|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
29.10.2009 11:49:27   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Majchy to ja majhen sadez velikosti golf zogice.....ne zgledajo lepo tile mozgani ampak so res zelo dobri...ni pa ravno poceni zadevauser posted image
tenx za razlagouser posted image user posted image user posted image

Ni blemauser posted image ....se to: to je eksoticno sadje, ni nase.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
29.10.2009 11:59:45   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy copatki od vlakca tomaža niso na voljo, ne vem pa kje si najdla od vlakca tomažka pidžamo
joj oprosti sem se zmotila:je pod nightwear,4 stran(je pižama in copatki)

majchy ni možno naročituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
29.10.2009 12:00:13   
Čebel@

Majchy to ja majhen sadez velikosti golf zogice.....ne zgledajo lepo tile mozgani ampak so res zelo dobri...ni pa ravno poceni zadevauser posted image

se mi je zdelo.......samo zanimivo:delav v trgovini,pa ga še nisem srečalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
29.10.2009 12:00:43   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

majchy copatki od vlakca tomaža niso na voljo, ne vem pa kje si najdla od vlakca tomažka pidžamo

nobenega se ne da dobiti user posted image

Tamika si že ti odgovotilauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
29.10.2009 12:00:48   
Čebel@

majchy ni možno naročituser posted image

hvala ti za truduser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
29.10.2009 12:01:22   
Čebel@

Tamika si že ti odgovotilauser posted image

tko je pol sigurno da se ne da,če sta obe potrdiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
29.10.2009 12:04:18   
claud

se mi je zdelo.......samo zanimivo:delav v trgovini,pa ga še nisem srečalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
ja mislm da niti nimajo povsod tega...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
29.10.2009 12:15:33   
TAMIKA3

Tamika ne ne...to ni to kar si ti prlimala...user posted image

prilimala sem granatno jabolko user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 29.10.2009 12:17:39 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
29.10.2009 12:16:39   
TAMIKA3
pa še pasijonka
user posted image

granatno jabolko
user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 29.10.2009 12:20:31 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
29.10.2009 12:30:59   
kayica24
Hello punce!!!

Čebel@ držim pesti za dobre izvideuser posted image

Eno user posted image

Tudi vas tako peklensko boli ledveni del hrbta-križ????user posted image Kako omilite bolečino?
Mene zraven tega boli še tudi prsni del hrbta, med lopaticamauser posted image Vse od dvigovanja in nošenja moje male pupike, ki niti približno ni lahka...10,5 kguser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
29.10.2009 12:31:10   
claud

pa še pasijonka
user posted image

granatno jabolko
user posted image

Aha, sm mislila da ti tud ne ves....sorryuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
29.10.2009 12:33:49   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Hello punce!!!

Eno user posted image

Tudi vas tako peklensko boli ledveni del hrbta-križ????user posted image Kako omilite bolečino?
Mene zraven tega boli še tudi prsni del hrbta, med lopaticamauser posted image Vse od dvigovanja in nošenja moje male pupike, ki niti približno ni lahka...10,5 kguser posted image

a mogoče kašljaš ali si prehlajena user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.10.2009 12:34:20   
TAMIKA3

pa še pasijonka
user posted image

granatno jabolko
user posted image

Aha, sm mislila da ti tud ne ves....sorryuser posted image

ni blema user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
29.10.2009 12:34:29   
Katjusa

škoda,sem upala da bo Floči vseeno dobil kaj od tega........hvala punceuser posted image user posted image user posted image

oo tole pa pritegne mojo pozornost in verjemite, če bi flori znal brat da bi njegovo še boljuser posted image user posted image user posted image
ampak na mojo žalostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela 3 dni te že hočem vprašat kako je zdej kej s hanino prebavo.... glede bakterije pa ne preveč skrbet ker mogoče ni nič.... drugače pa sosedova punčke ima nek dvocevni sistem..... ne vem točno in ima tud večkrat neko bakterijo.... ampak ti ne bom o tem dokler ne veš za kaj gre... drugače je sicer tamala čist OK sam večkrat ima kaka antibijotike.... sploh je blo prve 2 leti mal huje zdej je pa ful boljša (stara je 4 leta) vem da se ji je stanje ful poboljšalo in da je dala neka zdravila stran..... čim večkrat ji ponudi pit, da bo čim več pila in posledično lulala

claud tud naš tretji zobek je na takem "čudnem" mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa čestitke zanjuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi2 sma šla pa zdle ven in sem srečala sosedo s svojima 2 otrokoma (8 in 4 leta) in smo se kr hitro zmenli za sprehod.... in smo šli tle po klancu.... smo se že kr za ju2 zmenli okol 10 zjutri.... je rekla, da bi radi hodli in sme se kuj našle in že pogovorile o možnih lokacijahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful je fino če imaš kakega pajdaša k gre s tabo kalorije kurituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa počasi na kosilo (beri repa, sir 10dag in jajčka) upam, da mi repa tekne k jutri je že za zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
29.10.2009 12:34:56   
Urša08
kayica kaj pa če bi šla ti na pregled k zdravniku?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
29.10.2009 12:40:13   
birdy
Urša, Neli je nora na barvice, voščenke, magar tud kulije, neki skratka s čimer lahko piše. Je za rojstni dan dobila voščenke in risalni blok in je prec k je odprla darilo začela risatuser posted image  Drgač pa kaki vozički ki jih tko pele okol da te je groza, podira ovinke, divja,... Ma enga še od bratranca k je kao avtomehanična delavnica in tizga najraj okol ganjauser posted image  Pa legice ma ada, lončke za skup dajat... Drgač pa edina od res punčkastih stvari k jih obožuje je kao njena mini kuhinja. Zdej mi ene 3x dnevno skuha kavico (pavico ona pravuser posted image ), vodo mi nalije v kozarček,... So ene te kuhinjce kr pocen, naša ni bla neki ful draga pa je kr kvalitetna. Ne vem pa za kok dnarja boš darilo kupovala. Pa avtomobilčki, te so pa itak zakonuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
29.10.2009 12:42:03   
Katjusa

Hello punce!!!

Eno user posted image

mene nič ne boli.... ne vem če je to normalno da te tok boliuser posted image a jo ful nosiš? jst našega čim manj.... še jest pride  v kuhinjo samuser posted image user posted image user posted image user posted image sam dvignem ga v stolčekuser posted image user posted image user posted image user posted image če je res od nošenja poskusi jo manj nosit...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.10.2009 12:42:42   
Urša08
Ajvy, Birdy hvala za poročilo o igračah user posted image user posted image user posted image Pojma nimam za kok denarja, prov ne vem kolk spet ne mislim dat, tam okol 30e sem mislila. 

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
29.10.2009 12:43:53   
birdy
Kar sem si zapomnila:
Katjuša, bravo za 3 kileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Majchy, držim pesti da bo vseen vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa itak da bouser posted image
Claud, a že kr trojko? Marija, tvoja je pa napredna, mogoče pa tud zarad tega ni hotla jest, jo je bolel? Drgač pa bravouser posted image user posted image user posted image user posted image
Več pa ne vemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
29.10.2009 12:44:30   
kayica24
Ne, nisem prehlajena in ne kašljam..Saj me ne bolijo pljuča, ker imam bolečino ko stegnem hrbet, prav čutim bolečino v mišicah hrbtnih....Drugače bolečine nimam, samo ob določenih gibih, tako vem, da je kriv napor in nepravilni gibi....

Tamika, verjetno si mislila ne, da bi bilo povezano s pljuči?user posted image

Urša, misliš da bi morala k zdravniku?Sem mislila, da je to težava vseh mladih mamic, ki so naenkrat obremenile križ in hrbet z nepoznanimi gibi in naporiuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.10.2009 12:44:51   
Urša08
nč zdej grem pa res pospravlat, že od jutra samo govorim narejeno pa ni še ničuser posted image bo treba rokave zavihatuser posted image user posted image user posted image računam da se bo Žigec lepo igral, Nejc pa zaspal, bomo vidli...

se kej tipkamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.10.2009 12:45:16   
birdy

Ajvy, Birdy hvala za poročilo o igračah user posted image user posted image user posted image Pojma nimam za kok denarja, prov ne vem kolk spet ne mislim dat, tam okol 30e sem mislila. 

Sej pomoje ti obe bolj težko pomagave, ker sta najini punčki glede igrač bolj... fantovskiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.10.2009 12:47:03   
Urša08

Ne, nisem prehlajena in ne kašljam..Saj me ne bolijo pljuča, ker imam bolečino ko stegnem hrbet, prav čutim bolečino v mišicah hrbtnih....Drugače bolečine nimam, samo ob določenih gibih, tako vem, da je kriv napor in nepravilni gibi....

Tamika, verjetno si mislila ne, da bi bilo povezano s pljuči?user posted image

Urša, misliš da bi morala k zdravniku?Sem mislila, da je to težava vseh mladih mamic, ki so naenkrat obremenile križ in hrbet z nepoznanimi gibi in naporiuser posted image

kayica jaz mam Žiga kr dost v rokah, še uspavam ga na rokah pa nimam teh problemov. Lahko da je težava v nošenju samo zgleda da moraš še od prej imeti kake težave. Zdravnica nej te pregleda, da kakšno fizioterapijo, neki pač da se bolečina ustavi.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.10.2009 12:47:21   
birdy
Katjuša, tud mi mamo tretji zobek, pa kr napiš današnji datum, torej 29.10, čeprov je bil mislm da uzun že v ponedeljek, sam nisem bla čist ziher. Zdej je pa že konkretno uzun.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.10.2009 12:48:08   
kayica24
mene nič ne boli.... ne vem če je to normalno da te tok boli a jo ful nosiš? jst našega čim manj.... še jest pride v kuhinjo sam sam dvignem ga v stolček če je res od nošenja poskusi jo manj nosit...

Ja, jaz jo veliko digujem iz posteljice, pa iz stolčka, pa iz stajice...In nikoli iz pravega položaja, ampak prav čutim, kako pre-napenjam vse hrbtne mišice...Moj otrok ima namreč skoraj 11 kg...In žal še ne plazi po vseh 4 in jo vsepovsod prestavljam jazuser posted image

Saj me zdaj ne boli tako,da se ne bi mogla premikati ali da bi me bolečina ovirala pri čemerkoli, ampak je moteče...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?