Tanayya29
|
VSE najboljše vsem slavljencom . pa je prišel naš čas,madonca že 2 leti bojo stari.Moj Taj bo točno danes teden praznoval....jupi. Zdravje,končnooooooooo en teden sem se valjala po postli,danes je končno dan, k lohk rečem,da je bolje..... Je pa včeraj zakuhal še tamau,sm ga dans peljala pokazat, pa je vse OK,in tut vročine nima več.Spi pa že 4 ure ,upam,da bo ponoč tut. ooo Norice?No,želim vam,da jih date skoz čimprej in v čimmanjši obliki.A res mama nisi jih še mela?Lahko si pa že imuna,pa jih sploh ne boš dobila.Drži se. cepljenje gripa.....oprostite,ampak morm neki pokomentirat.V 24 ur sm prebrala,da se je ena k se je cepla prot novi gripi,je potem hodila sam še vzvratno....đizs,vem,da je zoprno,ampak sorry,men je to full smešn.... sam kaj,jst pol še v službo ne bi mogla več,če bi me sam vzvratno nosil.... Mal pretiravajo pomoje. Jst bi se cepla prot navadni,enkrat sm se pa sm pol tut naslednji dan zbolela,ne vem a e to stranski učink,al kva.... jst gripe nism še mela,jo je pa mel moj bivši ,pa je blo adijo pamet...pomoje je to res zoprna zadeva,ampak sj za zdrave ljudi ni nevarna,mene bl tamali skrbijo. V zd vič piše,če mislite,da ste zboleli za novo gripo,se zglasite pri vratarju ,un vratar pa sto mask in razkužil...bogi vratar ,. nicolina,upam,da ni gripa,zdj je tok teh viroz,da je čudn,če si zdrav. neli,revček mali,ja ampak to je res zoprno,da ne dobi tvoj bolniške.To pa ni za nkamor . uggice,a ste jih že dobile?Jaz jih še čakam,pol pa komi čakam,da jih obujem, . Manca pejt rodit.... uuuuuuuu medvedek se je zbudu iz sanj.....dijo. lep vikend.