mimi30
|
mimi: kje si to brala, za likanje? jest bi to delala user posted image Ploha, nism brala ampak sem sama enkrat iskala nekoga za likanje in sem mal spraševala okol, mal po oglasih gledala in na koncu sem eno gospo poklicala, ki še zdaj včasih vskoči in ta gospa ima ful dela, skor vsak dan dela in doskrat sploh ne more prit , ne dela pa nič drugega.....tak, da zadeva očitno laufa Imam en Q. Sicer bo zdej zgledalo, kot da vas zaj***+, sam vas ne, res: Lovro zadnje dni čez dan kar veliko spi. Bi bilo lahko kaj narobe? Slabokrvnost? Nisem navajena tega. Sej je vedno spal čez dan, ampak tam urco v kosu , 1-3x na dan. Zdej pa kar potegne 2 urci skupaj. sonček, če ima normalen apetit, energijo..nima bit po moje kaj narobe....zgleda, da si samo nov ritem ustvarja....a, gre za tisti dve urci spat kasneje kot je šel prej za prvo rundo?....pol, ko so večji tako spijo samo še enkrat na dan, eno mal daljšo rundo, do tega pa pridejo mal postopno Niia midva se tudi čakava...no ponavadi jaz čakamuser posted image midva se tud ponavadi čakava, jaz na RR visim, on pa za mano na kavču drnjoha ....pol pa jaz zaključim z RR, ga zbudim in se prestavi v spalnico jaz pa ne vem kaj naj naredim, moj otrok noče ampak res noče nč druzga jest, ko polento, jaz sem čist user posted image user posted image , kaj najuser posted image user posted image user posted image rubica, moja pa večinoma samo ajdo, pa še to ne smem nič takšnega od zelenjave al pa rumenjak, ki ga ne mara, zraven zmešat....samo, da je ostalo zraven, sej bo, nič se sekirat zvezdica si šla kaj počivat?.....jaz imam tud parni likalnik, tistega s postajo zraven in je super, gre ko šus, ni primerjave z navadnimi parnimi likalniki....sam ni to rešitev, likam še zmer ne rada .... pa niti se ne gre tolk zato rada al ne rada, sam jaz bi ta cajt kej drugega delala , npr. na rr in fb bla IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kahla: mi jo dajemo tam od enega 5mes.....včasih je uspešno, zadnjič npr je 5x napolnila kahlico (v vsakem poskusu), včasih pa ni nič in dol sili, takrat jo pač dol vzamem....imamo pa čist navadno kahlico, spredaj malo dvignjeno, kar je bilo fajn da nejc ni ven lulal in zadaj malo naslona. O, mimi, nisem vedela,d a ti tudi - si kar zamolčala! Ronja, ni špelca brez pleničk....jaz jo samo večkrat dnevno dam na kahlo in pol kater dan nama vredu gre, kater pa čist nič in če sva zunaj ima kr plenico....se pa velikrat kr razjoče ali pa sitnari, ko se pokaka v plenico, včasih pa jo nafila in se dalje igra jast mam tko rada panirani sir, jaz tud, njamsi.....bi ga lahk kr vsak dan jedla, če ni mojga, ker on ga pa ne mara....si ga spečem na malo olja, pol pa na papirnato brisačko, da popivna višek maščobe.....namakam ga pa itak v ketčap in majonezo, da ne bi slučajno premalo redilo Sem pozabila napisat solata, ker jo patrik zdaj zares je, ima kr svojo skledico user posted image zvezdica, kaj mu jo na drobno naseckaš al kak .....moji se kr na nebo prlima, pol so pa borbe, da ven dobim