Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 18:37:53
|
|
|
|
tea85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall Punce, mami je prišla iz urgence domov. Boli jo fejstttt, dobila je inekcijo (ki seveda nič ne prime) in napotnico. Jutri gre v nm ali v brežice, da vidijo, kaj je. Že dolgo se nisem tak ustrašla. Tak mi je bilo hudo, ker je jamrala, vpila, jokala ... jaz ji pa nisem nič mogla pomagat. Samo klicala ssem atija, da naj prihiti domov, da ima mami napad, potem sem jo preoblekla in ji masirala nogo dokler ni prišel ati. Upam, da bo noč mirna in da bo lahko zaspala. želim vse dobro tvoji mami
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 18:42:11
|
|
|
|
malaMravljica
|
Crystall, joj ubozica. Drzim pesi, da ni hudo, ti pa se ne obremenjuj, ok!!! Pa se hotla sem vam povedat, ker mal vidim gor, da ze obupujete, da boste rodile. Se spomnete mene, v petek 2.10 sem prisla iz pregleda, kjer mi je rekel, da je sicer vse super naprej, sam da ce ne bo slo samo, me da 12.10 na spozitev poroda. CTG zjutraj je bil tudi ena velika zalost, no je kazal popadke na 6 minut, sam siiiibke. In kaj je bilo zvecer? Kdo je tam po polnoci spraseval, da ce mora v bolnico, ker to boliiiiii ????? In 3.10 je mravljica pol ( po doooolgih mukah) mamica postala. Saj bo punce, uzivajte s trebuscki, takega ne bo vec kar nekaj casa, pri kateri pa celo nikoli vec mogoce.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 18:52:00
|
|
|
|
tea85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83 IZVIRNO SPOROČILO: tea85 lennika- reči mi, a je bila danes gužva dopoldan ko si bila v P.? jaz sem bila ob 12 pa ni blo nikoga in sem bla takoj na vrsti, je pa res odvisno od dneva ja.. Jaz sem bila danes tam okrog 9, pa sem bila na začetku čisto sama. V ponedeljek sem bila tudi taki čas in isto sama. Pa tudi noben dan ni bilo slišati nič dogajanja v porodnih sobah. Očitno je zatišje trenutno. kako pa to da hodiš na Ptuj na ctg? Rodila boš tudi tu? Stuhica čestitam Očitno si se edina držala našega dogovora za danes. Pridna ja vrjetno bom na ptuju rodila, ker v mbju trenutno nimam nikoga, sem sama in mi nekak bolj odgovarja da rodim na ptuju, razen, če me pač ponoči zagrabi al pa kaj takega te bom v mbju...saj tak mam 2 napotnici, eno za ptuj eno za mb- za vsak slučaj
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 19:02:18
|
|
|
|
gorenka
|
crystal - pomiri se, tvoja mami bo sigurno ok, ne se zdej preveč sekirat res...čeprou vem da je lažje to rečt k nardit stuhica - Čestitke!!!! tea - kako boš sama? za vem da ga ni...kaj pa ostali dr.člani lenika - ne se pa preveč obremenjevat s porodom. sej vem da smo na koncu vse neučakane...vam morm kr povedat kaj se mi je dons zgodil...sm šla dopoldne na sprehod, sama, na sončka ob ljubljanci, se fliknla na klopco in opazovala folk. pa sta šla istočasno mim dva starša s svojimi (na žalost prizadetimi) otroci. in mi je dalo mislt. bolje povedan: prou sram me je ratal k sm glih takrt študirala kdaj bo prišel in zakva še ni tle...jst se obremenjujem s takim namest da bi mi blo glavno da bo zdrav, pa nej pride dons al pa čez en tedn, 3kg al pa 4kg.. ali bomo že sfolglal, sam da bo vse ok, a ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.10.2009 19:02:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.10.2009 19:05:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.10.2009 19:09:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.10.2009 19:13:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 19:14:18
|
|
|
|
lenika83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka lenika - ne se pa preveč obremenjevat s porodom. sej vem da smo na koncu vse neučakane...vam morm kr povedat kaj se mi je dons zgodil...sm šla dopoldne na sprehod, sama, na sončka ob ljubljanci, se fliknla na klopco in opazovala folk. pa sta šla istočasno mim dva starša s svojimi (na žalost prizadetimi) otroci. in mi je dalo mislt. bolje povedan: prou sram me je ratal k sm glih takrt študirala kdaj bo prišel in zakva še ni tle...jst se obremenjujem s takim namest da bi mi blo glavno da bo zdrav, pa nej pride dons al pa čez en tedn, 3kg al pa 4kg.. ali bomo že sfolglal, sam da bo vse ok, a ne? To se res absolutno strinjam s tabo. Edino pomembno je, da je bejbi ok, vse ostalo so na koncu itak malenkosti. Res pa je da pač ima človek včasih takšen dan ali pa trenutek, ko ima vsega čez glavo, to nam je menda zdaj vsem dobro znano in takrat enostavno pozabiš na to kar je res pomembno. Tea so te danes tudi kaj pregledali ali samo ctg?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.10.2009 19:20:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 19:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jp, sj vem da je spontano, sam je takih nasmeškov ful Najbl smešn mi je k zaspi k jo dojim, pol ji pa hočm joško uzet se pa tko nasmeje z joško v ustih. Pa take face dela, da se ji prov nasmejim. Tok je blo enga prehtevanja na začetku, zdj pa kr neki vse čakate Ah, sj bo, not še noben ni ustov Je pa res velik čez rok oktobra, pa to krepko čez rok
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 20:08:40
|
|
|
|
tea85
|
gorenjka- saj družinski člani so, ampak na ptuju, kjer pa meni ravno ni za biti po porodu, sicer še ne vem kak bom, vrjetno bom prve dni pri starših...nič še ne vem, vse je odvisno od tega kako se bom počutila in mela porod. lenika- danes sem mela samo ctg, včeraj pa me je vaginalno gledala, tako da kaj več lahko pričakujem v petek ali pa tudi ne, seveda če bom do takrat še v 1 kosu. jaaaa, mi pa je priporočal ricinkovo olje, je tebi tudi kaj priporočal, no, glede da seksa ne bo, razmišljam res v tej smeri da bi si šla po tole olje, ima kera izkušnje s tem??
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 20:34:02
|
|
|
|
LINDI
|
CHRYSTALL za tvojo mamico,upam,da bodo ugotovili kako in kaj,da jo dobro zrihtajo...pa drži se,upam,da si se pomirila,vem,da sene moreš čisto,ampak vsaj malo.... Jaz sem imela pritisk pri zdravniku 155-105,tako,da moram takoj jutri zjutraj tja,da me pregledajo in povejo kako in kaj lahko,da vstanem notri,lahko,da grem domov...popadkov pa še vedno ni,ctg super moj bejbi brca kot za stavo...srček je tudi aktiven...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 20:38:05
|
|
|
|
LINDI
|
STUHICA čestitke
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 20:39:38
|
|
|
|
lenika83
|
Meni nič ni priporočal, samo dal mi je napotnico za laboratorij, pa jutri moram potem z izvidom spet na ctg. Pa pojma nimam zakaj, ker ni rekel, da bi kaj bilo narobe Bomo jutri videli kaj bo. Katerega zdravnika si pa imela?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 20:42:10
|
|
|
|
tea85
|
hmm, ful čudno... ne vem keri je bil oz kak se je pisal, takšen starejši pa zgleda da je hrvat al kaj saj dugega zdravnika tak ni bilo kot njega, vsaj takrat ne. ja, jaz morem v petek nazaj bom vidla kaj me takrat čaka. pa odvisno spet keri zdravnik bo.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 22:13:54
|
|
|
|
Crystall
|
Punce, hvala za lepe želje. Mami je bila takkkk boga, da jo je ob 8h ati peljal v nm. Jo je pregledala nevrokirurginja, jo slikala - nekaj je z živcem narobe (ne vem ali je vkleščen ali vnet). V glavnem dobila je tablete, niti točno ne vem, kaj vse so ji naredili. Čez 3 tedne ima merjenje živcev. Punce jz sm bila danes čist fertik. Prej sm skakala, letala po stopnicah, dvigovala, pospravljala, ma ni da ni, sam da bi mamici lahko pomagala. Jaooo, pa še tak mlada je in ima že celo življenje probleme z revmo, zdaj pa še to. Čakam, da zdajle prideta iz Novega mesta. Je pa zdaj prišlo vse za mano. Mene tak boli spodaj . Komaj hodim. Ne morem se niti premakniti. Grem pod tuš, počakam na mami in grem spat. Mi je pa res pomenilo to, da je moj fant takoj, ko sem ga klicala prišel iz službe k meni, da me je tolažil, božal malega, pomagal vse pospraviti .... Sam naj mi ga angelčki čuvajo, ker je enostavno krasen fant. Mi je zjutraj rekel ginekolog, da naj veliko po stopnicah hodim - evo, danes sem se zagotovo našpancirala. Ker midva imava v spodnjem štuku stanovanje, starša pa v 1. nadstropju. Prvič, da me stopnice niso ovirale in da sm šibala po njih brez problemov. Očitno mali ve, kdaj se mora potuhniti
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 23:47:19
|
|
|
|
tea85
|
ahh, jaz mam teh lažnih popadkov že tak punkufer se to ni res, al me naj stisne pa gremo al pa ne rabi še tega... pa še ta zgaga me daje, mater sem sitna...jah je čas da grem spat ma jutri si grem po ta ricinkovo olje pa basta, pa grem rodit al pa me bo samo še to na wc pognalo ker to je med enim tudi nekakšno odvajalo...eh mirno noč bejbike
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 29.10.2009 6:32:03
|
|
|
|
LINDI
|
Jaz pa proti porodnišnici,držite pesti,da notri ostanem,čeprav imam občutek,da bo pritisk nižji,kot včeraj,aja pa dobro jutro vsem
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 29.10.2009 6:46:21
|
|
|
|
Crystall
|
Dobro jutro! Lindi ... držim pesti, da dobiš svoj zakladek čim prej na bušija, da ga lahko pocartaš, polubčkaš, pogledaš njegove učke, laske, prstke ... Tea85 ... jojjjjj, jz sploh ne vem, kak zgledajo lažni popadki - torej sem srečnica glede tega. Mislim nate in držim pesti, da bo šlo čimprej zares in da boš imela svojega dojenčka v naročju. Michelle ... Torej? Spremeba plana? Naslednji cilj je 1.11. Upam, da bo moj 30.10. - čeprav me je strahhhhh. Sicer pa mene zgaga občasno peče - ponavadi, ko sem na ctgju ... brrrr .... , ampak lahko zdržim. Teržav z želodcem ni več ... jupiiiiiii .... mali se je spustil in mi več ne stiska mojega želodčka. Zdajle že nekaj časa nisem imela nobenega napada. Naj kar tako ostane . Srbečica je še, ampak 80 % manj - tako da lahko živim. Velikokrat grem pod tuš, si hladim predele in je precej bolje. Očitno so vse kreme, prošnje, jokanje POMAGALI . Edino, kar me muči je strah pred jutrišnjim dnem in bolečine v mednožju (zaradi včerajšnjega dirkanja).
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 29.10.2009 6:46:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI Jaz pa proti porodnišnici,držite pesti,da notri ostanem,čeprav imam občutek,da bo pritisk nižji,kot včeraj,aja pa dobro jutro vsem go lindi go lindi go lindi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 29.10.2009 8:10:15
|
|
|
|
lenika83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tea85 hmm, ful čudno... ne vem keri je bil oz kak se je pisal, takšen starejši pa zgleda da je hrvat al kaj saj dugega zdravnika tak ni bilo kot njega, vsaj takrat ne. ja, jaz morem v petek nazaj bom vidla kaj me takrat čaka. pa odvisno spet keri zdravnik bo. Itak je bil Hrvat, ali kaj takega, ker sploh ne vem, če je kateri Slovenec Zjutraj je bil Mileta, tak da je možno, da je bil on. Je pa taki suhi, pa malo ima grbo. Jaz sem pa že pred pol ure prišla nazaj iz laboratorija, čez kakšno uro grem pa na ctg in k zdravniku, pa da vidimo kaj bodo rekli. Prejšnji teden mi je moj G rekel, da bom ta teden rodila, samo se mi zdi, da to ne bo ravno držalo. IZVIRNO SPOROČILO: tea85 ahh, jaz mam teh lažnih popadkov že tak punkufer se to ni res, al me naj stisne pa gremo al pa ne rabi še tega... Uh, kako te razumem. Mene vsakih nekaj dni malo bolj konkretno ščipa, pa nikoli se nič ne zgodi. Ravno toliko je, da ne morem sedeti, pa da ne morem zaspati. Potem ko enkrat zaspim se pa vedno neha.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 29.10.2009 8:15:10
|
|
|
|
Crystall
|
Punce se je Meliitak komu javila? Zdaj upam, da že carta!!!
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 29.10.2009 8:37:30
|
|
|
|
lenika83
|
Pravkar prejet sms: "Pozdravljeni. Moje ime je Nejc in sem danes ob 6:13 s svojim prihodom razveselil mamico in atija. Težak sem 4140g in velik 51 cm. Lp, pattaya" Čestitam
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 29.10.2009 8:47:38
|
|
|
|
Crystall
|
Pattaya ... čestitke ob rojstvu Nejca
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?