Ulla80
|
Jih starši vsak dan ob pol osmih dajo v posteljo in oni vsak dan v 5ih minutah zaspijo sami. Sem rekla FAJN. Eni baje že pri 1M razčistijo z otrokom jst na to rečem sam bogi otroc. drugo je to, k eni otroci so res taki, ne rabjo pač zgleda al kaj, pa so najbolj srečni, če jih pr mir pustiš če jih odložiš in zaspijo sam večina pa žal ni taka in vsako navajanje pa šolanje je zame grozno. nerazumljivo. sej navadiš otroka, valjda ga, k obupa nad tabo in ve da tk nima kej pričakovat... oni nekaj rečejo, jst nekaj, oni spet nazaj, in če nisem tiho, se to nadaljuje v nedogled, in to se mi pa že ne da več, to preide pol v tako neokusno stvar, da je za bruhat.... pa zasikaj kaj takega, da ne bojo mel več kaj pripomnit groza no... ronja to je pa vrtec pr nas je še zdej tko, da čeprav je v vrtcu ful rada in teži če ne gre in visi na vratih kdaj bo šla, sam ko pa pride iz vrta domov, je kako uro za popi.zdit tečna...sam mami mami, pa sam neki jokca pa teži, pa jamra, tko da res rabi ono eno uro, da se ji maksimalno posvetim, pol se pa skulira in je ok naprej. evo sm bla v celju, sem že nazaj, čist sm popizdla spet pa nazjala tm uno babo...sam dosegla pa tk nisem nič, ker to je tko kot bi zidu govoril...oni majo uradne ure za sztranke, sam ko pa prideš tja, te pa na vložišče pošljejo, da neseš dopolnitev vloge...ker uradne ure so za bolj kompleksne zadeve oz. za reševanje le teh, če pa sem jaz prinesla dopolnitev, to pomeni da sem zadevo razumela in naj jo nesem na vložišče in naj ne zapravljam njihovega časa za crnknt, banda! in jst sem hotla govort z onim sodniškim pomočnikom, k ma na čez to zadevo, da pregleda papirje in pove če je kul al še kaj manjka, pa da mu ene stvari razložim itd. sam ne, me niso hotle sprejet. in sm ji kr povedla, da jst pač ne bom zdaj razlagala pa dajala v presojo, a je moja zadeva dost pomembna al ne, k je navadna tajnca in valjda sm jo ujezila, pol me pa sploh ni spustila evo, spet ta mopja nepolitičnost, mar bi se zjokala tam, bi ziher več dosegla