Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 27.10.2009 21:24:39
|
|
|
|
gorenka
|
lindi - ne vem kako je u p lj...grem jutri prvič, tko da lahko pol poročam kako je s tem (običajno pa maš na vsake 2dni, je pa najbrž odvisn od posameznice )
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 27.10.2009 21:35:58
|
|
|
|
Crystall
|
Punce moj mali se je tak umiril. Nič ni od njega. Me prav skrbi. Mal pred tretjo uro je še veselo migal, da sem še fantu napisala mail, da bo naš mali potreboval moški pogovor, ker je mali grob z ženskami Jutri imam pregled - superrrr, da mi povejo, da je z malim vse ok Mogoče me pa kaj preseneti to noč. Na napoved, da bomo danes rodili, se mali požvižga. mogoče pa res čaka na 28.9. Držite pesti zame
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 27.10.2009 21:38:30
|
|
|
|
Crystall
|
Lindi ... jaz imam preglede na vsake 2 dni v Novem mestu. Vem pa, da imajo v brežiški porodnišnici tudi na vsaka 2 dni. Mislim, da je običajno, da te na koncu preverjajo na vsake dva dni.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 21:40:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 21:54:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 27.10.2009 22:21:17
|
|
|
|
stuhica
|
no no michelle si začela s tem da mormo jutr rodit in jutr gremo rodit konc debate........ Čeprav pr men tud še nič pametnega na vidiku... danes sicer ene par krčkov ampak nič konkretnega... Pomoje bom prje med zamudnicami celo z radnim rokom 02.11. ne vem če bo kaj Sem ravno perilo zlikala zdaj bom šla pa rajš počas kar počivat ker sem že utrujena... Morm zjutri dat še en stroj prat... da mam mir... sem to že prejšn teden rekla pa sem do zdaj že 4 stroje oprala in zlikala.... sem mislila d abom prej šla rodit.. da se bom mal švercala pa nič od tega Jah mene tud moj ni zmeri vozu na preglede... sem se sama samo zdej se pa kr izogibam, da bi vozila sama ta teden tako da... jutr ma srečo da mu ne bo treba zgodi vstat ker mam ob 08 h pregled in pa najprej CTG, bom šla kar s kolegico ki ima ravno jutr tud pregled ob 7:30 je čist vseeno za tiste pol urce gor al pa dol... itak bova še čakale.... tako da... se je sept ven zmuznu razen če ga ponoč kej ne presenetm s kakimi popadki... Smo šli danes skup na kosilo z mojima dvema lumpoma pa sem bila kar razočarana ker naš se sploh ni kej preveč zgovarjal z mano... Če sem g akej vprašala mi je odgovoril drugače pa brez tem.,... bi se najraj zjokala... sem pa jezna ker se s tamalim skoz neki rofkrta in se dereta.. tamal joka, men gre pa vse to že počas na živce al pa sem že depresiva rataal, ker mojmu ne moreš neke stvari dopovedat... pol pa prav da se grem nekega psihiča in da preveč berem knjige in forume... mah no kommment... sam res mi gre na živce ke rmu je vse tako težko oziroma si tako težko cajt vzame... sej nemore en triletnik sledit enmu 34 letnemu norcu Aja še čestitke d ane pozabim vse mnovim mamcam čestitak... Drobtinica čestitke no pa si naju z micheele pustila na cedilu in nama pobegnila... Triš tudi tebi čestitke.... lep se cartlajte... če sem ktero potzabla vsseno čestitke... grem spat... dost mam
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 27.10.2009 22:53:15
|
|
|
|
LINDI
|
Ja se strinjam gremo jutri rodit...... Ja jaz se tudi težko vozim,komaj se spravim v avto in ven,pa imam 5 min do Domžal.Da ne govorim o hoji po stopnicah,ko pridem do tja sem hin,me vse boli spodaj pa pravi moj,ja pejt pa z avtobusom v LJ.Saj prej sem hodila,zdaj pa nisem zmožna...Bom že nekoga našla,ni . Michellle je še vedno pridna,pri nas bodo jutri dajali cegle na streho s hijapom...Jaz imam zdravnika 14.30,mami je v službi...Brat pride domov 15.30,tako,da bo malo čudno vse skupaj,je pa itak žlahta zraven,tako,da po mojem ne bo panike...upam... Ma jaz bi šla že rodit,ko se vležem v posteljo me začne vse boleti,križ,buši,zgaga me peče,vetrovi mi nagajajo...po mojem sem že od tega utrujena...Me zanima,kaj bo jutri na CTG ampak imam občutek,da nič....
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 27.10.2009 22:54:58
|
|
|
|
LINDI
|
Gorenka sporoči potem,kako je bilo,nočko vsem skupaj,STUHICA tebi pa moški pač,ne,večni otroci nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 27.10.2009 23:50:30
|
|
|
|
tea85
|
stuhica- vem kako ti je, pa ko si ne moreš pomagat, ko te neka jtak iztiri oz nekdo. na žalost ne more bit vse rožnato. jaz bom pa ponorela, tak me kislina al kaj me žge po vratu da bom znorela... sem pa kr neka tečna, za nič mi ni...mene je moj tudi včeraj raz****, ko se tak ne slišima veliko, razn ob takih urah ko je zdaj in seveda je bil tečn in se kar neke prepiral, ma ful se mi je dalo ob 24 uri zvečer za kregat o brezvezni stvari, in pol je gospod kr odišo z neta, mja...ful fajn. danes mi je začel da ful kompliciram kaj se otroka tiče, sem pa mu samo rekla da pač mi je blo na začetku hudo ker bom sama za vse, pa še določenih stvari ne vem..te je reko da če bi blo kaj drugače če bi bil doma, jaaaaa logičnooo, mislim...to sem mu tudi povedala, in je reko ja kaj pa bi te blo drugače...jah, bi jaz tud lahko kaj zase storila, pa v miru vse naredla med tem pa bi bil on z njo in sem dobla občutek, da se mu je to fajn zdelo, pač ker sem mu dala vedet da je on tudi za nekaj ah nič bejbike, gremo pančkat...kaj pa čemo drugega :)
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 7:17:27
|
|
|
|
pinky girll
|
Dobro jutro punce! Mi smo danes uradno 7 dni čez rok. Groza. O kakšnem dogajanju ni ne duha ne sluha. Včeraj sem imela pregled v P, CTG zelo lep , bebica aktivna, vse pripravljeno, samo še popadki mankajo, sam ne bomo nič hiteli je reku G. Sem pa imela super G-moškega, zdravnik na mestu. Bi bla ful vesela, če bi ga imela tudi v porodni sobi. Pri nas pustijo čakat 14 dni čez rok, če je vse ok, pol pa sporžijo. V najslabšem primeru bom noseča še samo 7 dni Tud jaz imam preglede vsak drugi dan, baje pol ko si en teden po roku pa vsak dan. Moj si ne more vzeti dopusta, tako, da se vozim sama, sam mi to ne predstavlja ovire. Ker sem itak skoz terenska. Mam pa občutek, da bo najina bebica novembrska. Upam, da se motim. Tud moj strašljivi datum je 1.11. takrat pa res ne bi rodila. A glej ga zlomka po moje se bo ravno to nardilo . Upam, da sa naš mali čimprej odloči prikukati na svet, ker ga veliko ljudi nestrpno pričakuje. Čestitke vsem novopečenim mamicam... Upajmo, da bo danes kej akcije
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 8:10:23
|
|
|
|
muca*maca
|
Jutro, punce! pinkygirll - kam pa ti hodiš na preglede? V LJ? Lindi - v Lj so pregledi za nosečke zamudnice na dva dni. Jaz npr. sem imela v pon, imam danes in spet v petek. Pinkygirll - samo res, naša nosečnost je pri koncu. In kakor mi gre že na živce, ker se nič ne premakne, sem pa pomislila, pa saj to so zdnji dnevi. Jaz sem danes 9 dni čez rok in noseča bom še najdalj do ponedeljka. Še nekaj dni, iiii. Michelle - haha,kako nas naši otročki ne šmirgljajo. Sploh ni važno, kaj se mamica odloči,otroček bo prišel, ko se mu bo zdelo. Moj je kar nekaj lepih datumov prešprical: npr. 20.10., pa 22.10., 25.10... itd. Se mi zdi, da tudi 28.10. ni ravno v igri. Držite pesti, punce, ob 10 imam pregled!!! Da vidim, če srečam tam Gorenko in Lindi... In ostale, ki imate danes preglede, držte se. Joj, kaj sem se zdele spomnila: kaj pa, če me sploh nismo oktobrke ampak novembrke??? In naši otročki novembrčki?!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 8:20:52
|
|
|
|
pinky girll
|
muca maca jaz hodim v CE na preglede. malo še pa bo. držim pesti za pregled.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 8:36:35
|
|
|
|
LINDI
|
Ja se mi je zdelo,da na vsake 2 dni,mislim,da bom kar mami okupirala za prevoz...mene moti parkiranje,ker nimam živcev iskati kot norc kam naj avto vtaknem ,pa verjetno vse nosečke naročene ob isti uri...a to so pregledi v ta novi porodnišnici,spodaj ali kako...a moraš prej v sprejemno,kot v tastari...sem pa poln enih vprašanj Jp zgleda da bodo res novembrčki ...že komaj čakamo,da postanemo mamice...bejbiji pa nič MUCA MACA a so ti potem kaj preverjali kako je s plodovnico pa to...pa CTG imaš, pa unga mesarja in to je to Mene še ne boš danes srečala kAKO JE PA KAJ Z michelle BEJBA PA po mojem ne bo imela časa roditi Danes ni potem nič z nami....Meni je prijateljica rekla,da bom 100 posto rodila z njo skupaj na njen rok 3.11 no ona ja na moj rok tko,da vrjetn mene zdaj njen datum čaka .....
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 8:37:28
|
|
|
|
LINDI
|
Punce želim vam čimlepše preglede,jaz imam šele popoldan...bomo še malo čakali
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 8:41:55
|
|
|
|
tassika
|
Kaj zdaj punce, vaše bibe štrajkajo, boste vse pršle še malo k nam novembrkam čvekat. Zdaj se bom pa nehala hecat, da ne bom potem jaz pristala pri decembrkah. Vsem vam želim, da čimhitreje dobite svoje pikice
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 9:01:24
|
|
|
|
LINDI
|
Štrajkajo štrajkajo 1000 na uro ,ja malo nam manjka,pa bomo pri novembrkah
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 9:03:05
|
|
|
|
pattaya
|
Dobro jutro. Bo kaj akcije danes ali ne ??? Tile zadnji dnevi so pa res slabi kar se našega rojevanja tiče. Skoraj vse, ki smo imele prejšnje dni rok, gremo preko. Jaz sem pa prestala ful slabo noč. Včeraj zvečer sem izvedela, da je od mojega sestrična rodila, ki je imela rok danes. Ga je njegova teta klicala, da če sem tudi jaz tam, da bi me prišli mal pogledat. Ta novica me je ful prizadela, pa ne vem zakaj. Do zdaj mi ni bilo to nič takega, ko sem tukaj prebrala da je katera od nas predčasno rodila pa je imela rok za mano. Zdaj pa kar naenkrat mi ni bilo vseeno, da je ona prej rodila kot jaz, še moj je opazo da sem postala slabe volje. Saj vem, da najpozneje čez slabih 14 dni pa bom tudi jaz držala svojo štručko v naročju, ampak sem ponoči ful premišljevala zakaj ona že ima svojo v naročju jaz pa še ne. No danes je že boljše, so si moji možgančki malo odahnili. Tudi jaz imam občutek, da bomo imeli novembrčka in ne oktobrčka. V mb pa imajo preglede po roku na vsake 4 dni, pa še to nevem ali imaš samo ctg ali tudi pregled. Upam da tudi pregled, ker že nisem bila pregledana skoraj en mesec in sploh ne vem kakšno je stanje tam spodaj. Moj me je pelav na ctg samo v ponedeljek (na termin), drugače pa vedno hodim sama. Pa se malo bojim, da bi kdaj morala ostati notri, kam naj avto spravim v takem primeru.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 9:54:25
|
|
|
|
manca
|
Kuku, kuku, manca je tu amnioskopija je že za mano, bila sem celo prva na vrsti in sem bila že pripravljena it v porodno brez gužve , ampak me še ne marajo imeti tam. Plodovnica je mlečna, tamala brca 100 na uro. V petek me čaka nova doza amnioskopije in upam, da takrat pa me pošljejo rodit. Če pa me misli prej kaj zagrabit, naj me pa jutri pozno popoldne ali zvečer pa bo (imam jutri malo problemov glede varstva hčerke, pa še zbolela je ). Pa sestra in dr. sta mi vsak po dvakrat rekla, da naj se stiskam z možem in da naj seksava ...sej sva hotela včeraj, pa nama potem ni zneslo ker je bila že pozna ura...sem se šla še frizerko ob 23ih zvečer, tako da bo mož lep, ko se naša navihanka rodi. Samo ne vem, če bi mu danes sploh dala, bi bilo bolje, če jutri zvečer to delava na polno
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 10:06:49
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo kakšna slikca od nas
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 10:08:09
|
|
|
|
gorenka
|
Evo mene s pregleda. Gužva kot ponavadi..o tem sploh nima smisla zgubljati besed. Me je pa imela ena mlada zdravnica tam v triažni, pa morm pohvalt da ni bla groba (k sm se tko bala), sej ne da je blo prijetno, ampak ok. Me je pregledala (3-4cm sm odprta) in rekla da nej jutr spet pridem. Drugače so pregledi na 2dni, samo so mi začele noge otekat in ker sm ledvični bolnik morm zdej (baje) na dnevni kontroli bit. Drugač pa veselo brca in se še dobr počut. Ja pa rekla je na ful da pospešimo zadevo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 10:15:39
|
|
|
|
Suzikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83 Suzikaa čestitam Si rodila na Ptuju? ja,na Ptuju sem rodila
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 10:24:19
|
|
|
|
lindi1
|
Gorenka,pa se mi vseeno zdi,da si hitro končala,če si že doma...pridna,ti se vsaj že odpiraš,a joj upam,da ti ne bo treba velikokrat v Ljubljano na pregled,da boš čimprej crkljala....A ti to kdo pove kam moraš na pregled,meni je samo rekla,če do petka ne bo nič,v petek v porodnišnico...to je to,a potem imaš tisto napotnico,ki ti jo dajo zraven za rešilca,ali mora dati kaj drugega... Februarka kako lepa pupika je ful je lepa res...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 10:41:27
|
|
|
|
tea85
|
iii februarka kak lepe sliicee no jaz pa se tudi počasi odpravljam na ctg, sicer tak ne vem zakaj sploh grem ko pa tak nič ne bo, samo kaj se morem vozit brezveze sem pa tja. danes je moj PDP in zdaj se pa gremo odštevanja kolk bo naša zamujala. zakaj imam občutek da bomo ravno 1.11 delale največjo gužvo v P. ,no upam da ne in se naši beybi že podvizajo in pridejo vsi še ta teden na svet se pol slišimo , se šibam oblečt najest pa vija na ptuj...
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 10:43:03
|
|
|
|
gorenka
|
Lindi - Sm hitr končala k sm mela srečo...za mano se je pa pol usulo , pa še 2 od njih sta pršle s popadki...tko da čist odvisn kako trofš. Je pa tko da greš najprej u sprejemno pisarno (na koncu hodnika). Tm poveš da si za pregled v triažni in ti dajo dokumente (ja, jst sm mogla že zdej dat napotnico za sprejem zravn). Pol greš pa u čakalnico za ctg+triažna. Ponavad greš najprej na ctg in pol una da dokumente naprej na triažno, tm te pa not pokličejo k si na vrsti...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 28.10.2009 10:45:17
|
|
|
|
gorenka
|
Pa še to - glede na gužvo u sprejemni ns je kr dost čez rok...tko da če prejšnji vikend ni blo gužve zna zdej bit (pa še polna luna 2.11. - če je kej na tem)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?