hel32
|
Jutro Spali smo super, kot vedno trenutno smo tudi zaspali, mama je že dala prat en pralni stroj, čaka še eden, zakurila, ker imamo ful mrzlo, sma pa imela zdaj zjutraj ful akcijo. Ga lepo kot vedno, sprevijem, oblečem in grema jest, se lepo najema, podrema kupčka, in,...se pokakama, počakam 10 min, in se previjema, na novo spet, mu lepo brišem rito, da bo čista, in kaj mali frajer nardi - posračka se mi direkt v pest , povem, krasen občutek Aprilčica, so pa natančni pri vas, jaz sem kr antibiotik dobila, pa pika, nisem rabila kake krvi dajat. Ti pa želim, da se čimprej pozdraviš. Drnula, bogica Hana, če tak grozno kašljajo otročki sploh ni lušno poslušat., upam, da se hitro pozdravi *anč*, zgleda, da je obdobje prehladov tu, mi smo k sreči že preboleli, sva oba bila prehlajena, HB, otroci ne! Sams, zate , upam, da se vaš spalni ritem uredi, in da se lahko tudi ti naspiš... Mene to še čaka, z dvema pamžema,.. Tako, zdaj si grem pa lase umit, aja, me nekaj zanima, a vam tudi tako grozno izpadajo lasje, meni grozno, zgleda, da bom mogla v lekarno po uno zadevo od vischy, ker je že panika, pa so mi po prvem porodu tudi ful izpadali. Imam popoldan zobarja, nesem sliko, da vidima, kaj mi bo nardila z mojim slavnim zobom, ki ga je še samo pol, pa še rožice morem vsadit na pokopališču. Uživajte v sončku.