|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
29.10.2009 14:28:34   
charlyka
no, vsem dober tek, pa lepo popoldne user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
29.10.2009 14:38:02   
bribiki
Pri meni so bili kar špageti in ogromo zelene solate.user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.10.2009 14:39:39   
frcefela
jaz pa mladi krompir iz pečice, zelenjavni zrezek in zelena solata s fižolom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1653
29.10.2009 14:42:05   
Stajerka26
srečke!
Vse ste že imele kosilo, jaz pa sem do 15ih zaprta v pisarni, potemimam še neke poti, pa v trgovino, tko da bo pri nas bolj večerja,kot kosilo :)

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
29.10.2009 14:45:10   
Teja K
Hja Štajerka, pri nas je zmeraj tako, mi imamo kosilo večerjo skupaj okrog 19. ure zvečer... tako je v Ljubljani vsak dan... vem pa, kako je v MB-ju sem do leta in pol nazaj živela tam, sedaj pa sem se preselila v LJ in moram rečt, da kar pogrešam Mariborski taiming... Ja Maribor je oaza sredi Evrope, vsaj kar se tiče frai popoldneva... v Ljubljani se dela do 16., 17., nekateri vsak dan še dalje... zjutraj se začne ob 8.  Zato se kosilo sprememni v večerjo...

Počasi se privajam novemu ritmu... ampak na začetku mi je bilo zelo težko...

Neposredna povezava do sporočila: 1655
29.10.2009 14:48:13   
Stajerka26
Tejči izdajalka!!user posted image
Pa ne morš v Lj živet!!!user posted image  Jaz sem v lj študirala 4 leta, pa se na njo nisem mogla nikakor privadit....tako da si ne predstavljam živet tam.
Res pa je, da ko delaš v kakšnem uradu ob 15ih zakleneš in greš...brez skrbiuser posted image user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.10.2009 14:53:48   
Teja K
Štajerka vem kako je to user posted image user posted image , ampak jaz v tem trenutku svoje službe ne bi menjala za nobeno uradniško user posted image user posted image , pa delam samo do 4. ampak okolje in sodelavci so super...

Izdajalka user posted image user posted image  je šla za svojim srcem... user posted image user posted image  in vedno bolj opažam, da sem se prav odločila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1657
29.10.2009 14:54:00   
frcefela
Stajerka, ne žalit Ljubljančanov user posted image ENi živimo tu že od rojstva pa nam nič ne manjka user posted image

Jaz pa nikoli ne bi mogla v MB oziroma kjerkoli na Štajerskem živet user posted image Sorry, ampak ko slišim besedo ČUJ me kar srat prime user posted image Pa brez zamere user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1658
29.10.2009 14:55:29   
Teja K
Frčafela, samo a veš da besedo ČUJ ljubljančani več uporabljajo ko štajerci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
29.10.2009 14:58:11   
frcefela
Ja, to prdvsem takrat ,ko se delamo norca iz Štajercev .. Po defaultu pa ne user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
29.10.2009 15:00:56   
Teja K
frčafela saj vem, ampak odkar sem se v LJ preselila pa resnično slišim to besedo več kot pa sem jo v MB-ju, res je da vsak ko sliši moj naglas, mora komentirat : ČUJ TI; KAK SI - in pol se jaz polulam od smeha, ker noben ljubljančan ne zna štajerca oponošat.. noben! Ljubljanačni mislite da se norca iz štajercev delate, v resnici pa se sami iz sebe... pa brez zamere user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
29.10.2009 15:01:39   
Teja K
nosečke en krasen popoldan vam želim šibam danes prej domov user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
29.10.2009 15:03:35   
san
kratka močno stiskam pesti zate in upajmo na najbolje!user posted image

tašča... moja je živ user posted image , ampak samo do mene.. žal. me ne more in potem sva v zelo čudnem odnosu, v bistvu ona ne govori z mano. posiljuje pa vedno z vsem in najbolj je pametna in najboljš kuha in je oh in sploh v vsemu najboljša. no, sej je res izredno intelihgentna ženska, razgledana inkuha tudi ok, ampak na čustvenem področju je pa totalni revež in se mi prav smili.
moje otroke ima sicer rada, samo recimo, ko smo povedali za tretjo nosečnost sploh ni govorila z mano, niti pozdravila me ni. pa nič, samo da smo totalno neodgovorni. no, to je rekla že pri prvi in tudi drugi. ampak tretjega tud pogledat ni prišla, pa bi lahko prišla v P, tudi doma ga je mal prijela in to je bilo to. nč veselje, nežnosti. no, zdej ga ma pa kao rada. ma men gre to na jetra. zato razumem mojga, da ji sploh noče povedat, ker bo itak spet zamera, pa pametovanje v smislu, kolk sva midav trčena. no, jaz sem se že sprijaznila, da pač taka je, jaz pa nisem po njenem okusu in to je to. po drugi strani nas pa povsod hoče s sabo vlačit, ampak to je sam zato, da slučajno mi ne bi šli sami, npr. za novo leto kar rezervira nekje in smo prisiljeni it. sploh ne vpraša prej, zato ker smo pred leti šli eno leto sami smučatuser posted image . pa dve leti nazaj smo s kolegi skupaj praznovali božič v kranjski in je potem naslednje leto še prej rezervirala. bolano...mah... škoda besed. pa tud kupuje vedno in vsili, mah zdej že mal zatežim nazaj včasih, po večini se mi pa ne da, ker itak sm potem jst tista k je totalno nehvaležna in pol je spet sto let tiha maša.
user posted image sm se razpisala. raje pa ne govorim, kaj vse mi je počela pri prvi hčeri, od teega da jo je hotla dojit, pol jo je pa skrivala pred mano, če mi jo je čuvala in sem prišla domov, ma ni da ni...

počutje moje je pa malenkost boljše. slabo mi ni več tolk kot prejšnje dni, napenjanje je minilo, edino trebušček je ostal tak lep okrogel. sem presenečena, ker se mi je ponavadi zelo pozno začelo poznat. zgleda bo tokrat drugačeuser posted image
kg so pa verjetno šle kaj gor, saj apetit imam skoz nenormalno povečan.

toliko na hitro.
uživajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1663
29.10.2009 15:07:43   
san
aja, toja kot je teja napisala, sej njen preljubi sin odloča o spolu. se pravi pljuva v lastno skledo. no, jst se ne bi obremenjevala, skoz eno uho notri, skozi druo ven. mojo najbolj pojezi, ker sm se jaz naučila zignorerat določene opazke in to ji šele dvigne pokrovko

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
29.10.2009 15:08:32   
frcefela

IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

frčafela saj vem, ampak odkar sem se v LJ preselila pa resnično slišim to besedo več kot pa sem jo v MB-ju, res je da vsak ko sliši moj naglas, mora komentirat : ČUJ TI; KAK SI - in pol se jaz polulam od smeha, ker noben ljubljančan ne zna štajerca oponošat.. noben! Ljubljanačni mislite da se norca iz štajercev delate, v resnici pa se sami iz sebe... pa brez zamere user posted image

Itak, da ne znamo, to je cela znanost, ki jo premore le pravi Štajerc user posted image user posted image user posted image Sama osebno prav zares še nisem slišala tega stavka znotraj "ljubljanskih" krogov , to je znotraj družbe samih ljubljančanov ... Se pa strinjam, da čim je v družbi kak štajerc, marsikdo nalašč drka v glavo s tistimi znamenitimi štajerskimi besedicami: Čuj, kak si. Ha???? (ne slišim/ne razumem, lahko ponoviš), Midva SMA user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sama nimam nič proti drugim pokrajinam, navsezadnje sem na pol Korošica, vem pa zase, da bi drugod kot v LJ res težko živela.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
29.10.2009 15:11:07   
frcefela
Punce, ste že kaj študirale o epiduralni ali greste vse naravno rodit?

Jaz bi raje epiduralno, ampak je moja mami totalno proti ... dela v porodnišnici in ima en kup sicer dobrih argumentov zakaj EA ne... Res pa je tudi to, da imam na trtici tattoo, karje problem + dvojno skoliozo hrbtenice. Tako da pomoje v vsakem primeru odpadem user posted image

Upam, da mi bodo veliko onega plina dali user posted image

Kaj pa ve?

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
29.10.2009 15:18:26   
Melia
eh, sem zdaj nekaj napisala, pa mi nekaj ni šlo potrdit...joj sem jezna...

ma nič...bom na kratko napisala.....meni ni pomembno od kod je kdo....dialekti so mi pa zelo všeč....tud ljubljanski....tak da mene to nič ne moti....je mi vseeno....važno če je človek na mestu....

pa ja,,,,...lahko bi živela tudi kje drugje....tud v LJ.....ne bi pa mogla it v drugo državo....drugo kulturo...to pa bi že krepko premislilia....

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
29.10.2009 15:20:52   
Melia
frčefela.....jaz bom šla naravno rodit.....glede na to, da je to moja prva nosečnost bom se malo pomantrala,.....user posted image
da vidim v prvo kako to je in da vidim svoj prag bolečine....

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
29.10.2009 15:34:59   
Melia
nosečke, mene pa še nekaj zanima....kolk vas je kaj poročenih...in tiste ki niste kako kaj okolica sprejema da mami in otrok (če se seveda piše po atiju) nimata enakega priimka...ali date otroku oba priimka....tpredvsem sprašujem tiste, ki že imate otroke...in pa tiste ki boste imele prve pa niste poročene....

mene osebno sploh ne moti da bo se otrok pisal po atiju...obeh priimkov ne bi dala, ker je od atija že bolj dolg....pa bi blo vse skupaj pol res preveč....

poznam pa določene pare, ki jih to zelo moti....in se grejo na vrat na no ženit , kar v sredo ,da le ima otrok enak priimek kot tudi mamica...

joooj, sem zabluzla zdaj....upam da veste kaj sprašujem....oziroma da slišim malo mnenja vaša...

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
29.10.2009 15:49:32   
Anonimen
Pozdravljene,

jaz imam pa danes drugi pregled. Danes dajem kri, brrrr pa že v petek so me na infekcijski čisto prešpikali.

Tašča user posted image

Voziček verjetno Mutsy, bom pa vzela tudi košaro, ker starejši je septemberček, pa so tudi ful govorili da ne rabimo košare,...ampak je fajn, dojenček ima lepo občutek varnosti pa tudi hrbtenička je samo ena in mi ni da bi nekaj experimentirala s športnim delom.

Obleke zaenkrat še svoje, bom pa šla pogledat na nosečniške odddelke za kak udoben pulover in pajkice.

Porod zelo verjetno CR, ker sem ga imela že v prvo in je G že nekaj omenil da bo v drugo tudi.

Anonimna B

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
29.10.2009 16:08:00   
bribiki
Midva nisva poročena, sva zaročena že ene 4 letauser posted image Zdej sva se odločla, da bova to uredila pol ko bo otroček star kako leto, bolj v družinskem krogu. Velike poroke nama niso všeč, pa bi ta denar tud raje porabla za kako potovanje.user posted image Priimek pa v vsakem primeru samo od atija, se mi zdi drugače predolgo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
29.10.2009 16:09:47   
frcefela
Hmmmmm, jaz sem ena tistih, ki bi jih motilo, da se moja pikica ne bi pisala isto kot jaz ... Z mojim nisva poročena in še nič ne kaže v to smer. Je pa vse na njem, jaz sem mu povedala, da si pač želim, da ima otrok isti priimek kot jaz ali vsaj delno. Torej, če bi se z mojim poročila, bi imela jaz osebno dva priimka, pikica pa po njemu. Ampak dokler ni poročnega prsta na roki se žal ne morem sprijazniti s tem, da bi pikica imela zgolj njegov priimek. Pa me označite za feministko, ampak res grem težko čez to ... Če pa mojemu frajerju glede dveh priimkov kaj ne bo všeč, naj pa mojega vzame user posted image

Pa še to, če ima dojenček drugačen priimek kot mama in gresta recimo na hrvaško, moraš imeti s sabo rojstni list, da dokažeš, da si res njegova/njen mama. How ****ed up is that?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
29.10.2009 16:35:29   
Melia
frčefela...ja glede Hrvaške pa je res problem ja.....ampak pri meni dva priimka ne prideta v poštev, ker bi bilo res predolgo.....no, sicer je res da se potem lahko okrajšava uporabi...samo prva črka in pika, potem drug priimek da ni vse skup predolgo....hja, mogoče pa še jaz razmislim o dveh priimkih za otročka....jaz pa kr pri svojem ostanem, kr nimava se namena poročit....ne vem, sva glede tega istega mnenja....ni nama za imet neke velike poroke pa to....pa male tud ne....bi se ženla samo v primeru da bi imela možnost nekaj posebnega....ne vem, da grema v las vegas....al pa na kakšnem grškem otočku....tak nekaj posebnega bi prišlo v poštev....

eh, bom kr pri svojem priimku ostala....nekaj sanjam....zdaj morava denar nabrat za gradnjo....al pa stanovanje...

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
29.10.2009 16:38:54   
frcefela
najina priimka sta dolga vse skupaj 16 črk user posted image user posted image user posted image

Zato so mi pa všeč kratka imena user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
29.10.2009 17:05:32   
Melia
frčefela sva stu nekje....najina pa 17 črk skupaj.....ime pa  še zraven 4 črke če bo pupa in pa 5 črk če bo fantek....uf, tak da res dostiiiii za pisat....user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.