Shadow
|
Lara, happy half-birthday!!! Uf, Taški, mi smo bili napoteni v bolnico, ker tamalemu (imel je takrat šele dobra dva meseca) ni padla vročina (bila je preko 40 stopinj) po svečki paracetamola, ker je bil neodziven in je samo stokal, nit jokal ni. Jaz sem itak mislila, da mi umira na rokah... ma živa groza, res. Niti jesti ni hotel, kar je drugače njegovo najljubše početje. Sem rekla, da ga rade volje cele noči tečnega po rokah nosim, samo da se mu kaj takega ne pripeti nikoli več. No, na srečo me še glede nošenja ni prijel za besedo. Tvoja dva jesta? Jokata? Sta tečna? Če je vse to da, potem mislim, da ne bo panike. Samo, da se odzivata, pa čeprav s tečnobo, tako so meni v špitalu rekli. Hedi, nea seri! (to je pa čistokrvna štajerščina! ) Mlinčka, za vreči! Gosenica, jaz sem menstruacijo dobila šele septembra (rodila julija), sem pa imela fuuuuul dolgo čiščo. Oh, kako pogrešam tiste mesece brez menjavanja vložkov! Kaj pa jesta tvoja pikeca? Blanči, ja , jaz tudi enih par punc pogrešam: klarissa, stijan, persida, tara78, darjau... Ajde punce, javite se! Ziher imate fuuuuuul pridne otročke, pa nam nočete faušije zbujati! Kaj ve to z nekim maratonskim tekanjem grozite??? Jaz raje hranim svojo energijo za dneve, ko bom tekala za mojima dvema! Pika, a lososa Karolinca je??? Wow! Jaz ga še nisem niti za naju pripravila. Kaj zdaj, izkušene kuharske mamice, že pišete priročnik z recepti za telebane (beri: mene in meni podobne)? Danes je bil lep dan, smo doooooolgo vozičkali, bejbija spita, odrasli pa gremo kaj konstruktivnega počenjati!
|