Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:20:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čebelica nočko ,pa res se naspi ,ker kot vidiš so posledice tragične
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:21:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha, sedaj pa greš...dobiš nezadostno, ker naloge nisi rešila do konca! in to v zvezek!! Ne pozabi ga vzet zrave v čet. da ti kokica not napiše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:21:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelica nočko ,pa res se naspi ,ker kot vidiš so posledice tragične Joj, jaz sem BOM RES polulala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:21:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Če še v tem letu ni imela pomeni da bo 9 navzgor jaz se bom polulala...persida ti boš pa zunaj razreda sedela, ker si jo postarala ja, na hodniku! boljše na hodniku kot pa pred vrati Persida vzemi woki toki v čet. cuj, da boš lahko naši debati sledila, ko bomo v dnevni ostale sedele
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.10.2009 22:22:25 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:22:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha, sedaj pa greš...dobiš nezadostno, ker naloge nisi rešila do konca! in to v zvezek!! Ne pozabi ga vzet zrave v čet. da ti kokica not napiše saj bo tak pozabla, moramo Klari povedati, da jo spomni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:23:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Če še v tem letu ni imela pomeni da bo 9 navzgor jaz se bom polulala...persida ti boš pa zunaj razreda sedela, ker si jo postarala ja, na hodniku! boljše na hodniku kot pa pred vrati Persida vzemi woki toki v čet. cuj, da boš lahko naši debati sledila, ko bomo v dnevni ostale sedele mi pa nimamo hodnika! KAj to pomeni, da bo pred vrati?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:23:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 saj bo tak pozabla, moramo Klari povedati, da jo spomni! Al pa njej AKTO kupit, ker za Akto velja da pametni pišejo mam jaz še nekaj Aktinih listov doma, ji jih naslednjič prnesem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:24:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 saj bo tak pozabla, moramo Klari povedati, da jo spomni! Al pa njej AKTO kupit, ker za Akto velja da pametni pišejo mam jaz še nekaj Aktinih listov doma, ji jih naslednjič prnesem dobro te
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:24:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha, sedaj pa greš...dobiš nezadostno, ker naloge nisi rešila do konca! in to v zvezek!! Ne pozabi ga vzet zrave v čet. da ti kokica not napiše saj bo tak pozabla, moramo Klari povedati, da jo spomni! Pa čebelca bo kufer počasi rabla kaj mora vse sabo trogat ,pa zvezek ,pa liker ,bounty pa kaj jaz vem kaj še vse
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:24:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi pa nimamo hodnika! KAj to pomeni, da bo pred vrati? ti si šefica..ti povej
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:25:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha, sedaj pa greš...dobiš nezadostno, ker naloge nisi rešila do konca! in to v zvezek!! Ne pozabi ga vzet zrave v čet. da ti kokica not napiše saj bo tak pozabla, moramo Klari povedati, da jo spomni! Pa čebelca bo kufer počasi rabla kaj mora vse sabo trogat ,pa zvezek ,pa liker ,bounty pa kaj jaz vem kaj še vse Veš, kaj se bo še vse nabralo do četrtka?? Bo morala Klaro doma pustiti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:25:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa čebelca bo kufer počasi rabla kaj mora vse sabo trogat ,pa zvezek ,pa liker ,bounty pa kaj jaz vem kaj še vse te pa bo kufer zraven vlačla pa jajco ki pustila..boljše da s klaro sama hodi, zvezek pa ji me nosimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:25:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Če še v tem letu ni imela pomeni da bo 9 navzgor jaz se bom polulala...persida ti boš pa zunaj razreda sedela, ker si jo postarala ja, na hodniku! boljše na hodniku kot pa pred vrati Persida vzemi woki toki v čet. cuj, da boš lahko naši debati sledila, ko bomo v dnevni ostale sedele Jaz sem pa skoz mislila ,da me maš kaj rada
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:25:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi pa nimamo hodnika! KAj to pomeni, da bo pred vrati? ti si šefica..ti povej bom razmislila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:26:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa čebelca bo kufer počasi rabla kaj mora vse sabo trogat ,pa zvezek ,pa liker ,bounty pa kaj jaz vem kaj še vse te pa bo kufer zraven vlačla pa jajco ki pustila..boljše da s klaro sama hodi, zvezek pa ji me nosimo Kake ma tota Tasa! Jaz se že na glas režim...moj pa škili sem, kaj se te spet gremo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:27:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa čebelca bo kufer počasi rabla kaj mora vse sabo trogat ,pa zvezek ,pa liker ,bounty pa kaj jaz vem kaj še vse te pa bo kufer zraven vlačla pa jajco ki pustila..boljše da s klaro sama hodi, zvezek pa ji me nosimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:28:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa čebelca bo kufer počasi rabla kaj mora vse sabo trogat ,pa zvezek ,pa liker ,bounty pa kaj jaz vem kaj še vse te pa bo kufer zraven vlačla pa jajco ki pustila..boljše da s klaro sama hodi, zvezek pa ji me nosimo Kake ma tota Tasa! Jaz se že na glas režim...moj pa škili sem, kaj se te spet gremo. Jaz sem hvalabogu sama v dnevni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:29:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa čebelca bo kufer počasi rabla kaj mora vse sabo trogat ,pa zvezek ,pa liker ,bounty pa kaj jaz vem kaj še vse te pa bo kufer zraven vlačla pa jajco ki pustila..boljše da s klaro sama hodi, zvezek pa ji me nosimo Kake ma tota Tasa! Jaz se že na glas režim...moj pa škili sem, kaj se te spet gremo. Jaz sem hvalabogu sama v dnevni Še sreča, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:30:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pomembno obvestilo!!!!Nas v četrtek ne bo ,ker v bistrci ne bomo sedeli pred vrati
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:32:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj vse berete reknimo rajši kero
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:32:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pomembno obvestilo!!!!Nas v četrtek ne bo ,ker v bistrci ne bomo sedeli pred vrati Saj boš/boste lahko v dnevni oz. kje boste hoteli biti! Tudi v bani po želji!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:33:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem pa skoz mislila ,da me maš kaj rada ja, saj pa te imam..zato bi ti dala woki toki, da bi vedela kaj se dogaja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:33:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj vse berete reknimo rajši kero joj, kaj to zdaj berejo, kaj smo me kokodakale????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:33:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pomembno obvestilo!!!!Nas v četrtek ne bo ,ker v bistrci ne bomo sedeli pred vrati pa daj, saj pa ni povedala pred kirimi vrati..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:34:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pomembno obvestilo!!!!Nas v četrtek ne bo ,ker v bistrci ne bomo sedeli pred vrati pa daj, saj pa ni povedala pred kirimi vrati.. Oooo, pametno Tasa, lahko prideš spet v prvo klop!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?