Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:23:36
|
|
|
|
rubica
|
mi smo ji kupil plasmon, pa dobi na vsake tok kašnga, ni ful navdušena, bi ji pa dala kako skuto s sadjem kupleno, ker jaz ji doma zmešam skuto pa sadje in ne mara (skute), bi še to probala, kero pa lahko dam oz. kero priporočate? kera bi bla za tko sm misnla prašat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:23:40
|
|
|
|
Jancci
|
Jest tut grem, mojmu mal nagajat k že mal na pol spi.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:24:34
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mimi ln ne razumem....sem stisnila refresh in vidim na desni, da je neki novega objavljenega pa ne morem dol dokler vsega ne zmelje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:25:13
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica IZVIRNO SPOROČILO: Ploha sam pesa se fuuul douh kuha, star rataš umes.... js sm že stara tok, da ni bojazni, kok dolg? tm nekje 2 uri al pa več, ne vem točno, probaj tko kot krompir.... ja itak da te čemo jst sm sam tale znakec vidla pa sm že študirala kera je noseča?
< Sporočilo je popravil Ploha -- 27.10.2009 22:26:46 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:26:04
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica mi smo ji kupil plasmon, pa dobi na vsake tok kašnga, ni ful navdušena, bi ji pa dala kako skuto s sadjem kupleno, ker jaz ji doma zmešam skuto pa sadje in ne mara (skute), bi še to probala, kero pa lahko dam oz. kero priporočate? kera bi bla za tko sm misnla prašat Jst
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:26:45
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Plasmon - do zdej brez glutena, zdej pa sem kupla z glutenom od 4.meseca, k se hitro stopijo, ker ga šele navajam grizit - se je pa že navadu, tako da bom provala še kake cenejše. So pa ti zakon! isto plus stiropor plus prepečenec ful dobr vidš prepečenc, se nism spomnla, ja naša ma pa poleg stiroporja rada še iver plošče.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:26:50
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla dej pol pa vsaj povej ktere lahko? ma pojma nimam...plazma vem da so z medom....drgač je pa vseen verjetno plasmon nimajo meda, majo pa dodan sladkor
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:29:14
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: rubica mi smo ji kupil plasmon, pa dobi na vsake tok kašnga, ni ful navdušena, bi ji pa dala kako skuto s sadjem kupleno, ker jaz ji doma zmešam skuto pa sadje in ne mara (skute), bi še to probala, kero pa lahko dam oz. kero priporočate? kera bi bla za tko sm misnla prašat Jst kera skuta sm misnla ti packa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:31:09
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: rubica mi smo ji kupil plasmon, pa dobi na vsake tok kašnga, ni ful navdušena, bi ji pa dala kako skuto s sadjem kupleno, ker jaz ji doma zmešam skuto pa sadje in ne mara (skute), bi še to probala, kero pa lahko dam oz. kero priporočate? kera bi bla za tko sm misnla prašat Jst kera skuta sm misnla ti packa hahahahahha, ne dost ga mam, grem spat drgač dajem pa od lj. mlekarn
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:31:16
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla dej pol pa vsaj povej ktere lahko? ma pojma nimam...plazma vem da so z medom....drgač je pa vseen verjetno plasmon nimajo meda, majo pa dodan sladkor sej sm rekla plazma ma po moje je čist navadn albert keks še najboljš meneje izučilo, da vsega, k piše da je za otroke, se je najboljš na dauč izognt, ker je najslabš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:31:49
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 rubica a k maš novo bravo pa frizuro...zato se boš večkrat oglašala kr dej se... ej zakaj men ne kopira tko postov kot vam, v okvirčku? men čist navadn vn vrže jaz sam citiraj prtisnem pa je, glede piškotov pa ja plasmon sm jih kupila v dm-ju men se zdi, je že kr neki nazaj, taka oranžna škatla pa so od 4 m. naprej, sam mam pospravlene v škatli, tako da jih zrak ne doseže, da nau kera misnla, da dajem otroku stare pa mehke piškote
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:34:04
|
|
|
|
Ploha
|
aja še to: piškoti: - stiropor - albert keks, pa še to redko dobi....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 22:36:55
|
|
|
|
farfala
|
jaz sem pa mislila, da si plasmon pač skrajšala na plazmo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 23:08:25
|
|
|
|
rubica
|
pa kaj se to dogaja???? kako ta folk voz kaj jim ni jasn noooooooooooo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.10.2009 23:12:26
|
|
|
|
rubica
|
v lj mamo pa nov spomenik , nč grem spat, da ne komentiram celih odmevov tu gor
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.10.2009 7:47:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 sej ne da sm zdej gledala pa bentila zakaj ne moram nič pisat na 3 deluuser posted image . enako jast sem res rabila čas da sem dojela jutro drgač!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.10.2009 8:01:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
Grem spat, ker sem ponoči vstajala na 15 min (brez heca) od polnoči do 6ih zjutraj sem mu dajala dudo, vodo, mleko,.... . groza. Nočka :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.10.2009 8:03:37
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Grem spat, ker sem ponoči vstajala na 15 min (brez heca) od polnoči do 6ih zjutraj sem mu dajala dudo, vodo, mleko,.... . groza. Nočka :) midve bi mogle skup živet, nama ponoč nebi blo dohcajt jutro šibam v celje zdejle enkrt, morm na sodišče neki nest...dons bom bolj terenska zgleda
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.10.2009 8:24:42
|
|
|
|
nina166
|
Jutro! Da najprej pojamram...da ne pridem iz prakse Saj ne...dananšnja noč je bla kar solidna...samo dvakrat sva šle malo šetat po dnevni, drugače pa je kar lepo spala...upam, da bo tak ostalo...no malo na boljše še lahko gre Ulla tvoj računalnik je vse zaj... hecam se IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ma deeeeej napišem ultra doug post pol pa ni nč....ne grem se več copy-paste...mene je že izučilo IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ker se na tej temi le redko zaide kam drugam kot v otroški svet... razen kmetovanja, psov, descov, rož, hobijev, služb, dopustov, trgovin, gospodinjstva, športa, nesreč, ... ma ni da ni... Najpomembnejše si pa izpustila...TAŠČE kiara ker film sta pa gledala? Pa pozdravi se čimprej ploha kak človek ne jezi se...kaj druga pa mi ne pade na pamet. Uživaj v kinu! rubica Kaj boste pa kaj danes kuhale...jaz sem brez idej Evo ravno ko sem konc se je Daša zbudila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.10.2009 8:30:36
|
|
|
|
Jancci
|
Jutro, Fajn smo spali. Zdej se zbujamo samo še ob 5ih zjutraj. Zvečer pa tut ni panike, čeprav me je včeraj ena nemamica mal napizdila k osva govorili po telefonu in je zadaj slišalal Meto. Je rekla kaj dela še pokonci, da od njenih prjatlov otroci že vsi spijo od pol osmih. Jih starši vsak dan ob pol osmih dajo v posteljo in oni vsak dan v 5ih minutah zaspijo sami. Sem rekla FAJN. Zdej pa moram it mi je misica že pol omare rezerv plenic, vatk, podlog... ven zložila. Zdej mi pa po nogi pleza in pravi atatatata.. mislim ,da me je zamešala z nekom. Greva tut pol ven. Je sonček. Evo, še jutranji pozdrav:
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.10.2009 8:40:48
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: ZS! jancci: huda meta z žabicam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.10.2009 8:49:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.10.2009 8:50:38
|
|
|
|
kiara24
|
jutro, spali smo super, samo zjutraj je prekmalu ustala že ob 6.30 pa ni šans nazaj zaspat. Borobnice- jaz jih ne miksam samo z vilico jih malo pretlačim. Ploha- avion ni bavbav je čisto kul. Mene je bilo tudi malo starh k sm bla pa gor pa nič več. Jancci- bravo za počitnice, jaz bi tudi takoj šla samo me je pa malo strah v Egip it s tako majhnim otrokom, sem še jaz občutljiva glede prebave kaj šele Klara. sonček- jaz ji dam plazmo ali bejbi pa im raje plazmo. včasih pade tudi kak za nas Mimi- pri nas to ne lafa sem jih kupila pa ji niso kul. Men tud ne tako da se ne sekiram. MI mamo pa novo igračo stol na kolešča k ga poriva po celi sobi Nina-počitnice za odrasle sva šla gledat. zvezdica- upam, da se vsaj malo naspiš.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.10.2009 9:03:24
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia Jih starši vsak dan ob pol osmih dajo v posteljo in oni vsak dan v 5ih minutah zaspijo sami. Sem rekla FAJN. ha ha , ta je dobra, jaz se prav sprašujem kako jim to rata. Eni baje že pri 1M razčistijo z otrokom. taka je meta od prvega dne ko sva pršle iz P...sem pa tako nardila prvič in ko je ratalo sem naprej tako delala.....sam meta je ultra zaspanc in to velik šteje....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.10.2009 9:47:34
|
|
|
|
sonček33
|
Jutro! Spali ok. LOvro v svoji sobici celo noč! Jupi. Zdejle sem šla še po oba nečaka. En ima počitnice, mala pa, da ji ni treba v vrtec. No, mala je imela ponoči laringitični napad, tako da itak ne bi šla v vtrec. No, in predno grem po maledva, sem še pripravila bučke*por na štedilnik, da bom imel aza Lovra omakico...mojmu rečem, ej ko bo zavrelo, daj samo na manj, pa je.... Itak pridem domov čez pol urce, smo šli z nečakoma še v trgovino, in vse zakajeno, sem že na stopnišču vedla, da se nekej žge. In valda, sta se zaigrala in je pozabu na kuharijo. Vse zažgano. Posoda direktno za v smeti. No ja. Zdej so šli nečak, moj in Lovro ven, midve pa doma kuhava - zdej bo pa kar rižota za vse.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?