khurde
|
za slikce! ronja, si me na stari temi vprašala, če mam kje kej objavljen.. zaenkrat nikjer, bom pa en dan tut to probala zrihtat a ti maš kje? k sem firbec ... drugač pa ja, una baba je psa na vozeč avto privezala in je mogu zraven laufat... zdej bom neki naročala knjige prek neta, pa me zanima, katero o peki kruha maš ti in če maš kakšno kul otroško kuharico? mam par ogledanih, sam kak namig bi bil dobrodošel niia, sem razmišljala, da bi jo prijavila društvu proti mučenju živali, pa ne vem, kdo sploh je... sem šla tle po soseski pa nisem nič najdla (so na isti cesti, je njen mož po telefonu rekel, pa hišno št. povedal sam si nisem zapomnila ... nisem si mislila, da me bo kasnej zanimal )... je pa naša soseska tko narejena, da majo vse hiše mali predvrt, vrt pa za hišo in ni mogoče videt nanj... bom že zvohala babo smotano, avto sem dons vidla na cest, sam parkiranega pred kakšno hišo pa ne... ulla, a si bla pridna in poslušala? tamala spi že eno uro, jaz pa čakam sestro, da mi eno pivo prinese men je otrok skenslal večerjo dva tedna so laufal trije obroki GH, zdej pa že kak teden, mal manj, stavka... in zvečer noče jest, sam dojenje je ok... tko da bom ta večerni obrok GH zamenjala z dopoldansko malico... a to se pogost tko uprejo? kok soli in sladkorja date, če sploh? tko... dons sem cel dan gradila svoj zeliščno-cvetlični vrt zdej mam (od trajnic) rožmarin, sivko, ognjič, šentjanževko, materino dušico, timijan, pelin, meliso, meto in žajbelj... aja, pa ameriški slamnik nekje v (zelenjavnem) vrtu posajen, sam še ni za presadit... če ma katera kako rastlino (trajnico) viška, se priporočam mam še kup stvari za nabrat pa nekje vmes mislim en kot za sproščanje nardit, k polet, k vse cveti, prav lepo diši... sam morm idejo zrisat pa spodnjima dvema predstavit, k za to stvar rabim dodatnih 10 kvadratov, rajši 20 mene zanima, če je katera kdaj delala kej honorarno doma in kje je kej našla? k neki bom mogla najdet po "porodniški", pa ne vem, če bi ravno prek študenta in vsak dan kej delala, tut nimam varstva za to...