Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:22:37
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Čerčka bozza... Lulat!!!!!!!!!!!!!! Zakaj že? A spet? Prej nisem bla jaz!!!!!!!!!!!!!!!!! je bila super cow
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:22:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Čeeer! Me je prešinl, da smo že 29-ga, ko vas je tolk na kupu...ma tud 27-ga paše! evo mi o volku, volk pa z laškim nategom
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:22:45
|
|
|
|
zarja1
|
Nočko babe......jaz moram jutri zgodaj vstat......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:23:14
|
|
|
|
blanč
|
cedevita me je do solz nasmejala, hvala ti nočko babike moje, lepo in mirno noč vam želim
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:23:17
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Čeeer! Me je prešinl, da smo že 29-ga, ko vas je tolk na kupu...ma tud 27-ga paše! Lejo mlado mamico! Jo lahko kar prašamo, kdaj bo kaj časa mela...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:23:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nočko babe......jaz moram jutri zgodaj vstat...... Zarja, nočko pa eno bolho za pomoč
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:23:57
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE ...glede na to, da bo zraven tudi mlada mamica z dvojčki, mi bo mogoče še uspelo kakšno pivo na RR stisnit. Bwahahahaha, če mene misliš, te RR un večer ne bo vidu...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:24:13
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Čeeer! Me je prešinl, da smo že 29-ga, ko vas je tolk na kupu...ma tud 27-ga paše! evo mi o volku, volk pa z laškim nategom Hja, union vedno fajn skozi pride...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:24:21
|
|
|
|
bozza
|
Tudi jaz grem nazaj, lepe sanje, upam, da se prebijem čez nočni klepet jutri zjutraj.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:24:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč cedevita me je do solz nasmejala, hvala ti nočko babike moje, lepo in mirno noč vam želim Blanči, tudi tebi nočko
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:25:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč cedevita me je do solz nasmejala, hvala ti nočko babike moje, lepo in mirno noč vam želim Nočka moja vijolična pošast in nočka zarči in nočka vsi, ki ste vmes zgasnili...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:25:27
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nočko babe......jaz moram jutri zgodaj vstat...... jest tut...pa mi je tle čist fletn...mož na šihtu...tanja pa na RR...he he...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:26:01
|
|
|
|
mlinčka
|
Na, zdej se bo pa vse razbežalo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:26:07
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE ...glede na to, da bo zraven tudi mlada mamica z dvojčki, mi bo mogoče še uspelo kakšno pivo na RR stisnit. Bwahahahaha, če mene misliš, te RR un večer ne bo vidu... Ne, ne, to pa ne gre. Moram prit. Vsaj na eno pivo!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:26:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE ...glede na to, da bo zraven tudi mlada mamica z dvojčki, mi bo mogoče še uspelo kakšno pivo na RR stisnit. Bwahahahaha, če mene misliš, te RR un večer ne bo vidu... ok, daj ti meni poved, a imaš naslednji petek frej, da uredimo en meeting pred mojo punkcijo? mislim, če slučajno ne bo varuška na kakšnem koncertu?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:26:31
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč cedevita me je do solz nasmejala, hvala ti nočko babike moje, lepo in mirno noč vam želim Nočka moja vijolična pošast in nočka zarči in nočka vsi, ki ste vmes zgasnili... a smo vsi nasedli cedeviti?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:27:16
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nočko babe......jaz moram jutri zgodaj vstat...... jest tut...pa mi je tle čist fletn...mož na šihtu...tanja pa na RR...he he... Ja, to je pri nas isto... Hja mlinčka, kaj pa tolk pozno uletavaš. Cedevita gre proti koncu...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:27:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nočko babe......jaz moram jutri zgodaj vstat...... jest tut...pa mi je tle čist fletn...mož na šihtu...tanja pa na RR...he he... moj pa tle zraven mene na kavču smrči, ga moram reveža zbuditi in ga gor v spalnico zvleči
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:28:29
|
|
|
|
mlinčka
|
Načeloma sem frej, mišmiša. Mislim, da bi šlo.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:28:31
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE ...glede na to, da bo zraven tudi mlada mamica z dvojčki, mi bo mogoče še uspelo kakšno pivo na RR stisnit. Bwahahahaha, če mene misliš, te RR un večer ne bo vidu... ok, daj ti meni poved, a imaš naslednji petek frej, da uredimo en meeting pred mojo punkcijo? mislim, če slučajno ne bo varuška na kakšnem koncertu? A mene nau pa nuben nč vprašu!!!!!!!???????????? Mam fraj, če slučajno koga zanima...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:28:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Načeloma sem frej, mišmiša. Mislim, da bi šlo. ok potem tole objavimo uradno....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:29:37
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nočko babe......jaz moram jutri zgodaj vstat...... jest tut...pa mi je tle čist fletn...mož na šihtu...tanja pa na RR...he he... moj pa tle zraven mene na kavču smrči, ga moram reveža zbuditi in ga gor v spalnico zvleči Pa pust reveža, da se dons naspi... Ajdi babe, resno in odgovorno grem spat. Pa hvala za še en lep večer.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:29:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE ...glede na to, da bo zraven tudi mlada mamica z dvojčki, mi bo mogoče še uspelo kakšno pivo na RR stisnit. Bwahahahaha, če mene misliš, te RR un večer ne bo vidu... ok, daj ti meni poved, a imaš naslednji petek frej, da uredimo en meeting pred mojo punkcijo? mislim, če slučajno ne bo varuška na kakšnem koncertu? A mene nau pa nuben nč vprašu!!!!!!!???????????? Mam fraj, če slučajno koga zanima... ti si boš pa vzela , morava pogledat, če so v Kongu obnovili zaloge
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:30:21
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Hja mlinčka, kaj pa tolk pozno uletavaš. Cedevita gre proti koncu... Ma, jaz runkl, grem vedno od tam brat, kjer sem nazadnje ostala. In preden sem se prebila skoz tele vaše pisarije... Sm pa jez drgač tud na cedeviti
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:30:41
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nočko babe......jaz moram jutri zgodaj vstat...... jest tut...pa mi je tle čist fletn...mož na šihtu...tanja pa na RR...he he... moj pa tle zraven mene na kavču smrči, ga moram reveža zbuditi in ga gor v spalnico zvleči he he...jest nimam teh problemov...se fajn naspim, k noben zaraven mene ne smrči...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?