|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
27.10.2009 15:42:54   
Crystall
Tole MORTE POGLEDAT!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SZLaZyMpfUI&feature=related

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
27.10.2009 15:46:22   
tea85
dan

vsem prvo čestitke za bebije.

karmen - kak je sladka tvoja pupika, jooj, kak delate lušte s temi slikicami, nam ki še čakamo na svoj čudežuser posted image

februarka- si niti ne upam predstavljat kako ti je, uh še sama ne vem kaj me čaka.

drugač pa mela danes pregled, morem rečt, da sem bila zadovoljna glede na to da me je pogledala nadomestna gin. pogledla me je tudi vaginalno, a vrat je skrajšan na 2 cm drugih posebnosti pa ne vidi, tako da nič nebo jutri z tem da bi jaz rodila user posted image je pa rekla da to še ne pomeni, da ni možno da bi rodila, ker ko se začne gre vse hitro. je bila pa zelo nežna, ampak vseeno me je malce bolelo po pregledu, vrjetno zato ker sem mela krče že zjutraj, pa še zdaj jih mam občasno, da ne govorim kako zelooo me križ boli, ne morem sedet, hodit , res ne morem nič, uhhh...mogoče pa bo še danes treba ki v P it user posted image fajn bi blo.
sicer pa imam jutri ctg in bomo vidli kako na prej, baje je v P.moj gin jutri tako da me zna še ki on pregledat...no saj bomo vidli user posted image

zdi se mi da bom glih za 1 november rodila, tooooo pa mi res ni, upam da si res ne bo izbrala tega datuma, vsaj kaki dan prej ali pa poznejuser posted image

ah ja, recept za pospeševanje...no, bom rekla da meni se od včere ko sem prestavljala pohištvo pa te zadeve, pojavljajo krči , mogoče je to kaj pripomoglo..tako da...user posted image

< Sporočilo je popravil tea85 -- 27.10.2009 15:50:16 >

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
27.10.2009 15:47:58   
LINDI
OJOJ jaz imam tudi samo tamale pleničke na to tudi pomislila nisemuser posted image bo treba v nabavo...Za oblečt pa tudi ne vem...mam 56 cifro,meni je tudi enkrat julija povedala,da ima 1500g,koliko ima zdaj pa nimam pojma...malo ne,ker je tako težak za nosituser posted image user posted image
LENIKA si me nasmejala do solzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ko si rekla,da bodo že hodili,moj brat je pa danes naštudiral da bo imel naš mali,ko bo ven prišel že brkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
27.10.2009 15:53:24   
tea85
moja je mela avgusta 1.600  nekje tak da kaj mislite kolk je zdaj težka user posted image user posted image enih 3,500 jih vrjetno že ima, joooj pa če pomislim da smo pri naši hiši sami veliki, še zna naše dete biti veliko, hmm upam da ji bo 56 pravuser posted image user posted image

jah, jaz mam tudi male pleničke, no pa saj bomo vidli, če ne pa bomo šli kupit druge.

mater me zgaga daje...user posted image

< Sporočilo je popravil tea85 -- 27.10.2009 15:54:16 >

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
27.10.2009 15:55:08   
LINDI
Ja potem najboljše da še jaz kako omaro prestavimuser posted image
CHRYSTALL ej kok sta dobra tamaladva brez besed semuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
27.10.2009 15:59:06   
LINDI
Ja to pa bodo korenjaki in korenjakinje,jaz močno upam,tako kot TEA ti,da nebi ravno na 1 november,tega sem se najbolj bala,ker potem itak ne veš kdaj bi praznoval tak bedn datum je za praznovanje...Ma mene že od petka v križu boli,pa ponoči me malo matra,ampak čez dan se vse umiri,pa ne vem,a me vse boli ponoči zaradi tega ker je tako malo prostora...pojma nimam...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
27.10.2009 16:18:52   
tea85
da ti povem mene, tudi boli VSE user posted image danes mam kar čez celi dan neke krče, pa ponoči sem se neke premetavala...no, sem se prej pogovarjala z mojo user posted image in sem ji rekla naj osreči mamico pa pride lepo da PDP ne svet, da ji bo zunaj lepše,ker je nebo nič tiščalo user posted image user posted image user posted image user posted image , sem dobla rahlo brco nazaj, zdaj pa če je to bil znak ok bom, al pa znak da bo trmasta in še je ne bo...user posted image user posted image user posted image

v glavnem, cajt je da se začne tudi meni nekaj dogajat pa via v P. ker teh lažnih popadkov mam že dovolj.user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
27.10.2009 16:31:43   
lenika83
Crystall zdaj si me spomnila še na pleničke... Moram iti pogledat kakšno velikost sem sploh kupila, sem že pozabila. Niti pomislila nisem, da bi lahko še to bilo premajhno. Zdaj sem že prav vesela, da ima prijateljica decembra rok, ker bom ji lahko dala vse kar bo nam že v štartu premajhno in dozdeva se mi, da bo tega veliko.

Meliitak se ni še nič oglasila, tako da ne vem ali še diha, ali že carta. Kakorkoli že mislimo nanjo.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
27.10.2009 16:43:12   
TRIŠ
23.10 SE NAM JE PRIDRUŽIL ČETRTI BISER PO IMENU NEJCuser posted image

teža :3550g
velikost :53 cm
trajanje poroda:ob 12.30 prvi umetni popadek ob 13.27 pa se je rodil naš sončekuser posted image ,tole je novička za vse ki ste še 2v1 ,da vam bo lažjeuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 27.10.2009 16:45:41 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
27.10.2009 16:46:56   
Crystall
TRIŠ ... čestitke ob rojstvu sinčka user posted image user posted image user posted image  in krasno za tako hiter porod user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
27.10.2009 16:59:00   
majakla

Ku - ku, Nikec spi - evo me.

Rakica: user posted image Kaka lepa pupa,
ful ima lepe rokice, pa zgaga te je tudi
pekla, ne? Iiiiiiiuser posted image

Ninasiki: lepe slikice, lepi ste. A na drugi sliki
pa je tvoje mami? - Isti sta! user posted image

Karmen b: Iiiiiiiiiiii.

Februarka08: Da popek krvavi in rosi ni nič narobe,
pač še ni čisto suh in se tako čisti, par dni pa bo
mimo. user posted image

Majcy_m: Luškani sta.

Drobtinica in Emily: user posted image čestitam.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
27.10.2009 17:02:03   
Meliitak
čao punce...
najprej čestitke vsem mamicam k sm jih zamudila user posted image user posted image user posted image

se oglašam direkt iz P...še sem 2v1...porod so pospešil do te mere da imam neredne popadke in se bom še malce matrala...jah ene se pač mormo...hvala na dobrih mislih punce...javim se še, če ne bo prehudo

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
27.10.2009 17:07:10   
Crystall
Meliitak ... mislim NATE! Drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
27.10.2009 17:21:03   
Suzikaa
Pozdravljene vse skupaj!

Nam pa se je v četrtek 15.10. ob 12.57 uri pridružila princeska Viktorija

Zamujala je kar 13 dni user posted image

Teža: 4040 gramov
Velikost: 53 cm
Trajanje poroda: v sredo zjutraj 14.10. so mi vstavili gel in ker se ni nič dogajalo so me poslali nazaj na ginekološki oddelek potem pa so se ob 14.00 uri začeli blagi popadki kateri so se vlekli vse do naslednjega jutra. Ponoči so me zbujali na 10 min. No zjutraj pa sem šla na ctg in G me pregleda pa pravi da sem 2 cm odprta in da gremo rodit. No pa pojdimo user posted image . Potem sem še dobila umetne popadke in v dobrih 4 urah je prišla naša princeska, prava velikanka user posted image !!

Z atijem sva presrečna user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
27.10.2009 17:21:40   
Suzikaa
Pozdravljene vse skupaj!

Nam pa se je v četrtek 15.10. ob 12.57 uri pridružila princeska Viktorija

Zamujala je kar 13 dni user posted image

Teža: 4040 gramov
Velikost: 53 cm
Trajanje poroda: v sredo zjutraj 14.10. so mi vstavili gel in ker se ni nič dogajalo so me poslali nazaj na ginekološki oddelek potem pa so se ob 14.00 uri začeli blagi popadki kateri so se vlekli vse do naslednjega jutra. Ponoči so me zbujali na 10 min. No zjutraj pa sem šla na ctg in G me pregleda pa pravi da sem 2 cm odprta in da gremo rodit. No pa pojdimo user posted image . Potem sem še dobila umetne popadke in v dobrih 4 urah je prišla naša princeska, prava velikanka user posted image !!

Z atijem sva presrečna user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
27.10.2009 17:37:31   
gorenka
Triš, suzika -- Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Meliitak - dihamo s tabo! Go, go, go!!!user posted image user posted image

Jst drugač s potepa po stari Lj, bil krasen sonček, z user posted image sva še skočila na kosilo k je dons prej zaključil z delom...bilo je res lepoooo!user posted image Aja-pa od delč sm mucomaco vidla k se je tut s user posted image zaljubljeno sprehajala, sam sva bla takrt u avtu tko da bi blo mal hecn če b se čez okn drla..."Oj, user posted image !!!" user posted image user posted image user posted image (mal heca, sej vem drgač koko ji je ime)

Lindi - ja, moj rok je bil 25.....pa čist nč ne dogaja veš. Dons pospravljala, po štengah hodila, bla na sprehodu...čist nč...če me že kej boli pol me od napenjanja po dobri hraniuser posted image user posted image In jst tut neb rodila na 1.11. sploh neb na novembra, k pol ma pa še prababi r.dan takrat in mi bi blo to še manj všeč da bi blo na isti dan, tko da ne vem...sm user posted image že ozmerjala dons da zdej je pa konc zaj... da ma cajt sam do petka...sam ne vem...do zdej ni še čist nč zalegluser posted image

Jutr zjutrej pa na tist groooozn pregled u P!user posted image

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
27.10.2009 17:45:30   
lenika83
Suzikaa čestitam user posted image user posted image user posted image

Si rodila na Ptuju?

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
27.10.2009 17:47:10   
Crystall
Suzikaa ... čestitke ob rojstvu hčerkice user posted image user posted image user posted image

Gorenka ... jz imam tudi zjutraj pregled v porodnišnici. Izgleda, da bom vse ginekologe sprobala user posted image  Pa še maternični vrat mi dražijo in širijo, da bi se ja čimprej začelo kaj dogajati. Pa še na ctgju bit pol ure user posted image  Upam, da bom kmal rodila, da bo teh pregledov konec. Tud moj dragi je bogi, ker načeloma dela od 7h do 3h, zdej si more pa vsaka dva dni zjutraj frej jemat, da mene vozi in z mano čaka, potem pa gre ob 1h ali 2h še v službo do 10h, da opravi svoje delo. Pa še vožnje ima pol ure do službe in nazaj.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
27.10.2009 17:52:08   
Anonimen
Suzikaa ... čestitke user posted image user posted image user posted image

Spet so menjal rruser posted image

Melitak ... boga, v misllih sm s tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
27.10.2009 18:04:48   
LINDI
SUZZIKA ČESTITKE OB ROJSTVUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
melita bošček,UPAM,DA ČIMPREJ RODITE,DOBRO SO ZAČELI Z MATRANJEM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
27.10.2009 18:25:47   
gorenka
user posted image mi je vse zbrisal zdej k sm že napisalauser posted image

Crystal - je pr men isto. Do zdej sm se sama vozila na preglede, sam na tele vaginalne u p me bo pa moj in je isto k pr tvojmu-bo mogu vse ure nadoknadt. Pa še to k nkol ne veš kdaj boš fertik, saj tle u lj p kr traaaaaja. Najbol pa rabm user posted image za psihično podporo k mam odpor (strahuser posted image ) pred temi pregledi "spodaj" in res ne bi rada to ne vem kolkrat čez dajala.

< Sporočilo je popravil gorenka -- 27.10.2009 18:27:51 >

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
27.10.2009 18:33:01   
Crystall
Gorenka ... men je tud pomembno, da je moj zraven, da mi je za oporo! Ne predstavljam si, da bi čez to šla brez njega. Vidim, da imamo prav fajne fante user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
27.10.2009 18:38:30   
gorenka
Ja, se strinjam...tle mamo pa nekatere res srečo!user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
27.10.2009 20:49:31   
LINDI
Joj jaz tudi ne vem,kako bo zdaj,ko bodo pregledi v LJ.,moj pa nima variante za dopust...Apotem imaš v LJ.vsak dan ali kako preglede...meni tudi ni prijetno za iti tja,pa še,ker se ful čaka...groza.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
27.10.2009 20:55:58   
lenika83
Jaz sem pa mislila, da sem edina, ki je user posted image  ne more nonstop k zdravnikom vozit. Zdaj pa vidim, da smo vse na istem. Meni je to ful smotano, ker se sama res težko peljem, user posted image  pa je valjda v službi. Sicer pa si je v ponedeljek zrihtal, da je bil popoldne v službi, ker me je zjutraj peljal na ctg, potem pa ga niso niti zraven noter spustili in je bilo res brezveze, da je sploh šel zraven. Sicer pa za vse nas močno upam, da se to čimprej neha.

Kje pa je danes Michelle? Čakam da nam da povelje za začetek akcije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?