Teja K
|
Dobro jutro nosečke, končno petek , sedaj pa še 7 dni in moj prvi pregled bo tukaj... O dialektu samo to-mene noben dialekt ne moti, me pa moti, to ljubljansko norčevanje iz štajerskega dialekta, moram rečt, da sem tega že sita v tem letu in jih ko se začenjo s tem čuj pa takšnimi kar na hitro skenslam... Je pa res,da je od nekdaj rivalstvo med MB-jem in LJ, tako, da sem pričakovala takšno obnašanje, ko sem prišla v ljubljansko družbo, če prav moram rečt, so me kar lepo sprejeli... Doječa tašča bog pomagaj - tolk o intelegentnih ljudeh... . San pametno si jo, verjame da jo tvoja ignoranca najbolj boli, je pa super, da je tvoj partner na tvoji strani ! Priimek - moj prvi otrok ima oba priimka, vendar od očeta sem začela opuščat, ker mi je sin sam rekel, da je njegov pravi oče kot oče prečrtan moj novi partner je pa njegov očka... Kaj pa bo pri drugem pa se še nisva pogovarjala, z vsemi temi odločitvami nekako čakam, da opravim pregled, potem pa bom začela razmišljat in se pogovarjat o teh resnih stvareh... se malo boljim, da če bom prej vse dorekla, bo na pregledu kaj narobe (če prav menim, da bi sedaj, ko vstopam v 11 t, če bi bilo kaj narobe, že bilo vidno, kakšen izcedek, kri, ss, edino ne vem kako je z pravno GV? ali se lahko to vleče tudi tako dolgo... uhh včasih sem prav jezna, da sem šla vse te stvari brat ) Je pa super, da se o vsem tem pogovrajte, k jaz sem že pozabila na kaj vse je potrebno misliti .. Počutje- zadnje čase mi oz. zadnja jutra mi je spet slabo, še posebej ko so vozim z busom, torej vsako jutro in vsak dan ko se vračam iz službe, res ne vem ti ljubljanski vozniki so za po.... Uhhh bom zdaj nehala, kar preveč sem napisala Vsem delovnim naj čim hitreje mine petekov delovni del dneva Oblačila danes imam oblečene hlače, ki so mi bile lani prevelike, letos so me tiščale in sem zadevo rešila z gumico za lase... sem jo pripela v luknjo za gumb in jo nato navila okrog gumba, da se lepo razpre pas, ko se usedem
|