|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2009
30.10.2009 8:33:33   
Teni_
Hvala, aonimna user posted image . Full sem upala, da bom med julijkami. Bom pa med avgustovkami, pa bo otrok rojen takrat ko jaz. user posted image Rok bi imela potem res okoli mojega rojstnega dneva - dan gor ali dol. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
30.10.2009 9:00:02   
dini
Ojla, čestitke novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst imam pa vročino 37,7. user posted image je ni.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 627
30.10.2009 9:06:44   
pilotina
lidik...hvala ti user posted image
včeraj je ta roza izcedek bil, bolelo me je, danes pa imam spet belo, ne vem, bom počakala še nekaj dni

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 628
30.10.2009 9:07:31   
pilotina
dini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 629
30.10.2009 9:33:48   
lottyka
In je tu user posted image . Je bilo kar malo preveč za pričakovati da bi takoj v 1 krogu uspelo. Upam da bo 2. krog tisti pravi. Držim pesti za vse ki še čakate, da je ne dočakate.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 630
30.10.2009 9:40:24   
dini
Hvala pilotina, sm brala da ti ni uspelo, november pa mora bit user posted image user posted image , smo s tabouser posted image user posted image user posted image Jst pa ne vem kaj me ta vročina daje ampak tako se pa še nism počutla.user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 631
30.10.2009 9:42:32   
pilotina
dini...vročina je dober znak, še posebno ta tvoja, ki je ravno prava, da morda nakazuje user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 632
30.10.2009 9:44:35   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

lidik...hvala ti user posted image
včeraj je ta roza izcedek bil, bolelo me je, danes pa imam spet belo, ne vem, bom počakala še nekaj dni

draga pilotina- a ti povem, da je pri meni čisto enako. Včeraj me je bolelo cela dan, tko kot da se bo ulila lihkar, pol smo še user posted image user posted image , je blo mal tako roza, sluzasto, nič konkretnega. Pol se je ponoči neku ulilo, sem rekla no evo jo. Pa grem zjutraj na wc pa nič, sem šla spet pogledat če je kaj, pa ni še  nič. Tko, da men tud ni nič jasno. Sem imela pa pri Davidu ugnezditveno (1 teden po ovulaciji), sam zdej je pa od tega že 10 dni, tako, da res ne vem. No, jest še vseen upam, da se seliva k julijkam user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 633
30.10.2009 9:45:11   
dini
Ma upam da nism zbolela, ker so vsi okrog neki bolani, pa da nism še jst kej staknla. Učeri sm bla ful nestabilna, vrtelo se mi je, komi sm se primajala do kopalnice, pa slabo mi je in na bruhanje mi gre, enkrat mi je vroče pol mraz, enkrat bi ful jedla enkrat nč, ma za znort.user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 634
30.10.2009 9:48:11   
pilotina
dini moja, kdaj boš delala test, a danes user posted image ...meni se vse to zdi sumljivo user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 635
30.10.2009 9:52:38   
dini
Testi me čist nč ne ganejo tako da bom kar še čakala, ti znaki me ne prepričajo.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 636
30.10.2009 9:53:54   
Anonimen
Hej punce!
Čestitke vsem nosečkam. Pa sevedauser posted image vsem tistim, ki jih je obiskala tečka.
Jaz sem imela včeraj pregled in mi je postavila diagnozo: PCO. Danes imava z mojim "bojni posvet", da se odločiva med možnostmi, ki nama jih je dala na voljo.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
30.10.2009 9:54:50   
pilotina
listek1...kaj da ja user posted image , hvala Bogu, če bi bilo tako user posted image

tudi pri meni naj nebi mogla biti vgnezditvena, ker sem imela ovulacijo dva tedna nazaj
res pa je, da sva tudi midva včeraj zjutraj user posted image , sam roza sluz pa je bila popoldan, takrat ko sem vam napisala

mah, bom mogla počakat še malo

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 638
30.10.2009 9:55:57   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Testi me čist nč ne ganejo tako da bom kar še čakala, ti znaki me ne prepričajo.

ok user posted image

jaz pa naprej držim pesti, da si user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 30.10.2009 9:57:05 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 639
30.10.2009 9:59:23   
dini
Hvala vam, jst pa za vasuser posted image user posted image user posted image Kolk ste pa ve imele temperature?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 640
30.10.2009 9:59:43   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

listek1...kaj da ja user posted image , hvala Bogu, če bi bilo tako user posted image

tudi pri meni naj nebi mogla biti vgnezditvena, ker sem imela ovulacijo dva tedna nazaj
res pa je, da sva tudi midva včeraj zjutraj user posted image , sam roza sluz pa je bila popoldan, takrat ko sem vam napisala

mah, bom mogla počakat še malo

no bova pa še mal počakali ane user posted image user posted image user posted image  Jest sem mela vedno kakšen dan pred M, tak rjav izcedek, ki je bil vedno močnejši, pol se je pa ulila. Včeri je blo pa čist drugač. Res je bil taka roza, sluzast izcedek. Čisto tak je bil tudi v prvo, tko, da "you never say never". Pilotina mogoče nama je pa ratal. A počakava do pon., pol pa delava test? Ampak jest sem ful neki mirna, aja, pa včeri ko sva se peljala domov, mi je naenkrat v avtu ratal tok slabo, in mi je blo potem do večer še tko. Jest tok navijam za naju, pa za ostale tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 641
30.10.2009 10:02:06   
dini
Aja pa rjavih izcedkov nimam že več kot en mesec in upam da jih ne bo več. Mislm da je blo to use zaradi stresa (služba, faks), zdej mam pa mir.user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
30.10.2009 10:13:18   
pilotina
dini...jaz si ne merim temperature, ker se zdravim za neplodnost in jemljem klomifen, pa baje pol merjenje BT nima smisla 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 643
30.10.2009 10:15:46   
pilotina
listek1...ok, pa dejmo naprej navijat user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 644
30.10.2009 10:17:53   
pilotina
lottyka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
30.10.2009 10:21:47   
dini
A ni da če temperatura pade da nisi user posted image ?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 646
30.10.2009 10:42:33   
dini
Okrog 8h sm imela temperaturo 37,7 zdej je 36,7.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 647
30.10.2009 11:05:45   
sandra74
Hvala ti mala biba, seveda si me pomirila. user posted image   user posted image

Najraje bi kar zdajle šla delat test user posted image , ampak  je še malo prekmalu in se bojim , da bom razočarana,user posted image
tako da bom počakala do 1. novembaruser posted image , uff kak datum sem si zbralauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
30.10.2009 11:21:15   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: sandra74

Hvala ti mala biba, seveda si me pomirila. user posted image   user posted image

Najraje bi kar zdajle šla delat test user posted image , ampak  je še malo prekmalu in se bojim , da bom razočarana,user posted image
tako da bom počakala do 1. novembaruser posted image , uff kak datum sem si zbralauser posted image .

prav fajn datum je user posted image , sam da bo plus user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 649
30.10.2009 11:29:22   
dini
Punce kje se vidi tle na RR nosečnost po tednih?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?