Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 13:28:18
|
|
|
|
baki
|
tk da se jst malo javim.nik je tok stikliv,povsod pride povsod se vstane,pa kr naprej kam trešči al pa se priščipne.zanima ga pa vse.pol pa tuliiiiiiii.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 13:30:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ VANDAME-->VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA VČERAJŠNJI PRAZNIK tudi od nas
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 13:33:32
|
|
|
|
baki
|
drgač pa sva dons z nikom jedla ribe.nik je mel zraven krompir s petršilom jst sem mela zraven paradajz.....edvin pa je šel v ribe pa bo pol jedu pasul.drgač pa mamo na koroškem lepo vreme in upam da še zdrži čez vikend
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 13:34:16
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ VANDAME-->VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA VČERAJŠNJI PRAZNIK tudi od nas se podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 13:35:39
|
|
|
|
baki
|
se tipkamo še mogoče zvečer če se mi bo dalo.se zdaj pri mami na obisku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 13:58:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy full sem žalostna...AB ni storil kar bi mogel...ušesa še vedno niso v redu....driska je zaradi amoksiklava....zdej smo dobili nov set antibiotika (tretji v tem tednu)..pa en kup stvari ,da prebavo v red spravim preden mi dehidrira..... JE pa fasala kar zaj. bakterijo, ki gre rada tudi na pljuča,....kolk sem žalostna,... moj pikec mali držim pesti, da boste kmalu vredu in nikoli več bolani
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 13:58:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Katjusa...ja res škoda, da nisi zdržala... sicer pa grem s ponedeljkom tudi jaz na dieto..... Če pa ta dieta res ni zate probaj kor so ti že punce svetovale po Montinjacu, samo tam se moraš pa 90 dni držat..... Drugače pa, če imaš namen kaj shujšat se boš morala marsičemu odpovedat...sicer pa sama najbolj veš. Samo, če ti po pravici povem si me malce razzočarala..... sej sem sebe tud ampak sem naredla ful velik korak in sem mičkano ponosna nase... začela sem z dieto in začela sem se gibat, četudi je dieta propadla ne pomeni, da se ne bom pazla.... se bom in se tud danes pazim... ponosna sem pa zato ker sem se začela gibat in vsak dan sem zunaj pa še pol na kolesu ati je še nekaj podobnega orbitreku kupu tko, da vsi smo zečel migat in če prej nič ne migaš pol pa nanenkrat 2-3x dnevno mislim, da je to res velika sprememba in še mal hrano popazimo..... vem, da bodo odpovedovanja in skušnjave, čokolade in čipsa se komot odpovem vsaj za par mesecev pol pa mogoče kak dan pojem malo ravno da si lušte potešiš in se spet lahko držim..... čips mi sploh ni problem sam če ga moj ne je pol je OK kak pa on začne me pa premami (glede na to da je tud on na dieti mislim, da ne bo zdej grickal) čokolada je pa tako, da se mi je zlušta tko enkrat na 2-4 mesece in imam ene 2 dni prav požrtijo takrat pa ni važno temna mlečna z brez..... sam da je čokolada.... se sprašujem zakaj nisem shujšala že prej.... jst točno vem zakaj zato ker se nisem gibala in ker me je vedno mož primamo... no zdej sem ful bolj odločena in verjamem, da mi lahko uspe in da mi bo uspelo..... tale montignjac pa imam na disku knjigo sam mal jo morem pogruntat ampak mislim, da to k zdej moja mami hujša je nekaj takega, mi tud nonstop daje nasvete in me spodbuja nahrbtnik sem šla kupit v slovensko bistrico ker niso imel tle nikjer rdečega samo modre men je pa rdeči bolj všeč tko da ju3 bomo že z nahrbtnikom strašli po okolici
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 30.10.2009 14:01:21 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 14:06:02
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Katjusa...ja res škoda, da nisi zdržala... sicer pa grem s ponedeljkom tudi jaz na dieto..... Če pa ta dieta res ni zate probaj kor so ti že punce svetovale po Montinjacu, samo tam se moraš pa 90 dni držat..... Drugače pa, če imaš namen kaj shujšat se boš morala marsičemu odpovedat...sicer pa sama najbolj veš. Samo, če ti po pravici povem si me malce razzočarala..... Montinjaka ne rabš 90dni držat, si mal zamešala z ločevalno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 14:19:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Katjusa...ja res škoda, da nisi zdržala... sicer pa grem s ponedeljkom tudi jaz na dieto..... Če pa ta dieta res ni zate probaj kor so ti že punce svetovale po Montinjacu, samo tam se moraš pa 90 dni držat..... Drugače pa, če imaš namen kaj shujšat se boš morala marsičemu odpovedat...sicer pa sama najbolj veš. Samo, če ti po pravici povem si me malce razzočarala..... Montinjaka ne rabš 90dni držat, si mal zamešala z ločevalno ja...sorči...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 14:22:11
|
|
|
|
Čebel@
|
a pri teh dijetah zgubiš le kg ali tudi zmanjša recimo rit???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 14:23:35
|
|
|
|
Čebel@
|
drugače me je pa klicala zdravnica iz pediatrične....test je delno + in moramo počakati do torka in takrat mi pove kako naprej,kdaj po AB in na pregled ledvic
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 14:24:41
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....kaj pa če bi hujšala pod zdravniškim nadzorom?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 14:50:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 15:01:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 15:40:30
|
|
|
|
Čebel@
|
danes mi je takooooo doooooolllllgggggg dan ........sem si naredila eno mojo kavico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 15:50:34
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo kje so pa napisane vaje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 15:53:56
|
|
|
|
Katjusa
|
men se zdi da so te diete men bolj na psiho udarle k karkoli drugega... dons sem jedla za zajtrk jogurt z mislijem, kosilo sem si misla kako juhico skuhat pa me je pol mami s fižolom premamla sem eno zajemalko fižola pojedla pa mal zosa od repe zdej pa sploh še nisem lačna.... bom pa kako mandarino pojedla za večerjo bo ka košček polnozrnatega kruha in kaka jabolka pijem pa vodo kolkr lahko in kot je mlea rekla 1o min pred in 1 uro po
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 16:00:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.....kaj pa če bi hujšala pod zdravniškim nadzorom? sploh nimam zdravnika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 18:11:25
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Mi smo doma, moji trije se igrajo na tleh v dnevni jaz sem si pa privoščila ne boste verjele kozarec vina Eno vprašanje o tej dieti???? Koliko kg pa lahko jaz realno pričakujem da grem dol, če se je striktno 14 dni držim? Mlea a to štartaš s to dieto v ponedeljek? Razmišljam da se ti pridružim Me pa zanima a tud kej riti, stegen in trebuha zgubim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 18:13:05
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny jutri šibnemo proti gradu Štanjel - dej mi povej kok je od tam vožnje proti morju (slovenska obala) kok pa proti Trstu? A je kaj pametnega si še ogledat v okolici Štanjela? Kaj pa kak pametna gostilna za jest? Dej mal povej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 18:15:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy full sem žalostna...AB ni storil kar bi mogel...ušesa še vedno niso v redu....driska je zaradi amoksiklava....zdej smo dobili nov set antibiotika (tretji v tem tednu)..pa en kup stvari ,da prebavo v red spravim preden mi dehidrira..... JE pa fasala kar zaj. bakterijo, ki gre rada tudi na pljuča,....kolk sem žalostna,... moj pikec mali Ajvy pa sej to ni res bogica mala, joj a veš kok me je pri srčku stisnl k sem to brala, prav smiliš se mi tudi ti, ker vem da ti kot mamici ni lahko gledat bolanga otročka drži se pa resnično stiskam pesti, da se čim prej pozdravi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 18:17:20
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ danes mi je takooooo doooooolllllgggggg dan ........sem si naredila eno mojo kavico Čebel@ iii kok dobra kavica Tud jaz sem si danes privoščila ene tri kavice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 18:19:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan! Se opravičujem za izostanek od pouka , no pa sej so ta teden počitnice ............sm mela aruško pri sebi kr 30 ur ....ej ne moreš verjet, kok stvari narediš pri bajti če maš EN PAR ŽENSKIH ROK VEČ KOT PONAVADI ..............zrihtale sva vse.....nakupe, bajto pospravle od vrha do tal, speglale goro cot za 3 tedne nazaj in 3 naprej, pa še njeno in bratovo seminarsko za angleščino...............vse je blo super fino fajn....in bilo mi je že zelo sumljivo in čist preveč popolneo.....ko sem prejle prišla domov in me je čakalo priporočeno pisno policijske postaje Medvode .......za enkrat še ne vem za kaj se gre.....predvidevam da so Šimeta nekje nevede "ustrelil", ker se večinoma vozi z mojim avtom in niti slučajno ne po omejitvah.....upam da je kazen čim manjša, ker če mi bojo še kake pike nabil, se bom pritožila da jih naj kr njemu . BOLANKČI VELIK OBLJEMČKOV IN PIKAPOLONIC KATJUŠA NE SE SEKIRAT, VSAKA DIJETA UBIJA SPLOH NA ZAČETKU.......jst sm tut take sorte, da rabim za začetek dobre rezultate za nadaljno motivacijo....tvoji 3 kilogramčki naj bojo zate odličen povod v zdravo prehranjevanje, miganje in uživanje ob izgubi še ostale odvečne teže.........gre počasi, večkrat se tut cel teden vaga ne premakne niti za gram, potem pa steče.......men je zdej v treh mesecih ratal "zbit" 8kg. Sedmica na vagi se mi pa kot zakleto še vedno noče prikazat....je hujš k loto kombinacija Šibam po Majkla.....učeri sm pol dobila uno bundico in RDEČE hlače od Eritrel, ker je bla zadnja cifra 98 je bla 40% cenej sm skalala do stropa lp Kolumbo uvau men bi tud prov prišlo še en par rok Kje si pa dobla to pomoč?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 18:21:12
|
|
|
|
Urša08
|
No sedaj se grem pa še jaz s tamalima mal hecat, potem pa sledi že večerna rutina in potem upam na kako urco miru samo za naju z
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 30.10.2009 18:21:14
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! No, prej smo šli vn, ma je blo mraz za pop..., pa še pihalo je in smo v 50 minutah bli back home! Smo rajši kar notr bli! ursa, ma od Štanjela do našega morja...Čaki, 15 min do Sežane in pol maš itak avtocesto do dol še enih 20 min na veliko. Za jest je pa dobro na Kozini "Pr Mahniču". V okolici Štanjela za videt...Ma nč kej dosti, do Lipice pejte pogledat malo konkote! ajvy, uf to pa ni lepo brat! za tvojo miškico!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?