|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
30.10.2009 18:22:43   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Čer!
No, prej smo šli vn, ma je blo mraz za pop..., pa še pihalo je in smo v 50 minutah bli back home! Smo rajši kar notr bli!

ursa, ma od Štanjela do našega morja...Čaki, 15 min do Sežane in pol maš itak avtocesto do dol še enih 20 min na veliko. Za jest je pa dobro na Kozini "Pr Mahniču". V okolici Štanjela za videt...Ma nč kej dosti, do Lipice pejte pogledat malo konkote! user posted image

ajvy, uf to pa ni lepo brat! user posted image user posted image user posted image za tvojo miškico!!!

Sunny hvala za info. dej še povej a je kej dobr okol Trsta za vidt? mogoče bi šli pa še mal tja?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
30.10.2009 18:26:31   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutrouser posted image

no midve sva doma-so zgleda vaše pikepoke pomagale(hvala vam punceuser posted image )......no poročilo včerajšnega dne:midve sva šle lepo na kontrolo in na kontroli naj bi zvedele rezultate testa(ki ga delajo 24 ur)ampak so v laboratoriju zgubili izvideuser posted image .....no z pediatrinjo se zmenimo da damo  danes spet vodo,pa so jo klicali iz laboratorija da se je izvid našel in da je full bakterij in levkocitov preveč......no dohtarca mi da napotnico da moramo takoj v pediatrično in  da bova sigurno čez vikend notri ostaliuser posted image user posted image user posted image ......no mene je sesulo-tako mala pa že v bolnicouser posted image user posted image user posted image ......uglavnem:se v čakalnici user posted image ,pokličem mojga da se naj naštima in sva šle domov.....no doma sem Hano dala še spati za pol ure ker je bila full zmatrana.......ob 19.00 smo bili na pediatrični,kjer so nas dal v ambulanto čakat....čakali smo več kot pol ure na dohtarco(sicer zelo prijazno),Hana je že sitna ratala in sem ji dala za jest......no pol so ji pa spet vrečko namonteral in vzeli kri(full prijazno osebje,res)....še dobro da sem imela s sabo čaj in ga je spila 1,5 deci in se zelo kmalu polulalauser posted image .......no in potem je bilo na vrsti čakanje.....čakali smo 1,5 uro(user posted image ) na izvide ki so pokazali da je sicer malo povečanje levkocitov,ampak da to še ni panike,danes me bo pa zdravnica poklicala še za en test(ta ki ga delajo 24 ur) in če je negativen je ok,če pa pozitiven,dobimo pa datum za pregled ledvic

domov smo prišli ob 23.00,Hana je v lupinici pol urce spala,sem ji samo puloverček slekla in jo dala spat......sem mislila da bo pokvarjena noč,ampak je HB zaspala in še vedno spiuser posted image user posted image user posted image

še povem da je Hana blažno potrpežljiva punca,enmu medicinskemu bratu je pošiljala lupčka,tadrug ki ji je pa jemal kri ga je pa le gledala,je pa ploskala ko je nehaluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hano!!!!!!!!!!!!In seveda za mami!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Držimo pesti za naj naj izvide!!!!!!!!!!Majči pošilja pozdravčke in lupčke!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
30.10.2009 18:28:28   
sunny24
ursa, okoli Trsta je grad Miramare-lep park, grad tudi lep za pogledat. user posted image   To greš iz Trsta proti Sistiani. 

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
30.10.2009 18:30:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

full sem žalostna...AB ni storil kar bi mogel...ušesa še vedno niso v redu....driska je zaradi amoksiklava....zdej smo dobili nov set antibiotika (tretji v tem tednu)..pa en kup stvari ,da prebavo v red spravim preden mi dehidrira.....
JE pa fasala kar zaj. bakterijo, ki gre rada tudi na pljuča,....kolk sem žalostna,...
moj pikec mali

AJVY- sej sploh ne vemo, kaki borčki so tile naši malčki, boš videla, da bo hitro bolje, čeprav se včasih zdi, da je izhod kr neki daleč, seveda držimo pesti in mislimo na vaju!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
30.10.2009 19:46:38   
piskot
cer.

evo pa je spet vikend user posted image . pa jutri se kuhat ne bo treba, smo povabljeni k babici na kosilo.

kolumbo kaj si zdaj to zaeno varusko dobila? slisat je da si dobro zbrala. kaj je pa s tisto sluzbo k si sla na razgovor?

ajvi ojej, drzim pesti da bo cim prej bolje. revca. ti in tisa.

katjusa jaz te cist razumem, men ne bi uspelo tako hujsanje. se grem rajsi po hribih mucit kot pa da ne jem.

cebela drzim pesti tudi za vaju s hanci.

a je tanci ze odfrcala?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
30.10.2009 19:53:44   
Onasiss
Urša...a greš potem z mano v ponedeljek??? Jaz bom delala (u bistvu jih vsak tretji dan) trebušnjake, pa vaje za stegenske mišice....

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
30.10.2009 19:54:04   
Onasiss
tanci-milim, da je že šla.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
30.10.2009 19:55:32   
Onasiss
Aja...mi smo bili v Supernovi na čarovniku....beda od bede, Vito se je kar po svoje zabavu..... No..vsaj s punco je bil, Evita pa je "fantu" eno igračo ukradla tako da sem morala po novo u Mullerja, kjer sem srečala Claud.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
30.10.2009 20:47:13   
Katjusa
Florjan ima drisko že celo popoldneuser posted image ne vem kaj je staknu ampak prav teče iz njega kot bi lulaluser posted image zdej mi je na kavču v dnevni zaspal, tak da sem pol še benija zrihtala in oba spat dala sem pa floriju za vsak slučaj pleničko na rito dala, da ne bomo postelje ponoči preoblačli ker ni šel ne lulat in kaj če ga še kakatuser posted image .... bošček je čist bogi......

moj je zunaj z mojim bratom neke keble rihtata, jst si grem pa vročo kopel privoščit...... lep vikend vsem pa se tipkamo kejuser posted image user posted image user posted image user posted image mi bomo verjetno ju3 pralnico še rihtal ker čez teden nismo nič in na sprehod bomo šli za kako urco vsi -je komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 21:02:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
30.10.2009 21:21:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

VANDAME-->VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA VČERAJŠNJI  PRAZNIKuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

tudi od nas....veliko veliko tortouser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
30.10.2009 21:37:53   
Ajvy
Hvala vsem za lepe želje....ampak res...
JA, res je hudo...sam k je tolk trpežna...res....prav neverjetno se drži....moja šefla

Onasiss...joj..si pa res revca s tem prehladom...upam,da se ga čimprje znebiš...

Baki...to je najlepši čas njihovega odraščanja...te iskrice v očeh..ko je svet tako lep....
Full dobr za lepo vreme..pr nas je pa tko pihal dans....brrrrrr

Čebela....me veseli da ni hudega.....sem se kar vstrašla, pa verjamem ,da si se ti še bolj...user posted image user posted image user posted image

KOlumbo.
..super ,da sta uspeli tolk postoriti....

Sunny...pr nas je tut pihal....uf...nismo bli kej dost zunaj...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
30.10.2009 21:44:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

full sem žalostna...AB ni storil kar bi mogel...ušesa še vedno niso v redu....driska je zaradi amoksiklava....zdej smo dobili nov set antibiotika (tretji v tem tednu)..pa en kup stvari ,da prebavo v red spravim preden mi dehidrira.....
JE pa fasala kar zaj. bakterijo, ki gre rada tudi na pljuča,....kolk sem žalostna,...
moj pikec mali

AJVY- sej sploh ne vemo, kaki borčki so tile naši malčki, boš videla, da bo hitro bolje, čeprav se včasih zdi, da je izhod kr neki daleč, seveda držimo pesti in mislimo na vaju!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej vem...ne dvomim v to ,da se ne bova zlizali...samo žalostna sem ,ker je tolk ene kemije v njej..pa nič ne pomaga....no...sej zdej bo tale vse premagal...
hvala za skrb in navijanje.....

babe..hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
30.10.2009 21:59:04   
Ajvy
Katjuša...bogec Florjan...zgleda kaj v vrtcu dobil....o joj...bogec....

Kolumbo....super za žlahto in da si tako lepo zaupata...mladi potrebujejo tudi zunanjo oporo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
31.10.2009 7:08:34   
sunny24
Jutro!
Jst sm tkoooooooo zaspana...Se je Gaja zbudila ob 6:15...Pa še zbujena je bla od 24h-1h...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam, da hmali spet zaspi da gremo obe v vodoravno...Sm šla na čik na balkon da me mraz malo zbudi, sam ni pomagalo lih neki...
Aja, kavica in zajtrk za vse... user posted image user posted image ! user posted image

katjusa, bogi Florjan! A je danes kaj bujše?
kolumbo, to si pa fajn mela pomoč! user posted image user posted image user posted image

Zdej ne morem več komentirat, k spim na pol, grem Gaji rito previt-mogoče me pa "tragedija" v plenici zbudi al pa spravi v še večjo komo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo pole!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
31.10.2009 8:09:10   
simonakr
Jutro! Jest sm čist zaspana! Tamala že 2 dni ne spi ponoč, pa ne vem al so zobki al polna luna al kaj je narobe! Jest sm pa čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal sm nazaj brala ampak se mi ne da preveč komentirat, ste preveč naklepetale! user posted image user posted image

Kolumbo - jest se ne bi dala, ne glede na podkupnino, če je on vozu bo on mel pike! In pika!

Vsem bubanim in zaspanim user posted image user posted image user posted image user posted image

Si grem eno infuzijo kave naštimat, bo pol upad mal bolš! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
31.10.2009 9:01:54   
TAMIKA3
TANCI29 ob rojstnem dnevu vse najlepše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

UŽIVAJ!!!!!!!!

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
31.10.2009 9:04:32   
TAMIKA3
MATIC vse naj, naj za obmesečnico!!!!!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 31.10.2009 9:06:30 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
31.10.2009 9:06:26   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

UŽIVAJ!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud od nas!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
31.10.2009 9:08:40   
Ajvy

user posted image

UŽIVAJ!!!!!!!!

tudo od nas.....vse najlepše v življenju

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
31.10.2009 9:08:59   
Ajvy

MATIC vse naj, naj za obmesečnico!!!!!!!
user posted image

tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
31.10.2009 9:10:38   
Ajvy
jutro.....

danes je možekov spalni dan, komaj čakam jutri na svojega.....

Tamika...
jutro

Sunny
....upam,da Gaja ujame dolgo dopoldansko spanje, da se zraven prištuliš....

Simonakr....upam,da je infuzijaa prijela...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
31.10.2009 9:27:24   
TAMIKA3
ajvy... jutrouser posted image ... a ste že kaj boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo tiso
mi smo spet sami, ati je šel montirat pipo, bo pa popoldan domauser posted image , ker gremo k mojemu bratu, ki je včeraj praznoval 20.roj. dan user posted image
tristan spi user posted image
marin in tian parata nogaviceuser posted image user posted image
majči je pa kot vedno samo za zmešnjavo user posted image
vsi "prijatelji" v delovnem razmerju user posted image user posted image user posted image
mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

zvečer pa user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
31.10.2009 10:17:24   
simonakr

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

zvečer pa user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem kako se počutiš! Se ti pridružujem pri opravilih!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
31.10.2009 10:19:24   
sjmm

user posted image

UŽIVAJ!!!!!!!!

tudo od nas.....vse najlepše v življenju

se pridružujeva čestitkam!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?