san
|
kratka močno stiskam pesti zate in upajmo na najbolje! tašča... moja je živ , ampak samo do mene.. žal. me ne more in potem sva v zelo čudnem odnosu, v bistvu ona ne govori z mano. posiljuje pa vedno z vsem in najbolj je pametna in najboljš kuha in je oh in sploh v vsemu najboljša. no, sej je res izredno intelihgentna ženska, razgledana inkuha tudi ok, ampak na čustvenem področju je pa totalni revež in se mi prav smili. moje otroke ima sicer rada, samo recimo, ko smo povedali za tretjo nosečnost sploh ni govorila z mano, niti pozdravila me ni. pa nič, samo da smo totalno neodgovorni. no, to je rekla že pri prvi in tudi drugi. ampak tretjega tud pogledat ni prišla, pa bi lahko prišla v P, tudi doma ga je mal prijela in to je bilo to. nč veselje, nežnosti. no, zdej ga ma pa kao rada. ma men gre to na jetra. zato razumem mojga, da ji sploh noče povedat, ker bo itak spet zamera, pa pametovanje v smislu, kolk sva midav trčena. no, jaz sem se že sprijaznila, da pač taka je, jaz pa nisem po njenem okusu in to je to. po drugi strani nas pa povsod hoče s sabo vlačit, ampak to je sam zato, da slučajno mi ne bi šli sami, npr. za novo leto kar rezervira nekje in smo prisiljeni it. sploh ne vpraša prej, zato ker smo pred leti šli eno leto sami smučat . pa dve leti nazaj smo s kolegi skupaj praznovali božič v kranjski in je potem naslednje leto še prej rezervirala. bolano...mah... škoda besed. pa tud kupuje vedno in vsili, mah zdej že mal zatežim nazaj včasih, po večini se mi pa ne da, ker itak sm potem jst tista k je totalno nehvaležna in pol je spet sto let tiha maša. sm se razpisala. raje pa ne govorim, kaj vse mi je počela pri prvi hčeri, od teega da jo je hotla dojit, pol jo je pa skrivala pred mano, če mi jo je čuvala in sem prišla domov, ma ni da ni... počutje moje je pa malenkost boljše. slabo mi ni več tolk kot prejšnje dni, napenjanje je minilo, edino trebušček je ostal tak lep okrogel. sem presenečena, ker se mi je ponavadi zelo pozno začelo poznat. zgleda bo tokrat drugače kg so pa verjetno šle kaj gor, saj apetit imam skoz nenormalno povečan. toliko na hitro. uživajte
|