da damo danes spet vodo,pa so jo klicali iz laboratorija da se je izvid našel in da je full bakterij in levkocitov preveč......no dohtarca mi da napotnico da moramo takoj v pediatrično in da bova sigurno čez vikend notri ostali ......no mene je sesulo-tako mala pa že v bolnico ......uglavnem:se v čakalnici ,pokličem mojga da se naj naštima in sva šle domov.....no doma sem Hano dala še spati za pol ure ker je bila full zmatrana.......ob 19.00 smo bili na pediatrični,kjer so nas dal v ambulanto čakat....čakali smo več kot pol ure na dohtarco(sicer zelo prijazno),Hana je že sitna ratala in sem ji dala za jest......no pol so ji pa spet vrečko namonteral in vzeli kri(full prijazno osebje,res)....še dobro da sem imela s sabo čaj in ga je spila 1,5 deci in se zelo kmalu polulala .......no in potem je bilo na vrsti čakanje.....čakali smo 1,5 uro( ) na izvide ki so pokazali da je sicer malo povečanje levkocitov,ampak da to še ni panike,danes me bo pa zdravnica poklicala še za en test(ta ki ga delajo 24 ur) in če je negativen je ok,če pa pozitiven,dobimo pa datum za pregled ledvic domov smo prišli ob 23.00,Hana je v lupinici pol urce spala,sem ji samo puloverček slekla in jo dala spat......sem mislila da bo pokvarjena noč,ampak je HB zaspala in še vedno spi še povem da je Hana blažno potrpežljiva punca,enmu medicinskemu bratu je pošiljala lupčka,tadrug ki ji je pa jemal kri ga je pa le gledala,je pa ploskala ko je nehal za Hano!!!!!!!!!!!!In seveda za mami!!!!!!!!! Držimo pesti za naj naj izvide!!!!!!!!!!Majči pošilja pozdravčke in lupčke!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 18:28:28
|
|
|
|
sunny24
|
ursa, okoli Trsta je grad Miramare-lep park, grad tudi lep za pogledat. To greš iz Trsta proti Sistiani.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 18:30:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy full sem žalostna...AB ni storil kar bi mogel...ušesa še vedno niso v redu....driska je zaradi amoksiklava....zdej smo dobili nov set antibiotika (tretji v tem tednu)..pa en kup stvari ,da prebavo v red spravim preden mi dehidrira..... JE pa fasala kar zaj. bakterijo, ki gre rada tudi na pljuča,....kolk sem žalostna,... moj pikec mali AJVY- sej sploh ne vemo, kaki borčki so tile naši malčki, boš videla, da bo hitro bolje, čeprav se včasih zdi, da je izhod kr neki daleč, seveda držimo pesti in mislimo na vaju!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 19:46:38
|
|
|
|
piskot
|
cer. evo pa je spet vikend . pa jutri se kuhat ne bo treba, smo povabljeni k babici na kosilo. kolumbo kaj si zdaj to zaeno varusko dobila? slisat je da si dobro zbrala. kaj je pa s tisto sluzbo k si sla na razgovor? ajvi ojej, drzim pesti da bo cim prej bolje. revca. ti in tisa. katjusa jaz te cist razumem, men ne bi uspelo tako hujsanje. se grem rajsi po hribih mucit kot pa da ne jem. cebela drzim pesti tudi za vaju s hanci. a je tanci ze odfrcala?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 19:53:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša...a greš potem z mano v ponedeljek??? Jaz bom delala (u bistvu jih vsak tretji dan) trebušnjake, pa vaje za stegenske mišice....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 19:54:04
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci-milim, da je že šla.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 19:55:32
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja...mi smo bili v Supernovi na čarovniku....beda od bede, Vito se je kar po svoje zabavu..... No..vsaj s punco je bil, Evita pa je "fantu" eno igračo ukradla tako da sem morala po novo u Mullerja, kjer sem srečala Claud.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 20:47:13
|
|
|
|
Katjusa
|
Florjan ima drisko že celo popoldne ne vem kaj je staknu ampak prav teče iz njega kot bi lulal zdej mi je na kavču v dnevni zaspal, tak da sem pol še benija zrihtala in oba spat dala sem pa floriju za vsak slučaj pleničko na rito dala, da ne bomo postelje ponoči preoblačli ker ni šel ne lulat in kaj če ga še kakat .... bošček je čist bogi...... moj je zunaj z mojim bratom neke keble rihtata, jst si grem pa vročo kopel privoščit...... lep vikend vsem pa se tipkamo kej mi bomo verjetno ju3 pralnico še rihtal ker čez teden nismo nič in na sprehod bomo šli za kako urco vsi -je komi čakam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 21:02:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 21:21:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ VANDAME-->VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA VČERAJŠNJI PRAZNIK tudi od nas....veliko veliko torto
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 21:37:53
|
|
|
|
Ajvy
|
Hvala vsem za lepe želje....ampak res... JA, res je hudo...sam k je tolk trpežna...res....prav neverjetno se drži....moja šefla Onasiss...joj..si pa res revca s tem prehladom...upam,da se ga čimprje znebiš... Baki...to je najlepši čas njihovega odraščanja...te iskrice v očeh..ko je svet tako lep.... Full dobr za lepo vreme..pr nas je pa tko pihal dans....brrrrrr Čebela....me veseli da ni hudega.....sem se kar vstrašla, pa verjamem ,da si se ti še bolj... KOlumbo...super ,da sta uspeli tolk postoriti.... Sunny...pr nas je tut pihal....uf...nismo bli kej dost zunaj...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 21:44:46
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy full sem žalostna...AB ni storil kar bi mogel...ušesa še vedno niso v redu....driska je zaradi amoksiklava....zdej smo dobili nov set antibiotika (tretji v tem tednu)..pa en kup stvari ,da prebavo v red spravim preden mi dehidrira..... JE pa fasala kar zaj. bakterijo, ki gre rada tudi na pljuča,....kolk sem žalostna,... moj pikec mali AJVY- sej sploh ne vemo, kaki borčki so tile naši malčki, boš videla, da bo hitro bolje, čeprav se včasih zdi, da je izhod kr neki daleč, seveda držimo pesti in mislimo na vaju!! sej vem...ne dvomim v to ,da se ne bova zlizali...samo žalostna sem ,ker je tolk ene kemije v njej..pa nič ne pomaga....no...sej zdej bo tale vse premagal... hvala za skrb in navijanje..... babe..hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 21:59:04
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša...bogec Florjan...zgleda kaj v vrtcu dobil....o joj...bogec.... Kolumbo....super za žlahto in da si tako lepo zaupata...mladi potrebujejo tudi zunanjo oporo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 7:08:34
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Jst sm tkoooooooo zaspana...Se je Gaja zbudila ob 6:15...Pa še zbujena je bla od 24h-1h... Upam, da hmali spet zaspi da gremo obe v vodoravno...Sm šla na čik na balkon da me mraz malo zbudi, sam ni pomagalo lih neki... Aja, kavica in zajtrk za vse... ! katjusa, bogi Florjan! A je danes kaj bujše? kolumbo, to si pa fajn mela pomoč! Zdej ne morem več komentirat, k spim na pol, grem Gaji rito previt-mogoče me pa "tragedija" v plenici zbudi al pa spravi v še večjo komo... Se tipkamo pole!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 8:09:10
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Jest sm čist zaspana! Tamala že 2 dni ne spi ponoč, pa ne vem al so zobki al polna luna al kaj je narobe! Jest sm pa čist Mal sm nazaj brala ampak se mi ne da preveč komentirat, ste preveč naklepetale! Kolumbo - jest se ne bi dala, ne glede na podkupnino, če je on vozu bo on mel pike! In pika! Vsem bubanim in zaspanim Si grem eno infuzijo kave naštimat, bo pol upad mal bolš!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 9:01:54
|
|
|
|
TAMIKA3
|
TANCI29 ob rojstnem dnevu vse najlepše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UŽIVAJ!!!!!!!!
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 9:04:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
MATIC vse naj, naj za obmesečnico!!!!!!!
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 31.10.2009 9:06:30 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 9:06:26
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 TANCI29 ob rojstnem dnevu vse najlepše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UŽIVAJ!!!!!!!! in tud od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 9:08:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 TANCI29 ob rojstnem dnevu vse najlepše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UŽIVAJ!!!!!!!! tudo od nas.....vse najlepše v življenju
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 9:08:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 MATIC vse naj, naj za obmesečnico!!!!!!! tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 9:10:38
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro..... danes je možekov spalni dan, komaj čakam jutri na svojega..... Tamika...jutro Sunny....upam,da Gaja ujame dolgo dopoldansko spanje, da se zraven prištuliš.... Simonakr....upam,da je infuzijaa prijela...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 9:27:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ajvy... jutro ... a ste že kaj boljše za tvojo tiso mi smo spet sami, ati je šel montirat pipo, bo pa popoldan doma , ker gremo k mojemu bratu, ki je včeraj praznoval 20.roj. dan tristan spi marin in tian parata nogavice majči je pa kot vedno samo za zmešnjavo vsi "prijatelji" v delovnem razmerju mami zvečer pa .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 10:17:24
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 zvečer pa . Vem kako se počutiš! Se ti pridružujem pri opravilih!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 10:19:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 TANCI29 ob rojstnem dnevu vse najlepše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UŽIVAJ!!!!!!!! tudo od nas.....vse najlepše v življenju se pridružujeva čestitkam!!!!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?