|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
28.10.2009 7:58:14   
baki
dobro jutro......hvala za kavico in vodo.sem oboje že popila.sem čist fertik od teuser posted image .me boli ko user posted image .najraje bi šla nazaj spat.a smo zdej vse dobleuser posted image ko mamo dietouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
28.10.2009 8:04:42   
baki
katja pa ja sla včeraj v lj.k moji sestrični na počitnice jo je moj pelo dol nazaj pa jo oni pripeljejo v petek.ma dva otroka.fant je star 8 let punčka pa 5 let.zdej pa je v tretje noseča.stara je pa 37 let.svaka ji čast.meni se pri teh letih nebi več dalo.pa še v vrtecu delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
28.10.2009 8:10:13   
Onasiss
Urša...nas ne bo.....user posted image user posted image  Noč katastrofalna.....user posted image ... sem celo noč krehala....pol sem šla pa med jest in sem zaspala v dnevni z žlico medu v ustih....user posted image user posted image še dobr nisem kje vzunaj spala.....zih bi se zbudila z mravljami al pa čebelami okrog sebe......user posted image user posted image
Pa še grlo me boli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, da se lepo mejte.....user posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
28.10.2009 8:23:14   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Urša če še velja pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se dober počutim sem misla, da me bo zvijalo pa me ne tak dauser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša seveda veljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
28.10.2009 8:24:42   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Urša...nas ne bo.....user posted image user posted image  Noč katastrofalna.....user posted image ... sem celo noč krehala....pol sem šla pa med jest in sem zaspala v dnevni z žlico medu v ustih....user posted image user posted image še dobr nisem kje vzunaj spala.....zih bi se zbudila z mravljami al pa čebelami okrog sebe......user posted image user posted image
Pa še grlo me boli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasis pozdravi se user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
28.10.2009 8:26:55   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro......hvala za kavico in vodo.sem oboje že popila.sem čist fertik od teuser posted image .me boli ko user posted image .najraje bi šla nazaj spat.a smo zdej vse dobleuser posted image ko mamo dietouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz je še nisem user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
28.10.2009 8:30:27   
Ajvy
jutro.....

Urša...kar vam paše..tako pa naj bo.....a ne???
KOnec koncev ste vi familija in vi veste, kaj funkcionira za vas.....

Claud.
..jo...upam,da  bo današnja noč boljša...
KAko pa si kaj ti???

KOlumbo.
....o joj....zbujanje...upam,da je bil vsaj preostali del noči lep...
Tarja se je pa okrog enajstih zbudila in se pogovarjala z menij...sam da mene ni bilo zraven...sem se mogla nasmejat....v snu mi je rekla...mami ninico si pozabilauser posted image
Glede Muller-ja...sem gledla...tam nimajo mosta ..itak je izropan.....BOm vidla če bojo kaj dubli...so pa tam za 1-2 evra dražje kot npr v Mečkatorju al pa Leclercu...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
28.10.2009 8:31:22   
Ajvy

sam res...čist vas je vrglo...revčke...no, pa URša je tolk sočustvovala z vašim dietiranjem ,da je kar zraven potegnilauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
28.10.2009 8:31:38   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

se podpišem.hudo je če si bolan sploh pa če imaš še zraven majhne otrokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
28.10.2009 8:32:03   
TAMIKA3
noč... katastrofa user posted image ,
ko ne nos takrat kašelj user posted image ,
še dobro, da se je zbujal samo tristan, drugače sploh ne bi zatisnila očesuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
28.10.2009 8:32:10   
Ajvy

katja pa ja sla včeraj v lj.k moji sestrični na počitnice jo je moj pelo dol nazaj pa jo oni pripeljejo v petek.ma dva otroka.fant je star 8 let punčka pa 5 let.zdej pa je v tretje noseča.stara je pa 37 let.svaka ji čast.meni se pri teh letih nebi več dalo.pa še v vrtecu delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u počitnice..nove dogodivščine....the best...to je men tolk lepo ,da lahko gredo otroc kam na počitnice.....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
28.10.2009 8:32:38   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

se podpišem.hudo je če si bolan sploh pa če imaš še zraven majhne otrokeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
28.10.2009 8:33:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

še dobro, da se je zbujal samo tristan, drugače sploh ne bi zatisnila očesuser posted image

user posted image user posted image sem se mogla nasmejat tej slikici ko vstaja s pojtelje....res....tkole jst zgledam...he he ...sam da še bentim....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se pocelite

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
28.10.2009 8:34:19   
sunny24
Jutro!
Nočka načeloma prespana, sam naša madam se je zbudila malo po 24h in smo bli zbujeni do 1:30...Pa zakaj že nism šla spat ob 24h ko sm se že praktično odpravljala...user posted image user posted image user posted image No, sej Gaja je v bistvu spala od 19:30-24h, od 1:30-6:30 in od 7h-8h...Sam jst sem spala samo malo malo...

No, zdej se igra tam v postli in sm jo lihklar pogledala in si je trenerko slekla...user posted image user posted image user posted image

ajvy, Wii je igralna konzola, maš full iger, tudi vodeno aerobiko, jogo,...deluje na senzor...To je to:  http://sl.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Wii

mlea, hitro se pozdravi! user posted image user posted image user posted image
baki, super za počitnice od tvoje hčerke! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
28.10.2009 8:45:08   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image sem se mogla nasmejat tej slikici ko vstaja s pojtelje....res....tkole jst zgledam...he he ...sam da še bentim....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se pocelite

pod po se podpišem, potem me pa moj dragi čudno pogleda, ko uporabljam tako bogat besedni zaklad, a vstal pa on vsaj enkrat ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image

ob 21.30 je še
user posted image sluz, sem dobila točno med user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
28.10.2009 8:48:22   
baki
dons pa kosilo samo solatka+jajčki.še dobro da mam zlo rada solato(nasploh zelenjavouser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
28.10.2009 8:51:59   
TAMIKA3

dons pa kosilo samo solatka+jajčki.še dobro da mam zlo rada solato(nasploh zelenjavouser posted image user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image
zajtrk pospravljen (kavica + žemlja), kosilo zrezek + solata
user posted image kakšno repo user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 28.10.2009 8:53:06 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
28.10.2009 8:56:49   
Urša08
Tamika upam da se nočke poštimajouser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
28.10.2009 8:58:13   
baki

jst bom kupla kr uno od naturete

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
28.10.2009 9:07:04   
TAMIKA3

jst bom kupla kr uno od naturete

a kislouser posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
28.10.2009 9:12:52   
Ajvy
sunny...oh...tud vi slabo nočko...da bo le nocojšnja boljša.....
HE he ...kolk se vid da sem za časom..hvala za link....bom pogledla.,,,,

Tamika...o joj......tole se ne sliši čist nič ok..ampak pol pa te slikice nalepiš , je pa vse tolk smešno....

BAki.
..jst sem pa bolj mesni tipuser posted image ...čeprav proti zelenjavi nimam nič

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
28.10.2009 10:17:52   
kayica24
Pozdravljene!
Hm...me kar stisne, ko vidim kako slabo eni spite...
Jaz moram potrkat..Imamo že od 2.meseca naprej prespane nočke-v kosu po 10-12 ur...user posted image

Upam, da se zdaj, ker sem to napisala ne bo kaj spremenilo...Ponavadi je tako, ko kaj pohvalimuser posted image

Vsaka čast za vaše shujševalne diete...Jaz sem preveč nora na hrano, da bi to vzdržala...No, mam pa srečo, da sem v nosečnosti pridobila samo 10kg in jih tudi takoj izgubila...Čeprav sem zdaj spet +2kg...Mi je dopust in all inclusive v Turčiji preveč hasniluser posted image user posted image user posted image

Ma bo že...Itak vem, da bom v času izpitov spet vsa živčna in bodo kg samo leteli navzdol..To je moja shujševalna...Živci...user posted image

Lep dan vam želim!

Aja, kje je pa moja Mihailo?[sm=zmeden.gif]

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
28.10.2009 10:20:01   
Čebel@
samo da vas na hitro pozdravim,potem pa letim delat kosilo in malico za naše pridne delavce
zjutraj sba se šli pokazat k p in jo je pregledala-ni videti drugega kot konec viroze,dat sva mogle še kri in vodo(sva šle domov lovit vodo in sem jo nalila s čajem in se ona lepo polula,jaz letim po kozarček in pridem nazaj in je polila oz. se je okol obrnila da je ven steklo.....sem vseeno nesla v laboratorij tist plunk ki je ostal v vrečki,ampak ni bilo dovolj tko da ponovi vajo)

lep dan

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
28.10.2009 10:21:46   
claud
Ajvy jst sem ok....tko ko berem kaksne tezave mate eni kr naprej s prehladi in vsem tem, se sploh ne smem prevec pritozevat......
nespanje je tako ena malenkost.
Kako se ti pocutis v novem domu?
Jst sploh ne vem kdaj bomo mi sli....da bomo sami....da ne bo noben vec utrujal, teziluser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
28.10.2009 10:31:10   
TAMIKA3
TAJ & MAJ vse naj ob desetmesečnici

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?