|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
28.10.2009 10:24:12   
mama11
user posted image  Manca, vidiš, da si še vedno na urniku. Kot sem rekla, petek, petek. Slončkanje si pa kar privoščita, ker bo potem en čas suša.

Tanayya, meni jih moja G ni, mi je pa povedala, kako naj jih pregledujem, samo sem lena, pa jih ne user posted image . Mimogrede, ko sem bila v tujini, mi jih je tam G na vsakem pregledu pretipala... Mimogrede, če je tvoj brat biondo, potem si verjetno tudi ti prikrita bjonda, kajne user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.10.2009 12:35:54   
zirafa76
Manca...user posted image user posted image ...sem ti mal fauš...jaz pa lahko, pa ne morem...ni mojgauser posted image ....user posted image

Punce, povejte mi..se boste dale cepit proti tej novi gripi, kaj pa mali otročki??? Jaz se moram danes pozanimati, kako je z user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.10.2009 14:54:02   
GB

Dobr dan vsem skupaj.

Manca : upam,da zdrzis do petka ,da bos sla lahko mirna rodit in da bo tvoj mozek lahko s teboj user posted image user posted image . Upam tudi ,da se Maja cim prej pozdravi user posted image user posted image . Glede slonckanja sem se pa prav nasmejala no . Jest se spomnim ,da ko sem bila noseca moj ni hotel zraven pridt - ga je blo strah da nebo kej z dojenckom narobe user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zirafa : jest sem se ful ustrasila glede te prasicje gripe in sem malo povprasevala po cepivu in v glavnem 70% ljudi tukaj odsvetuje cepljenje user posted image user posted image baje so lahko hude posledice zaradi cepiva.
Ravno danes bo moj pelav TIanno na cepljenje proti gripi ampak teli navadni .

Uggice : ko sem prebrala,da v slo. kostajo 270 evrov me je skori kap no . To je pa res odiranje . Pa kje oni te cene dobijo . Mislim,da moras biti fajn prtegnen,da das toliko denarja ko pa jih lahko iz tujine dobis TRIKRAT ceneje. Tudi tukaj v Uk so kar drage in zato jest to zbidam na ebay-u user posted image user posted image user posted image zakon.

Mamuska : joj vi imate pa res smolo z zdravjem . Upam,da cim prej ozdravite in naj vas ta bolezen ze neha matrat user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mama11 : moram ti povedati,da me je kurja polt oblila ko sem prebrala ,kaj se vam je pripetilo z Tamaro. Takoj sem se spomnila par padcev pri Tianni in me je fajn zagrablo. Takoj sem ji pregledala glavo ,ce je kje kaksna oteklina in zacela bolj opazovati njeno obnasanje. Mislim,da sem malo pretiravala user posted image in ji nisem pustila dihati in je na koncu dneva bila reva cist zivcna user posted image .

Tanaya : tudi meni ni noben pregledoval dojk ,si jih jest sama enkrat na mesec ali pa prosim mojega user posted image user posted image .

Naslednji vikend prihaja tasca in tast user posted image user posted image in bomo meli veselico 5 tednov user posted image user posted image . Sem si naredila dobr plan ,da bo cuvala Tianno jest bom pa lepo hodila v fitnes user posted image user posted image .

Malo smo se pogovarjali glede darila za Tianno in se ZMERAJ NIMAMO IDEJE . Ker imava z Tianno en dan razlike roj.dan ( moj 27.11. Tianna 28.11) bomo meli dve torte in ena bo Hello Kitty in ena Miki Miska user posted image user posted image . No se to vam povem,da bom dobila za darilo WII sport in majo ful dobre igre za hujsat user posted image .

No dosti nakladanja. Zelim vsem lep dan ...

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.10.2009 17:53:24   
zirafa76
Gb..ja super za WII..jaz si ga tudi ogledujem...mi je žal, da si ga nisem takrat v USA kupila...ampak tole tudi mene mika..razgibavanje pred ekranom...user posted image

Kar se pa cepljenja tiče..za navadno gripo je meni pediatrinja povedala, da načeloma otrok do 4 let ne cepijo...user posted image ..

nič več mi ni jasno...

Drugače pa sem iz pregleda, zaenkrat vse vredu, mal dolgo si je možgane ogledoval in rekel, da je vse vredu, zaenkrat, pa me je kar malo streslo..ampak na koncu povedal, da je zaenkrat vse bp....Naš Dominik ima 666 g in pridno brca...

No, imejte se krasno......

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.10.2009 22:24:42   
jooly
manca... me pa prav zanima, kero novemberko bo tvoja pupa ujela - Gruškino Tajo (31.) al mojo Kim (1.) ??!! user posted image  Mi se že pospešeno pripravljamo na praznovanje, tortica (Hello Kitty - itaaak) - naročena, gostje povabljeni, darila zavita, sam še svečke prižgemo in gaaas. 2 leti?? user posted image  Kdaj so šla mimo??

< Sporočilo je popravil jooly -- 28.10.2009 22:25:27 >

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.10.2009 23:56:27   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

pozdravuser posted image

Mama11..ime sva obdržala še iz prve nosečnosti, ko še nismo vedeli kaj bomo imeli..pa je bilo na koncu Dominik in Marcel..in glede na to, da imamo že 3 Marcele v družiniuser posted image , sva se odločila za Dominik..men je full lepo ime...upam, da bo tudi njemu nekoč všeč..user posted image

kako dolgo ste vozile v nosečnosti????user posted image

Dominik je poleg kristjana najlepše ime user posted image user posted image user posted image
Vozila - do konca, edino rodit me je mami peljala, ker so tako paniko nagnali.

Mi živimo in s eborimo, mnaca vidm, da noče rodit user posted image , mi pa se malo crkljamo na počitnicah. Predvsem hodimo malo v hribe, da si vsi skup spucamo pljuča.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
29.10.2009 8:34:37   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

manca... me pa prav zanima, kero novemberko bo tvoja pupa ujela - Gruškino Tajo (31.) al mojo Kim (1.) ??!! user posted image  

Jooly, jutri mislim rodituser posted image , čisto resno no. Me je že ponoči nekaj metalo s popadkiuser posted image , pa so se ustavili. Se mi pa zaradi pregleda lušči čep.
Danes moram pa tako zdržat do večera, pa še seksatuser posted image in potem mi je vseeno tudi če me ponoči odpelje v P. Še bolje bi bilo pa jutri zjutraj da mi na amnioskopiji rečejo, da grem rodit. Čez dan pa se bom danes bolj šparala in skoraj nič delala.

Kdaj sta pa minili ti dve leti pa tudi meni ni jasno. Pri nas bo letos torta Pikapolonica, samo zaradi datuma pa še ne vemo, kdaj točno bomo praznovali. Bomo videli glede na stanje z novo članico družine in glede prehladov pri Majinih povabljencih.

žirafa76, čestitke za pregleduser posted image . Naj bo vse ok še naprej. Ime imata pa tudi lepo izbrano.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
29.10.2009 15:30:33   
tabi
dan

Danes pa praznuje 2 leti naša mala Nikicauser posted image user posted image user posted image user posted image Vse najboljše moja mala čmrlauser posted image

Zdej smo prišli iz vrtca,oči dela kosilo,potem pa dobi najino darilce.Sem šla še danes po službi kupit konjička-gugalnik v Pikapoko.

Praznovali z tortico pa bomo 20 ali 21 novembra kar za oba skupaj ker ima Nejc pa 3.12. 4 letauser posted image

se pozneje še kaj javim

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
29.10.2009 15:33:13   
ninocka
Mi mso tudi danes v polnih pripravah na praznovanje - na obisk in na tortico dobimo babice in dedke in tete in strice in sestricne. Rubnu ze cel dan pojem Vse najboljse in se samo smeji in govori NE, NE...ne morem verjet, da se ze pri tej starosti ne strinja s postaranjem user posted image user posted image user posted image
Tortico sem sama naredila, bom ob priliki dala v album...sem kar ponosna...
Pa vsa nostalgicna, kako je bilo  leti nazaj, ko smo dobili nasega  skrtaa in kako sem  leto azaj ob njegovem RDju bla cist paf, da je moj mali dojencek ze zrastel, zraven sem bla pa ze noseca, samo se vedela nisem user posted image
Za RD je dobil Hudoro poganjalca, mel bomo pa mal narezka itd...zurka bo pa pol naslednji vikend user posted image user posted image user posted image

Sibam naprej pripravljat user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
29.10.2009 16:39:33   
zirafa76
user posted image ČESTITKE VSEM SLAVLJENKAM IN SLAVLJENCEMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa je šlo mimo, pa pojma nima...sem že 6 m noseča,user posted image pa sploh ne vem kako že in kdaj je minilouser posted image ..

Mamuška...user posted image ..vem, vem, sem se kar na tebe spomnila, da imate enega doma...Dominika..user posted image

Lp

p.s. če bo kakšen kos torte ostal, se priporočam.....user posted image ....v pon.imam test za sladkorno...hudo me zanima, kaj in kako..upam, da ne..ker to bi pomenilo moj konec, če je pozitivno...kdo bo pa pojedel vse čokolade v shrambi????user posted image user posted image ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
29.10.2009 17:03:08   
nicolina
VSE NAJBOLJŠE VSEM SLAVLJENCEM user posted image user posted image

Žirafa user posted image user posted image za pregled, pa gre res čas izjemno hitro...

Manca, držim pestke, da bo jutri... user posted image

GB, upam da boš preživela, taščo kar na polno zaposli,da ji ne bo dolgčas...user posted image user posted image

Za RD še ne vem, kaj bo dobil, po moje kaj za obleč, pa še kakšno igračo, torto....user posted image

Mene se nekaj loteva, upam da ni kakšna gripa...user posted image Grem pa zvečer s kolegicami na babji čvek...komaj čakamuser posted image

Pa pa

< Sporočilo je popravil nicolina -- 29.10.2009 17:04:07 >

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
30.10.2009 9:16:50   
sonchek
hej...
evo čist na hitro...doma imamo obsedeno stanje!!!
Včeraj smo imeli prvo posvetovalnico in tamali je pridobil 1200g in 4 cmuser posted image user posted image user posted image ..full vesela...na drugi strani sem imela pa neli, ki sem jo peljala zdravniku ker obupno kašlja, nič ne pomaga, bruha in driska..čisto nič ne je že 4 dni..da se ti zmešauser posted image user posted image user posted image ...poleg vsega pa niti moj ne dobi bolniške...grrrrrrrrrrrr

no takle imamo!!!
zdej pa letim..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
30.10.2009 11:03:04   
manca
Ojoj sonchek, upam, da bo Neli čimprej ok. Hb je jutri sobota tako da ti bo lahko tvoj vsaj v pomoč, če že danes ne more na bolniško.

Bila na amnioskopiji št. 2. Ko me je vprašal dr. kako sem, sem mu odgovorila, da sem prišla rodit.user posted image Ampak punce, mene nočejo vzetiuser posted image . Odprta sem 3 cm, plodovnica mlečna, vse zmehčano in pripravljeno. Če čez vikend ne bo akcije, potem moram biti v ponedeljek ob 6:30 v porodniuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
30.10.2009 12:32:44   
soni
Lep pozdravček!
Danes imata naša čmrleka- Lan in Patricija 2 leti. Vse najboljše!user posted image

Praznovali bomo jutri, Lan z Nodijevo torto in Patricija seveda s Kitty torto. Pri njej je samo Kitty,......

Mamica se sedaj prav dobro počutiuser posted image , vemo pa že tudi, da bomo dobili še eno deklico.

Manca držimo pesti, da čimprej dobiš v roke malo štručko.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
30.10.2009 13:37:57   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
Punce, povejte mi..se boste dale cepit proti tej novi gripi, kaj pa mali otročki??? Jaz se moram danes pozanimati, kako je z user posted image

Ne, dojim in ne pride v poštev. Malih dveh ne bom izpostavljala stranskim učinkom, pa tudi mislim, da tako majhnih še ne cepijo. Razmišljava pa, da bi se user posted image  cepil proti sezonski gripi, da bo vsaj eden opravilen, če nas zadane.

GB, so mi povedali, da je počena lobanja zelo redka - če res priletijo v konkretno globino ali na oster rob; mislim, da je Tamara z glavo priletela na rob stopnice in da je bilo zato tako hudo. Tako, da kar pusti Tianni, da se igra, od običajnega padca na ravnih tleh se kaj takega ne zgodi.

DARILA: kaj pa kakšni kuhinjski pripomočki - naša je zdaj čisto nora na takšne stvari. Pa ful so ji všeč zdravniški pripomočki, tako da sem ji kupila še en zdravniški kovček - ena zadeva bo za rojstni dan, druga pa za novo leto, pa je.

user posted image In kaj je WII??

Žirafa, super za pregled. Nikar ne bodi v strahu, najbrž te tako podrobno pregledujejo zaradi preteklosti. Pa držim pesti, da bodo novice v ponedeljek dobre.

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
...poleg vsega pa niti moj ne dobi bolniške...grrrrrrrrrrrr

To sem pa slišala - da če je mamica na porodniški, za starejšega otroka oče ne dobi bolniške user posted image  Meni to ni čisto jasno, ali pričakujejo, da bo mamica skrbela za novorojenčka in za starejšega bolanega otročka, tudi če je slednji kužen?? user posted image , da se ti Neli čim hitreje pocajta. Pa bravo za Tilnov napredek user posted image

Manca, jaz še vedno mislim, da boš ti danes pristala v porodnišnici, samo sprosti se, pa se bo začelo.

Pri nas je novica dneva, da ima Julija norice - danes zjutraj je tašča ob previjanju (jaz sem Tamaro peljala v vrtec) opazila nekaj mozoljčkov na vratu, okoli ušeska in na hrbtu, pa sem jo peljala k pediatrinji... Zdaj čakam še pol ure, da se mularija v vrtcu zbudi, da grem iskat Tamaro. Mi je P priporočila naj jo imam naslednji teden doma, če bo kakšen izbruh, čeprav pravi, da ni nujno. Mah, saj je bolje, da prebolita zdaj, sploh Julija ima po mnenju P blago obliko in ne bo težav. Največja skrb mi je, ker jih jaz še nisem prebolela. Če pa obležim, pa ne vem, kako bomo, ker imajo odrasli baje kar hudo obliko user posted image .

En velik VSE NAJBOLJŠE vsem 2-letnikom in 2-letnicam, mi se vam z vso brzino približujemo čez slabe 3 tedne:

user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
30.10.2009 13:40:00   
mama11
Čestitke za user posted image  Soni, pa da bo nosečnost lepa vse do konca!

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image    PDP         pričakujemo    prihod                      ime
mama11     20.05.09   user posted image                     21.5. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea  30.05.09   user posted image                    30.5. user posted image (4.020, 53) Leja
ninočka       11.07.09   user posted image                     21.6. user posted image (3.150, 51) Lian Neo   
barika         02.09.09   user posted image                     20.9. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek      27.09.09   user posted image                      27.9. user posted image (2.920, 48) Tilen
manca         26.10.09   user posted image                                                                                               
zirafa76      15.02.10   user posted image                                                       Dominik
soni             25.03.10   user posted image
tintin           23.04.10   user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
30.10.2009 13:44:03   
barika
DAn

vse najboljše vsem, ki praznujete!!!

cepljenje proti gripi, ni šans.  PRi nas bo izogibanje gužvi in bolnim ljudem pa razkuževaje dovolj dobro.

jaz bi tudi nintendo wii,ampak bi bilo aktualno glih 1 mesec.user posted image

mi smo super, oba sta ful pridna in mi ni žal, da M. ni v vrtcu (čeprav je bil cel mesec tečen in žleht ko  user posted image , se je ful unesel in je spet tak priden poba, kot je bil pred prihodom Tomaža).

grem spat, se mi ne da več komentirat, kerspanca mi pa manjka zaradi krčev.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
30.10.2009 16:33:41   
Tanayya29
VSE najboljše vsem slavljencomuser posted image user posted image .

pa je prišel naš čas,madonca že 2 leti bojo stari.Moj Taj bo točno danes teden praznoval....jupi.

Zdravje,končnooooooooo en teden sem se valjala po postli,danes je končno dan, k lohk rečem,da je bolje.....

Je pa včeraj zakuhal še tamau,sm ga dans peljala pokazat, pa je vse OK,in tut vročine nima več.Spi pa že 4 ure user posted image ,upam,da bo ponoč tut.

ooo Norice?No,želim vam,da jih date skoz čimprej in v čimmanjši obliki.A res mama nisi jih še mela?Lahko si pa že imuna,pa jih sploh ne boš dobila.Drži se.

cepljenje gripa.....oprostite,ampak morm neki pokomentirat.V 24 ur sm prebrala,da se je ena k se je cepla prot novi gripi,je potem hodila sam še vzvratno....đizs,vem,da je zoprno,ampak sorry,men je to full smešn....user posted image user posted image sam kaj,jst pol še v službo ne bi mogla več,če bi me sam vzvratno nosil....user posted image user posted image
Mal pretiravajo pomoje. Jst bi se cepla prot navadni,enkrat sm se pa sm pol tut naslednji dan zbolela,ne vem a e to stranski učink,al kva....user posted image jst gripe nism še mela,jo je pa mel moj bivši ,pa je blo adijo pamet...pomoje je to res zoprna zadeva,ampak sj za zdrave ljudi ni nevarna,mene bl tamali skrbijo.

V zd vič piše,če mislite,da ste zboleli za novo gripo,se zglasite pri vratarjuuser posted image user posted image user posted image ,un vratar pa sto mask in razkužil...bogi vrataruser posted image ,.

nicolina,upam,da ni gripa,zdj je tok teh viroz,da je čudn,če si zdrav.

neli,revček mali,ja ampak to je res zoprno,da ne dobi tvoj bolniške.To pa ni za nkamoruser posted image .

uggice,a ste jih že dobile?Jaz jih še čakam,pol pa komi čakam,da jih obujem,user posted image .

Manca pejt rodit....

uuuuuuuu medvedek se je zbudu iz sanj.....dijo.

lep vikend.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
30.10.2009 16:56:33   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Manca, jaz še vedno mislim, da boš ti danes pristala v porodnišnici, samo sprosti se, pa se bo začelo.

Sem čisto sproščena in dobre voljeuser posted image . Možu se pa smeji ker so me danes poslali domovuser posted image ...namreč pravi, da so mu dali možnost popravnega izpita, ker včeraj ni bilo nič seksanjauser posted image . Ga nisem mogla pripravit do tega, ker je zaspal pred tv-jem in potem nekaj na pol godrnjal v spanju. Zjutraj je pa hotel, pa mu nisem dala, ker se je bilo treba oblečt za na amnio.

pa še nekaj me je presenetilo...namreč sem prej pozabila napisat, da so mi v sredo kar samoinciativno vzeli še bris in mi danes povedali, da imam steptokok B. Upam, da bo vse ok ob porodu.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
30.10.2009 16:57:46   
manca
Lan in Patricija vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
30.10.2009 19:02:14   
gruška
Danes pa praznuje 2.rojstni tudi naša princeska Taja ... vse najboljše moja lubica user posted image  .... sploh ne morem verjet, da gre čas tako hitro ....

Tudi Lanu in Patriciji želimo vse najboljše, pa čestitke Soni in veselo nosečnost user posted image ....

Čestitke tudi ostalim otročkom in vsem nosečkam!!!

Sem ugotovila, da se skoraj pol leta nisem nič javila user posted image  ... po pravici povedano, si ne vzamem časa, da bi doma prižgala računalnik ... ga imam že v službi cel dan in ko pridem domov sem z otroki zunaj ali pa kaj ustvarjamo noter, ko grejo pa spat, pa jaz kaj postorim ali pa pogledava kakšen film ... Zdele sem prišla na rr poiskat recept za tortico, ki mi ga je enkrat napisala Oranža.... bom zvečer pekla, ker imamo jutri praznovanje ...
Upam, da se zmenimo za kakšno srečanje, da se po dolgem času vidimo in kakšno rečemo ...

Lep vikend vam želim, šibam, ker me otroci čakajo, da izrežemo bučo ...

Čao!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
30.10.2009 19:02:58   
nicolina
Lan in Patricija vse najboljše user posted image user posted image , soni tebi pa lepo nosečnost..user posted image

Tanayya bogi Taj, čimprej se pozdravite user posted image user posted image user posted image
Se te kar predtavljam, kako bi vzvratno hodila...user posted image user posted image

Jaz se tud ne bom cepla proti gripi, niti Tina ne...

Sonchek user posted image za Neli...

Manca pejt rodit že....user posted image user posted image

mama11 upam da prebolite norice in ne bo preveč hudo... moj jih je imel pred 3 leti in je bil tolk bogi...moški so pa itak čist hin, sm če so mal prehlajeni

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
30.10.2009 19:04:36   
nicolina
TAJA VSE NAJBOLJŠE ŠE ENKRAT OD NAS, TIN TI POŠILJA VELIKO POLJUBČKOV user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 30.10.2009 19:05:03 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
30.10.2009 19:08:19   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: manca
pa še nekaj me je presenetilo...namreč sem prej pozabila napisat, da so mi v sredo kar samoinciativno vzeli še bris in mi danes povedali, da imam steptokok B. Upam, da bo vse ok ob porodu.

Manca, spreptokok B sem jaz imela pri drugem porodu in je bil razlog za sepso in za smrt mojega Bineta .... ne govorim ti zato, da bi te strašila, ker so bili pri meni še drugi problemi,  ampak zato da OBVEZNO OPOZORI PRI PORODU da ti dajo inekcijo (antibiotik, ki prepreči, da bi med porodom prišlo do okužbe dojenčka s streptokokom.... ) To so dali meni pri Taji ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
30.10.2009 19:10:21   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

TAJA VSE NAJBOLJŠE ŠE ENKRAT OD NAS, TIN TI POŠILJA VELIKO POLJUBČKOV user posted image user posted image user posted image

Hvala!!! In hvala še enkrat za knjigico ... Taja že cel dan hodi z njo za mano in govori: beli mamica, beli ... (sem ji že stokrat prebrala, pa še Tevž ene 200x user posted image )

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?