|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
28.10.2009 19:15:07   
leo**tia
čer.mi smo danes klicale p in je rekla naj pridemo jutri se pokazat za vsak slučaj če bi res bila slabokrvna...povejte.kako naj naredim bučke?sem kupila danes 4majhne,tiste zeleneuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
28.10.2009 19:19:19   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

čer.

Zdaj grem skuhat joto za jutri (delala bom po tem receptu <- klik) pa me zanima če katera ve kaj mislijo pod jušno kocko? Jaz imam doma govejo kocko a to mislijo to?

verjetno ja...saj če bi dala piščančjo ne bi blo nič narobe... moj sicer pravi da je razlika ampak js je še nisem opazila pa včasih uporabim eno in včasih drugo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
28.10.2009 19:24:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Najaa, imaš zs na fb user posted image

Pa daj nehajte nooooo!user posted image Kaj se spet greste pink-pong s temi ZS? user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
28.10.2009 19:24:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Hvala vsem za dobrodošlico!user posted image
Podatki o mojem zvončku pa ne rabijo it na seznam, vam jih povem samo tako, da veste, ker bom ime zvončka zamolčala. Ne se jezit, samo pretekle izkušnje so me naučile, da anonimnost je kr fajn zadeva... user posted image
Takole:
Moj cukrček je na svet prijokal 27.3. malo čez PDP (20.3.)
Bil je velik 55cm in težak 3600g.
Cepljeni smo obvezno, Rota virus ne.
Zobka imamo dva in preboleli smo 6. bolezen. Sedi že kar nekaj časa, plaziti NAPREJ smo se začeli danes! user posted image
Se pa veliko postavla na noge, če le dobi priložnost, kar pa seveda pazimo, da jih ne dobi ( priložnosti) veliko.
Kaj še?
Aja trenutno ima 72cm in 7300g.
Pa nima bratcev in sestric. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLA!!!! tvoj PDP je bil tudi moj PDP! A jaz sem rodila 3 tedne prej!user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
28.10.2009 19:24:50   
KOKICA32

drage moje, moj user posted image je iz službe tak da smo kosilo že pojedli; sedaj pa možek in Lea počivata, mami itak na RR in FB visi user posted image , Žigi pa pomiva posodo in mi je reku:
˝ti kr pojdi proč, ker niti tati ne gledaš pod prste, ko kaj dela in ne boš niti meni˝ sva se z user posted image tako nasmejala user posted image

samo jaz grem tla po kuhinji pobrisat in pol gremo itak že v ZD z Leo, njena vročina pr kr neki, je in ni, skače od 37,8 do 38,5, booooo

user posted image user posted image user posted image user posted image Za Žigo! Kak je dober! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3505
28.10.2009 19:24:52   
KOKICA32

čer.

Zdaj grem skuhat joto za jutri (delala bom po tem receptu <- klik) pa me zanima če katera ve kaj mislijo pod jušno kocko? Jaz imam doma govejo kocko a to mislijo to?

v joto ni jaz dala zelenjavno kocko...če že...ampak, ker teh kock ne uporabljam, ne bi nič user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
28.10.2009 19:27:24   
tasa_m
trezika in kokica hvala user posted image ampak nebom delala, ker sva se zdaj skregala in si naj jutri kr sam kuha. Naju z Lijo zagotovo nebo doma. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
28.10.2009 19:28:10   
KOKICA32

trezika in kokica hvala user posted image ampak nebom delala, ker sva se zdaj skregala in si naj jutri kr sam kuha. Naju z Lijo zagotovo nebo doma. 

Kaj je blo? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
28.10.2009 19:28:48   
leo**tia

uuuuu

leo**tia;
evo takole zgleda Lein jedilnik čez dan; če ti bo kaj v pomoč; lahko ti cel teden napišem kaj je jedla; ure so okvirne
6:30 dojenje
8:30 mlečni obrok: dobi AM z plazma keksi (mletimi) ali frutolino ali gresolino ali kukuruz lino ali jogurt z plazmo
11 je ponavadi sadje (banana z jabolki, kaki, banana z malinami, hruška+jabolka, sadje iz kompota....)
14 ima kosilo;
juha z ribano kašo, pire+korenček;
kuhan puran z zelenjavo (zelena, por, krompirček...)
kuhana govedina, krompirček, špinača
riž + zelenjava
zelenjavna mineštrica
kuhana zelenjava + polenta
rdeča pesa + krompirček
duššen brokoli, cvetačo, korenje + mal jušne osnove čez
pa še kaj bi se našlo, sam se ne spomnem
pop.malica = mlečni obrok, mlečni riž, vanilijev puding, kak lino al HIPP kašica al pa enostavno dojenje
večerja: dojenje nato spanje

umivanje zvečer; naj se skupaj ˝urejata˝ za spanje; banjo, vodo in dve rački, pa ti zraven da vidiš kako veselje je to; no malo manj pol za pospravit in pobrisat tla;

kar se tiče pospravljanja, čiščenja; jaz naredim ko pač lahko, ostane tudi do večera posoda v škafu pa jo pomijem ko spita, cunje včasih tudi po 2dni stojijo na sušilniku preden jih poberem, likam ko je kup že velik; prej sem vse delala sproti zdaj z dvema malo težje ampak se da; malo organizacije in gre; pa včasih ti pa lahko ne vem, mama / tašča priskočita na pomoč al pa sestra al prijateljica
moj user posted image je ta mesec tudi veliko odsoten dela skoraj cel dan, ko pride domov pokosila in gre v zgornji štuk zidat, belit al pač kar je, da čimprej končamo hiško in ko gor konča, gre v kopalnico, se mogoče pol urce poigra z otroci in je že v postelji; tko da je celo gospodinjstvo in skrb za otroka na mojih ramenih in verjemi mi, da znam včasih bit zelo, zelo utrujena ampak grem pa na kavice, sprehode (primorke user posted image ), čvek in ostalo pa pustim hišo v razsulu;

kar se tiče vzgoje: nikoli ni prepozno samo kasneje ko začneš z njo, težje je....jaz z Žigcem nimam težav (baje, da ga lepo vzgajam, Najaa?), mu popolnoma zaupam, ko je z Leo sam (ko grem na wc, cunje obesit, pobrat) samo draga moja, si je treba vzet čas tudi zanj; sej se lahko z obema naenkrat igraš, lahko greš na sprehod z obema, v kak park, peskovnik ga pelji; lahko recimo skup igrate na inštrumente (sedemo na peno, Lea ima ropotuljico, Žiga gitaro, jaz bobne) in se imamo lepo, pa si vzami pesmarico v roke in jima kaj zapoj, vsakega na eno koleno in da vidiš kako jima bo lepo; pa postavi mu neke meje oz. pravila, ki se jih bo držal; recimo: ko pridemo v hišo, se preobujemo in pospravimo čevlje; pred jedjo in po jedi si roke umijemo; ko se preoblečemo iz pižame jo pospravimo pod povšter in še in še; ko recimo daješ cunje prat, naj ti pomaga jih v stroj zložit; ko neseš smeti, mu daj eno vrečkico pa magari eno plenico noter in naj gre s tabo; čez dan ti mala sigurno kaj odspi in namesto da pomivaš, pospravljaš, sestavi kake puzle z njim, mogoče kaj pobarvajta, mogoče mu kupi prstne barve in tako....vse se da, če se hoče

glede prehrane pri mali: preberi si tule http://www.paparica.si/prehrana.html pa morda najdeš kak pameten nasvet in tudi recept; pa verjemi, lahko tudi odrasli kaj takega pojejo;
pomisli kolko svinjarije je v poli salami, hrenovki = to so sami ostanki od živali noter; sej ne rečem, jaz tudi kdaj pa kdaj Žigi dam hrenovko (1-2x na mesec) pa kečap zraven pa poli salamico samo ne pretiravam; raje kupi pršut; pa smoki = alergija, zadušitve, rdeča ritka, vneta lulika; tako ali tako bo kasneje v življenju veliko svinjarije pojedla zakaj bi jo morala že sedaj jesti, ko je dojenček;

sej bi ti lahko še in še napisala, samo ne vem če bo sploh kaj efekta; sicer pa se lahko podpišem pod Persido in yanio; sicer pa imaš svojo glavo, stara ne vem kolko si ampak očitno dovolj, da lahko kaj pametnega tudi sama nardiš, razmisliš;

pa brez zamere

in še nekaj: bodi srečna, da sta ZDRAVA in da ne veš kaj je bit z otrokom v bolnici, kaj pomeni imet oba istočasno bolana, kaj so inhalacije in kaj je pol hladilnika zdravil pa neprespane noči

še kako dobro vem kaj so inhalacije,bolnice,neprespane noči,kri iz nosa vsak dan,letanje sredi noči na urgenco in tako naprej..je leo kar dosti sranja imeluser posted image bogi...so sumili astmo zato inhalacije..in hb nima nič od tega kar so sumili...naša p sploh ni nič rekla da bi vzeli kri,kapljice še vedno 4..valda jo jaz moram opominjat....

Neposredna povezava do sporočila: 3509
28.10.2009 19:34:17   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Podatki o mojem zvončku pa ne rabijo it na seznam, vam jih povem samo tako, da veste, ker bom ime zvončka zamolčala. Ne se jezit, samo pretekle izkušnje so me naučile, da anonimnost je kr fajn zadeva... user posted image
Takole:
Zobka imamo dva in preboleli smo 6. bolezen. Sedi že kar nekaj časa, plaziti NAPREJ smo se začeli danes! user posted image
Se pa veliko postavla na noge, če le dobi priložnost, kar pa seveda pazimo, da jih ne dobi ( priložnosti) veliko.
Kaj še?

user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLA!!!! tvoj PDP je bil tudi moj PDP! A jaz sem rodila 3 tedne prej!user posted image

Ja se spomnm, kolk sm bla fovš k si ti že šla, jst sm pa še kar čakala, pa čakala... user posted image
Sem si jaz tud želela majčkeno pohitet... user posted image Pa me ni ubogal, je bil raje še mal na toplem. user posted image
Hvala za dcobrodošlico.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
28.10.2009 19:35:50   
leo**tia
upam da se popravimo s to hrano..danes je jedla na 3-4ure in je lepo jedla...normalno..pa tud karamelino je danes poskusila...pa ne vem kaj je narobe,,sem povedala p da še vedno kašlja in z noska ji teče.pa to že 1 teden...ko smo zadnjič bile je rekla da bo minilo,da ni treba kontrole,,saj bom jo jutri vprašala glede vsega..pa tud koliko naj ad3 kapljic dajem...tia pa se ponoč zelo joka,,,ne vem zakaj..sem ji naredila am in ni hotela,sem šla po km in je spila nekje 230-240ml...prvič tako veliko..sem napamet nalila,skoraj polna flaška je bila...upam da bo ozdravela,ker ne vem zakaj se joka ponoč..to dela odkar je dobila zobka..sam naenkrat se tako dere,da takoj treba dat al čaj,ali mlekouser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
28.10.2009 19:35:55   
tasa_m

Kaj je blo? user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, če je kreten je kreten. Stalno njegov sodelavec najbolj brihten in ga stalno nekaj pumpa gor, pol pa mi doma pamet soli ipd. 3 dni mi že gnjavi da njegov sodelavec sprašuje zakaj ne uporabljamo Aptamila, Hippa ipd., zakaj Novalac. Bolj mu pravim da samo Novalac prenese, bolj on mene sprašuje kak vem, saj pa nisem probala. Mislim zraven je bil ko sem vsa mleka sprobavala, zdaj pa mi reče : saj pa nisi sprobala user posted image user posted image in da on nič ne ve o tem,da bi kaj sprobavala user posted image user posted image In seveda, nisem bila več tiho in sem mu nazaj zabrusla svoje, te pa mi reče,da imam grozno obnašanje in da ni čudno da je Lija taka.. WTF ?!?!?

Zdaj pa se ne menim z njim, pa se mi nekaj prilizuje.. MARŠ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
28.10.2009 19:37:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

čer.mi smo danes klicale p in je rekla naj pridemo jutri se pokazat za vsak slučaj če bi res bila slabokrvna...povejte.kako naj naredim bučke?sem kupila danes 4majhne,tiste zeleneuser posted image
žal ti ne morem pomagat, ker naša Lija bučk ne je tak da ji tega ne pripravljam.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
28.10.2009 19:40:55   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

Jaz naredim juhico: majčken pora, majčken olivnega olja (lahko ga tudi spustiš). Potem pa od bučke odrežem en kos (cca. 10 cm) olupim in odstranim sredico, pa nasekljam. Lahko dodaš še kakšno drugo zelenjavo. Potem pa naprimer nasekljam še en majhen krompirček in kuham nekih 20 minut. Ko je skuhano lahko dodaš žličko smetane, al pa žličko prilagojenega mleka. In to je to.
Na začetku sem mu potem to fino stlačla (pire ), sedaj pa ima raje, če so kar majčkeni koščki ( naseklano na koščke v velikosti riža),
Lahko pa namesto krompirčka zgostiš z riževimi kosmiči...

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
28.10.2009 19:41:01   
KOKICA32

Takole:
Kaj še?

Ja se spomnm, kolk sm bla fovš k si ti že šla, jst sm pa še kar čakala, pa čakala... user posted image
Sem si jaz tud želela majčkeno pohitet... user posted image Pa me ni ubogal, je bil raje še mal na toplem. user posted image
Hvala za dcobrodošlico.

Aja? Se me spomniš? user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
28.10.2009 19:43:35   
KOKICA32

eh, če je kreten je kreten. Stalno njegov sodelavec najbolj brihten in ga stalno nekaj pumpa gor, pol pa mi doma pamet soli ipd. 3 dni mi že gnjavi da njegov sodelavec sprašuje zakaj ne uporabljamo Aptamila, Hippa ipd., zakaj Novalac. Bolj mu pravim da samo Novalac prenese, bolj on mene sprašuje kak vem, saj pa nisem probala. Mislim zraven je bil ko sem vsa mleka sprobavala, zdaj pa mi reče : saj pa nisi sprobala user posted image user posted image in da on nič ne ve o tem,da bi kaj sprobavala user posted image user posted image In seveda, nisem bila več tiho in sem mu nazaj zabrusla svoje, te pa mi reče,da imam grozno obnašanje in da ni čudno da je Lija taka.. WTF ?!?!?

Zdaj pa se ne menim z njim, pa se mi nekaj prilizuje.. MARŠ user posted image user posted image user posted image

Eh, moški so pozabljivi, pusti jih. Moj, si tudi nekaj trdi, pa ni nič res od tega.

Tasa samo zate: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
28.10.2009 19:46:45   
mmmc

Takole:
Kaj še?

Hvala za dcobrodošlico.

Jaz vas berem skoraj vsak dan od avgusta 2008. user posted image
Še na dopustu, če je bila možnost, tako da vas redne kar dobro poznam... user posted image
Sem bla tista k vas je samo brala, pa špegala za vami! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
28.10.2009 19:48:15   
KOKICA32

Takole:
Kaj še?

Hvala za dcobrodošlico.

Še na dopustu, če je bila možnost, tako da vas redne kar dobro poznam... user posted image

Aja, pa si se komaj sedaj opogumila in nekaj napisala? user posted image Kak to?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
28.10.2009 19:50:13   
tasa_m

Eh, moški so pozabljivi, pusti jih. Moj, si tudi nekaj trdi, pa ni nič res od tega.

Tasa samo zate: user posted image user posted image user posted image

hvala ti user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
28.10.2009 19:50:59   
tasa_m
mmmc welcome user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
28.10.2009 19:51:42   
mmmc

Takole:
Kaj še?

Hvala za dcobrodošlico.

Aja, pa si se komaj sedaj opogumila in nekaj napisala? user posted image Kak to?

sem vedla,da bo sledilo zgornje vprašanje.
Ne vem zakaj sm se zdej pridružla, se nisem imela namena, pa ste pomojem premal čvekale, al je pa samo men mal dolgčas, pa sm se prklopla. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
28.10.2009 19:53:20   
ema tiara
dober večer...sem morala za nazaj prebrat,je bila preveč zanimiva debata...user posted image user posted image user posted image povejte mi nekaj-sem našemu škratu dala keks,pa se mu je zaletelo da je bruhal...nima še zobov...a jim davate koščke hrane?vem,neumno vprašanje pri četrtem otroku a vsi so znali gristuser posted image aja,pa grozljivka je bila -odvisno od okusa,je bil dojenček not pa je bla izven okusa,a jaz pač se ne vživim v take scene-je pauser posted image user posted image user posted image pred grozljivko ker pravi da ge po tem mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
28.10.2009 19:53:27   
mmmc

mmmc welcome user posted image

Hvala.
Ne se sekirat zarad moških, brezveze k jutr že ne bo več vedel zakaj je tiha maša... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
28.10.2009 19:55:19   
ema tiara
pa dobrodošla nova,pa čestitkeuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
28.10.2009 19:56:39   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

dober večer...sem morala za nazaj prebrat,je bila preveč zanimiva debata...user posted image user posted image user posted image povejte mi nekaj-sem našemu škratu dala keks,pa se mu je zaletelo da je bruhal...nima še zobov...a jim davate koščke hrane?vem,neumno vprašanje pri četrtem otroku a vsi so znali gristuser posted image aja,pa grozljivka je bila -odvisno od okusa,je bil dojenček not pa je bla izven okusa,a jaz pač se ne vživim v take scene-je pauser posted image user posted image user posted image pred grozljivko ker pravi da ge po tem mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz dajem hrano v koščkih v velikosti riža. Če dam piškotek pa fuuul gledam. Enkrat se mu je zaletelo, samo je sam vn plunil. Je pa res, da je piškotek dobil samo ene 4 krat.
Aja sem nova v debati, pa stara v branju zvončkov in trobentic. user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?