|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
29.10.2009 20:28:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pa ja...
ja, da te nebom presenetila user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
29.10.2009 20:28:39   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

A sem sama? user posted image
a bi rada bla?user posted image user posted image user posted image

neeeee

Kako si prijateljica? user posted image

dobro dobrouser posted image  hvala na vprašanju. pa ti?user posted image

sem vidla, da v sredo, če res ne bo kaj vmes prišlo,boma prišlauser posted image

ne sme priti vmes...bom jaz tak zrihtala! user posted image

sem še kar, če odšteješ bolečine, ki jih imam po današnjem poseguuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
29.10.2009 20:29:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

sem vidla, da v sredo, če res ne bo kaj vmes prišlo,boma prišlauser posted image
NE IŠČI IZGOVOROV user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
29.10.2009 20:30:39   
tasa_m
ne sme priti vmes...bom jaz tak zrihtala! user posted image

sem še kar, če odšteješ bolečine, ki jih imam po današnjem poseguuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
29.10.2009 20:31:58   
spps

NE IŠČI IZGOVOROV user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image saj veš , da mam skor vedno izgovor- sam bistrica še greuser posted image user posted image  ( še dobr,da mi je šivilja od tam delala poročno oblekouser posted image user posted image ). drugač se verjetn ne bi v bistrico peljalauser posted image - če pa ne bi ratalo- je pa za to, ker se zna naredit,da bo avto pri mehanikuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
29.10.2009 20:32:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

šli smo od zdravnika...ja,tia je res slabokrvna.dobila je 2sirupa..jokala ni nič ko jo je pičilauser posted image ,,še pred tem se na radijatorju opekla,in še povrh tega udarila v moje zobe,tako da si je skoraj čelo presekalauser posted image user posted image ...ni preveč slabokrvna,samo malouser posted image ,dobro da smo šli..

no vidiš, pa ste zrihtali. Ko bo spila sirup, bo spet vse ok. user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
29.10.2009 20:32:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Mene je pa malo prej od straha skoraj pobralouser posted image Maruša je začela kašljat in kašljat in kašljat, potem pa kar naenkrat zbruhala vse kar je dopoldan in za kosilo pojedla user posted image user posted image pa ogromno sluzi je zbruhala zraven.... ji čistim nosek redno pa se je vseeno še toliko tega nabralo user posted image user posted image groza.... zdaj je končno malo zaspala.... pa upam, da se to ne ponovi več....

Bogica. Pa user posted image zate, ker si se tak ustrašla.
Tiji se je tud to zgodil, pa je bla že večja. Včasih jih ta sluz toliko nadraži, ker je je veliko.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
29.10.2009 20:32:36   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Drage moje, a lajko kričim;
LEA NIMA VEČ VROČINE IN NITI UROINFEKTA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer čakamo še podrobnejši izvid vode ampak že ta ni pokazal nobenih znakov da bi bilo kaj narobe z vodico tako da tudi un jutrišnji naj ne bi; tako da hvala za vse user posted image user posted image ki ste nam jih pošiljali user posted image user posted image user posted image vzrok za njeno vročino pa bi lahko bila tudi 6.bolezen tako da moramdanes in jutri bit pozorna če dobi kake pikice;

danes pa smo mi3 dopoldan uživali na sončku; po lab. smo šli k dediju na zajtrk in od tam v KP, se šetali z vozičkom, Žigec s kolesom, pa na peskovnik smo šli in gugalnice, pa mal kamenčke v morje metali in se imeli lepo, lepo; pa še Lea je svojga cimra Taja srečala in mamice so mal počvekale;
sedaj pa grem dat pašto kuhat, ko golaža je še od včeraj, Lea pa se je zdaj podojila tak da bo mal kasneje pol jedla kak kuhan krompirček in brokoli;

dejte mi povedat kako pripravite uno bučo hokaido? sej vem, da ste že pisale sam se mi ne da zdaj it brskat za nazaj, ko smo fullll načvekale

upam, da bo ta vikend vreme lepo, da gremo pohajat, ko je naš tatko fraj, končno

za vse bubane otročke pošiljamo koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamicam pa topel user posted image

Super!!! user posted image user posted image user posted image Sam da je zdrava in da se bomo lahko vidli. Vas že ful pogrešamo!

Bučo pa jaz sam pokuham enih 15 minut in pretlačim z vilico.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
29.10.2009 20:33:23   
KOKICA32
Najaa, dober večer!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
29.10.2009 20:33:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

user posted image
no še enkrat ... to pa bo zdajuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  superuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super.... user posted image user posted image user posted image user posted image ampak  mjzdaj mi je jasno zakaj puncam na Mamini čvekalnici ni nič jasno...ker so se zmotili....saj me
nismo mamina čvekalnica ...kako pa je ta sliko sploh prišla v to revijo?user posted image aja, pa Marušo vidim goruser posted image user posted image user posted image

Seveda nič ne veš, če ne bereš vsega. user posted image Sem že včeraj napisala, da oni avtomatsko napišejo, da je folk z mamine čvekalnice. Sliko sem pa jaz poslala in nisem napisala, kdo je, sam marčevski zv. in trob.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
29.10.2009 20:34:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

vsem ostalim (KOKICA, PERSIDA, Najaa, Felix, mediuhec, Lolita23, pa še kateri) pa lep, lep pozdravuser posted image

ja, kok si ti ena prijazna dečva user posted image pozdravčke tudi tebi

se strinjam. jaz ti kar user posted image pošiljam. In vsem vam, drage marčevke!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
29.10.2009 20:34:25   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

mi smo danes imeli bučko za kosilo s piščancem...reakcija--ni hotela sploh jest..samo poskusila je in ni več hotela ust odprti..tako da je jedla raje žemljico+mlekouser posted image

Baje imajo otroci zelo radi por. Naš zvonček vso hrano, kjer dodam malo pora z veseljem poje. Tako, da naslednjič poskusi z malo pora. Malo pomeni, da ga odrežeš pol cm kolut.

Kako pa narediš por? Kako ga skuhaš?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
29.10.2009 20:34:50   
Najaa

oooo, čer. Kako?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
29.10.2009 20:34:56   
tasa_m
user posted image user posted image saj veš , da mam skor vedno izgovor- sam bistrica še greuser posted image user posted image  ( še dobr,da mi je šivilja od tam delala poročno oblekouser posted image user posted image ). drugač se verjetn ne bi v bistrico peljalauser posted image - če pa ne bi ratalo- je pa za to, ker se zna naredit,da bo avto pri mehanikuuser posted image
le glej, da nebomo kakega taksija zate pošiljali k vam.. user posted image

Najaa večer.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
29.10.2009 20:35:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
se strinjam. jaz ti kar user posted image pošiljam. In vsem vam, drage marčevke!user posted image

thank you very much user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
29.10.2009 20:36:18   
Najaa
Sej res, spps, a ti nerada voziš al kaj? Sej do MB pa ja ni daleč al ti ni do vožnje? Resno me zanima, ne zafrkavam te. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
29.10.2009 20:37:06   
Najaa

jur velkom. user posted image

in dober večer tudi tebi. danes sem malo prej prišla na smeno, ker deca že spi. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
29.10.2009 20:37:24   
KOKICA32

oooo, čer. Kako?

Kak ne veš, če sem pa že zgoraj napisala?!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
29.10.2009 20:38:41   
KOKICA32

Sej res, spps, a ti nerada voziš al kaj? Sej do MB pa ja ni daleč al ti ni do vožnje? Resno me zanima, ne zafrkavam te. user posted image

Pa joj, Najaa..kaj res nič ne bereš? Ali si se zbudla, kot MČ, pa še nisi pri stvari? user posted image user posted image user posted image

Do Bistrice samo, ker k meni pridejo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
29.10.2009 20:38:43   
tasa_m

in dober večer tudi tebi. danes sem malo prej prišla na smeno, ker deca že spi. user posted image

pravilna odločitev, ker zdaj pa res grem.

Lahko noč in lep večer vsem. Se tipkamo jutri. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
29.10.2009 20:38:54   
Najaa

oooo, čer. Kako?

Kak ne veš, če sem pa že zgoraj napisala?!? user posted image user posted image user posted image

kaj se mi rogaš, sej vem. Misla sem, će V. spi in tako.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
29.10.2009 20:39:35   
KOKICA32

mirno nočko, še enkrat! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
29.10.2009 20:39:35   
Najaa

Pa joj, Najaa..kaj res nič ne bereš? Ali si se zbudla, kot MČ, pa še nisi pri stvari? user posted image user posted image user posted image

Do Bistrice samo, ker k meni pridejo! user posted image user posted image user posted image

ja do Bistrice vem, da vozi, sam je sama napisala, da dlje pa ne. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
29.10.2009 20:39:57   
Najaa

Lahko noč in lepo spi. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
29.10.2009 20:40:14   
KOKICA32

ja do Bistrice vem, da vozi, sam je sama napisala, da dlje pa ne. user posted image

samo kdo pa se je kaj sploh pogovarjal o MB???? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?