|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
28.10.2009 11:10:02   
lindi1
aja tako je to,ker enkrat sem bila tam na pregledu,ker sem bila na PDC napotena in to si prišel tam mimo vratarja,takoj levo,potem pa desno,naravnost pa so bile nosečke...ki so prišle roditi...saj se bom znašla,samo malo boljši občutek mi je če že vsaj malo vem,sem pomirjena,če ne sem pa tečna in živčnauser posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
28.10.2009 11:27:44   
gorenka
lindi pa res ne bi radi da bi bla tečna in živčna...pol se boš pa res spodej čist "zabetonirala"user posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
28.10.2009 11:59:06   
Anonimen
user posted image ... mi2 sva 1 dan predn mi je voda odtekla, tko da zgleda pomaga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
28.10.2009 12:09:57   
muca*maca
Čao!

Evo tud mene že s pregleda. Je bil isti zdravnik kot v ponedeljekuser posted image , ampak je bilo boljše. CTG je bil v redu, za vaginalni pregled sem mu pa kar rekla, da me je zadnjič ful bolelo in kaj da je delal in če je lahko malo bolj nežen, ali pa vsaj pove, kaj misli počet.user posted image No,pa tud je.

Pol pa... pazte to. Gre on kr vn in se tm neki dogovarja za eno indukcijo (sprožen porod). Pride nazaj in me vpraša, če mam jutr cajt, da naj pridem in mi bodo sprožili porod. Jaz pa: ooooo, a je nujno?! Rajš ne bi!!!user posted image user posted image user posted image

Mislm, model. In pol gre spet ven in reče, da ni treba. user posted image Haloooo. To je skor tko, kt da bi se menila za v kino. A maš cajt jutr? A nimaš? Ja, ok, kdaj maš cajt??? Dej, greva v kino, pa na kavo. user posted image user posted image user posted image

Še prej je pa eni rekel, da danes pa najbrž ne bo šlo, ker je stiska s posteljami.

No in zdej sem naročena spet v petek. Takrat pa mislim, da ne bom ušla porodni. Ajajaj, pa tooook si želim, da bi imela lastne popadke. Dete je živahno, brca, plodovnica je čista, jaz se dobro počutim.

Sem bila pa tudi hitro fertik, urca pa pol. HB.

No, to je to, do petka je mir s pregledi, če se NE ZAČNE DOGAJAT SPONTANO!!!!

LP
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
28.10.2009 12:21:12   
Crystall
Punce, mi smo nazaj s pregleda. Je bil en tak faca zdravnik. Me je vprašal, kaj pa mi imamo ... pa sm mu rekla, da naš mali datumov ne pozna. user posted image user posted image user posted image  Sma se skoz smejala notri. Imela sem ctg - vse ok, popadkov ni. Vaginalno me ni pregledal - je rekel, da če nič novega ne čutim, da je boljš, da me ne gleda, da mi ne bi še kakšno infekcijo notri prinesel. Grem pa spet k njemu v petek - je ravno on dežuren za nas zamudnice in me bo takrat pogledal in se bova zmenila za porod. Mi ga bodo najbrž v petek ali v soboto kar sprožili.

Punce, mene je strah ratalo user posted image . Sploh si ne predstavaljam kaj pomeni, ko ti sprožijo porod. Tako, da bom za vikend najbrž že MAMIIIII user posted image  Do takrat pa user posted image  in stopnice!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 12:26:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lindi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 12:33:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 12:37:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1183
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 12:41:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
28.10.2009 13:45:45   
boob
hey punce

evo mene, končno sm pršla mal ksebi. V nedeljo smo pršli iz P in nism bla niti 5 min doma, me je že začelo grlo bolet pa  glava, zvečer sm pa fasala 38.7 vročine. Prva dva dni je blo GROZNO, jst vsa boga z vročino, zmatrana, izčrpana, tamala se je pa drla od 20h pa do 5h zjutri. . .Še dobro da imam mojga možeka user posted image user posted image  da mi je tok pomagu.
Učerej je pa tudi vročina padla in sm bla takoj bolš, edin še kašljam pa rit me BOOOLLLIII  da se mi kar meša . .user posted image  user posted image

Nisem vas nič brala tako da nevem katera je postala ponosna mamica . . uglavnem pa vsem ČESTITKE.

pa še slikce naše čbelce Line
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1185
28.10.2009 14:02:42   
lenika83
Dober dan!

Da se še jaz javim po pregledu. Dogaja se še popolnoma nič. Niti odprta še nisem, glavica je še zadaj, v glavnem res nič. Plodovnica je še ok, posteljica je zrela, ctg ok. Sem upala, da bo rekel, da sem vsaj za milimeter odprta, pa nič od nič. Joj, to bo še čakanja. Jaz lahko čakam še do naslednjega vikenda, ker na Ptuju nič ne hitijo, če izgleda vse ok. Moram pa iti spet jutri na pregled, pa pred tem še v laboratorij. Ampak to nimam pojma zakaj. Malo mi je čudno, ampak dobro. To pomeni, da sem jutri že od zgodnjega jutra, pa celo dopoldne pečena v P. Pa kaj to nobeden ne ve, da je grozno utrujajoče user posted image  Danes sem bila v dveh urah tja in nazaj doma, pa sem bila tako uničena, da sem zdaj dve uri spala. Jutri se verjetno do večera ne bom k sebi spravila.

Ugotavljam, da se mi bo zdaj zgodilo ravno vse tisto, kar sem si celo nosečnost želela da se ne bi. Čez rok sem že, bejbi bo velika, na koncu bom pa še verjetno umetne popadke dobila. Pa tako je bilo luštno med nosečnostjo, ko nisem imela niti ene same težave, do konca septembra me še niti trebuh ni oviral in nič. Zdaj pa se bo očitno povrnilo vse za nazaj user posted image user posted image

Crystall kar se tiče sprožitve poroda, te razumem, da ti ni vseeno, ker tudi meni ni. Samo malo se spomni kako sta z umetnimi popadki rodili februarka in triš. Odmisli edino, da je ena rodila drugič, ena pa četrtič user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
28.10.2009 14:14:45   
frrrr
karmen, februarka, boob, majchy, rakica - lepi otročki!

drobtinica - čestitke ob rojstvu Matica!

emily - čestitke ob rojstvu Gaje!

suzikaa - čestitke ob rojstvu Viktorije!

rakica - čestitke ob rojstvu Nine!

sonncnica - čestitke ob rojstvu Vida!

deya - čestitke ob rojstvu Jana!

crystall - moje srbenje še ni čist pojenjalo... bo pa kmau... pred porodom mej e imelo kdaj, da bi se čez balkon vrgla, tolk je srbelo. po rojstvu male princeske pa je še vedno srbelo, le manj me je motilo user posted image in meni so sprožili porod iz nule. tut po predrtju mehurja nisem dobila svojih popadkov, so mi našopali umetne... in vseeno je v slabi urci zdrava punca privekala... naravno sprožen, al umetno... na koncu je rezultat enak. nič bat, le sproščeno in pogumno po svoj zaklad!

ostale pa čimprej po svoje zdrave otroke! naj vam hitro minejo tile zadnji dnevi... mislim na vas!

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
28.10.2009 16:05:09   
Anonimen
Punce... še en punčka in lep sms...

Jaz sem Lejla, velika sem 51 cm in težka 2940 g. Moja mamica in jaz sva dobro. Moj ati Edi in bratec Alvin sta presrečna.

Le katera mamica je to??!

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
28.10.2009 16:30:20   
Anonimen
mensezdi da stuhica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
28.10.2009 16:31:00   
Anonimen
čestitke za Lejlo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 28.10.2009 16:33:33 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1190
28.10.2009 16:31:36   
pattaya
Tudi meni se zdi, da je prvemu otroku od stuhice ime Alvin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
28.10.2009 17:08:01   
Crystall
Stuhica ... ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

Punce, moja mami je imela ravnokar en hud napad. Noga ji je odpovedala. Je ati pridirkal iz službe, da jo je peljal na urgenco. Jz sm čist fertik user posted image user posted image user posted image . Zdele prihaja še moj fant iz službe, da nisem sama doma. Čakam na novičke, kaj je narobe. Držte pesti in mislite na mojo mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
28.10.2009 17:13:46   
Anonimen
Crystal ... držim pesti za tvojo mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
28.10.2009 17:30:37   
Anonimen
Jaaaaaaaaaaaaaa, STUHICA je MAMICA... lepi punčki. Je slikco poslala...user posted image

Crystal ... držim pesti

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 28.10.2009 17:31:40 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
28.10.2009 17:34:55   
Kepica83
Crystal ...  tudi jaz držim pesti za tvojo mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
28.10.2009 17:37:11   
pinky girll
 Stuhica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še ena, ki nas je prehite....user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je tok dolg čas, da kr groza, prav ne vem, kam naj se dam. Bi blo najboljš, da bi šla rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
28.10.2009 17:38:51   
pinky girll
Crystal  vse bo ok, boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
28.10.2009 18:05:54   
tea85
stuhica- čestitke, prehitela si nas user posted image user posted image user posted image user posted image

muca*maca- jaz sem se pa mogla kar nasmejat ob tvoji dogodivščini v P.user posted image ko si to pisala je res zgledalo kod da se dogovarjate za kavo ne za porod user posted image user posted image

no, jaz sem mela ctg danes in popolnoma ničččč, tudi meni je reko gin.da je še živahna in seveda mi priporoča seks user posted image user posted image ja saj bi ga prakticirali če bi ga lahko user posted image user posted image
tako da se morem v petek vrnit spet v P. na pregled in mislim da bom tudi jaz prestavla moj datum na 1.11, ker to pa mam fulll občutek da bo ravno tega dneva oz da se bo začelo dogajat čez vikend.

samo ne vem, ko me je pregledovala včeraj je rekla, da glavica je že kr doli ampak še ne čist ...no pa saj, o odprtosti ne duha pa ne sluha, pa ne popadkov...ehuser posted image

sem pa zabila tudi cel dan v mestu, saj se mi res nikam ni mudilo, kaj bi pa doma počela...sem ugotovla da kar dobro izkoriščam te zadnje dni, skoz nekje se potepam user posted image user posted image jutri bo malo umirjen dan drgač pa v petek spet na okoli user posted image

lennika- reči mi, a je bila danes gužva dopoldan ko si bila v P.? jaz sem bila ob 12 pa ni blo nikoga in sem bla takoj na vrsti, je pa res odvisno od dneva ja..

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
28.10.2009 18:17:57   
Crystall
Punce, mami je prišla iz urgence domov. Boli jo fejstttt, dobila je inekcijo (ki seveda nič ne prime) in napotnico. Jutri gre v nm ali v brežice, da vidijo, kaj je.

Že dolgo se nisem tak ustrašla. user posted image user posted image user posted image  Tak mi je bilo hudo, ker je jamrala, vpila, jokala ... jaz ji pa nisem nič mogla pomagat. Samo klicala ssem atija, da naj prihiti domov, da ima mami napad, potem sem jo preoblekla in ji masirala nogo dokler ni prišel ati.

Upam, da bo noč mirna in da bo lahko zaspala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
28.10.2009 18:37:00   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

lennika- reči mi, a je bila danes gužva dopoldan ko si bila v P.? jaz sem bila ob 12 pa ni blo nikoga in sem bla takoj na vrsti, je pa res odvisno od dneva ja..

Jaz sem bila danes tam okrog 9, pa sem bila na začetku čisto sama. V ponedeljek sem bila tudi taki čas in isto sama. Pa tudi noben dan ni bilo slišati nič dogajanja v porodnih sobah. Očitno je zatišje trenutno. kako pa to da hodiš na Ptuj na ctg? Rodila boš tudi tu?

Stuhica čestitam user posted image user posted image  Očitno si se edina držala našega dogovora za danes. Pridna user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?