|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 11:23:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
30.10.2009 11:44:11   
ronja
rubica, ne vem, koliko je tvoj star - razlika pri nas je lahko do 1 mesec... ampak lahko probaš pšenični zdrob namesto polente, mogoče je fora v konsistenci... Ali pa te razne druge kaše zmiksaš na isto konsistenco - če pa tega ne mara, pa probaj zmlet kaše že suhe, pa to zakuhat. Probaj mogoče tudi ajdove žgance. Pa ne sekiraj se preveč, majo svoje fore, čez 14 dni bo pa jedla vse, samo polente neuser posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 277
30.10.2009 12:05:03   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

sonček ma neo ga svira celo noč...pa kašlja, pa ne more dihat, pa miljonkrat nos pucamo, mormo s fiziološko spirat, ker je ful gost smrkelj in sam s sesanjem nič ven ne potegneš, pol bruha k ga zaliva dol v grlo, ma ni da niuser posted image ula je pa ob pol šastih mela zadost spanja in je blo treba vstatuser posted image tak da sem čist povožena...

Tako smo meli mi...pol pa je dobila antibiotike...se mi je malo čudno zdelo, da ji jih je dala, ker ni mela nič vročine, ampak je rekla, da ker že tako dolgo traja, cel mesec je kašljala pa ni  blo nič bolš samo še slabš. In zdaj že 3 dni je antibiotike, danes vzame zadnjič in je veliko veliko boljše. Kašlja minimalni, iz noseka ji nič več ne teče, tudi bruha ne več, ponoči veliko boljše spi.

Kak dolgo pa že Neo kašlja?

ma ne vem, še ne tolk dolgo, včeri je pa sam rekla, da nimamo kej....da tko delamo vse, kar se dela v takih primerih in da smo super, da bo že minilo....sej je že bolš, sploh čez dan, sam ponoč je pa še kriza...

jst dons kuham rižoto...

mal sm pospravla, grem zdej še pomit po tleh...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 278
30.10.2009 12:28:47   
yelci
Sonček, pri nas je tud spremenu ritem spanja, prej je vedno spal 3× po pol ure do ene ure, zdej pa že 14 dni dopoldan spi 2 uri, pol pa se pop eno uro, mi je tko fajn, k zdej lohk skupaj spiva, da nadoknadim nočni primankljajuser posted image
Kristjan ma tud že nekaj časa zamašen nosek, ne tako hudo, ampak se ga vseen mal sliš in zdej že dva dni opažam, da včasih kr mal hrope, k da ma mehurčke v ustih, pol se odkašlja in je bolš, a se to čisti al je kaj drugega?
Q- par dni nazaj sm kupla baby vac, nam vedno smrkel uide v sesalc, sm klicala tja pa so rekl, da so mel do zdej samo eno reklamacijo zarad tega in da ne vejo zarad česa bi blo to, mi zna kera pomagat?
Rubica, kiara, a točn ta model mata, k mene mal mot, da nima podložen pri glavi?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 279
30.10.2009 13:19:24   
Jancci
Ojla!

Mi2 sva od P. Vse OK! user posted image Mere pri 9 mesecih in 10 dneh:
7955g, 72 cm, OG:42,5cm

Drugač pa hvala še enkrat vsem za lepe želje. Pol je zvečer tist rupurut pomagal in je bilo mal boljš z mojim želodcem. Zjutraj me je še malo bolelo, pa sem še enga vzela in je zdej bolje. Mi pa nič ne paše jest. Tut prav.

Spalo še kar, se je pa ob 4ih zbudila, pojedla in zaspala, ko sem jo pa v njeno postelco nesla se je pa zbudila in hotla, da stojim zraven nje. itak da nisem in pol je tok časa težila, da jo je moj k nama prinesel in sva jo pol čez ene pol ure nazaj nesla. Tak oda kakšno uro nisem spala.

Zde jsem ji skuhala neki podobnega kot je cvetača. Sem kupila na tržnici in pozabla kako se reče..user posted image Okus in vonj je ko cvetača, je pa zeleno in tko v kupčke postavljeno. Ko z ene risanke user posted image + bučka + piščanec + makarončki. Men je dobro. Upam, da bo jedla ko se zbudi?! Spi zunaj v vozičku!! user posted image

user posted image user posted image vsem za boljše spanje in dobro zdravje!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 280
30.10.2009 13:25:49   
Ploha
očitno se je meta dons tolk naspala, da je dobla dovolj moči in se 1 postavla na nogice user posted image user posted image user posted image no seveda je pridobila 2 buški in potem strašen jok...

jancci: super za P! user posted image user posted image in da si ti bolje! user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 281
30.10.2009 13:35:32   
Jancci
OOO BRAVO Meta!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj diploma od tvoje mamice??? user posted image

MIMi poleg mer, lahko na seznam dodaš, da moja Meta tut puza že od 7M. Sem vidla, da manjka. user posted image Hvala.

< Sporočilo je popravil Jancci -- 30.10.2009 13:39:43 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 282
30.10.2009 13:42:29   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Kako pa kaj diploma od tvoje mamice??? user posted image

a to name ciljaš? user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 283
30.10.2009 13:59:25   
mimi30
mimi: kje si to brala, za likanje? jest bi to delala user posted image

Ploha, nism brala ampak sem sama enkrat iskala nekoga za likanje in sem mal spraševala okol, mal po oglasih gledala in na koncu sem eno gospo poklicala, ki še zdaj včasih vskoči in ta gospa ima ful dela, skor vsak dan dela in doskrat sploh ne more prit user posted image , ne dela pa nič drugega.....tak, da zadeva očitno laufa

Imam en Q. Sicer bo zdej zgledalo, kot da vas zaj***+, sam vas ne, res: Lovro zadnje dni čez dan kar veliko spi. Bi bilo lahko kaj narobe? Slabokrvnost? Nisem navajena tega. Sej je vedno spal čez dan, ampak tam urco v kosu , 1-3x na dan. Zdej pa kar potegne 2 urci skupaj.

sonček, če ima normalen apetit, energijo..nima bit po moje kaj narobe....zgleda, da si samo nov ritem ustvarja....a, gre za tisti dve urci spat kasneje kot je šel prej za prvo rundo?....pol, ko so večji tako spijo samo še enkrat na dan, eno mal daljšo rundo, do tega pa pridejo mal postopno

Niia midva se tudi čakava...no ponavadi jaz čakamuser posted image

midva se tud ponavadi čakava, jaz na RR visim, on pa za mano na kavču drnjohauser posted image ....pol pa jaz zaključim z RR, ga zbudim in se prestavi v spalnico

jaz pa ne vem kaj naj naredim, moj otrok noče ampak res noče nč druzga jest, ko polento, jaz sem čist user posted image user posted image , kaj najuser posted image user posted image user posted image

rubica, moja pa večinoma samo ajdo, pa še to ne smem nič takšnega od zelenjave al pa rumenjak, ki ga ne mara, zraven zmešat....samo, da je ostalo zraven, sej bo, nič se sekirat

zvezdica user posted image si šla kaj počivat?.....jaz imam tud parni likalnik, tistega s postajo zraven in je super, gre ko šus, ni primerjave z navadnimi parnimi likalniki....sam ni to rešitev, likam še zmer ne radauser posted image .... pa niti se ne gre tolk zato rada al ne rada, sam jaz bi ta cajt kej drugega delalauser posted image , npr. na rr in fb blauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Kahla: mi jo dajemo tam od enega 5mes.....včasih je uspešno, zadnjič npr je 5x napolnila kahlico (v vsakem poskusu), včasih pa ni nič in dol sili, takrat jo pač dol vzamem....imamo pa čist navadno kahlico, spredaj malo dvignjeno, kar je bilo fajn da nejc ni ven lulal in zadaj malo naslona.

O, mimi, nisem vedela,d a ti tudi - si kar zamolčala!

Ronja, ni špelca brez pleničk....jaz jo samo večkrat dnevno dam na kahlo in pol kater dan nama vredu gre, kater pa čist nič in če sva zunaj ima kr plenico....se pa velikrat kr razjoče ali pa sitnari, ko se pokaka v plenico, včasih pa jo nafila in se dalje igrauser posted image

jast mam tko rada panirani sir,

jaz tud, njamsi.....bi ga lahk kr vsak dan jedla, če ni mojga, ker on ga pa ne mara....si ga spečem na malo olja, pol pa na papirnato brisačko, da popivna višek maščobe.....namakam ga pa itak v ketčap in majonezo, da ne bi slučajno premalo redilouser posted image

Sem pozabila napisat solata, ker jo patrik zdaj zares je, ima kr svojo skledico user posted image

zvezdica, kaj mu jo na drobno naseckaš al kakuser posted image .....moji se kr na nebo prlima, pol so pa borbe, da ven dobimuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 284
30.10.2009 14:03:41   
ronja
Ronja, ni špelca brez pleničk....jaz jo samo večkrat dnevno dam na kahlo in pol kater dan nama vredu gre, kater pa čist nič in če sva zunaj ima kr plenico....se pa velikrat kr razjoče ali pa sitnari, ko se pokaka v plenico, včasih pa jo nafila in se dalje igrauser posted image

Saj zato metodo ni treba, da je brez plenic, samo da jo daješ na kahlo je dost - naša si, nimaš kajuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 285
30.10.2009 14:04:20   
ronja
pri nas pa lubi obožuje pohan sir, pa tamala tudi, seveda

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 286
30.10.2009 14:07:53   
mimi30
Zde jsem ji skuhala neki podobnega kot je cvetača. Sem kupila na tržnici in pozabla kako se reče..user posted image Okus in vonj je ko cvetača, je pa zeleno in tko v kupčke postavljeno. Ko z ene risanke user posted image

Jancci, to je una mešanca brokolija in cvetačeuser posted image ....jaz sem to tud enkrat kupla in ji je blo kul

da je dobla dovolj moči in se 1 postavla na nogice user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Meta, zdaj pa ne bo konca postavljanja ob vsaki oporiuser posted image

moja sončka sem danes ob 10h peljala ven, nejc se je vozil s kolesom, špela pa spala v vozičku....ni pa nič kaj prijetno, ko zapiha in se sonček skrije

skuhala rižoto z mesom in posebi zraven kitajsko omako (iz vrečke)

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 287
30.10.2009 14:13:39   
Jancci

Kako pa kaj diploma od tvoje mamice???

a to name ciljaš?

Kaj motoviliš zdej? user posted image A še kšno poznaš k dela diplomo in je njena hčerka Meta?? user posted image user posted image

, npr. na rr in fb bla

user posted image user posted image user posted image user posted image

Meta še vedno spi. Mora nadoknadit k je mela ponoč žur. Pa ji zgleda paše mrzel zrak. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 288
30.10.2009 14:18:34   
Zvezdica
Okus in vonj je ko cvetača, je pa zeleno in tko v kupčke postavljeno. Ko z ene risanke user posted image + bučka + piščanec + makarončki. Men je dobro. Upam, da bo jedla ko se zbudi?! Spi zunaj v vozičku!! user posted image

brokoli user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 14:20:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
30.10.2009 14:21:34   
Zvezdica
Sem pozabila napisat solata, ker jo patrik zdaj zares je, ima kr svojo skledico user posted image

zvezdica, kaj mu jo na drobno naseckaš al kakuser posted image .....moji se kr na nebo prlima, pol so pa borbe, da ven dobimuser posted image

ja čist take male koščke. Da res sam dol pogoltne. Ker mi smo tud mel take, da mu je gor ostala pol pa jok pa stok. Zdaj ledenko kupujem, ker se da lepo jest. Jo pa obožuje, on še pol ure cmoka po hraniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 291
30.10.2009 14:47:14   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Rubica, kiara, a točn ta model mata, k mene mal mot, da nima podložen pri glavi?

mi mamo tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193925
sm vidla, da je drug, kot ta k ga bojo mel v akciji ta nš ma za glavico oporo.

< Sporočilo je popravil rubica -- 30.10.2009 14:49:35 >

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 292
30.10.2009 14:56:58   
khurde
jancci, vse najboljše! user posted image tist zeleno je pa cvetača romanesco.

včer imeli posvetovalnico, vse ok. user posted image me je skrbel za kri, zarad mesa, pa pozn sva začeli z GH, pa sam dva obroka ima, tretjega je očitno skenslala ta teden user posted image , pa to... sej za odrasle obvladam (vegetarijansko) prehrano v nulo, sam pri otrocih pa nimam izkušenj s tem in me je skrbel kako bo... sej sem se v piko informirala o vsem, ugotovila, da v bistvu ni razlike user posted image , pa vseen... k pač hočeš, da je vse ok, pa nočeš tvegat itd. ... tko, da zdej sem pomirjena... hemoglobina ima 116, je rekla, da je to super za to starost in da naj jo hranim kar tko naprej... user posted image pa itak sploh še nisva zares začeli user posted image user posted image user posted image

sonček, moja na momente spreminja ritem spanja, pa pol me tut tko skrbi. sam velikrat je res zarad vremena.

ploha, tvoja je pa zaspanc user posted image

mimi, sej ta zelišča mam bol tko... zarad vonja poleti predvsem user posted image k sej delam z njimi in jih uporabljam v kuhni itd., sam najbolj mi je pa poleti, ko vse cveti, je polno čebel in čmrljev gor, pa fuuuul diši vse naokrog

user posted image za vse bolne, pa da se hitro pozdravite/pozdravijo

mojga čmrlja pa danes trga, povsod je je polno, cvili 100/h, vriska, čeblja ... luštnouser posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 293
30.10.2009 14:59:41   
Jancci
Okus in vonj je ko cvetača, je pa zeleno in tko v kupčke postavljeno. Ko z ene risanke user posted image + bučka + piščanec + makarončki. Men je dobro. Upam, da bo jedla ko se zbudi?! Spi zunaj v vozičku!! user posted image

brokoli

NI BROKOLI. To vem kako zgleda.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 294
30.10.2009 15:00:23   
Jancci
cvetača romanesco.

JAAAA!!! Bravo Khurde! Obvladaš! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 295
30.10.2009 16:37:19   
Ploha

a to name ciljaš?

Kaj motoviliš zdej? user posted image A še kšno poznaš k dela diplomo in je njena hčerka Meta?? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 296
30.10.2009 16:57:53   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a to name ciljaš?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  smotka user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 297
30.10.2009 17:01:51   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Moj je včeraj kuhal kosilo s tamalim, mene ni bilo doma in ko sem prišla je rekel da sem dobra da mi rata vse narest kar naredim.user posted image

user posted image  To bi vsi možički moral probat. Pol bi bili mogoče kdaj malo manj pametni za določene stvari.  

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 298
30.10.2009 18:28:10   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

rubica, kje kupiš iver plošče?...lepi copatki, podložene sem pa jaz naročila na malenogice in niso nizki so bolj škorenjci, tud kjut

evo "iver plošče" mojega user posted image user posted image so na koncu linka: http://www.zito.si/index.php?id=231

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 299
30.10.2009 19:27:11   
farfala
Ojla!

Mi smo se pa danes kopaliuser posted image , jedli zunaj, ni blo treba kuhatuser posted image .

Bravo obe Metiuser posted image user posted image
jancci tebe pa to matra že cel teden a ne?

Bravo Špela za uporabo kahliceuser posted image , bomo mi tud začeli počasi oz. poskusli.

Khurde a nič mesa še nisi dala?

spanje čez dan - naš tud nekaj spreminja režim,odvisno od tega kolk sva zunaj, kako je vreme, pa se mi zdi, tudi zobki vplivajo na to

likanje - sovražim najbolj od vsegauser posted image in izvajam minimalno, saj moški tud znajo likat, če potrebujejo kaj

Sem rekla, da ne bom danes več nić jedla, zdaj je pa mama prinesla jabolčno pitouser posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?