tea85
|
dan vsem prvo čestitke za bebije. karmen - kak je sladka tvoja pupika, jooj, kak delate lušte s temi slikicami, nam ki še čakamo na svoj čudež februarka- si niti ne upam predstavljat kako ti je, uh še sama ne vem kaj me čaka. drugač pa mela danes pregled, morem rečt, da sem bila zadovoljna glede na to da me je pogledala nadomestna gin. pogledla me je tudi vaginalno, a vrat je skrajšan na 2 cm drugih posebnosti pa ne vidi, tako da nič nebo jutri z tem da bi jaz rodila je pa rekla da to še ne pomeni, da ni možno da bi rodila, ker ko se začne gre vse hitro. je bila pa zelo nežna, ampak vseeno me je malce bolelo po pregledu, vrjetno zato ker sem mela krče že zjutraj, pa še zdaj jih mam občasno, da ne govorim kako zelooo me križ boli, ne morem sedet, hodit , res ne morem nič, uhhh...mogoče pa bo še danes treba ki v P it fajn bi blo. sicer pa imam jutri ctg in bomo vidli kako na prej, baje je v P.moj gin jutri tako da me zna še ki on pregledat...no saj bomo vidli zdi se mi da bom glih za 1 november rodila, tooooo pa mi res ni, upam da si res ne bo izbrala tega datuma, vsaj kaki dan prej ali pa poznej ah ja, recept za pospeševanje...no, bom rekla da meni se od včere ko sem prestavljala pohištvo pa te zadeve, pojavljajo krči , mogoče je to kaj pripomoglo..tako da...
< Sporočilo je popravil tea85 -- 27.10.2009 15:50:16 >