Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:14:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Dober večer, sem odspala eno prometriumovo kitico, vmes mi je mačka ugasnila računalnik, zdaj pa se ne znajdem več. Face ste! ooo utrogestanka dozica........fajn uspava, a ne?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:14:28
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... o Blanči, ti bi potrebovala takšno napravico No, kaj zdaj? A bomo še enga? Samo jaz mam samo ta velike...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:14:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... o Blanči, ti bi potrebovala takšno napravico živleje bi dala zanjo piši Miklavžu, lani ti je dal darilo, da imaš roke zasedene, zdaj pa naj upgrade-a prejšnje darilo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:15:03
|
|
|
|
DaisyE
|
Čerčka bozza... Lulat!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:15:17
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... Bi mogla imet kuža da ti ga drži...tko zdej Miš dresira svojga moj ga sam rad pije, vse piksne poliže
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:15:32
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: bozza Dober večer, sem odspala eno prometriumovo kitico, vmes mi je mačka ugasnila računalnik, zdaj pa se ne znajdem več. Face ste! ooo utrogestanka dozica........fajn uspava, a ne? Ampak res. Ne vem, kako bo, ko bo treba v službo, zdaj grem vedno nazaj malo spančkat. Nekako bo že, samo da bo!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:16:00
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Čerčka bozza... Lulat!!!!!!!!!!!!!! Zakaj že? A spet?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:16:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... Bi mogla imet kuža da ti ga drži...tko zdej Miš dresira svojga ne, mismis ga dresira, da prinese heinekena, pa zaenkrat slabo kaže, mi skoz pujse nosi. Pa bolj mu razlagam, da nisem lačna, ampak žejna
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:16:31
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... Bi mogla imet kuža da ti ga drži...tko zdej Miš dresira svojga moj ga sam rad pije, vse piksne poliže slab si ga zdresirala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:17:02
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: bozza Dober večer, sem odspala eno prometriumovo kitico, vmes mi je mačka ugasnila računalnik, zdaj pa se ne znajdem več. Face ste! ooo utrogestanka dozica........fajn uspava, a ne? Ampak res. Ne vem, kako bo, ko bo treba v službo, zdaj grem vedno nazaj malo spančkat. Nekako bo že, samo da bo! ja se spomnim kolk je mene zdelovalao. Pol ure od "zaužitja" sem že bla v globokem spancu in to za kakšne 2-3 ure. No še malo pa me spet to čaka. Se ne pritožujem.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:17:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Čerčka bozza... Lulat!!!!!!!!!!!!!! Zakaj že? A spet? seveda spet, mi že vemo, kdaj tebe tišči
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:17:46
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Čerčka bozza... Lulat!!!!!!!!!!!!!! Zakaj že? A spet? seveda spet, mi že vemo, kdaj tebe tišči Ampak me res. Že tečem!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:17:52
|
|
|
|
Goldy
|
horny tedy - pupi sta ok, leteči, mislim popotni.... Dekle se mora kmal naučit po svetu vandrat, če sva preveč je tečna ko , pa še mami zraven..... Dete spi že od 9 - juhuhu, jemo že mal riževe kašce, da dlje spimo..... mismis - sam veš kaj, zdej se pa že skuliri, dost je dr. D-ja, jaz sem ga lani ti lepo ohranjenega vrnila , dej zanos, pol ga pa še drugim pust. dajzi - kaj, spremišlat pa ne dovolimo, to pa ne! blanči - a otroc že spijo, da ti tkole?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:17:55
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... o Blanči, ti bi potrebovala takšno napravico živleje bi dala zanjo piši Miklavžu, lani ti je dal darilo, da imaš roke zasedene, zdaj pa naj upgrade-a prejšnje darilo Ne upam več pisat temu miklavžu želela sam enga, dobila dva, boh ve kaj bi mi šele pri drugih stvareh ušpilu NI LOČIL, PA SAJ VESTE ZAKAJ...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:18:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ne, mismis ga dresira, da prinese heinekena, pa zaenkrat slabo kaže, mi skoz pujse nosi. Pa bolj mu razlagam, da nisem lačna, ampak žejna da se ni od našega to naučil? Ko mu je jasno, da ni prinesel prave zadeve, se mi pa začne metat po hrbtu in pihat....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:18:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... o Blanči, ti bi potrebovala takšno napravico živleje bi dala zanjo piši Miklavžu, lani ti je dal darilo, da imaš roke zasedene, zdaj pa naj upgrade-a prejšnje darilo Ne upam več pisat temu miklavžu želela sam enga, dobila dva, boh ve kaj bi mi šele pri drugih stvareh ušpilu NI LOČIL, PA SAJ VESTE ZAKAJ... pa sej zdaj rabiš dva, na vsaki strani glave po enega
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:19:07
|
|
|
|
blanč
|
GOLDY ravno papata pa mam 3 minute časa
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:19:11
|
|
|
|
DaisyE
|
Tako, na wcju sem imela čas za resen premislek. Odločila sem se, da bom resna, odgovorna in zrela odrasla oseba. Zato bom z vami spila še eno cedevito, potem bom šla pa kulturno spat! Miš, v četrtek imam srečanje v živo, tako da ne vem, kako se bom reformirala, ampak glede na to, da bo zraven tudi mlada mamica z dvojčki, mi bo mogoče še uspelo kakšno pivo na RR stisnit. Komaj čakam. Samo ne mi kam uit.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:19:38
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... Bi mogla imet kuža da ti ga drži...tko zdej Miš dresira svojga ne, mismis ga dresira, da prinese heinekena, pa zaenkrat slabo kaže, mi skoz pujse nosi. Pa bolj mu razlagam, da nisem lačna, ampak žejna he he...to bi pa rada vidla
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:19:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy mismis - sam veš kaj, zdej se pa že skuliri, dost je dr. D-ja, jaz sem ga lani ti lepo ohranjenega vrnila , dej zanos, pol ga pa še drugim pust. a ti temu praviš lepo ohranjenega, je bil revež tako zmatran, zato pa je na pol naredil
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:20:05
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... o Blanči, ti bi potrebovala takšno napravico živleje bi dala zanjo piši Miklavžu, lani ti je dal darilo, da imaš roke zasedene, zdaj pa naj upgrade-a prejšnje darilo Ne upam več pisat temu miklavžu želela sam enga, dobila dva, boh ve kaj bi mi šele pri drugih stvareh ušpilu NI LOČIL, PA SAJ VESTE ZAKAJ... pa sej zdaj rabiš dva, na vsaki strani glave po enega ja dva, sam sigurno bi blo še kej viška zraven
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:20:21
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Čerčka bozza... Lulat!!!!!!!!!!!!!! Zakaj že? A spet? Prej nisem bla jaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:21:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Tako, na wcju sem imela čas za resen premislek. Odločila sem se, da bom resna, odgovorna in zrela odrasla oseba. Zato bom z vami spila še eno cedevito, potem bom šla pa kulturno spat! Miš, v četrtek imam srečanje v živo, tako da ne vem, kako se bom reformirala, ampak glede na to, da bo zraven tudi mlada mamica z dvojčki, mi bo mogoče še uspelo kakšno pivo na RR stisnit. Komaj čakam. Samo ne mi kam uit. daj ti malo praši tole mlado mamico z dvojčki, kdaj bo imela čas za eno srečanje, da ne bomo spet planirali srečanja, ko bo varuška na kakšnem koncertu
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:21:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... o Blanči, ti bi potrebovala takšno napravico živleje bi dala zanjo piši Miklavžu, lani ti je dal darilo, da imaš roke zasedene, zdaj pa naj upgrade-a prejšnje darilo Ne upam več pisat temu miklavžu želela sam enga, dobila dva, boh ve kaj bi mi šele pri drugih stvareh ušpilu NI LOČIL, PA SAJ VESTE ZAKAJ... pa sej zdaj rabiš dva, na vsaki strani glave po enega ja dva, sam sigurno bi blo še kej viška zraven ma od viška ne boli glava
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:22:04
|
|
|
|
mlinčka
|
Čeeer! Me je prešinl, da smo že 29-ga, ko vas je tolk na kupu...ma tud 27-ga paše!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?