Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 17:57:16
|
|
|
|
gigi1
|
Aaaaaa a smo rozasti? Sem tale post tolk časa pisala, da se je vmes farba spremenila
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 18:09:22
|
|
|
|
IVYY
|
kejt2, hvala za informacijo...nisem vedela ... no, vsak dan nekaj novega zvem Fargesia...tudi jaz imam zelo dober občutek, da boš na seznamu nosečk !!! lep večer vsem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 18:35:46
|
|
|
|
mismis
|
Zgleda, da je naša RR fasala virozo, ko je tak bleda no, da vas še malo po samomuliram, ko smo ravno sredi akcije, vsaka naj vzame tisto, kar ji je povšeči, RAZEN... TEGA SPODNJEGA, TA JE PA MOJ!!! SAMO MOJ!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 18:40:01
|
|
|
|
Reby
|
Čer miklica - kaj je zdej, čakam, da me potrdiš na FB WP - nujno nazaj na pregled, jaz ne vem, zakaj nisi takoj šla. Držim pesti, da bo vse ok kimsy - super za cuker test, zdej pa le uživaj do konca . A tikerčka pa še zdej nimaš? rozni medo - kako kaj? Upam, da si se pozdravila. Uuuu, še kr mislim na tist sendvič barbi - super za Gonal, zdej pa bo. Pa upam, da se čimprej pozdraviš. špelka - super za 10 celic. Naj se jih čimveč oplodi silva-1 - čestitke SS - upam, da si čimprej urihtaš zadeve fargi - zgaga je dober znak žižetka - helou. Joj, še imam nekaj za tebe pa mismis in Hedi (so zadnjič pozabile pri meni) lučka - vaša Neža je cuker od cukrov IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m Drugo leto bom stara že 33 let in si res želim da bi uspelo (saj bo počasi 4 leta kar se trudiva na bebi). Kera mladina Itak, da ti bo uspelo, vse se da. Držim pesti zate
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 18:41:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, mal za stimulacijo. jedetena, jedetena, kakšen cuker, pa kako lepo se smeje človek bi jo kar pohrustal, lepotička na kvadrat
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:04:21
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, mal za stimulacijo. jedetena, jedetena, kakšen cuker, pa kako lepo se smeje človek bi jo kar pohrustal, lepotička na kvadrat prav res, lepotička na kubik
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:17:31
|
|
|
|
zarja1
|
Reby pa kje ti hodiš? Sendvič ja... , me še zdaj zarad trde skorje dlesni bolijo....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:18:36
|
|
|
|
zarja1
|
MišMišu moj, mene Mozilka jezi pa ne morem samostimulacije delat.... . A daj pomagaj...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:24:59
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Zarja...ti jest mal pomagam...če se bo kej dobrega našlo.... Ta zadnji je zame...že rezerviran!!!!....se kr slinte...ta je moj!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:27:20
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza S* kako si opravila danes? bozza kako lepo da misliš name. No danes sva bila pri Rešu, ki pravi da bi morala priti jutri ali v četrtek. Dal mi je že estrofem, tako da greva v novembru pa najina pingota . Zdaj grem pa prebrat kaj je novga
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:28:16
|
|
|
|
Reby
|
Evo Zarjica moja, sam zate
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:29:26
|
|
|
|
Reby
|
Joj, pozabla dat tisto najpomembnejšo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:44:42
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Joj, pozabla dat tisto najpomembnejšo Se mi kar malo sline cedijo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:45:03
|
|
|
|
zarja1
|
joj Tanja Jes je je fajn, samo Reby ve kateri me še bolj pogreje, sploh ta RITA . Thx obema.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:45:36
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: bozza S* kako si opravila danes? bozza kako lepo da misliš name. No danes sva bila pri Rešu, ki pravi da bi morala priti jutri ali v četrtek. Dal mi je že estrofem, tako da greva v novembru pa najina pingota . Zdaj grem pa prebrat kaj je novga No, to je pa tudi lepa novica glede na vse skupaj. Verjamem, da bo zdaj vse OK!!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:46:19
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: Reby Joj, pozabla dat tisto najpomembnejšo Se mi kar malo sline cedijo Kdaj pa mislite, da lahko te sline požrem?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:47:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* No danes sva bila pri Rešu, ki pravi da bi morala priti jutri ali v četrtek. Dal mi je že estrofem, tako da greva v novembru pa najina pingota . uuu midve bova pa res čist skupaj. Moja bi tud že lahko počas prišla, pol pa na estrofem in po pingvina. Super!!!!!!!!!! Kaj nas bo!!!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:48:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: Reby Joj, pozabla dat tisto najpomembnejšo Se mi kar malo sline cedijo Kdaj pa mislite, da lahko te sline požrem? to je tud vse, ker on je moooooooooooooooooooooooooj, samo mooooooooooooooooooooooj...no Zvezdici ga kdaj pa kdaj posodim ker je pač ....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:49:47
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lučka ja kakšna lepotička je naša Neža . Kako je zdej z alergijo? A je kaj bolje odkar ste na dijeti? Ja, veliko bolje. Koža se ji je že skoraj čisto zacelila. Samo meni je žal zaradi diete zmanjkalo mleka (v enem mescu iz 5x na dan na 1x oz. nič več obrokov) in je sedaj Neža samo že na Adaptiranem mleku.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:50:21
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: Reby Joj, pozabla dat tisto najpomembnejšo Se mi kar malo sline cedijo Kdaj pa mislite, da lahko te sline požrem? to je tud vse, ker on je moooooooooooooooooooooooooj, samo mooooooooooooooooooooooj...no Zvezdici ga kdaj pa kdaj posodim ker je pač .... Če je on za ... te ne bom niti spraševala ... saj ne boš vedela ... če pa ni, ga pa kar imej, saj je še kje kaj svežega
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:50:53
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 joj Tanja Jes je je fajn, samo Reby ve kateri me še bolj pogreje, sploh ta RITA . Thx obema. aaaaa....na rito padaš ....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:51:13
|
|
|
|
lučka 25
|
Pa vidim, da je spet čas za fotostimulacijo. Mnjamiiiiiiiiiii Pa seveda še zmeraj navijam 1000.......0000 na uro ...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:51:42
|
|
|
|
zarja1
|
še moooooooj
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:51:58
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 joj Tanja Jes je je fajn, samo Reby ve kateri me še bolj pogreje, sploh ta RITA . Thx obema. aaaaa....na rito padaš .... ja tale rita je res noooorooo dobra. Je tipkovnica že vsa slinasta.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:52:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 joj Tanja Jes je je fajn, samo Reby ve kateri me še bolj pogreje, sploh ta RITA . Thx obema. aaaaa....na rito padaš .... no, saj na drugo tudiiiiii
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?