lenika83
|
Dober dan! Da se še jaz javim po pregledu. Dogaja se še popolnoma nič. Niti odprta še nisem, glavica je še zadaj, v glavnem res nič. Plodovnica je še ok, posteljica je zrela, ctg ok. Sem upala, da bo rekel, da sem vsaj za milimeter odprta, pa nič od nič. Joj, to bo še čakanja. Jaz lahko čakam še do naslednjega vikenda, ker na Ptuju nič ne hitijo, če izgleda vse ok. Moram pa iti spet jutri na pregled, pa pred tem še v laboratorij. Ampak to nimam pojma zakaj. Malo mi je čudno, ampak dobro. To pomeni, da sem jutri že od zgodnjega jutra, pa celo dopoldne pečena v P. Pa kaj to nobeden ne ve, da je grozno utrujajoče Danes sem bila v dveh urah tja in nazaj doma, pa sem bila tako uničena, da sem zdaj dve uri spala. Jutri se verjetno do večera ne bom k sebi spravila. Ugotavljam, da se mi bo zdaj zgodilo ravno vse tisto, kar sem si celo nosečnost želela da se ne bi. Čez rok sem že, bejbi bo velika, na koncu bom pa še verjetno umetne popadke dobila. Pa tako je bilo luštno med nosečnostjo, ko nisem imela niti ene same težave, do konca septembra me še niti trebuh ni oviral in nič. Zdaj pa se bo očitno povrnilo vse za nazaj Crystall kar se tiče sprožitve poroda, te razumem, da ti ni vseeno, ker tudi meni ni. Samo malo se spomni kako sta z umetnimi popadki rodili februarka in triš. Odmisli edino, da je ena rodila drugič, ena pa četrtič
|