|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
28.10.2009 13:43:15   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ojla

Me tri smo se načvekale, men je blo ful luštno user posted image user posted image user posted image Kolumbo in Katjuša hvala za obisk user posted image

Superuser posted image Samo da ne bo jutri dežuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
28.10.2009 13:44:46   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

4 KRALJI LETOS NA MORJU

user posted image

Tamika kok dobra fotka tvojih kraljevuser posted image user posted image user posted image user posted image A jo mate v okvirju?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
28.10.2009 13:45:26   
Urša08

ojla

Me tri smo se načvekale, men je blo ful luštno user posted image user posted image user posted image Kolumbo in Katjuša hvala za obisk user posted image

Superuser posted image Samo da ne bo jutri dežuser posted image user posted image user posted image

Jutta upam, da ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
28.10.2009 13:47:08   
TAMIKA3

4 KRALJI LETOS NA MORJU

user posted image

Tamika kok dobra fotka tvojih kraljevuser posted image user posted image user posted image user posted image A jo mate v okvirju?

še neuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
28.10.2009 13:51:43   
Urša08
Tamika jaz bi jo kuj dala, res super fotka user posted image user posted image user posted image Pa kok so lepo napravljeni user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
28.10.2009 14:10:09   
Čebel@
na hiter se preletela-lepe fotke,še lepši fotomodeliuser posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image za mini srečanje

poročilo:kri ok,v vodi pa je ena bakterija tko da ji mojam spet ujeti vodo(tokrat z vrečko z epruvetko),jutri popoldan kontrola

čao

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
28.10.2009 14:51:36   
sjmm

LIJA in ERIK vse naj ob devetmesečnici

user posted image

od nas tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
28.10.2009 14:53:50   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

TAJ & MAJ vse naj ob desetmesečnici

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas

se pridružujemo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
28.10.2009 15:03:18   
sjmm
Helov na brzino,me moj sekira morm papirje porihtat, da DDV plačamo in podobno, pa še 2 računa izdat, tko da morm kr rokave zavihat, da bom vsaj še za kosilo pripravla, ko bo Majči vstal.

Zdej že ta drugo noč v ta novi spalnici, pa se ne bom hvalila, sam mali zvečer ful bol mirno zaspi, je pa res soba v mirnem delu hiše

Ajvy in Tamika ....lušne slikce, zaradi lušnih modelov, ane.........bye!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
28.10.2009 16:11:02   
baki

Baki - a ima Nik rad meso (si napisala, da je jedel hrenovko)? Vid namreč pri mesu bolj ali manj štrajkauser posted image
nik je vse tudi meso

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
28.10.2009 16:20:37   
Katjusa

ojla

ni kej......user posted image user posted image user posted image user posted image sem celo pot razmišljala kako sem odreagirala, ko je beni žigovo flašo zagrabuuser posted image sem kr tisto sej lahko..... ja itak pomoje lahko sam tebi pa mogoče ni vseeno če kater drug otrok pije iz njegove flaše. se ti iskreno opravičujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem šele zdle prišla ampak zato k sem bla na igralih dons sem še benija imela in smo bli pred vrtcem uro in poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dieta.... kosilo bom mela zdle k sem predolgo okol hodla....
repa sem se odločla da si bom zelje skuhala čeprav sme repo že kupla ampak jo bo moj pojedu..... in tud v ponedeljek ne bom špinače ampak si bom kako motovilčevo solatko naredla.... kar ne gre ne greuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi je pa nahrbtnik od urše ful všeč..... tko da ga bomo kupli..... res je sve skupaj ful lažje kot se zdi..... sicer kako se bo obneslo na prehodu bomo pa vidl dons ni blo časa za kako pohajkovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so pa mali februarčki tko fejstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image urša upam na kako slikico, ampak se ne mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
28.10.2009 16:46:34   
Maksi1
Hello, kako ste bejbe?

Mi smo še zmešani. Ta ura je zmešala moji ves urnik. Pa mi sploh ni jasno, zakaj. Zjutraj namreč ustane 1 uro prej (ob 6.h) in če bi ohranila razmake med spanjem in hranjenjem od prej in bi pač blo samo ob drugi uri, bi blo vse ok. Zdej pa imamo vse pobrkljano, ne vem več nč. Še na daljši sprehod mi ne uspe it. No upam, da se bo kmalu vse uredilo.

Moram pa našo pohvalit, da je danes prvič jedla pašto z golažem in je zmazala eno veliko porcijo. Da ima pašto rada, je po mami.

Srečanje - super, da ste se lepo imeli.

Dieta - bravo punce, se pridružujem navijanju, saj je za vami že 3. dan. Kar tako naprej!

Tamika - uauu, kaki lušni fantje!

Sunny - škorenjci so Zarji točni in so ji všeč (meni tudi, močno). Hvala še enkrat. Dej sporoči za seznam - sm vidla, da ti manjka pingvinček.

To je z moje strani. Ampak tale rr mi je zdej sploh čudn -tele črke za sporočilo so prou premajhne.

No, zdej grem pa Ajvin album pogledat....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
28.10.2009 16:55:04   
Onasiss
Mama na bolniški....user posted image user posted image user posted image  jo je predčasno zaključila.....user posted image user posted image user posted image .

Katjusa.....namen take diete je, da se ti prebava uredi. Če se je ne boš držala in jo boš prirejala po svoje tudi prav, samo potem dieta nima smisla. Da je tak jedilnik...je to z razlogom. Zakaj repa? Čeprav je zanič, ima drugačno sestavo kot zelje. Ko si napisala motovilec namesto špinače...mislim, da je namen špinače v železu, ki ga vsebuje in ne zaradi tega, da bi se ti še bolj zagravžala.... in tudi, da ti moči, ker tale dieta, roko na srce, zelo izčrpa človeka. Če ti piše 1 jajce ali 1 zrezek potem moraš pojesti enega. Namen je tudi, da se ti zmanjša želodec. Če boš vsega pojedla v enormnih količinah potem nima smisla, da se trudiš......
Sory.... samo, če želiš da te podpiram, ti bom bom tudi povedala kaj delaš narobe....

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 28.10.2009 16:57:18 >

So what....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
28.10.2009 16:56:58   
Onasiss
Naša je danes tud samo na mleku... in sem čisto na koncu ž zivci, ker se mi zdi, kot da gremo od začetka s to GH......user posted image user posted image  Sem ji naredila 3 različna kosila in je od vsakega probala samo 1 žlico....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
28.10.2009 17:14:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Mama na bolniški....user posted image user posted image user posted image  jo je predčasno zaključila.....user posted image user posted image user posted image .

Katjusa.....namen take diete je, da se ti prebava uredi. Če se je ne boš držala in jo boš prirejala po svoje tudi prav, samo potem dieta nima smisla. Da je tak jedilnik...je to z razlogom. Zakaj repa? Čeprav je zanič, ima drugačno sestavo kot zelje. Ko si napisala motovilec namesto špinače...mislim, da je namen špinače v železu, ki ga vsebuje in ne zaradi tega, da bi se ti še bolj zagravžala.... in tudi, da ti moči, ker tale dieta, roko na srce, zelo izčrpa človeka. Če ti piše 1 jajce ali 1 zrezek potem moraš pojesti enega. Namen je tudi, da se ti zmanjša želodec. Če boš vsega pojedla v enormnih količinah potem nima smisla, da se trudiš......
Sory.... samo, če želiš da te podpiram, ti bom bom tudi povedala kaj delaš narobe....

sej vse jem kot piše.....  ampak razmišljm na glas...... poznam eno k je tud hujšala po tej dieti in je shujšala pol se je pa zečela kršit in je vse dobla nazaj.... ne verjemem v to da v 14 dneh dosežeš čudež..... ne vem kak smisu ma jest nekaj kar absolutno ne morem.... če me ne podpiraš mi je čisto vseeno ker raje vidim, da me ena pošlje nekam al pa da mi pove kot si mi ti kot pa da bruham... men se itak ne gre za 2-3 kg jst jih morem zgubit 45 da bom na 80 kar si želimuser posted image user posted image user posted image user posted image in da bom to dosegle je tale dieta samo en začetek in en povod in da se telo malo "sčisti" da si dokažem, da se da tud brez čokoladeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... precej časa sem se zdej pripravljala in odločevala kdaj začet in sem se odločla poskušam bit tud aktivna kolkr lahko (glede na to da sem zdej bla nič in da je moja fizična pripravljenost na 0)..... v gavi sem si pošlihtala in če mi zdej ne rata pol mi ne bo nikol
včeraj sma z mojim ob 1 ponoči pisala jedilnik za po dieti..... tako da pač imama nekje optimelen vnos vseh potrebnih sestavin za zdravo funkicijoniranje.... gre za jedilnik, ki se ga boma držala po tej dieti in ki je popolnoma prilagojen najnemu prehranjevelnemu zakladu (zbirčnosti)....
pred časom sma na tak način tud oba zgubila nekje 15 kg a kaj ko so naju premamle sladkarije in prigrizki.... nič nebi blo narobe če bi si pač takrat ko se nama je zluštalo "privoščla" ampak nisma znala nehat..... točno vema kaj delama narobi in kje.... predvsem gre za prevelike vnose hrane in če te vnose zmanjšama zraven pa postanema aktivna mislim da ni kej sfalit......

moja mami mi je dokaz da se da marsikajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image njej so reku, da ne bo nikoli hodla no pa smo 10 let po tistem hodli po slovenskih hribihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tud zdej ko je blo že vse tako na tleh in bolezen jo je vsak dan bolj tlačla v tla se je pobrala shujšala in še uredila sladkor, horisterol.... da ne govorim kako se je popravla njena fizična aktivnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima 5 obrokov dnevno kot jih more imet zaradi sladkorne pa vseeno hujšauser posted image

četud tale dieta ne bo dala nikakršnega učinka pač ne bom jedla repe in špinače ker ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image vsekakor upam da zgubim nekje 4-5 kg v teh 14 dneh.... glede na to da imam ogromno vode verjetno bom in to bo motivacija za naprej.... ker verjetno v nedogled ne moreš ponavljat te diete.....

Onasis vesela sem, da si mi povedala svoje mnenje in ti dam čist prav sam sem že mojmu včerej rekla da grem raje železo lizat kot pa da morem še enkrat špinačo dat v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image ......
no pa vseeno me lahko mal spodbujaš moj cilj je še zelo daleč tako, da te bom še kako potrebovala in kar se je nabiralo 7 let pač ne more it čez noč dol.....

Mi je blo pa danes ful všeč od Urše ko sem prišla mi je nalila kozarec vode in  je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bla vsa vesela, da me ni spravljala v kakšne skušnjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image urša hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
28.10.2009 17:16:49   
Katjusa

Naša je danes tud samo na mleku... in sem čisto na koncu ž zivci, ker se mi zdi, kot da gremo od začetka s to GH......user posted image user posted image  Sem ji naredila 3 različna kosila in je od vsakega probala samo 1 žlico....user posted image

kadar naš ne je GH vem da bo neki bolanuser posted image user posted image user posted image user posted image nazadnje k je zavračal žlico je drugi dan imel zamešen nosek in je kihal, kašljal.....
tako je blo tud pri florjanuuser posted image

upam, da ne bo zbolela, lahko pa da je utrujena in se tako mal pocarta

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
28.10.2009 17:31:08   
Maksi1
Ajvy - super lepe fotke. Una, ko Tisa počiva, mi ta najbolj všeč.

Katjuša, Onasis - jaz te djete ne bi držala prav zato, ker pol s tega seznama ne jem. Sm bla že dostikrat na dieti in bolj ko je bla stroga, več kg se potem dobila nazaj. In ko se bom odločla za zmanjšanje kg, si bom napisala svoj jedilnik. Neki v slogu montinjaka, po katerem sem se že neki držala pred par leti in sem bla ful zadovoljna z učinkom. Ni pač vse za vse. Se pa strinjam, da max iz te vaše diete dobiš, če se jedilnika strogo držiš.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
28.10.2009 17:36:19   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kadar naš ne je GH vem da bo neki bolanuser posted image user posted image user posted image user posted image nazadnje k je zavračal žlico je drugi dan imel zamešen nosek in je kihal, kašljal.....
tako je blo tud pri florjanuuser posted image

upam, da ne bo zbolela, lahko pa da je utrujena in se tako mal pocarta

joj... upam da ne...glede na to, da sem jaz bolana....

Drugače pa Katjusa....mogoče pa lahko špinačo nadoknadiš s čim drugim, kar vsebuje veliko železa? Lahko pa jo enostavno spustiš.... boš vidla, tudi če izgubiš 4-5 kg, na koncu se boš dobro počutila....pa ne mi zamert, če ti bom kdaj tkole kaj napisala, ker te PODPIRAM (IN VSE OSTALE TUDI) SAMO NE SMEŠ GREŠIT!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
28.10.2009 17:38:35   
Onasiss
mAXi-jaz sem nazadnje imela to dieto kake 2 meseca nazaj...in od takrat nisem nič pridobila na teži, čeprav jem isto kot pred dieto..... tako, da nek namen ima. Jo bom pa zopet ponovila, ker bi rada izgubila še 2 kg.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
28.10.2009 17:40:39   
Onasiss
Aja. hvala vsem za tople pozdrave in objemčke...user posted image malo je nucalo, glede na to, da sem morala Onasisa klicat, če je tok prijazen, da mi prinese liter čaja in tablet....user posted image user posted image user posted image user posted image sam od sebe se ni spomnil, se mi zdi, da je on bolan ratu....user posted image user posted image user posted image

Pa vsem ostalim bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
28.10.2009 17:46:11   
Onasiss
Aja... tanci naša sporoča, da ji je crknu računalnik in da ni pozabila na rr. Je v polnem zagonu , da pakira.... da se tipkamo, ko se vrnejo in naj do takrat uživamo.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
28.10.2009 18:33:57   
Čebel@
čer

naporen danuser posted image user posted image

lep večer in lahko noč

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
28.10.2009 18:42:42   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

naporen danuser posted image user posted image

lep večer in lahko noč

Enako od mene!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
28.10.2009 20:01:49   
Urša08
čer

Otroka spita, jaz sem pa tud rahlo zmatrana. Popoldan sva šla v Mullerja - majo 20% popusta na igrače če katero zanima in izbrala ta mali lego vlak, ta velik lego vlak in lego gasilski avto, tako da sta miklavž in božiček ter rojstno dnevno darilo za Nejčka že kupljeniuser posted image . Sedaj morm še za Žiga kaj pametnega, kar še nimamo doma kupit.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
28.10.2009 20:08:03   
Urša08
Katjuša ma ni panike glede flaške user posted image user posted image user posted image

Mlea si že kej boljše? A možek lepo skrbi zate pa za otroka, mu gre?

Jaz grem na kavč, ker se mi nč več ne da, tud kuhne se mi ne da pospravituser posted image bo počakalo do jutri al jo bo pa možek v red spravil user posted image

nočka

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?