Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 11:39:12
|
|
|
|
MAŠKA
|
Tassika... ne morem verjet Pa te tole nič gor ne tišči?. Moj trebuh je bil zelo podoben tvojemu prej, ampak moje dete je baje že na glavo obrnjeno. Pa vseeno se mi zdi, da mi zelo gor pod rebra, na pljuča... pa v želodec pritiska. Včasih se mi zdi, da komaj diham... Tassika, še dobre tri tedne in potem boš ti pokazala, kako sladke znajo tudi punčke bit... prav nič manj kot fantki
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 11:41:58
|
|
|
|
sonček85
|
kepica:ne čisto slovensko je :)) Ja za oblekco pa ni prroblema,se čujemo in dogovorimo Počivaj zato te pa boli trebušček,ker preveč delaš.Pa kako lepi trebušček tasika:res je razlika mm.pojdi na sokec boš videlak kao ti bo pasalo No punce da se vam malo pohvalim,danes sem dobila revijo mama na katero sem naročena in notri je moja porodna zgodba(sicer malo spremenjena)a vseeno izvirna moja.Jaz sem tko jokala ko sem brala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 11:47:05
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kepica:ne čisto slovensko je :)) Ja za oblekco pa ni prroblema,se čujemo in dogovorimo Počivaj zato te pa boli trebušček,ker preveč delaš.Pa kako lepi trebušček No punce da se vam malo pohvalim,danes sem dobila revijo mama na katero sem naročena in notri je moja porodna zgodba(sicer malo spremenjena)a vseeno izvirna moja.Jaz sem tko jokala ko sem brala Hvala sonček. Res??? SE da kje kupit ta revija??
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 11:59:47
|
|
|
|
a.biba
|
Zdaj, ko gledam vajina bušija mi skomine delata in sem šla gledat svojega v tistih časih. V 32. tednu na morju, ko se je obrnila na glavo in sem začela lažje dihati... 20 dni pred porodom, ko sem imela občutek, da se je res spustila na izstrel.... En teden pred porodom, ko je buši rastel dnevno... vsaj zdelo se mi je tako...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 12:07:03
|
|
|
|
Kepica83
|
uau a.biba . Res si bila lepa nosečka. Jaz sem si tudi vedno želela biti z takim bušijem na morju, ampak letos je bil moj buši na morju miniaturen. Drugo leto pa ga več nebo
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 12:10:26
|
|
|
|
tassika
|
Sonček jaz že šibam kupit revijo, sem imela že včeraj v mislih. Ne nič mi ne prtiska gor, mogoče zdaj čutim kakšen gib višje od popka in me malo boli, to pa zato, ker tam kjer je imela prej glavo je vse razboleno ker je toliko pritiskala in se tudi dotaknit ne smem konca desnih reber, vse ostalo čutim spodaj, glede na to, da je že prej bila knjigica, nogice pred obrazom, predvidevam, da je trenutno še vedno v enakem položaju. Je pa res, da zdaj skoraj nič ne sedim in mogoče zato ne čutim pritiska, sem pridna, veliko ležim in hodim, imam tako naročeno. Me je pa ves čas strah, da bi se nazaj obrnila. V porodnišnici sem imela eno, ki je prišla že tretjič, ker se je mali vsakič nazaj obrnil, nazadnje so ji obrat delali v petek v soboto ji je pa voda odtekla in ker se mali ni še spustil v kanal je imela na koncu CR in sem rekla, naj moja ostane tako, ker še enkrat ne grem bom pač potem rodila tako kot je, saj ni hud obrat,... samo da bi se še enkrat matrala na koncu bi me pa tako doletelo je vseeno če poskusim normalno, vse je s svojim namenom a ne. Nič zdaj pa šibam v trgovino pa v lekarno, bom pekla čebulni kruh, prvič, upam, da rata
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 12:26:23
|
|
|
|
a.biba
|
Sonček85 za objavo. Imaš skener doma? No, saj bom kupila revijo - za kateri mesec je? Ker včasih še naletiš na kakšno staro zalogo. Kepica83 ti greš lepo po poti lepega trebuščka. Buši na morju ti pa povem, da ni tako praktičen kot zgleda. Smo bili samo enkrat prav na obali in tudi takrat se nisem kopala v morju, ker mi ni pasalo. Skoz moraš biti v senci, vroče ti je tako tak, da komaj živiš... smo imeli apartma z bazenom nad Portorožem in se je izkazalo za izredno praktično. Boš mogoče pri drugem bebiju to doživela, zdaj pa pojdi na bazen. Je bila pa ena prigoda na tej plaži - grem na WC in sedita dve punčki enih 9, 10 let stari na klopci, pa reče ena, da kak sem pa jaz debela, da to pa ne more verjeti. Pol pa druga pametno, če ne vidi, da sem noseča ne debela, da imam pač dojenčka noter in imajo vse nosečnice tak trebuh. Maška Tassika ima verjetno prav, ponavadi tišči, če preveč sediš in stiskaš trebuščeka, potem se pa dojenček upira v rebra.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 12:29:06
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba Kepica83 ti greš lepo po poti lepega trebuščka. Buši na morju ti pa povem, da ni tako praktičen kot zgleda. Smo bili samo enkrat prav na obali in tudi takrat se nisem kopala v morju, ker mi ni pasalo. Skoz moraš biti v senci, vroče ti je tako tak, da komaj živiš... smo imeli apartma z bazenom nad Portorožem in se je izkazalo za izredno praktično. Boš mogoče pri drugem bebiju to doživela, zdaj pa pojdi na bazen. Je bila pa ena prigoda na tej plaži - grem na WC in sedita dve punčki enih 9, 10 let stari na klopci, pa reče ena, da kak sem pa jaz debela, da to pa ne more verjeti. Pol pa druga pametno, če ne vidi, da sem noseča ne debela, da imam pač dojenčka noter in imajo vse nosečnice tak trebuh. brihte male. Joj biba nemorem ti povedat kaj bi dala, da bi lahko šla malo na bazen pa ste mi vse odsvetovale. Joj kak bi čopkala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 12:29:26
|
|
|
|
pilotina
|
iiiiii a.biba...kako lepa si na slikah kaj pa zdejšnji bušček
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 12:34:12
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina iiiiii a.biba...kako lepa si na slikah kaj pa zdejšnji bušček Se strinjam. Kaj čakaš? ajmo slikice!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 12:40:20
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Joj biba nemorem ti povedat kaj bi dala, da bi lahko šla malo na bazen pa ste mi vse odsvetovale. Joj kak bi čopkala A se res ne smemo it kopat v bazen? Tu so full deljena mnenja, jaz sem pa ravno rekla, da bomo šli jutri ali pa v petek. Hvala za pohvale Pilotina in Kepica83! Ja se že veselim, da bomo malo zrasli. Je prijetno bušija božat. In tudi ti Pilotina se nam boš kmalu pridružila, tile prazniki delajo čudeže - tako smo mi prvo naredili . Zdaj pa buši še ni nič kaj velik, tako da ni neka atrakcija. Smo malo izbočen, zvečer malo bolj kot zjutraj. Se mi pa zdaj, da zdaj se bo pa začelo, jutri je spet slikanje na vrsti - 14 tednov in jo bom prilepila. Kepica83 jaz imam precej globok popek in se mi prvič ni izbočil in mislim, da se mi tudi zdaj ne bo. Samo zravna se s podlago. Je fajn tu gor čvekat, sam da lahko diplomo odložim. Packa jaz! Že grem....
< Sporočilo je popravil a.biba -- 28.10.2009 12:41:29 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 12:43:22
|
|
|
|
Kepica83
|
a.biba jaz sem tudi imela kar not popek sedaj pa je nekje v isti ravnini kot buši. Pa zgleda da bo šel kar po svoji poti. ven.. na plano .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 14:26:33
|
|
|
|
Kepica83
|
Punce jaz sem v moj album naredla album z slikicami od UZ. Tam boste vidle da je posteljica pravilna samo v 8tednu. Ostalo pa ne. A je imela katera podobno pa je bilo na koncu vse vredu?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 16:30:03
|
|
|
|
nadka30
|
Punce sami lepi trebuščki, sedaj pa že komaj čakam da bom med vami. bee bee iskreno sožalje ob izgubi punčke, nimam ti kaj svetovat, ker si sploh ne predstavljam kaj se ti je zgodilo, želim ti samo da bodi močna, da se zjokaj do sredine srca ter da se nam kaj oglasi in povej svoja občutka oton tudi zate bo kmalu posijalo sonce sreče, za srečo ti pošiljam tri tassika in marie še malo in vajine punčke bodo tu, to bo pravo veselje sonček85 komaj čakam da preberem tvojo zgodbo, ter veliko veselja z aleksom Upoštevala sem vaš nasven da naj menjam g. in naj vam povem sem ga že menjala, sedaj moram samo še it k staremu po kartoteko, nimam nikakršnega veselja, ker ne vem če bom lahko držala jezik za zobmi. kepica čestitke za uspešno preselitev ter veliko prespanih noči v novem domu lp še malo in prihaja moj mesec
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 16:32:07
|
|
|
|
Kepica83
|
o hvala nadka. Jaz pa tebi želim čim več lepih trenutkov z dragim in da se bo hitro prikazal magičen +++. Končno nisem več sama tu na forumu. Nevem kje so vse
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 16:43:23
|
|
|
|
nadka30
|
povej kepica kako je biti na svoje, je fajn ne Glej da ne boš kaj težkega vzdigovala in pridno počivaj velika noč 2010 bo hitro tu, tebi bo pa leto zajček prinesel en velik paket, pa še kar velik in težek bo, super. . Sem pravkar prišla domov, no domov sem prišla že ob dveh pa sem mogla nazaj v službo ker sem pop pomoti odnesla vse ključe domov in so me klicali domov( ne vem če nisem zaljubljena )pol sem šla pa v trgovino s čevlji tam pa me ven niso dobili-HA-HA-HA. Kje ste pa druge, če počivate je ok lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 16:51:00
|
|
|
|
Kepica83
|
Joj nadka na svojem biti je 1A. Saj midva sva to že okusla aprila. In ko greš 1x z svojega nazaj k starcem.... ludnica. Čeprav sem se zdaj spet taaako na atija navezala. Jaz bi ga najraje vsepovsod zraven vlekla. Zdaj mi je veliko težje, ker prej sem živela v mestu, pol sma se z mojim preselila v mesto, sedaj pa sem čisto nekje bogu za hrbtom pa nikogar nimam. No razen vas punc tu na RR. Nevem kaj bi brez vas, . Pa še na bolniški sem, pol pa visim cele dneve tu gor . Si kupla kake čevlje zaljubljenka?
< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 28.10.2009 16:53:36 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 16:57:22
|
|
|
|
nadka30
|
hay kepica ti verjamem, da je na svojem biti super, jaz sem od doma že šest let in ne bi šla več domov tukaj sem sam svoj gospodar.prav fajn je.Kako pa da si na bolniški si že dolgo na bolniški, lahko da si že kje napisala pa sem spregledala. Kakšno delo pa v službi opravljaš, jaz sem izmenovodja v trgovini in povem ti da je včasih tak dan da ni za nikamor.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 17:04:52
|
|
|
|
Kepica83
|
Nadka jaz sem na bolniški hmmm naj razmislim... od 8.9. pa do 27.11. Pa verjetno bom kar do konca. Jaz sem skupinovodja-sadjar. Ko sem zanosla smo začeli obirat jabolke. Potrebno je bilo dvignit po več ko 20kg vedro in nest gor v breg. Vsak je imel normo 620kg na dan oz. 8ur. Delali smo v najhujši vročini, v dežju... Za pit ni bilo časa, ker je bila malica samo 30 min. Nemoreš si predstavljat kako je hodit uro pa pol v strm klanec z temi težkimi vedri, brez vode... Za crknit. Evo pa sem vseeno prigurala do 2 meseca. Nato sem začela krvavet in me je moj ob 00:30 peljal na urgenco kjer so me takoj sprejeli. Hvala bogu je moja pikica borka in je ostala pri meni. No od takrat sem na bolniški. Do 14.10. so probali vse jabolke. Sedaj pa se začne rezanje sadnega drevja. Torej nošenje lestve ( velike, lesene) velike škarje, male škarje in žago. S tem režeš veje na drevju vse razne debeline prav tako vrhe. Vse to se dela do drugega leta nekje do marca. Upam da me nebo dala komisija delat, ker res nevem kako bom zmogla.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 17:09:38
|
|
|
|
nadka30
|
o kepica to je pa res težko delo, dobra si ni kaj. Če imaš pa take pogojed ela pa dvomim da te bodo dali delat še posebej ker si že krvavela. Če se ne motim si ti imela ss v februarju,koliko si bila noseča oz, kaj je bilo narobe. Kje se bosta pa s tvojim poročila, si že kaj nestrpna, te grabi že predporočna nervoza....
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 17:10:21
|
|
|
|
nadka30
|
o kepica to je pa res težko delo, dobra si ni kaj. Če imaš pa take pogojed ela pa dvomim da te bodo dali delat še posebej ker si že krvavela. Če se ne motim si ti imela ss v februarju,koliko si bila noseča oz, kaj je bilo narobe. Kje se bosta pa s tvojim poročila, si že kaj nestrpna, te grabi že predporočna nervoza....
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 17:19:00
|
|
|
|
Kepica83
|
Nadka ja ss sem imela februarja. G je rekla da kao genska napaka. Z mojim se boma poročila samo na matičnem. Nič kaj velikega. cca. 7 ljudi pa pika. Nič še me ne grabi nervoza, upam samo da poroka bo. Ker moj ima na tisti dan zaključek v službi pa upam da mu nebo tisto pomembnejše. Čeprav še ni rekel 100% da na zaključek nebo šel. Pa ti si poročena?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 17:25:28
|
|
|
|
sonček85
|
bibA;koako si lepa na slikcah tassika.hvala biba.za mesec november,skenerja pa nimmam sem ga prodaala ker ga nisva uporabljala kepica:slikce so tko lepe
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 17:25:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kepica:ne čisto slovensko je :)) Ja za oblekco pa ni prroblema,se čujemo in dogovorimo Počivaj zato te pa boli trebušček,ker preveč delaš.Pa kako lepi trebušček No punce da se vam malo pohvalim,danes sem dobila revijo mama na katero sem naročena in notri je moja porodna zgodba(sicer malo spremenjena)a vseeno izvirna moja.Jaz sem tko jokala ko sem brala trafika,pošta,trgovina tuš,mercator Hvala sonček. Res??? SE da kje kupit ta revija??
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 28.10.2009 17:29:00
|
|
|
|
nadka30
|
Veš jaz sem pa srečna koruznica, tako dolgo se že pogovarjama o poroki, da ne vem če se boma kdaj splog dokončno dogovorila, sedaj sma imela namen imeti kst in poroko skupja nekje avgusta ampak zdaj verjetno ne bo nič iz tega ali pa. Problem je ker sma se tega da nisva poročena že navadla in nekako ne pridema dalje. Mogoče se boma pa pri naslednjem otroku upam da kmalu pride plusek, že komaj čakam.Kaj pa tvoj dela. Mi v službi pa sploh ne vem ali bomo meli kak zaključek ali ne, nekaj jih je med sabo skerganih in tako dalje, bomo videli. Sta že vse zrihtala za poroko, čist dovolj vas bo, važno je da imaš ob sebi tiste, ki jih želiš,..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Berete knjige o vzgoji?honeyja in upoštevam nasvete (
48%)
ja, a jih ne upoštevam (
5%)
vem, da obstajajo, pa jih ne berem (
33%)
me ne zanimajo (
13%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!