|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
29.10.2009 22:09:04   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober večer!

Najaa, Yania kdaj se potem jutri dobimo?

Ob 11h pri felišini službi. user posted image Prideš še ti z obema? Da bomo vrtec furale. user posted image

Ne, gre starejši v vrtec, ker tako rad hodi pa že tako veliko manjka zaradi bolezni. Bova vsaj dve samo z enim user posted image

Samo levi ,pa desni ovinek imatauser posted image

Tudi dobro.
V glavnem, ob 11h, pol pa skupaj naprej v gosjem redu. user posted image Moram si še pot napisat...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
29.10.2009 22:10:01   
PERSIDA

Persida, kako pa tako zgodaj?? Madonca, to pa je hitro, sej ni čudno da ste tak zgodaj auf. A to zarad ure, ko se je premaknila?

Njiju vprašajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
29.10.2009 22:11:09   
PERSIDA

Persida pojdi spat! Saj, če te posoda slučajno ne počaka, tudi ne bo hudega user posted image

A imaš preveč časa?Te pridiuser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
29.10.2009 22:11:28   
Nina00
Sem prišla samo tole za jutri preverit. Sedaj pa šibam čim prej spat. Prej sem še mislila malo likat pa se je Brin zbudil in kar nekaj časa ni mogel zaspat nazaj. No, likanje me bo že počakalo. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
29.10.2009 22:12:06   
PERSIDA
LAHKO NOČ.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
29.10.2009 22:12:38   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Persida pojdi spat! Saj, če te posoda slučajno ne počaka, tudi ne bo hudega user posted image

A imaš preveč časa?Te pridiuser posted image
Hvala za vabilo user posted image  Ma za posodo imam jaz enega od dobrih prijateljev, samo škoda, da za likanje tudi ne obstaja user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
29.10.2009 22:13:02   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

LAHKO NOČ.
Lahko noč!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
29.10.2009 22:21:43   
leo**tia
lahko noč punce.tia je ravno zaspala..še pred pa je hotela puzat pa se je z nogami odrinila,roke pa pozabila premaknit in bum...grem da se spočijem,jutri grem za ptuj-majšperk po mojega..user posted image
user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
29.10.2009 22:45:58   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

mi smo danes imeli bučko za kosilo s piščancem...reakcija--ni hotela sploh jest..samo poskusila je in ni več hotela ust odprti..tako da je jedla raje žemljico+mlekouser posted image

Baje imajo otroci zelo radi por. Naš zvonček vso hrano, kjer dodam malo pora z veseljem poje. Tako, da naslednjič poskusi z malo pora. Malo pomeni, da ga odrežeš pol cm kolut.

naš je živi dokaz tega user posted image por s cvetačo mlati kot bi meni dal nekdo čokolado user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
29.10.2009 22:46:08   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

POMEMBNO OPOZORILO:user posted image user posted image user posted image

MB srečanje bo v SREDO in ne v četrtek med 9-30-10h pri meni doma!user posted image

Razlog za spremembo: Današnji zdravnik me je v čertek naročil na kontrolo!user posted image

pa nisi rekla, da si  v sredo v gužvi? user posted image
Ampak meni je prav..mi paše user posted image

sem ja...ampak bo šlo skozi..VSE ZA VAS! user posted image

vas bo po dvajsetih minutah ven vrgla user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
29.10.2009 22:46:16   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

mi smo danes imeli bučko za kosilo s piščancem...reakcija--ni hotela sploh jest..samo poskusila je in ni več hotela ust odprti..tako da je jedla raje žemljico+mlekouser posted image

Baje imajo otroci zelo radi por. Naš zvonček vso hrano, kjer dodam malo pora z veseljem poje. Tako, da naslednjič poskusi z malo pora. Malo pomeni, da ga odrežeš pol cm kolut.

Kako pa narediš por? Kako ga skuhaš?

a lahko jest povem, kako ga jest? user posted image por, blitvo, cvetačko in včasih še krompir skuham na soparniku, zmiksam in dodam AM. Se nič ne pritožuje user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
29.10.2009 22:46:24   
felix7

KOKIČ, da ne boš kej zamerla. user posted image

trezika, kaj nisi dobila slik s piknika? Pol bi mogla met tole.

aja, Najaa, sem se spomnila na CD s slikami - kdo ga ima zdaj? Mislim, da bi jih Piruri tudi rada mela, pa Helimaša. Še katera?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
29.10.2009 22:46:30   
felix7

user posted image user posted image user posted image
Rampa? A se bojiš, da bo dol padla? user posted image Jaz mam vedno to v glavi, ko peljem mimo rampe, da se bo na enkrat zrišila dol. Na cestnini vedno ful gledam v to rampo.user posted image

če boš preveč rampo gledala, boš mal betonsko ograjo pobožala user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
29.10.2009 22:46:36   
felix7

Persida, kako?

yania jaz sem tu. Čakam felišo, da ji povem, da mi2 pridema z dvojno družbo. user posted image Mislim še tavečje.

user posted image pa si me dočakala

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
29.10.2009 22:46:40   
felix7

Dober večer!

Najaa, Yania kdaj se potem jutri dobimo?

Ob 11h pri felišini službi. user posted image Prideš še ti z obema? Da bomo vrtec furale. user posted image

Ne, gre starejši v vrtec, ker tako rad hodi pa že tako veliko manjka zaradi bolezni. Bova vsaj dve samo z enim user posted image

Tudi dobro.
V glavnem, ob 11h, pol pa skupaj naprej v gosjem redu. user posted image Moram si še pot napisat...

Mam že jaz sprintano. Za vsak slučaj user posted image

ah, Nina, ti itak pol poti poznaš user posted image od R. pa še ene 7 km in si pri nas user posted image oz. še 4x desno user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
29.10.2009 22:47:07   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: yania

čer...še kera tu?

jaz samo mojo princesko pospremim do postelje....

al bi bak
user posted image  nočko tud tebi user posted image

ufff.....nočko....hvalaaaa......rtm!!!!

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
29.10.2009 22:51:40   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

aja, Najaa, sem se spomnila na CD s slikami - kdo ga ima zdaj? Mislim, da bi jih Piruri tudi rada mela, pa Helimaša. Še katera?

jaz tudi še nimam slikic, samo od Najee imam, pa moje....saj govoriš še o tistih s piknika IV?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
29.10.2009 22:59:01   
yania
Persida, ne sekiraj se....tudi jaz imam nekaj posode v koritu, pa bo do jutri počakala, imam drugo delo user posted image ...
ne, brez zafrkancije, perem cel stroj cunj za Timona, sem odprla še eno škatlo od kolegice, to je že tretja, noter ene 15 bodijev št . skoraj vse 80 (9-12m) user posted image user posted image user posted image  pa fuuullll luškano spalno vrečo sem noter našla, medvedek pu, št80user posted image user posted image user posted image , pa še in še...pa to vse HM...zelo lepo ohranjeno,,,res ....svaka čast res, da so še takšni kot jaz, dobri ljudje, ki mislijo še na druge...ona je zdaj nosečka, pa je itak vedela, da bo še enega imela, pa je nesebično posodila naprej cunje, ponudila sama....jaz bom pa njej vse, če bo imela user posted image ...pa tudi te vse...pa čeprav bom še user posted image user posted image  imela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, skratka, Najo imamo doma, ful sem jo pogrešala,,,resno,,,mojo pridno punco,,,,tako da se je komaj zdaj spat odpravila, ko sva še čekirale cunjice in je prav veselo zlagala v stroj....res mi je lepo, ko tako lupčka in objema svojga bratca...prav zaščitniško se obnaša...user posted image

Nina, ti se le naspi...jaz sem bila danes že ob 16.00 tako auf, da smo komaj se spravili od doma, smo šli na obisk, pa polno opravkov...lep dan je bil...HB sem tam pila kavico, sicer NES, samo rezultat je tu....nena sem zaspanauser posted image ...ne sej počasi bo treba iti,,,da mojmu jutri vsaj malo pomagam pri sobici, ko potem grem....
Klavir bo treba prestaviti v dnevno, sva se pa fino spomnila, oz.ena kolegica je dala idejo, da na hodnik dava narediti eno veliko omaro, do stropa, da bo noter še kaka ropotija (likalna, ki je itak ne rabim user posted image ....)

Je katera še tu?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
29.10.2009 23:06:11   
yania
Ma**r berem na FB kako je J fajn polila tipkovnico, medtem mešam kozarec z eno roko da se stopi do konca kalcij tablet, ko je še malo bilo noter in se vse usedlo na dno, in šment polijem po spodnji tipki, čisto levi, na leptopu,,,,kot leva miškina tipka.....gr.....pa sej nisem normalna...user posted image ...ok, HB sem imela takoj pri roki eno tetra pleničko od Timonauser posted image ,,,,

Feliša...jutri se pol vidjamo...

grem v mižule.....

lepe sanje vsem ki ste še navpično user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
29.10.2009 23:17:49   
Najaa

....svaka čast res, da so še takšni kot jaz, dobri ljudje, ki mislijo še na druge...

Res je.   user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 29.10.2009 23:19:21 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
29.10.2009 23:21:08   
Najaa

Ja, doma imam ta cd. Joj pozabla sem na njega, pa bi ga lahko že zdavnaj dala Piruri.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
29.10.2009 23:23:51   
felix7

jaz tudi še nimam slikic, samo od Najee imam, pa moje....saj govoriš še o tistih s piknika IV?

dej prinesi en ključek, ti jih dam gor user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
29.10.2009 23:55:00   
MalaČebelica
dober večer.

je še katera tu?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
29.10.2009 23:59:08   
MalaČebelica
evo, moje vprašanje za danes user posted image seveda o GH, kaj pa drugega

dajte mi svetovat, kaj lahko dam Klari za jest, kar je ogabnega okusa. namreč, danes ji skuham fino kosilce - piščanček, krompirček in korenček. še malo posolim. kao da bi šlo gospodični bolj v rit. in mi vse ven pošpuka user posted image user posted image user posted image opet ništa z najinim hranjenjem... nakar ji zdaj zvečer namočim te slezove korenine za kašelj in ji dam za pit. in to je reeeeessss ogabno user posted image user posted image user posted image še meni, ko mam rada zelišče čaje  - ona pa fuuul pije. kar s skodelice. pa drugače še sploh ne zna kaj preveč iz skodelice pit user posted image user posted image user posted image user posted image jao, jaz bom osivela poleg tega otroka že zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
30.10.2009 0:10:03   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

evo, moje vprašanje za danes user posted image seveda o GH, kaj pa drugega

dajte mi svetovat, kaj lahko dam Klari za jest, kar je ogabnega okusa. namreč, danes ji skuham fino kosilce - piščanček, krompirček in korenček. še malo posolim. kao da bi šlo gospodični bolj v rit. in mi vse ven pošpuka user posted image user posted image user posted image opet ništa z najinim hranjenjem... nakar ji zdaj zvečer namočim te slezove korenine za kašelj in ji dam za pit. in to je reeeeessss ogabno user posted image user posted image user posted image še meni, ko mam rada zelišče čaje  - ona pa fuuul pije. kar s skodelice. pa drugače še sploh ne zna kaj preveč iz skodelice pit user posted image user posted image user posted image user posted image jao, jaz bom osivela poleg tega otroka že zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

por pa cvetača? mogoče še malo kolerabe? glih ogabno ni, je pa pusto user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?