|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
30.10.2009 8:41:03   
mimi30
jutrouser posted image

evo, danes smo pa že ob 7h vstali in celo že za računalnikom sedim.

Zdravje: še vedno gredo iz nosa špele zeleni šmrklji....čistiva s fiziološko in sesalcem, HB ponoči več ni krize....ostali smo o.k., nejc še edino malo pokašljuje

Jajca: zelo trdo kuhan rumenjak dajemo 1-2X na teden, uvajamo postopno do polovice
A to kuhan rumenjak dodate h krompirju?

snikolina, trd kuhan
snikolina user posted image za kilce
Slikice: user posted image za vse lepotce in lepotičke....in tla sem pa jaz tud opazla, svetijo se ni kejuser posted image ....pri nas je treba vsako sliko pogledat, če je treba kej ob strani odrezatuser posted image

Pecivo: nardila pecivo po Plohinem receptu....valda probala vročeuser posted image in ni blo o.k. kot je Ploha že napisala....Nejc je pomagal pečt in je užival, problem je samo, ker ga zdej noben ne jeuser posted image .....pr nas je ful problem neki pečt, ker pol lahk vedno cel pleh peciva sama pojemuser posted image

Včeraj sem kosila travo, malo smo se potepali, bili na obisku in vidli ravno skoteno kozico (ni bila stara niti pol ure)

rubica, kje kupiš iver plošče?...lepi copatki, podložene sem pa jaz naročila na malenogice in niso nizki so bolj škorenjci, tud kjut

niia, user posted image Oskarju za mahanje

sonček, pri treh otrocih je bilo pa fino živahno, ne?....samo, da ste se imeli lepo in so se otroci pridno igrali
jaz nahitro skuham makarončke in bučno omako za Lovra,

jaz sem ji tud včeraj to naredila....sem delala po receptu, ki je bil na reklami od tuša (drgač kot ponavadi) in ji je bilo kar všeč

Rojstni dan: nimam pojma kaj bomo naredili...pr nas je tud podobna situacija, da se nekateri ne želijo družituser posted image .....najverjetneje bom kar jaz torto naredila in pol naj en dan pridejo ena skupinauser posted image staršev na tortico in kavo, drug dan pa druga....to bo za letos verjetno vse, pol naprej si bomo pa drugo leto glavo razbijaluser posted image

kok soli in sladkorja date, če sploh?

soli malo, sladkorja ne - dodam pa včasih v navaden jogurt poleg sadja še mal javorjevega sirupa in kompot tud malo z njim osladkam, da ga še ostali pijejo

Khurde, prava faca si, da imaš toliko zelišč in se tako spoznaš nanje....jaz nimam pojma o tem, nisem preveč nadarjena za predelavo in uporabo user posted image teh rastlinic potem....vrt sem tak ščistila, da sem skor vse ven vrgla in travo posejala, ker sta imeli moja teta in babica takšno hecno navado, da sta kar nekaj sadili in to kam je prišlo in je bil pol totaln kaos na vrtu, mal tu mal tamuser posted image
mene zanima, če je katera kdaj delala kej honorarno doma in kje je kej našla?

sem zadnjič ugotovila, da če rad likaš je to lahko tud fajn dodaten posel....ženske ful iščejo in še plačajo okol 8€/h

Kahla: mi jo dajemo tam od enega 5mes.....včasih je uspešno, zadnjič npr je 5x napolnila kahlico (v vsakem poskusu), včasih pa ni nič in dol sili, takrat jo pač dol vzamem....imamo pa čist navadno kahlico, spredaj malo dvignjeno, kar je bilo fajn da nejc ni ven lulal in zadaj malo naslona.
Ulla, zakon tale vaš ati, da jih je lepo porihtal in spat spraviluser posted image

Jancci, vse naj, naj user posted image user posted image še tukaj in uspešno jadranje med viharji negativcev!!!

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 251
30.10.2009 9:31:08   
sonček33
Jutro!

Mi kar dobro spimo. Sicer še 1-2x jemo, ampak to je najmanjši problem. Za zdaj. Spat gre okoli 20h, spi do 23h/24h, je, spi do 3h/4h, je, vsaj ponavadi, in spi do pol sedmih.

danes kuham zelenjavno juhico za Lovra+kviojo, za naju pa gobov-krompirjev golaž in za moža še hrenovka.

Zdejle mali spi, sem že vse pipravilal za kosilo, dala prat plenice, zdej pa lahko rreram...user posted image

Smo mislili it danes v Žustreno se kopat, tam imajo slano vodo v bazenih...pa je enčakinja bolna, tako da bomo kar tu ... Morda bomo šli pop v Živo.

Jutri gremo na vikend pomagat dediju streho prekrivat.
V nedeljo pa...bomo videli.

Jaz sem včeraj Lovra dala na kahlico - pa on noče tam sedet, ga je strah.

Barba - si našal kakšno idejo za nL?

ulla kdo ga svira - ula ali neo?

zvezdica, si se vsaj malo naspala?

krtekxx kam ste jo mahnili z BRito?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 252
30.10.2009 9:37:38   
ronja
novo leto: pr sosed na kufet user posted image user posted image tko je blo lansko leto, letos pa: al zelo podobn al pa v postl...

novo leto lani, hehe, bi spet tako, ja... v posteljiuser posted image ... khm... po pol leta abstinence je ful pasalouser posted image . Čeprav sem šla mal potem rodit, pa je bila spet 3 tedne pavzauser posted image

Ulla, daj mi ti razloži: a se nisi zbrisala? Zakaj maš pa zdaj isti nik?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 253
30.10.2009 9:38:31   
sonček33
Ronja, ojla... kako ste? kako vrtec? kaj boš kuhala?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 254
30.10.2009 9:41:55   
Ulla80
Zakaj maš pa zdaj isti nik?

sej ga nimam, je veliki U user posted image user posted image user posted image

sonček ma neo ga svira celo noč...pa kašlja, pa ne more dihat, pa miljonkrat nos pucamo, mormo s fiziološko spirat, ker je ful gost smrkelj in sam s sesanjem nič ven ne potegneš, pol bruha k ga zaliva dol v grlo, ma ni da niuser posted image ula je pa ob pol šastih mela zadost spanja in je blo treba vstatuser posted image tak da sem čist povožena...

sm se pa zdele spomnla, da bi lohk šla zravn tamauga spat, ko že eno uro pa pol spi in se bo tak vsak cajt zbudiluser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 255
30.10.2009 9:46:54   
Ploha
mimi: kje si to brala, za likanje? jest bi to delala user posted image

sonček: sej te nič ne zaj*bavam user posted image user posted image se pa strinjam s tvojimi "dol visečimi" stvarmi user posted image user posted image

snikolina: a shujšala si? jaaaa bravo bejba user posted image user posted image

meta še vedno spi...

niia: bravo sokarju za mahanje user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 256
30.10.2009 9:47:55   
ronja
sej ga nimam, je veliki U

aaa! sili mi!user posted image

sonček, vrtec na stand by - smo bolane... ta teden ni šla. kuhala... dobili smo gobe, tak da verjwetno nekaj iz marel...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 10:34:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
30.10.2009 10:45:22   
sonček33
Niia midva se tudi čakava...no ponavadi jaz čakamuser posted image

Imam en Q. Sicer bo zdej zgledalo, kot da vas zaj***+, sam vas ne, res: Lovro zadnje dni čez dan kar veliko spi. Bi bilo lahko kaj narobe? Slabokrvnost? Nisem navajena tega. Sej je vedno spal čez dan, ampak tam urco v kosu , 1-3x na dan. Zdej pa kar potegne 2 urci skupaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 259
30.10.2009 10:48:24   
Ploha
sonček: ne vem ti odgovorit, ker to tudi mene zanima,... pomoje ne, bo pa kaka bolj strokovno podkovana povedala....evo ravno zdele se je meta zbudila po 14,5 urah user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 260
30.10.2009 10:50:22   
sonček33
Ploha joj Meta je pa pridna... Morda je vreme krivo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 261
30.10.2009 10:51:43   
rubica
živijo

spanje lahko pa da rabi malo več, ker je verjetno vsak dan bol aktiven? ne vem no mogoče je to?

yelci spraševala si za sedež, mi smo ga kupili, ker smo slišali same hvale, sprobali pa še ne jo imamo še v lupinici sam mislim, da se ta čas izteka, res vsi ga hvaljo- ne sam prodajalci, tok da jaz bi se na tvojem mestu odločila, pa še super ker je v akciji user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 262
30.10.2009 10:53:32   
rubica
bravo meta zaspanka user posted image

jaz pa ne vem kaj naj naredim, moj otrok noče ampak res noče nč druzga jest, ko polento, jaz sem čist user posted image user posted image , kaj najuser posted image user posted image user posted image

ja pa sadje je sam za kosilo pa sam polenta

< Sporočilo je popravil rubica -- 30.10.2009 10:54:22 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 263
30.10.2009 10:54:14   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

jutro user posted image user posted image user posted image

mene bo konc, če vsaj eno noč ne prespim vsaj približno...user posted image

ulla, sam pod to se podpišem, mal pokomentiram in mrknem, ker sem zelo nezelo nedružabna.user posted image
Zarad našga smrkljčka seveda. Je sicer spal ampak ko zakašlja sem jast v hipu pri njemu, tko da... od 4ih dalje pa itak ni spal, neki na pol ker sva noska pucala in je bil potem nerazpoložen. Čudno, če mu ob 4ih zjutraj nosek sesam.

Zvezdica- vi gledate telebajske a ne.... no jaz sem jih dala in jih je ful gledala pa ploskala zraven no pol pa začnejo po hirbu gor in dol in govorijo ojla.... in naša v grozen user posted image user posted image . Nimam pojma zakaj.

joj, naš je čist nor, sam da rečeš telebajskiuser posted image že skače in pleše,  al pa una jajca z babytv Eggbird, meša se mu če sam glasbo sliši.

jaz rada likam odkar imamo parni likalnik, prej je bilo pa zoprno

Niia, sorry za včeraj, tamal je spal sam 20 min in je bil NEZNOSEN. Da je še bolj tečen  on misli, da lahko hodi brez opore, kar je sevada smešno, saj pade po dveh korakih, ampak ne odnehauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kak likalnik imaš to? daj link, grem takoj kupit ker meni je likanje GROZNO, mam pa take kupe za zlikat.
A ima katera tisto prešo? Ker baje je fajn.

Za vse slikce  - lepotkoti mali, za zobke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej okrevajo.

Mimi, super vam gre tole s kahlico, mi imamo tole Royal potty še od liama, ker ta mali je šel takoj na školjko, ker se je sam enkrat kanu v kahlico, ko je videl drekec naredu ksih k Monk in od takrat je na školjki user posted image

Tko da tamalga sem pa dala enkrat gor, pa je lulal malo notri, malo zunaj in malo po sebi.

Kuharija - za otroke ŠPINAČKA, RUMENJAK IN PIRE KROMPIR. Za naju polnozrnate testenine s tunino omako, morda celo bolognese. Kar me pičiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 264
30.10.2009 10:56:37   
ronja
o, a ti pa danes špinačo - jaz sem pa včeraj naredila špinačno juhco, pohan sir in ehe halowin kekse (jih ni več, očitno so misteriozno izginiliuser posted image ).

rubica, daj mu v polento zamešaj zmiksano zelenjavo, boljše ko sama polenta...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
30.10.2009 10:56:41   
sonček33
rubica a polento pa kaj še zraven?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 266
30.10.2009 10:57:33   
sonček33
rubica to sem hotel apredlagat, akr je ronja napisala...polenta z zelenjavo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 267
30.10.2009 10:57:55   
ronja
Kahla: mi jo dajemo tam od enega 5mes.....včasih je uspešno, zadnjič npr je 5x napolnila kahlico (v vsakem poskusu), včasih pa ni nič in dol sili, takrat jo pač dol vzamem....imamo pa čist navadno kahlico, spredaj malo dvignjeno, kar je bilo fajn da nejc ni ven lulal in zadaj malo naslona.

O, mimi, nisem vedela,d a ti tudi - si kar zamolčala!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 268
30.10.2009 11:00:42   
rubica
ja sej to je pardon nisem omenila polento z dodatki, sadje pa mesek, sam vedno mora bit zraven polenta, ne makaroni, ne ajda, ne kvinoja, ne krompir, ne.....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 269
30.10.2009 11:01:59   
sonček33
aha, rubica, no sej potem ni tako hudo ... mu narediš napr krompir s smetano/ AM?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 270
30.10.2009 11:08:50   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

aha, rubica, no sej potem ni tako hudo ... mu narediš napr krompir s smetano/ AM?

ji ne mu, mam punco user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 271
30.10.2009 11:14:50   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

ji ne mu, mam punco user posted image

user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 272
30.10.2009 11:16:34   
Zvezdica
o, a ti pa danes špinačo - jaz sem pa včeraj naredila špinačno juhco, pohan sir in ehe halowin kekse (jih ni več, očitno so misteriozno izginiliuser posted image ).

jast mam tko rada panirani sir, sam kaj ko je tolk mastno, da mi pol vse obleži v želodcu, če zunaj jem ne, doma pa skoz tak zoprn občutek.

Sem pozabila napisat solata, ker jo patrik zdaj zares je, ima kr svojo skledico user posted image

Grem v trgovino (spet user posted image )

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 273
30.10.2009 11:19:44   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

sonček ma neo ga svira celo noč...pa kašlja, pa ne more dihat, pa miljonkrat nos pucamo, mormo s fiziološko spirat, ker je ful gost smrkelj in sam s sesanjem nič ven ne potegneš, pol bruha k ga zaliva dol v grlo, ma ni da niuser posted image ula je pa ob pol šastih mela zadost spanja in je blo treba vstatuser posted image tak da sem čist povožena...

Tako smo meli mi...pol pa je dobila antibiotike...se mi je malo čudno zdelo, da ji jih je dala, ker ni mela nič vročine, ampak je rekla, da ker že tako dolgo traja, cel mesec je kašljala pa ni  blo nič bolš samo še slabš. In zdaj že 3 dni je antibiotike, danes vzame zadnjič in je veliko veliko boljše. Kašlja minimalni, iz noseka ji nič več ne teče, tudi bruha ne več, ponoči veliko boljše spi.

Kak dolgo pa že Neo kašlja?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 274
30.10.2009 11:23:06   
nina166

Imam en Q. Sicer bo zdej zgledalo, kot da vas zaj***+, sam vas ne, res: Lovro zadnje dni čez dan kar veliko spi. Bi bilo lahko kaj narobe? Slabokrvnost? Nisem navajena tega. Sej je vedno spal čez dan, ampak tam urco v kosu , 1-3x na dan. Zdej pa kar potegne 2 urci skupaj.

Če je takrat ko bedi normalno živahen, potem ni to nič narobe. Očitno se bolj zmatra in rabi zato več spanja. Tako da se ti po moje ni treba nič sekirat...vesela bodi da tako lepo spi.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?