|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
30.10.2009 10:22:26   
Teja K
Nusiiiiiii jaz tudi sem vodnarka - nekje sem prebrala, da smo vodnarke dobre mame, sicer malenkost drugačen od ostalih mam, zato pa nas imajo tudi prijatelji od otroka radi...

Jaz moram rečt, da je moj sin ponosen name... sem včasih prav presenečena... zadnjič je v šoli povedal, da njegova mama zna pa pravo drevo narisat user posted image ( v prostem času rada slikam - je čisto ampatersko, ampak to ima tudi sine rad in potem skupaj ustvarjava), drugače pa se nama velikokrat zgodi, da se okrog naju pojavi velik kup otrok, sva knjigoždera oba,.. in imava knjigo skoraj zmeraj s seboj in tako včasih sediva v parku ali na igrišču in mu jaz kakšno pravljico berem in ko dvignem glavo je okrog mene polno radovednih malih bučk... Drugače pa ja, ta visoka merila pa so včasih malo moteča, ampak boš videla, da boš znala merila za otročka zmanjšat... user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
30.10.2009 10:22:30   
Melia
mene tudi skrbi kako bo.....sem včasih popustljiva, spet drugič kar stroga......hja, bo treba neko vmesno pot ubrat....user posted image   
ker pa je prvi otrok bo imel ogromno pozornosti in vem, da ga bom skušala vzgojit kar se da lepo.....želim pa si da bo vesel, srečen in da bo lahko užival brezskrbno otroštvo....zdaj ko grejo že pri šestih v šolo se mi zdi da jim kar prehitro minejo brezskrbna leta....

mislim pa, da je biti mama res nekaj posebnega in zelo, zelo se veselim tega! user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
30.10.2009 10:25:11   
Melia
aja...pa če smo že pri horoskopu....sem dvojčica.....tak da eno minuto tak, drugo tak....tega se bom mogla odvadit, ker drugače bogi otrok ne bo sploh vedel kaj bi mama rada user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
30.10.2009 10:27:19   
Teja K
Moja skrb pa je, kako bom skoordinirala svoj čas tako, da bosta oba otročka deležna enake količine moje pozornosti ipd... verjetno se bom trudila uskladit tako, da bom imela s svojim dogovorjeno, da npr. si vsak dan vzamema vsak po 1 uro in pol ure prvo on nameni samo dojenčku, jaz pa prvorojencu, potem pa se zamenjava, ostali čas pa preživimo skupaj..., seveda pa vem, da bo starejši sin rabil malo več moje pozornosti, sploh kar se tiče tistega časa za šolo... saj ko bo bebika večja bo lažje, vprašanje je samo kako bo sedaj, ko bo dojenček... hmmm to pa bo zahtevalo organizacijske sposobnosti user posted image user posted image , ampak saj tudi drugim uspe, zato mame, ki ste že v takšni situaciji, dajte mi kakšen nasvet, ali pa kako ve to usklajujete?

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
30.10.2009 10:28:42   
Teja K
Melia si zelo blizu tega, da bo otrok tudi dvojček, hahha tako, da ne bo panike,... user posted image user posted image , samo časovno se bosta morala uskladit...

Moj starejši sin je dvojček, in je res tako kot praviš eno minuto tako, naslednjo pa čisto drugače user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
30.10.2009 10:32:33   
nusi
Ja sej naši otročki, tisti, ki bodo rojeni proti koncu maja bodo tudi dvojčki user posted image .

aja, sej moj mož je tut vodnar pa se res tut okrog naju otročki radi zadržujejo, ma ja bomo že user posted image  Dons mam NS, pazite, da ne boste prepozne če mislte it. Js sm sicer v 11 tednu ampak glede na menstruacijo pa že v 13 in to je pa že kr treba pohitet z NS, so mi rekl ko sem se naročila in sem že za naslednji dan dobila termin.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
30.10.2009 10:34:39   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Jaz moram rečt, da je moj sin ponosen name... sem včasih prav presenečena... zadnjič je v šoli povedal, da njegova mama zna pa pravo drevo narisat user posted image

Ej to more bit pa svetoven občutek, ko tamal kako takšno spusti user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
30.10.2009 10:35:03   
markicaa
ojla punce
priimek bo naš mali dobil od mojega, meni je smešno da bi imel dva priimka, ampak itak vsak po svoje..., čeprou na začetku ko sem začela o tem razmišlat, mi ni bilo čist prav, da nebi mel mojega, ampak vseeno,sem se sprijaznila..

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
30.10.2009 10:35:31   
Teja K
Nusi, jaz se sploh ne bom mogla naročit na NS, ker imam 1. pregled pri G. šele naslednji teden, ko bom že skoraj celih 12 t noseča user posted image , sicer pa se tako nisem mogla odločit ali se naj prijavim al ne...

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 10:36:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
30.10.2009 10:37:00   
Melia
Teja K....ja dvojčki smo res malo hecni....kr hitro spremenimo mnenje, razpoloženje in še kaj...user posted image

Ja sem kar blizu da dobim dvojčka, če bo malo počakal....ampak mislim da bo bikec, glede na to da imam po zadnji M PDP 7.maja, na NS pa mi je po velikosti ploda prestavla na 15.maj.....tak da po vsej verjetnosti bomo imeli malega trmastega bikeca oz. bikico...user posted image    ata pa je lev....uf, to bo pravi cirkus...user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
30.10.2009 10:38:30   
Teja K
user posted image Melia vam ne bo dolgčas user posted image , saj to pa je bistvo življenja

< Sporočilo je popravil Teja K -- 30.10.2009 10:43:17 >

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
30.10.2009 10:51:10   
m_o_i
dobro jutro cvekeuser posted image

a folno kislino se jemljemo?! jaz sem jo zdaj ze dvakrat vzela mal kasnej (prej sem jo dopoldan, zdaj pa proti veceru) in sem ugotovila, da se obcutek neke teze v zelodcu pojavi tudi proti veceruuser posted image

horoskopi: mami je skorpionka, ati ribica, đunior pa bo bikec/ca (mislim, da bom rodila prej, kot mam dolocen PDP in ne bo dvojcek/ca - pa ne me sprasevat, kak vem, ker pac vem user posted image  )

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
30.10.2009 10:58:46   
Stajerka26
Joj, spet ste toliko napisale, ne uspem vsega prebrat user posted image
Jaz sem kozoroginja, ki jo moj lubi že kr rahlja na vseh koncih, kaj bo šele ko štručki privekata na svet user posted image
Drugače pa bosta oba imela atijev priimek, samo mami ima oba priimka v družini user posted image
Sicer moj drugi priimek ni dolg ampak kljub temu sva izbirala med samimi kratkimi imeni user posted image
Punce kar se pa tiče krajev, je tudi meni vseeno od kod kdo prihaja, samo rekla sem, da se nisem mogla navadit na Ljubljano, najbrž zato, ker nisem imela tam kakšne fajne družbeuser posted image
Zdaj bi se sigurno tam super počutila ko poznam vasuser posted image
Aja, pa mimogrede, včeraj je moj tako verjetno mislil, da se mi je zmešalo, sem ščistila celo stanovanje, skuhala kosilo, oprala vso perilo....user posted image  še sama ne vem kaj mi je bilo, no danes sem spet neke vmesne volje in že ob 11 razmišljam o tem, da grem skoraj domovuser posted image
Sicer pa je to itak zadnji delovni dan pred dopustom v pisarni. V ponedeljek sem na terenu, v torek pa že uživat! jupipipi komaj čakam!!!

Lupčka vsem!

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
30.10.2009 11:24:11   
san
teja, sej gre, jaz nisem nič vnaprej zorganizirala kdo bo kdaj s kom, mi smo večino časa skoz skupi. sej otroci si te že izborijo, ko te želijo samo zase. drugače sem pa jaz večinoma sama za vse čes teden, ker ima dragi tako službo, ampak nam odlično tečejo zadeve. je super, ker imam kar veliko razliko med otroci in laufa. zdej me pa mal skrbi kako bo, ker bosta najmlajša samo dobri dve leti razlike. no, ampak se bomo že privadili.

jaz folno še jemljem, pa jo bom tudi do konca.

horoskop, jaz sem pa oven, ampak ne čisto tipičen, ker sem ponavadi izredno potrpežljiva in trmarim. partner je pa devica. sva prav smešna kombinacija, ampak pri nama deluje. otroci so pa ribica hči, drugi sin vodnar, tretji pa ovenček. tale bo pa bik, če bo pa zamuju kot ostali trije, bo pa dvojček.

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
30.10.2009 11:25:57   
san
stjerka pridnauser posted image , upam, da mene tudi ta sindrom zagrabi, namreč zadnje čase sem takooo utrujena in zaspana, da se silim pospravljat

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
30.10.2009 11:27:50   
Teja K
San saj moj je tudi skoraj ves teden odsoten, tako, da sedaj sama skrbim za vse, me zanima ali se bo to sedaj kaj spremenilo, ko bo otrok dejansko njegovo meso in kri, ampak dvomim user posted image , je deloholik, ki ima svojo firmo in če ne dela, pol ni nič od tega dinarčkov....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
30.10.2009 11:29:47   
Lunanai8
Pozdrav še z moje strani!

In juuuhuuuuhuuu! Prestali smo NS in VSE je ok! Mali(-a) raste, možnosti za DS je 1:8542 in Strahova pravi da je to super. user posted image Dobila sem CD s posnetkom pregleda in slikice (12 eur) in gledam vsake 5 minut, kako se pikica premika. user posted image Spola pa še ni mogla določit, se ni vidlo, kar pa mi je vseeno, ker karkoli bo, bova oba vesela. user posted image

Drage moje štajerke in ljubljančanke, vam povem, da sem jaz ljubljančanka, moj pa štajerc in se prav super razumeva. user posted image Tako da jaz sem fenica obeh pokrajin in komot bi lahko živela tudi v prelepem MB, čeprav smo zdaj v Lj. Imam pa ogromno štejerskih prijateljev (celo moja najboljša prijateljica je iz MB) in sem se že kar malo "navlekla" štajerščine in nevede sem in tja uporabim kako besedo... user posted image

Najin user posted image bo pa tudi bikec (bikica), kot očka, samo da je moj aprilski. Jaz pa devička. Vsi bomo zemlja, kar pa tudi ne more bit slabo, hehe. Drugače pa še info za Štejrko26: jaz sem dvojčica z mojim bratom (drugače nas je vseh otrok skupaj 4) in moram rečt, da je bila v otroštvu to prav zanimiva izkušnja - res sva se malo kregala in tepla, ampak zdaj je pa kar fajn met nekoga, ki si je delil mamin trebušček s tabo. Se dobro razumeva.

Nič, grem jaz uživat in še malo posnetke od NS gledat, potem pa na kosilo - danes si bova privoščila in greva ven jest - malo praznovat. user posted image

Punce, imejte se lepo, za vse, ki imate danes NS pa DRŽIM PESTI, čeprav ne bi blo treba ker: VSE BO SUPER, srečke nosečke! user posted image

papa

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
30.10.2009 11:41:19   
charlyka
Zdravo punce!

Ja, res ste pridno pisale. Jaz pa sem takooo zelo zaspana. Zvečer hodim ful pozno spat in kar ne zaspim, zjutraj pa bi kar do 11ih user posted image .

Folno seveda še jemljemo - centra med mami.

Horoskopi - jaz strelka, ati pravi lev, najin/a bibi/biba pa bomo še videli, še nimam določenega PDP (sama sem si izračunala konec maja). Naslednji teden imam 2. pregled pri svoji G.

Skrbi kakšna mama bom si zaenkrat še ne delam, se bolj ukvarjam s slabostmi, pa vozeke gledam, pa posteljice itd. ... verjetno me po kasneje ta skrb začela držat, pa se bom že potrudila, da bom dobra user posted image

Služba - trenutno na bolniški (zaradi ss), predvidevam, da do konca prvega trimesečja, potem pa najbrž nazaj delat. Bom šla z veseljem, hitreje mine, pa nimaš časa za negativne misli.

Lunanai8
- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE ZA LEPE NOVICE IZ NS!!!!

Vidim, da si bila pri dr. Strahovi - je bilo v redu? dosti pove? Tudi jaz grem k njej 11.11.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
30.10.2009 11:57:03   
Teja K
Mene pa je danes takšna mrzlica nosečniška zajela..., da sem šla vozičke gledat, kljub temu, da sem rekla da bom počakala do prvega pregleda... rada bi se umirila in zdržala še teh 7 dni, ampak sedaj že res tako, dolgo to nosečnost v sebi držim in se ne upam prav veselit, da je očitno sedaj vse na plano prišlo... nekako upam, da je vse ok.

Najbolj se bojim da bi bila GV prazna in da ne bi bilo pikice, in kljub temu da iščem kakšne informacije o tem, se nekako ne dokopam do odgovora ali to izvemo takrat ko g. to potrdi, ali se v določenem času to samo izloči in kako je... user posted image , to me še vedno skrbi, da bi bila Izvenmaternična se več ne bojim ker vem, da bi sedaj že bilo kritično in bi imela bolečine, ta prazna GV pa me res najeda...

Saj bom zdržala še teh 7 dni...

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
30.10.2009 11:59:58   
Lunanai8
Charlyka, hvala! Dr. Strah je pa super! Sproščena, nasmejana, prijazna, pozitivna, vse pove in razloži (med vrsticami še omeni, da ni nič narobe, če seksaš med nosečnostjo user posted image ). Skratka, nisem imela vprašanj, ko je končala s pregledom in razlago. Se je pa vse skupaj kar hitro končalo - 10 minut sva bila notri. 60 eur je pregled, CD s posnetki in slikcami pa 12 eur. Če ga želiš, seveda. Moraš pa povedat, preden začne.

Če te zanima še kaj, pa kar vprašaj. user posted image  

< Sporočilo je popravil Lunanai8 -- 30.10.2009 12:01:12 >

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
30.10.2009 12:10:06   
markicaa
naj še jaz powem; jaz sem strelka, moj je bik, pa po vsej verjetnosti bo tudi mali bik/bikica user posted image , to bo še zanimivo :).....
folno še jemljem, ampak sem že parkrat pozabla user posted image sm kr jezna nase. me pa zanima. če jo ve mislte jemat do konca nosečnosti, ali samo do konca 12. tedna?

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 12:21:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
30.10.2009 12:26:01   
bribiki
Še ena dvojčica tukajuser posted image . Moj je bik, in otroček bo tud bik. Mam pa še brata bikauser posted image user posted image

Folno tudi jaz še jemljem, jo pa mislim še ene 14 dni, da pojem celo škatlico. Potem pa ne vem, bom vprašala g., kaj misli.

Doječa tašča???? Ojojuser posted image , ta pa res ni čist pri sebi.

Danes je petek, greste kam?

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
30.10.2009 12:30:34   
Teja K
Zivepo hvala za spodbudne besede...

Folno kislino, jaz jo bom jemala še kar nekaj časa, ker imam še eno celo škatlico in bom to pojedla, drugače sem pa se z drugimi, že mamicami, pogovarjala in nekater to jedo celo nosečnost in še tudi kasneje v času dojenja, tako, da očitno škodljivo ni... se pa tudi meni včasih zgodi, da jo pozabim vzet, potem pa kr dve vzamem, ampak ne vem če je to okuser posted image

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.