|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.10.2009 14:34:31   
sams
aprilčica, upam, da so ugotovili, kaj je narobe... user posted image  Drugače pa Sofija tudi čez dan ni nek zaspanec. Včaaaasih zaspi zjutraj, popoldne pa redkokdaj. Evo, danes sploh še ni zares spala (nič več kot 15 min) user posted image .

Ayo, ful lepe slikice!!!! user posted image  Najlepša mi je na prvi, kako se lepo smejčka, iiiiii Kaj Gabriel in Ilaria sta že skupaj v sobici???

kerala, javi, kako je šlo, OK?

Veste uno od Zmelkoow: jaz sem tako zaspan.... evo, to sem jaz danes user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
27.10.2009 17:59:59   
*anč*
sams  joj, se mi prou smiliš. men bi se že odpelo s tok malo spanja.  upam, da danes nadoknadite user posted image

mi smo iz zoo-ja, uf je blo na koncu prou mrzlo in tut jst spet malo čutim grlouser posted image ampak ni neke sile, sam mine me pa še ne čist že od prejšnjega tedna, tko da nazdravim z enim čajem z aprilčico in hego user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
27.10.2009 19:26:12   
sams
hvala ti anč, jaz tudi upam, da bo boljše. Čeprav dvomim. npr. zdej okoli Dnevnika oba spita, potem jih je treba buditi okoli 20h, da jih okopamo in damo spati, potem pa se začne žurka. Mali se je itak od vedno zbujal ob 5h, zdej pa še ni naštimal notranjo uro user posted image  in se zbuja ob 4h....

Evo, grem malo uživat, že ki spijo otroci.... user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
27.10.2009 20:00:17   
aprilčica07
Evo mene,

nevem še točno kaj mi je, ker sem šla dat kri, izvidi pa bojo jutri, grem jutri popoldan spet k dr, da vidimo kaj se dogaja..

sams: dobra si, da zdržiš (sicer nimaš izbireuser posted image ) ma vseeno.. si ne predstavljam kako utrujajoče mora to bit.. tudi Julija ni neka zaspanka preko dneva, no, razen v vozeku vedno spi, tudi 4 ure je že spala, ampak ponoči je pa res pridna.. tako, da se lahko komot odpočijem in nabarem energije za naslednje borbe... ..a otročka spita v eni sobi? mi prakticiramo tako, da je mali v sobi z mojim ali pa z mano in Julija z enim od naju v dnevni.. parkrat smo sicer spali vsi skupaj, ma nam ni lih šlo, tako, da zaenkrat kr ločeno spimo..magari če se bo tako nadaljevalo Julijino spanje bomo lahko kmalu vsi 4 v eni sobi, drgači ne bo šlo, še kr imamo prostorsko stisko..user posted image .
anč: berem, da tudi tvoje grlo ni še dobro.. a je kaj v zraku? ali je samo to vreme tako zoprno, da takoj kaj kasiramo? mi smo bli lani decembra v zoo-ju in smo tako omrznili, da to ni blo res.. smo si izbrali neko fejst mrzlo soboto za it gori... bomo mogli ponovit v lepšem vremenu, ker od tistega dneva nismo imeli ama ništa, vsi premrzli, komaj čakali, da pridmo nazaj na Primorsko, v sonček..user posted image

Grem na kavč, do Jakoba, ker neki uničuje...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
27.10.2009 20:11:35   
hruškolinka
Sanikaa, jaz uporabljam Mulerjeve pleničke. Je pa moj imel tudi eno obdobje, ko je vse premočilo. Verjetno je takrat tudi več pojedel. Imam pa tudi Racmanke, pa sem jih kar pospravila nazaj v omaro, ker te šele premočijo kljub plastični prevleki. Na robovih je vse prek šlo. Se mi osebno zdijo slabše od tistih za 1x uporabo po vseh vidikih.  Drugače pa ko mu dajem gor pleničko, mu lulčka dol obrnem, se mi zdi da pomaga, da lula navzdol. Če ima pa postrani obrnjenega, gre pa prej pri robovih čez. 

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
27.10.2009 22:04:40   
Drnula
Joj, Neca tolk kašlja, reva ne more spati in je prišla iz sobe. Kašlja brez prestanka, kot bi bila votla. Menda bova zjutraj leteli k dohtarju. No, upam, da ne bo čez noč samo huje in bo lahko kaj zaspala sicer se bomo mogli odpravit že prej user posted image

Hana je bila tudi danes strašno nemirna čez dan. Nič spat, stalno pa se je nekaj pritoževala. Po kopanju je bila že tako uničena, da se še podojiti ni utegnila. Je mogla najprej malo zadremat in sem jo potem v dremežu priklopla in je bilo.

Spanje - Hana zapsi v postelji, košku, vozičku... skratka ne na rokah oz. pri dojenju. Tak otrok je bila Neca. Pa to ni najbolje. Ne, ni ! Hana pa je nekaj čemur sem včasih rekla čudežni otrok in ... pravzaprav v te čudeže nisem nikoli verjela. Zato se vedno znova čudim in zadovoljno posmiham, ko kar naenkat postane sitna in jokava in nemirna .... in jo tako sitno odložim v posteljo in ona se potem umiri, zapre oči in jo zmanjka user posted image In ker vem kaj lahko pomeni kasneje če je otrok uspavan med dojenjem ali na rokah, se bom potrudila, da tako ostane user posted image Sicer nič posebej hudega, sploh če uživaš s vojim user posted image , vendar pri dveh ali več user posted image user posted image

Grem se stisnit k Neci.Lepo spite.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
28.10.2009 8:30:39   
aprilčica07
Jutro,

na hitro, ker danes imamo pester dan. Čaka me prijetno dopoldne , z dvema malima otročkoma, BREZ VODE. Oh ja, popravljajo eno večjo zadevo in nimamo vode. Obvestila pa ni blo...Oziroma do nas ni pršlo... No, se bomo nekako znajdli, bo pa zihr zanimivo..user posted image user posted image

Moje grlo je še vedno boleče, bomo vidli kaj bo dr rekla popoldne.. Spali smo dobro, otročki so bli pridni, jst sem se sicer zbujaala, ma se zaenkrat kr držim.

drnula: tako kot Neca kašljam tudi jst.. kot da bi jih skadila nevem kolko dnevno, a pokadim enga.. ma kašljam pa za znoret.. pr meni prehlad gre takole, najprej grlo, potem nos in za finiš kašelj... za Necouser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem, ker Juli protestira.)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
28.10.2009 9:30:16   
hel32
Jutro
Spali smo super, kot vednouser posted image trenutno smo tudi zaspali, mama je že dala prat en pralni stroj, čaka še eden, zakurila, ker imamo ful mrzlo,
sma pa imela zdaj zjutraj ful akcijo. Ga lepo kot vedno, sprevijem, oblečem in grema jest, se lepo najema, podrema kupčka, in,...se pokakama, počakam 10 min, in se previjema, na novo spet, mu lepo brišem rito, da bo čista, in kaj mali frajer nardi - posračka se mi direkt v pest user posted image , povem, krasen občutekuser posted image

Aprilčica, so pa natančni pri vas, jaz sem kr antibiotik dobila, pa pika, nisem rabila kake krvi dajat. Ti pa želim, da se čimprej pozdraviš.

Drnula, bogica Hana, če tak grozno kašljajo otročki sploh ni lušno poslušat., upam, da se hitro pozdravi user posted image user posted image

*anč*, zgleda, da je obdobje prehladov tu, mi smo k sreči že preboleli, sva oba bila prehlajena, HB, otroci ne!

Sams, zate user posted image user posted image user posted image , upam, da se vaš spalni ritem uredi, in da se lahko tudi ti naspiš... Mene to še čaka, z dvema pamžema,..

Tako, zdaj si grem pa lase umit, aja, me nekaj zanima, a vam tudi tako grozno izpadajo lasje, meni grozno, zgleda, da bom mogla v lekarno po uno zadevo od vischy,
ker je že panika, pa so mi po prvem porodu tudi ful izpadali. Imam popoldan zobarja, nesem sliko, da vidima, kaj mi bo nardila z mojim slavnim zobom, ki ga je še samo pol,
pa še rožice morem vsadit na pokopališču.

Uživajte v sončku.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1058
28.10.2009 9:34:43   
aprilčica07
hel: isto je pr meni z lasmi... in enako se mi je dogajalo pr Jakobu, ampak malo kasneje, enkrat jeseni.. tokrat je pa začelo prej.. sem si kupla šampon od Vichija, prvič mi je pomagalo, bomo vidli če bo tudi tokrat.. ker ko si perem glavo je za mano v kopalnici res grozljivo..
glede lovljenja kakcov: se mi je zgodilo podobno, zraven tega, da sem bla vsa po rokah oplemenitena, sem bla tudi po trenirki, skratka bil je prizor za bogove je rekel moj, ki je lih uletel v kopalnico.. vse posrano okoli in okoli, z mano vred, nisem vedla li naj se jokam ali smejem..user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
28.10.2009 11:57:11   
kerala
Ojla,
naš bonbnček spančka... leži zunaj v vozičku, sem ga pustila samega minutko, ko sem prišla nazaj, je že spal.

Mi obiramo oljke. Si nisem mogla mislit, da bom lahko kar aktivna pri tem letos, samo ker je Taras tako priden, malo leži in nas gleda, potem pa zaspi, sem lahko celi dan po drevesih. Ma je lepo, toplo, sonček, smo kar v kratkih rokavih...

Zdaj pa svojo direktorco čakam, pride s familjo na obisk, pa še malo bodo pomagali pobiratuser posted image ... a ni to uksuz, da ti direktorca pomaga pri kmečkih poslihuser posted image user posted image

Ja, včeraj smo bili pri P, teža je bila kar OK, pridobil je 200g. Če bo šlo tako dalje, pol ni problema! Malo pa me skrbi, ker so plenica iz dneva v dan malo lažje, moralo pa bo biti ravno obratnouser posted image

Lasje mi nič ne izpadajo, še dobro, k jih mam itak bolj malouser posted image !

O, zdaj ga pa sližim, šibam, očitno še ni čist v komi!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

Neposredna povezava do sporočila: 1060
28.10.2009 14:12:50   
aprilčica07
RABIM POMOČ: IMAMO INVAZIJO PIKAPOLONIC, POVSOD, JIH JE NA TISOČE, RES... IDEJA KAJ NARDIT? KER SE MI ŽE MEŠA, EN CAJT SEM JIH POBIRALA IN IZSELJEVALA VEN, ZDAJ PA ZGUBLJAM ŽIVCE, KAMOR SE OBRNEM JE VSE RDEČE.. JAO..

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
28.10.2009 16:36:14   
go_ta
Hej, mamice! Na hitro, ker čakamo očija, da pride domov. Danes smo imeli pregled in cepljenje. Me je kar šokiralo, Niko ima že 7030 g in 64 cm. Zrasel je naš fantekuser posted image  Pa cepljen je bil, je pa pogumno zdržal, malo zajavkal, to je blo to, zdaj ga pa opazujem, če bojo kake reakcije ...
So pa tako lepi dnevi, da sva večinoma zunaj. Danes sva šla z mojo kolegico na kavico, je blo tko luštno se na sončku martinčkat. Čim več takih dni!!user posted image
Aprilčica, si bolje? Glede pikapolonic ti pa ne znam svetovat ... Jst vidim 2, 3 na leto, to je touser posted image
kerala, direktorica bo pomagala? Vauuu. Kar naj delauser posted image
hel32, sem slišala, da znajo lasje izpadat po porodu. Pri meni za zdaj še nič drastičnega, upam, da bo tako ostalouser posted image
drnula, upam, da je Neca bolje!user posted image
sams, nespanje je kruto. Niko zaspi ob 9 zvečer in se do pol 8 vsaj dvakrat zbudi, če je dobra noč. AMpak kaj češ, kakšeen dan je slabši, drugi dan boljši, pa gre. Pa pri nas tudi čez dan ne spi - razen v vozičku, če pa že zadrema, je to za 20 minut. Bomo že preživeli aneuser posted image
ayo, tvoja mala je pravi cukrček!
Spanje ... jst ga podojim, podreva kupčesnevak, potem ga dam v posteljico in dudo v usta, ugasnem luč in se uležem zraven na posteljo in počakam, da zaspi. Traja od 5 do 15 minut.
Se tipkamo, grem pocrkljat malega, nekj jamra

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 1062
28.10.2009 20:01:21   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

RABIM POMOČ: IMAMO INVAZIJO PIKAPOLONIC, POVSOD, JIH JE NA TISOČE, RES... IDEJA KAJ NARDIT? KER SE MI ŽE MEŠA, EN CAJT SEM JIH POBIRALA IN IZSELJEVALA VEN, ZDAJ PA ZGUBLJAM ŽIVCE, KAMOR SE OBRNEM JE VSE RDEČE.. JAO..

pri nas je enako, pa smo na drugem koncu slovenije. raje ne govorim, kako se jih znebimo, ampak drugače ne gre, ker bi nam ponoči v usta zlezle. polno jih je in če jih daš ven, pridejo kmalu nazaj. mislim, dA JE Zato taka invazija, ker se temperatute še niso dost spustile.

Neposredna povezava do sporočila: 1063
28.10.2009 21:38:51   
Sanikaa
Helo !!
PRIMORKE KKAKO VAM ZAVIDAM!!!!!
Bila sem danes v Portorožu in Izoli!!! Kako lep dan!! kako je lepo vreme in kako sem uživalauser posted image user posted image Mal napolnila baterije za pestro noč user posted image
Lasje tudi meni padajo kot nori!! Baje da je to normalno ker v nosečnosti nič ne padajo pa zdaj morajo za nazaj. Upam da je to res ker drugače bom ratala plešastauser posted image Kaj boste kupile proti izpadanju? Deluje?
Tudi jaz sem opazila v Lj Pikapoke user posted image In par njih ustrajno plazijo po mojih komarnikih.
Hruškolinka tudi mi pri Vidu imamo Mullerjeve in ne spomnim se da bi bil moker , ampak za Lea očitno ne popijejo dovolj hitro. Zdaj ima Hoferjeve pa je že dve noči suh. Trkam in upam da bodo OK. Hoferjeve mi se zdijo debele kot Mullerjeve in mekane kot pamperske. Mogoče ta kombinacija upali user posted image
Go-ta bravo za Nikota!! res veeelik fant. Mi imamo cepljenje naslednji četrtek. A si ga tudi proti rota virusu? Meni je Niko ime took pri srcu , ker je mojuser posted image Niko. Prepričana sem, da bo tudi tvoj Niko en res fejst fant!!
Ayo...koook je kjuti Ilarija!! Pa kok las ima!! Moj Leo je že plešastuser posted image
Moram tudi jaz pripopat kakšno novo slikico v album user posted image

Joooj kok sem se danes lepo imelauser posted image Pa v soboto gremo na Mariborsko Pohorje....mal počitnice!! Upam da bo vreme še naprej taaako dobro user posted image
Lp

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
28.10.2009 22:00:07   
Sanikaa
Pa mi je uspelo par slikic dodat v album. So pa orang spremenili RR ..podobna je Fb-ju :))
lp

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
28.10.2009 22:05:22   
go_ta
'čeeeruser posted image  Evo, pa je še en dan mimo. Niko spi že od  pol 9, ni bil tok živahen kot po navadi, ga je očitno injekcija malo zdelala, žabica moja malauser posted image  Sva ga celo popoldne pa večer crkljalauser posted image
Sanikaa, user posted image  za izlet! vrjamem, da imajo na Primorskem krasno vreme, ampak tudi pri nas je super, ker je toplo. Jp, Niko je kar velik fantekuser posted image  Je pa tud meni to najlepše ime na svetuuser posted image  saj druga izbira je bila pa Leo - levčekuser posted image  Aja, proti rota virusu bova še razmislila, če ga bova cepila, ker ne bo šel v vrtec naslednje leto, tako da ne vem, koliko se izplača?
Tud Niko nima prav velik las, so bli danes vsi njegovi bodoči sošolci in sošolke v posvetovalnici bolj lasatiuser posted image  Je bil pa mali faca - sta bli 2 luštni punčki tam, Niko pa spi - ne vem, kakšen osvajač bo onuser posted image
Se bom šla počasi žabici pridružit, sem bla aktivna čez dan - sj kdaj pa nisemuser posted image
Lepo ajajte!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
28.10.2009 23:03:17   
hruškolinka
user posted image
Evo ga, to je pa moj škrat. Smo meli v nedeljo krst, je bil prav dobre volje cel dan.
Go ta, blagor vam, ko tako hitro zaspite!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
29.10.2009 7:26:39   
Drnula
Dobro jutro!
Jaz sem menda naspana čeprav pokonci že od 5.30. Spat sem šla namreč ob 21. Neca je omagala na kavču že ob 20., še preden smo jo spravli v sobo jo je kar vzelo - sem komaj verjela, takoj za tem je zaspala še Hana in čisto malo po tistem še jazuser posted image Sicer sem šla še 2x k Neci, ker je tolk kašljala in pojokavala od tega ... tolk, da se je umirila in nazaj zaspala. Zjutraj pa obe na vse zgodaj budnico vžgale

Sem zdajle pri drugi kavi, Neca gleda knjigice, Hana pa dremucka. Danes bo še en zelo lep dan. Me se bomo odpravile k mojim domov (slabe pol urec), moj bo tako danes bolj pozen in Neca se  bo lahko igrala s sestrično. Krehata obe glih itak. Prej pa še skočim na pošto, je prišla tista knjiga od Zinke Ručigaj - komaj čakam.

Ma jaz si tolkrat na dan rečem, kako je meni lepo, ker mi res je! Tako kot vam, a ne?

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.10.2009 7:29:09   
Drnula
go_ta - Niko je pa res frajer s temi merami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.10.2009 7:54:57   
aprilčica07
Jutro,

na hitro, ker imamo kaos z pikapolonicamiuser posted image

tulpek: ja, vem kaj misliš, isto smo mi nardili včeraj, ker ni blo izbire.. pa jih je še vedno ful, ampak resnično ful.. zadnji del bbajte je bil pokrit z njimi, ni blo videt koščka fasade, vem, da si je težko predstavljat, ampak je blo res...user posted image
sanikaa: ja, primorksa je slovenska kalifornijauser posted image user posted image user posted image
kerala: mi tudi imamo oljke, pobrali smo  jih polovico, naslednjo polovico pa drug teden, ker ni zadosti oljnosti..

hrušolinka: lepčkan pobič jeuser posted image user posted image
go ta: priden je tudi vaš fantek!
drnula: ja, itak da nam je lepo.. in tega se je treba zavedat..

Grem, ker je akcija... Jakob tečnari, Julija še spi... bomo šli pol kaj ven, ampak prej grem videt bojni plan za rešit se pikapolonic...

Pridem kasneje nazaj:)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
29.10.2009 8:51:21   
hel32
Jutro

Greva v posvetovalnico danes, da vidimo, kako smo se zredili in zrasliuser posted image Spali smo super, do 7:00user posted image .
Naslednjič imamo pa že mi cepljenje, pa proti rota virosu se tudi bomo cepili, ker je res ful nevaren.

Je pa krasen dan danes, lep sonček sije, upam, da bo tudi v nedeljo, ker bodo vsi otroci od naše familije skupi, pride sestrica z malim iz Zagreba, bomo čvekaliuser posted image user posted image

Hruškolinka
user posted image kaki mali korenjak je ta vaš fantiček.
Go ta,user posted image tudi vama, sta pa težka že, pa kolk vam je lepo, ko se sam dojite, sem vam prav fauš,ker ne bom vedla gdaj, kako je to lepo,ko lahk dojiš svojga otrokauser posted image , žal, vsi nimamo te sreće. Je pa Lukas tudi pravi mali požeruščekuser posted image , ima okrog 5kg, po naši vagi.

Aprilčica, pošpricajte po bajti kak insekticid, pa okna zaprite, in komarnike gor, se pravi, da še zračit ne morešuser posted image

Drnula, si se odločila za knjigouser posted image super je boš vidla. Priznam, meni je lepo vsaki dan posebej, ker sem imela prej pekel, zdaj imam nebesa, pa zlatega možijauser posted image user posted image , molim, da bi bilo do konca tako.

Grem se malo zrihtat, pa pripravit neki za kuhat, imama uro ob 11tih, bova hitro mogla kuhat, ko prideva domov.
Se javim, da poročam o napredku.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1071
29.10.2009 9:15:06   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: sams
Kaj Gabriel in Ilaria sta že skupaj v sobici???

Ja, sta ze kar nekaj casa skupaj v sobici.
Imamo super koncert ponoci, ce katero zanima, vabljena user posted image user posted image user posted image

Tako, spet je za nami ena neprespana noc. Pa to ni res. Sem pa relativno ok, ocitno navajena ne-spanja.

Gabriela je mozek odpeljal v vrtec, mala lepoticka je zaspala, jaz moram pa malo bajto spravit vred.

Pikepoke sem pa tudi jaz zadnje case nasla po stanovanju, ampak take rumene, prav nic lepe za pogledat, une rdece so lepse user posted image

Lasje zaenkrat meni ne odpadajo, sem pa prakticno ostala prez kocin pod pazduho, imam tako en del manj za postimat se user posted image
Drugace pa ja nasa punca ima res kar nekaj las, Gabriel je bil pa bolj plesko, tako da Ilari moramo ze kar lepo s sanponom oprati laske, pa spredaj postajajo ze dolgi, bo treba kmalu k frizeru user posted image

Sanikaa ja kaksen lepotec je tvoj Leon, pa kaksna seksi ustka user posted image

Hruskolinka, cestitam za krst, luskan fanticek, pa mamica elegantna user posted image

Mi imamo pa krst 29.11.

Go-ta vas fantic pa tudi ni kar tako, pravi dec je ze user posted image

Vceraj sem si sla kupit nov moderc za dojenje, ker imam ze vse zguljene in se mi tudi ze odpenjajo (pa sem sredi ceste si tlacila roke za hrbet in zapenjala), pa sem potem vidla zraven se un modercek kao z majcko vred, pa sem si kar oboje kupila. Itak si nic novih oblacil ne kupujem, pa sem si zdaj 2 nova moderca privoscila user posted image

Punce, a ste ze kaj razmisljale o bozicku in darilih?
Jaz ne vem, ce ima sploh smisel tako majhnim struckam kaj kupiti...user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
29.10.2009 9:20:47   
eee35
Ojla punce, pri nas pa še megla...kaj češ, prestolnicauser posted image , nimamo vsi sreče, da bi v Kaliforniji živeliuser posted image . Drugače pa moj princ posranček spančka v naši postelji, frajer. Ponoči se je samo enkrat zbudil, isto kot včeraj, pol ob 8-ih, sem ga umila, podojila, pa zapakirala k sebi v posteljo. Kmalu bo verjetno budnicauser posted image .

Aprilčica: kaj si že naredila s pikapolonicami? Sem ti hotela predlagat, da če drugo ne uspe šteješ pikeuser posted image , baje dobro za pomiritev živcev (pa za umobolnico, heheuser posted image . V glavnem, upam, da se jih boš znebila!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
29.10.2009 9:25:41   
eee35
ayo: jaz sem čisto zmešana, glede praznikovuser posted image , valjda nima zmisla jim kupovat, ampak itak, da bom, pa jelko bomo imeli! Prvič bom imela svojo jelko, nikoli še nisem bila za praznike drugje, kot doma na Poljskem!!! Fuuuul bom pogrešala božično večerjo, pa vse te posebne jedi in peciva, itak, da ne bom kuhala za dva, pa še moj tega ne mara pretirano, ker v glavnem so ribe in gobe, smotko.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
29.10.2009 9:47:30   
go_ta
Dober juteruser posted image  Evo, Niko je zaspal med dojenjem, bomo videli, kako dolgo bo to trajalouser posted image  Še en super dan je pred namiuser posted image  Sicer me nekaj grlo hoče bolet, upam, da ne bo hudega, ker ne vem, kaj od zdravil sploh lahko vzamem? Aja, še nekaj: meni se zdi, da se mi je po porodu telesna temperatura mal zvišala, men je nonstop vročeuser posted image  A je še kateri? No, vsaj pozimi mi bo toplouser posted image
Hruškolina, kok je pa lep fantek! Super, da je bil dobre volje na krstu! Ja, blagor nam, da tako hitro zaspimo, sam kaj ko se do pol 8 vsaj 2x zbudiuser posted image  Celo noči še ni prespal, ne vem, če jo bo kaj kmaluuser posted image  Ga pa najdem v posteljici v takih položajih, da mi res ni jasno, kdaj se je obrnil takouser posted image
Sanikaa, res maš dva čudovita fantka!! Mi gremo v soboto tudi v Maribor, na obisk k prijateljem.user posted image
Hel32, dobro opravite v posvetovalnici! Dojenje je res najlažje, ni treba nič pripravljat, in je lepo, ampak če ni ni, važno, da so otročki zdravi!
Drnula, ste se pa naspaleuser posted image  Jst bi tud mogla it spat takrat kot Niko in bi spala več kot 6 ur mogočeuser posted image  Ja, pa lepo nam je, meni vsak dan lepše. Kaj nas še vse čaka ... plazenje, kobacanje, prve besedeuser posted image
eee35, si pa žlehtuser posted image  boga aprilčica ima celo invazijo, ti pa takoleuser posted image  Ampak mogoče bi pa kako grozljivko lahko posneli - Pikapolonice napadajo. Potem pa še nadaljevanjeuser posted image  Aprilčica, brez zamereuser posted image  Vrjamem, da je grozno, jst si ne predstavljam, da ti pikapolonice prekrijejo del fasade, uf.user posted image Uapm, da bo bojni načrt uspel!
ayo, očitno smo res navajeni nespanja. Jst se vsak dan čudim, da zdržim. Prej sem oboževala svojih 8 ur spanjauser posted image , zdaj pa ... bo žeuser posted image
Grem kaj pojest, potem bova šla pa malo ven, na sončkauser posted image  Uživajte!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?