|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
28.10.2009 15:20:21   
ronja
kaml bo tako velika ko tvuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 126
28.10.2009 15:35:37   
kiara24
Še eno mam za vas ko smo plavali in to prejšno soboto v Bohinju.

Takole mi uživamo v vodici....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Zunaj je res super in baje takole ostane do ponedeljka je večraj rekel.user posted image user posted image

Ploha- mi smo že uvedli jajček, vačsih ji ga tudi kar notri že zmešam in dodam da se skuha v špinačo ali pa v kako juhico. Lahko ga pa pač posamezno, vendar mora bit res kuhan na trdo.

Pajo- lepo da si se oglasila, res smo se že spraševale kje si.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 127
28.10.2009 16:05:06   
*x*y*z*
Q: Kako pogosto pa se daje jajček?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 128
28.10.2009 16:17:57   
Zvezdica
joj, kok sta luštni meta in klara user posted image user posted image user posted image

Moram še jast našga falotka mal prilepit. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 129
28.10.2009 17:37:03   
snikolina
Najprej slikica:

user posted image

Da naju ne pozabite....user posted image

Mi smo ok.

Mimi tut od mene hvala za jajček nasvet. Pa to samo rumenjak dam za jest? Do kdaj pa? In samo trdo kuhan? Hvalauser posted image

Grem vas malo prebrat za nazaj.

Otročki so ful lepiuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 130
28.10.2009 18:09:13   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Najprej slikica:

user posted image

Da naju ne pozabite....user posted image

Mi smo ok.

Mimi tut od mene hvala za jajček nasvet. Pa to samo rumenjak dam za jest? Do kdaj pa? In samo trdo kuhan? Hvalauser posted image

Grem vas malo prebrat za nazaj.

Otročki so ful lepiuser posted image

cuker :)

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 131
28.10.2009 18:58:33   
nina166
Dan!

Ati se v dnevni igra z mulčkoma...jaz mam pa 5min za sebe user posted image

ulla kam to hodiš v šolo?

Jancci nisi mi še povedala, kako je zgledalo vaše privajanje na spanje...a ste imeli prej probleme s spanjem in kako jo zdaj uspavaš?
Ja prav tiste ženske, ki nimajo otrok znajo največ vedet o vzgoji...ko jih pa dobijo, pa pogrnejo na celi črti.
Kak je Meta cartkana user posted image  user posted image  user posted image

niia user posted image  user posted image  user posted image  za mahanje...naša tudi rada da pa-pa. Sem danes rekla: "kaj boš pa danes papala", ona pa začne mahat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kiara pri nas velikokrat vstanemo že pred 6-o...če se ne zbudi eden, se pa drugi, tak da je treba kar vstat user posted image

sonček user posted image  user posted image  user posted image  za spanje v svoji sobici. Tvoj dragi pa je kuhar...nekaj takega ko moj user posted image  user posted image  user posted image  Pa mu ni nič smrdelo, če se je žgalo user posted image

Jajček: jaz ga dam Daši zraven pire krompirja in špinače...poje pa polovico trdo kuhanega rumenjaka

zvezdica držim pesti da bo današnja noč boljša

farfala user posted image  user posted image  user posted image  za zobeka

kiara držim pesti za tvojga...pa poročaj kak bo rezultat
Kak je cartkana user posted image  user posted image  

snikolina kak frajer je že Anže user posted image  user posted image  user posted image

A že kaj razmišljate kako boste praznovale prvi rojstni dan...glede na to da je pozimi kaka piknik varianta ne pride v poštev user posted image

Imam še 4 min časa, predno začnem otroke spat spravljat user posted image  user posted image  user posted image

lahko noč

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 132
28.10.2009 19:16:26   
khurde
user posted image za slikce!

ronja, si me na stari temi vprašala, če mam kje kej objavljen.. zaenkrat nikjer, bom pa en dan tut to probala zrihtat user posted image a ti maš kje? k sem firbec user posted image ... drugač pa ja, una baba je psa na vozeč avto privezala in je mogu zraven laufat... zdej bom neki naročala knjige prek neta, pa me zanima, katero o peki kruha maš ti in če maš kakšno kul otroško kuharico? mam par ogledanih, sam kak namig bi bil dobrodošel user posted image

niia, sem razmišljala, da bi jo prijavila društvu proti mučenju živali, pa ne vem, kdo sploh je... sem šla tle po soseski pa nisem nič najdla (so na isti cesti, je njen mož po telefonu rekel, pa hišno št. povedal sam si nisem zapomnila user posted image ... nisem si mislila, da me bo kasnej zanimal user posted image )... je pa naša soseska tko narejena, da majo vse hiše mali predvrt, vrt pa za hišo in ni mogoče videt nanj... bom že zvohala babo smotano, avto sem dons vidla na cest, sam parkiranega pred kakšno hišo pa ne...

ulla, a si bla pridna in poslušala? user posted image

tamala spi že eno uro, jaz pa čakam sestro, da mi eno pivo prinese user posted image men je otrok skenslal večerjo user posted image dva tedna so laufal trije obroki GH, zdej pa že kak teden, mal manj, stavka... in zvečer noče jest, sam dojenje je ok... tko da bom ta večerni obrok GH zamenjala z dopoldansko malico... a to se pogost tko uprejo?

kok soli in sladkorja date, če sploh?

tko... dons sem cel dan gradila svoj zeliščno-cvetlični vrt user posted image zdej mam (od trajnic) rožmarin, sivko, ognjič, šentjanževko, materino dušico, timijan, pelin, meliso, meto in žajbelj... aja, pa ameriški slamnik nekje v (zelenjavnem) vrtu posajen, sam še ni za presadit... če ma katera kako rastlino (trajnico) viška, se priporočam user posted image mam še kup stvari za nabrat user posted image pa nekje vmes mislim en kot za sproščanje nardit, k polet, k vse cveti, prav lepo diši... sam morm idejo zrisat pa spodnjima dvema predstavit, k za to stvar rabim dodatnih 10 kvadratov, rajši 20 user posted image

mene zanima, če je katera kdaj delala kej honorarno doma in kje je kej našla? k neki bom mogla najdet po "porodniški", pa ne vem, če bi ravno prek študenta in vsak dan kej delala, tut nimam varstva za to...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 133
28.10.2009 19:37:37   
Jancci
Jancci nisi mi še povedala, kako je zgledalo vaše privajanje na spanje...a ste imeli prej probleme s spanjem in kako jo zdaj uspavaš?

Kaj pa vem.. so bili boljši in slabši večeri. Včasih je brez težav zaspala sama, največkrat je zaspala na joški, v zadnjem času ima pa moj mož to čez, pa jima kar nekako ratuje. Sem jo pa jest ob cca 20ih spat nosila, on jo pa pusti kakšno uro dlje in ko nakaže, da ji baterije zmankuje, jo odnese in kar hitro zaspi.user posted image

Prvi RD - jest bi si želela, da gremo mi 3je na tortico in to je to. Ampak imam na sumu, da starim mamam to ne bo ravno najbolj všeč. Mogoče se pa skorajžim in ji sama spečem njeno prvo tortico. Včasih sem jih rada delala, pa ful so bile dobre!!! user posted image

Khurde pridna si ti s temi zdravilnimi roscami. Sm že upala, da boš napisala, če kera kej rabi naj pride, ne če kera še kej ima.. kaj pa še lahko imaš?? Sej si ko ena teta Pehta!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 134
28.10.2009 19:48:46   
sonček33
Ojla!

No evo, danes sem bila varuška za tri in smo se imeli superca. Lovro je ful navdušen nad nečakoma, predvsem nad nečakom. Se smeji, že samo ko ga vidi. Tavelk je star 8 let, nečakinja pa 4. So se kar fajn zaigrali. Pol je mali zaspal, smo mal črnega Petra igrali, pa eno bučo izdolbli pa izrezal oči in ostalo.

Kuhala sem, po žazganih bučkah, kar zelenjavno rižoto za vse. Je bila itak natur, ker sta oba nečaka alergika, mala sploh ekstra hud alergik.

Zdejle bom za naju naredila jajčne omlete, pa kruh in majoneza. Najmi.

Nina ja njemu ni nič smrdelo.user posted image Res da sta bila v dnevni zaprta, sam to je blo že tolk zadimljeno, da bi še sosed vedu, da se nekej dogaja.

Khurde, jaz bi tudi vidla rada tvoje umetnine. Fovš sem ti za zeliščni vrt. jaz s frendico anbiram tele zelišča- meto, dušico ... po travnikih. Pri mami vzamem meliso, žajbelj, majaron.... Bi ap imela....svojega...dišečega... Morda, ko bom velika.

Naš otrok je čist nor - on se spusti in kr gre..in nardi morda en korak naprej, pol pa pade itak. Čist nič ga ni strah. Je pa mene tolk bolj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 135
28.10.2009 20:12:23   
snežinka7
jaz Alenu tudi dam pol rumenjaka k pireju ali špinači. Piškote pa jeva albertove ali pa Plazma jih ima zelo rad. Kako lahko prilepim sliko??

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 136
28.10.2009 20:12:52   
Ploha
1 roj. dan: tako kot ima v mislih jancci user posted image user posted image , tako bi jaz imela, pa še na nedeljo pride, tako da bi blo ravno prav...ampak vem, da se bojo določeni osebki kar sami povabil oz. bojo celo drugi organiziral, bom pač spekla sama tortico in to je to.....

sladkor in sol: sladkam nobene reči, nism še cukrala ničesar do zdaj....solim pa kokr kdaj....včasih posolim, včasih pa sploh ne....včasih dam namesto soli zdenk sir...kokr je....samo imam občutek, da vedno manj solim user posted image

snikolina, jancci, kiara: luštniiiiii otročkiiii! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 137
28.10.2009 20:17:03   
Ulla80
kok soli in sladkorja date, če sploh?

solim malo, cukra nič.

matematika sucksuser posted image

čeruser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 138
28.10.2009 20:18:13   
Ulla80
luštniiiiii otročkiiii!

aja, točn - itak user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 139
28.10.2009 20:36:00   
sonček33
Anže, Klara, Meta - frajrčki user posted image user posted image

sladkor - nič, sol - malo

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 140
28.10.2009 20:47:10   
snežinka7
sol- malo, sladkor - nič

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 141
28.10.2009 20:47:51   
barba
Še dobr, da mi je prebil, da ste verjetn tok čvekale in novo temo odprle.user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 142
28.10.2009 20:48:30   
sonček33
Barbauser posted image user posted image  .... da ti ni dolgčas ...user posted image user posted image  a ste gut?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 143
28.10.2009 20:49:22   
*x*y*z*
sladkor - še nikoli, sol - začela zelo malo dajat ta teden

Kako pogosto pa se daje rumenjak - 1x, 2x na teden?

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 144
28.10.2009 20:50:59   
rubica
čer

sladkor nič, sol malo

mala končno spi, ma tok rdečo ritko, da tok joka ko jo previjava, boga ma pa rdečo od včeraj, pomoje zarad hrane, sem jo ful na debelo mazala z bepantenom pa nč bolš, zdej je pa user posted image prnesu praško pasto, če bo to kaj pomagal, boga je user posted image

< Sporočilo je popravil rubica -- 28.10.2009 20:55:53 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 145
28.10.2009 20:52:20   
snežinka7
sol malo, sladkor nič

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 146
28.10.2009 20:52:34   
rubica
mimi "iver plošče" so koruzni crispiji, to prav moj, ker tudi crispiyi njemu potegnejo vso tekočino iz telesa user posted image user posted image , svašta mamo mi

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 147
28.10.2009 20:53:07   
snežinka7
A mogoče katera že daje svojega sončeka na kahlo. Naš Alen vsako jutro gre lepo na kahlo in se polula ter pokaka

< Sporočilo je popravil snežinka7 -- 28.10.2009 20:54:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 148
28.10.2009 20:53:21   
Jancci
sol malo, sladkor nič

=

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 149
28.10.2009 20:56:41   
snežinka7
kaj pa že vse jejo vaši malčki

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?