Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:28:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ti pa ja... ja, da te nebom presenetila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:28:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A sem sama? a bi rada bla? neeeee Kako si prijateljica? dobro dobro hvala na vprašanju. pa ti? sem vidla, da v sredo, če res ne bo kaj vmes prišlo,boma prišla ne sme priti vmes...bom jaz tak zrihtala! sem še kar, če odšteješ bolečine, ki jih imam po današnjem posegu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:29:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro dobro hvala na vprašanju. pa ti? sem vidla, da v sredo, če res ne bo kaj vmes prišlo,boma prišla NE IŠČI IZGOVOROV
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:30:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne sme priti vmes...bom jaz tak zrihtala! sem še kar, če odšteješ bolečine, ki jih imam po današnjem posegu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:31:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro dobro hvala na vprašanju. pa ti? sem vidla, da v sredo, če res ne bo kaj vmes prišlo,boma prišla NE IŠČI IZGOVOROV saj veš , da mam skor vedno izgovor- sam bistrica še gre ( še dobr,da mi je šivilja od tam delala poročno obleko ). drugač se verjetn ne bi v bistrico peljala - če pa ne bi ratalo- je pa za to, ker se zna naredit,da bo avto pri mehaniku
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:32:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia šli smo od zdravnika...ja,tia je res slabokrvna.dobila je 2sirupa..jokala ni nič ko jo je pičila ,,še pred tem se na radijatorju opekla,in še povrh tega udarila v moje zobe,tako da si je skoraj čelo presekala ...ni preveč slabokrvna,samo malo ,dobro da smo šli.. no vidiš, pa ste zrihtali. Ko bo spila sirup, bo spet vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:32:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Mene je pa malo prej od straha skoraj pobralo Maruša je začela kašljat in kašljat in kašljat, potem pa kar naenkrat zbruhala vse kar je dopoldan in za kosilo pojedla pa ogromno sluzi je zbruhala zraven.... ji čistim nosek redno pa se je vseeno še toliko tega nabralo groza.... zdaj je končno malo zaspala.... pa upam, da se to ne ponovi več.... Bogica. Pa zate, ker si se tak ustrašla. Tiji se je tud to zgodil, pa je bla že večja. Včasih jih ta sluz toliko nadraži, ker je je veliko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:32:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Drage moje, a lajko kričim; LEA NIMA VEČ VROČINE IN NITI UROINFEKTA Sicer čakamo še podrobnejši izvid vode ampak že ta ni pokazal nobenih znakov da bi bilo kaj narobe z vodico tako da tudi un jutrišnji naj ne bi; tako da hvala za vse ki ste nam jih pošiljali vzrok za njeno vročino pa bi lahko bila tudi 6.bolezen tako da moramdanes in jutri bit pozorna če dobi kake pikice; danes pa smo mi3 dopoldan uživali na sončku; po lab. smo šli k dediju na zajtrk in od tam v KP, se šetali z vozičkom, Žigec s kolesom, pa na peskovnik smo šli in gugalnice, pa mal kamenčke v morje metali in se imeli lepo, lepo; pa še Lea je svojga cimra Taja srečala in mamice so mal počvekale; sedaj pa grem dat pašto kuhat, ko golaža je še od včeraj, Lea pa se je zdaj podojila tak da bo mal kasneje pol jedla kak kuhan krompirček in brokoli; dejte mi povedat kako pripravite uno bučo hokaido? sej vem, da ste že pisale sam se mi ne da zdaj it brskat za nazaj, ko smo fullll načvekale upam, da bo ta vikend vreme lepo, da gremo pohajat, ko je naš tatko fraj, končno za vse bubane otročke pošiljamo koš mamicam pa topel Super!!! Sam da je zdrava in da se bomo lahko vidli. Vas že ful pogrešamo! Bučo pa jaz sam pokuham enih 15 minut in pretlačim z vilico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:33:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa, dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:33:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 no še enkrat ... to pa bo zdaj super super.... ampak mjzdaj mi je jasno zakaj puncam na Mamini čvekalnici ni nič jasno...ker so se zmotili....saj me nismo mamina čvekalnica ...kako pa je ta sliko sploh prišla v to revijo? aja, pa Marušo vidim gor Seveda nič ne veš, če ne bereš vsega. Sem že včeraj napisala, da oni avtomatsko napišejo, da je folk z mamine čvekalnice. Sliko sem pa jaz poslala in nisem napisala, kdo je, sam marčevski zv. in trob.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:34:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 vsem ostalim (KOKICA, PERSIDA, Najaa, Felix, mediuhec, Lolita23, pa še kateri) pa lep, lep pozdrav ja, kok si ti ena prijazna dečva pozdravčke tudi tebi se strinjam. jaz ti kar pošiljam. In vsem vam, drage marčevke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:34:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia mi smo danes imeli bučko za kosilo s piščancem...reakcija--ni hotela sploh jest..samo poskusila je in ni več hotela ust odprti..tako da je jedla raje žemljico+mleko Baje imajo otroci zelo radi por. Naš zvonček vso hrano, kjer dodam malo pora z veseljem poje. Tako, da naslednjič poskusi z malo pora. Malo pomeni, da ga odrežeš pol cm kolut. Kako pa narediš por? Kako ga skuhaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:34:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, dober večer! oooo, čer. Kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:34:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps saj veš , da mam skor vedno izgovor- sam bistrica še gre ( še dobr,da mi je šivilja od tam delala poročno obleko ). drugač se verjetn ne bi v bistrico peljala - če pa ne bi ratalo- je pa za to, ker se zna naredit,da bo avto pri mehaniku le glej, da nebomo kakega taksija zate pošiljali k vam.. Najaa večer.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:35:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa se strinjam. jaz ti kar pošiljam. In vsem vam, drage marčevke! thank you very much
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:36:18
|
|
|
|
Najaa
|
Sej res, spps, a ti nerada voziš al kaj? Sej do MB pa ja ni daleč al ti ni do vožnje? Resno me zanima, ne zafrkavam te.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:37:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa se strinjam. jaz ti kar pošiljam. In vsem vam, drage marčevke! thank you very much jur velkom. in dober večer tudi tebi. danes sem malo prej prišla na smeno, ker deca že spi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:37:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, dober večer! oooo, čer. Kako? Kak ne veš, če sem pa že zgoraj napisala?!?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:38:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej res, spps, a ti nerada voziš al kaj? Sej do MB pa ja ni daleč al ti ni do vožnje? Resno me zanima, ne zafrkavam te. Pa joj, Najaa..kaj res nič ne bereš? Ali si se zbudla, kot MČ, pa še nisi pri stvari? Do Bistrice samo, ker k meni pridejo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:38:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa se strinjam. jaz ti kar pošiljam. In vsem vam, drage marčevke! thank you very much jur velkom. in dober večer tudi tebi. danes sem malo prej prišla na smeno, ker deca že spi. pravilna odločitev, ker zdaj pa res grem. Lahko noč in lep večer vsem. Se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:38:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, dober večer! oooo, čer. Kako? Kak ne veš, če sem pa že zgoraj napisala?!? kaj se mi rogaš, sej vem. Misla sem, će V. spi in tako.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:39:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa se strinjam. jaz ti kar pošiljam. In vsem vam, drage marčevke! thank you very much jur velkom. in dober večer tudi tebi. danes sem malo prej prišla na smeno, ker deca že spi. pravilna odločitev, ker zdaj pa res grem. Lahko noč in lep večer vsem. Se tipkamo jutri. mirno nočko, še enkrat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:39:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej res, spps, a ti nerada voziš al kaj? Sej do MB pa ja ni daleč al ti ni do vožnje? Resno me zanima, ne zafrkavam te. Pa joj, Najaa..kaj res nič ne bereš? Ali si se zbudla, kot MČ, pa še nisi pri stvari? Do Bistrice samo, ker k meni pridejo! ja do Bistrice vem, da vozi, sam je sama napisala, da dlje pa ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:39:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa se strinjam. jaz ti kar pošiljam. In vsem vam, drage marčevke! thank you very much jur velkom. in dober večer tudi tebi. danes sem malo prej prišla na smeno, ker deca že spi. pravilna odločitev, ker zdaj pa res grem. Lahko noč in lep večer vsem. Se tipkamo jutri. Lahko noč in lepo spi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:40:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej res, spps, a ti nerada voziš al kaj? Sej do MB pa ja ni daleč al ti ni do vožnje? Resno me zanima, ne zafrkavam te. Pa joj, Najaa..kaj res nič ne bereš? Ali si se zbudla, kot MČ, pa še nisi pri stvari? Do Bistrice samo, ker k meni pridejo! ja do Bistrice vem, da vozi, sam je sama napisala, da dlje pa ne. samo kdo pa se je kaj sploh pogovarjal o MB????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?